Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím 
Leírás 
Forrás név 
Szerző 
Kezdőoldal 
Záróoldal 
Tárgyszavak 
Könyvtári jelzet 
Megjegyzés 
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

7 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2015-03-24Búcsú Farkas Mihálytól"Drága Miskám! Amíg idáig jöttem, leróni a végső tisztességet előtted, azon kaptam magam, hogy dúdolgatok. Dúdolgatok egy dalt, aminek érthetetlen köze keletkezett hozzád, és távozásodhoz..."
2014-05-00A Kör közepén állnak...A Barcsay Körről.
2008-04-21Egressiné Tóth IlaElhunyt Egressiné Tóth Ila szobrászművész.
2008-02-19Kiállítás és vízióJövendölés a Művészetoktatásról Dunaújvároson címmel Koffán Károly festőművész kiállítása...
2004-07-28Sellő a szoborpar(oló)ban(?)Ifj. Koffán Károly "válasza" Boda András korábban megírt cikkére (július 15.). Koffán Károly teljesen egyetért Boda Andrással, abban a témában, hogy Cyránski Mária "Hajnal" című szobra nem a UPC irodája mögötti parkolóban lenne. A szobornak vissza kéne kerülnie a Kortárs Művészeti Intézethez.
2000-04-21Város születik: Kiállítás az Intercisa Múzeumban. Grafikák aAz Intercisa Múzeumban a város ötvenedik évfordulójára kiállítás nyílt idősb. Koffán Károly grafikáiból, melyek a városépítésről, vasmű építésről adnak hiteles képet.
Egy emléket állító krónikás"Hajdu György fotói előtt állva, nem jut eszembe önvallomása, miszerint talán öngyógyító cselekedetek soráról lenne szó. Fotós nem születik fényképező-géppel a kezében, a fotós csak később lehet azzá." Hajdu Györgyről.