Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

156 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-12-16Kincseket rejt a József Attila Könyvtár Médiatára. Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (7.)Szirmai György a helyi televízió régi híranyagai közül válogat. A sorozat 7. része
2022-12-09A Dunaferr termelési folymta is látható leszA pécsi székhelyű Szent Borbála Akadémiai Kör Egyesület kezdeményezésére nagyszabású dokumentumfilm készül az 1735-ben Selmecbányán alapított Bányászati Iskolán, majd Bányászati Akadémián kialakult és máig élő diákhagyományok megörökítésére. A filmben a Dunaferr is szerepel.
2022-12-00Bővülő anagvizsgálati lehetőségek Paks II. jegyében. Infrastrukturális fejlesztések a Dunaújvárosi EgyetemenInterjú dr. Pázmán Judit a Dunaújvárosi Egyetem tudományos és kutatási rektorhelyettesével az egyetemen kialakított Paksi Kompetencia- és Kutatóközpontról és az egyetem és a Dunaferr Labor Nonprofit Kft. közötti együttműködésről.
2022-12-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (8.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából, a sorozat utolsó része. QR-kódos leolvasást követően megnézhető az 1997-es Mikulás-híradó; 1994-es szilveszteri adás; műsorvezető-kereső akció 1998-ból és az 1990-es szilveszteri művészeti magazin.
2022-11-11Kincseket rejt a József Attila Könyvtár Médiatára. Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (6.)Szirmai György a helyi televízió régi híranyagai közül válogat.
2022-11-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (7.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető a Sztálin Vasmű Építők labdarúgóinak 1953-as NB I-es debütálása (filmhiradokonline.hu), a Dunaferr női kézilabda csapatának KEK győzelme, valamint a Dunaferr SE férfi jégkorong csapatának magyar bajnoki győzelme.
2022-10-21Kincseket rejt a József Attila Könyvtár Médiatára: Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (5.)Szirmai György a helyi televízió régi híranyagai közül válogat.
2022-10-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (6.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető egy 1989-es október 23-i ünnepség, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola diákjainak 1956-os műsora és a Paletta című kulturális magazin karácsonyi adása.
2022-09-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (5.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető egy riport Lukácsházi Győző tubaművésszel; Kertész Viktória riportja Koltai Róbert és Pogány Judit színészekkel; valamint Kertész Viktória riportja Kiss Tibor zenésszel.
2022-08-19Különleges kincseket rejt a József Attila Könyvtár Médiatára. Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (3.)A helyi televíziózás hazánkban a múlt század nyolcvanas éveiben tette meg kezdő, tétova lépéseit, és Dunaújvárosban az elsők között kezdődött meg a helyi műsorgyártás! Az elkészült műsorokat kezdettől fogva rögzítették, archiválták a tévések. Ez a körülbelül két évtized (1985-2004) kordokumentumait őrző videoanyag jelenleg a József Attila Könyvtár birtokában van. Tavaly (2021.) októberben „nyílt meg” a könyvtár Médiatára, ahol az internet segítségével, a világ bármely pontjáról bárki böngészhet, kutathat személyes vagy éppen helyi, sőt országos jelentőségű események mozgóképes dokumentumai között.
2022-08-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (4.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető Mlinkó Gabriella és Stossek Mátyás riportjai a Dunai Vasmű alsóörsi üdülőjéről; Bródi Emília riportja Gurisatti Lilláról a Gyermekszoba című műsorban és Szüts Ildikó riportja az iskolakezdés előtti bevásárlásról 1986-ból.
2022-07-01Magas színvonalú szakmai fórumDunaújvárosban, az egyetem épületében tartotta meg XVI. konferenciáját a Magyar Acélszerkezeti Szövetség (MAGÉSZ) 2022. június 1-2-án. A résztvevők áttekintést kaptak az iparág helyzetéről, az elmúlt időszak beruházásairól, új létesítményekről, valamint a várható kihívásokról.
2022-07-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (3.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető Pekarek János interjúja Szilágyi János műsorvezetővel, Kertész Viktória beszélgetése Hofi Géza humoristával és Fodor Endre riportja Fábry Sándor humoristával.
2022-06-03Valódi kincseket rejt a József Attila Könyvtár Médiatára (2.)Szirmai György a dunaújvárosi József Attila Könyvtár Médiatárának anyagából szemezget
2022-06-00Globálisan változó piaci környezet, összetett kihívások. Magas színvonalú szakmai fórumA Dunaújvárosi Egyetemen tartotta meg XVI. konferenciáját a Magyar Acélszerkezeti Szövetség (MAGÉSZ). A résztvevők áttekintést kaptak az iparág helyzetéről, az elmúlt időszak beruházásairól, új létesítményekről, valamint a várható kihívásokról.
2022-05-13Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraSzirmai György cikke a dunaújvárosi kábeltévé történetéről
2022-05-06Egy letűnt kor dokumentumaiA Dunaferr Gyártörténeti Gyűjteményébe került Lovas Pál, A Dunai Vasmű egykori gyárépítője örökségének Vasművel kapcsolatos darabjai. A fővárosi kirendeltség vezetőjeként vonult nyugdíjba.
2022-05-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők (2.). Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraÉrdekességek a József Attila Könyvtár Médiatárából. QR-kódos leolvasást követően megnézhető az acélgyártás 40 éves évfordulójára készített összeállítás, a Kicsi hengerész készítése és felvétel az első Bringatúráról. A Médiatár is bekerült a helyi értékek közé.
2022-04-08Az ISD DUNAFERR több módon segít az agresszió áldozatainak2022. március 10-ei adatok szerint az ukrajnai háború kitörése óta már több mint 200 ezer menekült érkezett Magyarországra. Közülük néhányan Dunaújvárosban találtak biztonságra, nyugalomra. Elhelyezésükről, lakhatásukról az ISD Dunaferr is gondoskodik.
2022-04-00Múltunk eseményei mindenki számára visszanézhetők. Kincseket rejt a József Attila Könyvtár MédiatáraA József Attila Könyvtár Médiatárának bemutatása. Ismertető a hazai helyi televízió hőskoráról és a Dunaújvárosi Televízió kezdeteiről. QR-kódos leolvasást követően megtekinthető egy Borovszky Ambrussal, a vasmű legendás vezérigazgatójával készült interjú.
2022-03-00A háború borzalmaiból a biztonságos Dunaújvárosba. A Dunaferr több módon segít az áldozatoknakA Dunaferr vendégházában élő hatfős menekültcsoport bemutatása, akik Evgeny Tankhilevich, a vasmű legfőbb-, általános vezérigazgató helyettese segítségével jutottak el Dunaújvárosba.
2019-04-00Hatékonyabb kommunikáció és konflikuskezelés. Újabb területeken működik a géjárműipari projektA szorosan vett szakmai területek mellett egyre összetettebb, egyre szerteágazóbb a Gépjárműipari Projekt tevékenysége. Az elmúlt hetekben kommunikációs és konfliktuskezelési tréninget tartottak. Nyilatkozik dr. Bucsi László alprojektvezető és Molnár Éva, az Apave Magyarország Kft. trénere.
2017-10-27A Dunaferr SE legjobbjaiA Dunaferr Sportegyesület versenyzői több kimagasló eredményt értek el 2017-ben is. A legjobb sportolókat baráti összejövetelen fogadta dr. Sevcsik Mónika, az ISD Dunaferr Zrt. RMS- és HR-igazgatója.
2017-06-23Hatékonyságnövelésre épülő javadalmazási rendszer120 ezer forint többletjuttatásban részesülhetnek az ISD Dunaferr Zrt., az ISD Kokszoló Kft. és az ISD Power Kft. dolgozói a munkáltató által kiírt bónuszprogramnak köszönhetően. A munkáltatói intézkedés a 2017. évi hatékonyabb és intenzívebb munkával elérhető termelési és minőségi, továbbá munkavédelmi eredmények javításával kapcsolatos feltételeket tartalmazza.
2016-10-28Lehengerlő hengerműfejlesztésEgy több évvel ezelőtt megtervezett, elkezdett, majd az acélipari világválság miatt félbeszakadt, aztán ismét elindított, kapacitásnövelő és minőségjavító modernizációs folyamat újabb szakaszának sikeres lezárását ünnepelték meg a vállalatnál szeptember 30-án. Az ISD Dunaferr Zrt. Kiváló Dolgozója kitüntetésben részesült: Csiki István szakértő, Hollósi Tibor üzemvezető-helyettes, Krucsó Dániel művezető, Tenyér Balázs automatizálási mérnök, Tóth József csoportvezető, Vércse József üzemmérnök. Az ISD Power Kiváló Dolgozó kitüntetésben részesültek: Óhegyi Róbert szakértő és Rozbora Gábor üzemvezető-helyettes. Meleghengermű Elismerő Oklevélben részesült: Gál Péter irodavezető, Hatvany Gergely automatizálási technikus, Irányi Péter csőszerelő.
2016-10-28Biztonságban vagyunkA Dunaferr Létesítményi Tűzoltóság két esztendővel ezelőtt került át a VÉD-SZ Védelmi és Általános Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szervezetébe. Az évforduló alkalmából közvetlen hangulatú ünnepséget tartottak, amelyen a vállalatvezetés és az ISD Kokszoló Kft. mellett a szakmai társszervezetek és hatóságok is képviseltették magukat.
2016-10-00Biztonságban érezhetjük magunkat. Kölcsönösen előnyös együttműködés a tűzvédelem terénA Dunaferr Létesítményi Tűzoltóság két esztendővel ezelőtt került át a VÉD-SZ Védelmi és Általános Szolgáltató Kft. szervezetébe. Az évforduló alkalmából ünnepséget tartottak, amelyen Udvardi Sándor, a VÉD-SZ ügyvezető igazgatója tartott rövid összegzést.
2016-09-30Sikerült növelni a hatékonyságotA vállalatcsoport életét alapvetően meghatározó események zajlottak le szeptember 21-én az ISD Dunaferrnél: A délelőtt folyamán Evgeny Tankhilevich cégvezető fogadta Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárt.
2016-09-30Jó hangulatú családi rendezvényA dunaújvárosi kokszgyártás hatvanéves jubileuma alkalmából számos programot hívott életre idén az ISD Kokszoló Kft. kollektívája. A rendezvények sorába illeszkedő szeptember 17-ei hagyományos családi nap sok-sok kellemes percet szerzett a résztvevőknek. ISD Dunaferr ZRT. Kiváló Dolgozója kitüntetést kapta Simon Ferenc. ISD Kokszoló Kft. Kiváló Dolgozója elismerést kapta: Bezerédi László, Borda Delila, csigi József, Csóka Andrea, Erdei Attila, Fánczi Miklós, Fenyősi Márta, Ferenczi László, Gothár János, Hajdu Krisztina, Hanuszka János, Horváth István Zsolt, Imre Zoltán, Kardos Ilsikó, Lakatos Andrea, Lőcsei Zoltán, Mezei János Zsolt, Molnár Ágnes, Nagy Ferenc, Nagy FErenc, Nagy Gábor, Orbán Zsolt, Szabó Gábor, Tokai Attila, Tóth György, Vaszócsik Magdolna.
2016-08-05Rendezvények a kohóátépítés öröméreLátványos össznépi szabadtéri rendezvénnyel és magas rangú vendégek részvételével megtartott ünnepélyes avatással is köszöntötte az ISD Dunaferr a kettes számú nagyolvasztó sikeres átépítését július 25-én. Mellékletünkben az emlékezetes eseményekre tekintünk vissza.
2016-06-23Új szakmai kultúra jött létreAz integrált acélgyártó vertikum szükséges és nélkülözhetetlen egységeként 1952 elején kezdődött meg a Kokszoló építése. AZ I-es blokkot 1956. július 8-án ünnepélyes keretek közt adták át. Az évfordulón szerényen, de bensőségesen emlékezik meg az ISD Kokszoló Kft.
2016-05-00Együttműködés a duális képzésben. Miskolci delegáció járt a gyárbanDr. Torma András, a Miskolci Egyetem rektora, illetve dr. Sevcsik Mónika, az ISD Dunaferr RMS- és HR-igazgatója aláírták a gyár és a miskolci egyetem között kötött, a felsőfokú duális képzésben való együttműködést szabályozó keretmegállapodást. A megállapodás jóvoltából az ISD Dunaferr Zrt. gyakorlati helyként kapcsolódik be a az egyetem anyagmérnök BSc duális képzési struktúrájába.
2016-04-29Miskolci kapcsolat2016. április 20-án ünnepélyes keretek között aláírták az ISD Dunaferr Zrt. és a Miskolci Egyetem között a felsőfokú duális képzésben való együttműködést szabályozó keretmegállapodást.
2016-04-00Bűvülő termovíziós alkalmazás. Az üzembiztonságot szolgálja a hőkameraBeszélgetés Tiringer Mihállyal, az ISD Power Kft. diagnosztikusával a villamos kábel- és vezetékhálózatok üzembiztonsági ellenőrzéséről.
2015-11-27Mindekit hazavárnak!Beszámoló az ISD Dunaferr Zrt. által kiírt munkavédelmi rajzpályázat díjkiosztó ünnepségéről.
2015-11-00A gyerekek is tudják: mindenkit hazavárnak!Kihirdették a ISD Dunaferr Zrt. Biztonsági és Védelmi Igazgatósága által meghirdetett gyermekrajzpályázat eredményeit. A 6 év alatti korosztályban Magyar Márton Áron; a 6 és 10 év közötti korosztályban László Emma; a 10 és 14 év közötti korosztályban Szirbek Aletta; míg a 14 év feletti korosztályban Vámi Milán Máté műve nyert. Vad Zalán műve pedig különdíjat kapott.
2015-10-29Ünnepség és díjátadás1965. július 4-én ünnepélyes keretek között üzembe helyezték a Hideghengerművet. Ebből a jubileumi ünnepséget október 2-án rendezték meg. Az évfordulóhoz kapcsolódva új elismerést alapítottak Hideghengermű-díj elnevezéssel, amelyet nyolc ember kapott meg: Bodahelyi Tibor, Bodó Mariann Erzsébet, Ditrich Attiláné, Józan Tibor, Kun Szilvia, Molnár Zoltán, Nagy Ferenc, Szuilik Ferenc.
2015-10-00Ötven esztendeje üzemel a Hideghengermű1965. július 4-én üzembe helyezték üzembe a Dunai Vasmű Hideghengerművét. A 50 éves jubileumi ünnepséget 2015. október 2-án rendezték meg. Az évfordulóhoz kapcsolódva új elismerést alapítottak Hideghengermű-díj elnevezéssel, amelyet nyolc ember kapott meg: Bodahelyi Tibor, Bodó Mariann Erzsébet, Ditrich Attiláné, Józan Tibor, Kun Szilvia, Molnár Zoltán, Nagy Ferenc, Szuilik Ferenc. Korabeli beszámoló az avatási ünnepségről. Böröndi István volt Hideghengerműs művezető visszaemlékezése.
2015-09-00Ötvenöt esztendeje szolgál az "ENSZ-épület"Ismertető az ISD Dunaferr Dunai Vasmű hengerművek üzemvezetőségi épületéről, közkeletű nevén az ENSZ-épületről. A tervező, Wágner László portréja.
2015-06-26Programok, elismerésekRövid beszámoló a 39. Vasas- és Kohásznapról. Orova István , az ISD Kokszoló Kft. ügyvezető igazgatója Borovszky-díjat kapott.
2015-06-00A vasúti pályahasználók látogatása cégünknélAz ISD Dunaferrnél tartotta meg első szakmai napját a Vasúti Pályahasználók Egyesülete (VAPE). A VAPE céljai.
2015-05-00A cél a Dunaferr hosszú távú, gazdaságos működtetéseInterjú az ISD Dunaferr Zrt.-ben történő kiszervezésekről dr. Sevcsik Mónikával (reorganizációs és management support igazgató), Mucsi Zoltánnal (a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke), Oláh Istvánnal (a Dunaferr Ifjúsági Szervezet elnöke) és a munkavállalókkal, Hegedűs Péterrel, Tóth Zoltánnal, Néder Mártával.
2015-04-24Dunaferr: új piacok feléJárműipari rendszerfejlesztés az ISD Dunaferr Zrt.-nél elnevezésű projektről. Beszélgetés Szecs Csaba Zsolt projektvezetővel.
2015-04-00Munkavédelmi program a DunaferrnélAz ISD Dunaferr Zrt.-ben bevezetett 6S munkavédelmi program bemutatása. Nyilatkozik Móróné dr. Zupkó Tímea munka- és egészségvédelmi főosztályvezető.
2015-02-27Stabilitásra törekszünkAz ISD Dunaferr helyzetének szakmai szempontú értékelésére kértük Matuss Péter pénzügyi és számviteli igazgatót.
2015-02-00A nehéz körülmények között is stabilitásra törekszik a DunaferrBeszélgetés az ISD Dunaferr Zrt. helyzetéről Matuss Péterrel, a vállalat pénzügyi és számviteli igazgatójával.
2015-01-23Sikeres DunaferrEredményes évet zárt az ISD Dunaferr Zrt. Beszélgetés dr. Mezőközy András HR-igazgatóval.
2014-12-19Az ütemezés szerint végeztéka feladatokatBeruházási és karbantartási munkálatok zajlanak a az ISD Dunaferr Zrt. Meleghengerművében. Beszélgetés Lontai Attila gyárvezetővel.
2014-12-19Tüzeléstechnikai tanácskozásAz ISD Dunaferr adott otthont november 12-én a Tüzeléstechnika 2014 Ipari Szemináriumnak, amit A TÜKI Tüzeléstechnikai Kutató és Fejlesztő Zrt. valamint az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Miskolci Szervezete rendezett.
2014-12-00Nagyjavítás és beruházások a MeleghengerműbenBeruházások és javítások folynak az ISD Dunaferr Zrt. Meleghengerművében. Beszélgetés Lontai Attila gyárvezetővel.
2014-11-00Ipari égőket és tüzelési rendszereket fejlesztenekBaskír-magyar szakmai együttműködés. Sikeresen működnek a Hideghengermű hőkezelő üzemében beépített, új típusú injektoros, földgáztüzelésű égők.
2014-10-00Környezetbe simul az új szelektív hulladékgyűjtő konténerÚj típusú, földfelszín alatt elhelyezhető szelektív hulladékgyűjtő fémedényzet-család a TÜKI Zrt. és az ÖKO-FERR Hulladékkezelést Koordináló Közhasznú Nonprofit Kft. együttműködésének keretében.
2014-10-00Ákos: Igazán a vasműbenA Kossuth-díjas zenész a Dunaferr gyári környezetét választotta legújabb videoklipjének helyszínéül.
2014-09-26Eredményes, hatékony működésAz ISD Portolan Kft. a térség egyik meghatározó logisztikai társasága. A kft. a dunaföldvári Pannonia Ethanol Zrt.-vel kötött megállapodást. Vaso Janicic ügyvezető igazgatóval.
2014-09-00Új partnerrel kötött megállapodást az ISD Portolan Kft.A térség egyik meghatározó logisztikai társasága a ISD Portolan Kft. Interjú Vaso Janicic-csal, a társaság ügyvezető igazgatójával.
2014-03-00Meghatározó üzembiztonsági, környezetvédelmi szempontokA kokszolói fejlesztésekről.
2013-12-01A mozgás öröme jótékonysággal fűszerezveDunaújvárosért-díjas a labdarúgó-szövetség.
2013-11-01Értékteremtő kreativitás-mindannyiunk hasznáraÚjítási helyzetkép a vállalatcsoportnál.
2013-10-01Új megoldásokat kíván a növekvő termelésSoha nem látott termelési csúcs a Hideghengerműben.Interjú Kopasz Lászó gyárvezetővel, a termékkibocsátás növelését lehetővé tevő körülményekről és a szükséges intézkedésekről.
2013-09-01Felkészülni az újabb kihívásokraNagyjavítás a hideghengerműben.
2013-09-01Rangos elismerés az ISD DunaferrnekMagyar Termék Nagydíjat érdemelt ki a közelmúltban az ISD Dunaferr csúszásgátló mintázatú melegen hengerelt acéllemeze.
2013-08-01Mindenkit hazavárnak!Munkabalesetet feldolgozó gyári film készül.
2013-06-28Megfelelni az előírásoknakBeszélgetés Lukács Péterrel, az ISD Dunaferr Zrt. stratégiai műszaki vezérigazgató-helyettesével, és Orova Istvánnal, az ISD Kokszoló Kft. ügyvezetőjével, a cég egyik legújabb beruházásáról, a az ISD Kokszoló Kft. biológiai vízkezelő telepének modernizálásáról. A létesítményt június 15-én adták át.
2013-06-01Korszerű technológiai vízkezelés a kokszolóbanAz ISD Kokszoló Kft. biológiai vízkezelő telepének modernizálásáról. A számok tükrében.
2013-05-14Labdarúgóink ismét kitettek magukértNégy győzelem, egy vereség: továbbjutás. Döntőbe jutott a Telekom–Heti Válasz Top Business Cup 2013 kispályás labdarúgótornán a Dunaferr együttese.
2013-03-01Költségkímélő, felhasználóbarát megoldás"Az ISD Dunaferr vállalatcsoportnál befejeződött az új elektronikus levelezőrendszer cseréje, üzembe helyezése." (VMware Zimbra ingyenes OpenSource verziója)
2013-02-01Búvárúszásban nagyhatalom vagyunkMár az idei feladatokra készülnek. "A Magyar Búvár Szakszövetség elnökségének döntése értelmében 2012-ben tájékozódási búvárúszásban az év felnőtt női sportolója a dunaújvárosi Debreczeni Hajnalka, az év utánpótlás lány sportolója Gurisatti Lilla lett, mindketten a DVCSH UBSE versenyzői."
2013-01-0120 esztendős a Kokszoló Kft.Eredményes évet zártak, a piaci kilengések ellenére. Orova István ügyvezető igazgató összegzése az elmúlt két évtizedről.
2012-12-19A vasmű vérkeringése nem állhat leA téli viszontagságok sem jelenthetnek akadályt. Interjú Danicska Sándor gyárvezetővel.
2012-11-30Az iparág szépségét és fontosságát hirdetikSzáz kohászati vállalat képei a világhálón. Két napon át fényképezte az ISD Dunaferr különböző egységeit, termelési folyamatait két cseh fiatalember.
2012-10-05Győzelem az I. Alcufer KupánAz ISD Dunaferrt képviselő kispályás labdarúgó válogatott megnyerte az első alkalommal kiírt Alcufer Kupát. Kép a csapatról, nyilatkozatok.
2012-10-05Mindenkit felülmúltak kispályás labdarúgóinkGyőzelem az I. Alcufer Kupán Győrben.
2012-09-03Női kézilabda Kohász KupaRangos torna, sok tapasztalattal a bajnoki kezdés előtt
2012-06-18Méltó módon képviselték az ISD Dunaferrt és a várostEzüstérem az országos futballtornán, közel 100 csapat között.
2012-06-15Ezüstérem az országos tornánA Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjában megrendezett TOP200 Business Cup kispályás labdarúgó-bajnokság döntőjében ezüstérmet nyert az ISD Dunaferr Zrt. labdarúgócsapata (kép).
2012-06-08Látványos fejlődés családi vállalkozásbanJubilál a Meiser Ferroste Kft.
2012-05-25Az ISD Dunaferr legvonzóbb hölgyei, 2012A versenyt szponzoráló Kiskohász étterem bemutatása.
2012-05-22Döntőben az ISD DunaferrBejutott a Global-Figyelő TOP 200 Business Cup június 7-én megrendezendő fináléjába az ISD Dunaferr Zrt. kispályás labdarúgócsapata. A csapat bemutatása.
2012-05-18TOP 200 labdarúgó-torna: döntőben az ISD DunaferrHibátlan teljesítmény a selejtezőben. Beszámoló a TOP 200 Business Cup 2012 tornáról.
2011-09-02A stabilizáció időszakaDunaújvárosi NKS: Cél a bennmaradás.
2011-06-17Arany fokozatú díjat kaptakAz ISD Portalan Kft. a "Kiváló Kereskedelmi Presztízs" arany fokozatú nemzetközi díját nyerte el.
2011-02-18Visszavonul a klubhűség mintaképeA Kemény-korszaknak (egy időre) vége. Kemény József kézilabdázó befejezi pályafutását.
2010-08-27Tíz éve történtÚjra összejött a bajnokcsapat. "A Dunaferr SE labdarúgócsapata 2000-ben bajnoki címet szerzett. A tíz éves jubileum megünneplésére gyűltek össze a játékosok és az egykori vezetők.
2010-06-18A Kölyöktől a Csocsóig-avagy gyári filmtörténetAz első filmek: Kiskrajcár(1953), Én és a nagyapám (1954) Dokumentumfilmek: 15 perc-15 évről, Dunaújvárosi fények, Kulcsos emberkék, Hat nap, diafilm a tízéves Sztálinvárosról. Játékfilmek: Legenda a vonaton, Párbeszéd, Minden kezdet nehéz, Csocsó, avagy éljen május elseje, Sorstalanság, Konyec, Ha él a gyár, él a város.
2010-05-14Filmben a hatvan évrőlA budapesti Campfilm Production filmet készít a hatvan éves vasműről, a gyár és a város közös múltjáról. Beszélgetés a rendezővel, Gerő Marcellel.
2009-12-04XXXV. KongresszusVálasztottak a Vasasok.
2009-12-01XXXV. kongresszus - választottak a vasasokTisztújító kongresszus a Vasas Szakszervezeti Szövetségnél. Beszámoló.
2009-09-25A sportág fenntartása és felvirágoztatása a célCsapó Tamás lett a férfikézilabd szakosztály elnöke.
2009-08-07Veszélyes üzemek, pozitív tendenciákMunka-és tűzvédelmi tanácskozás. A tavalyi évhez képest nőtt az egy munkabalesetre eső kiesett munkanapok száma a Dunaferrnél.
2009-04-24Közös munkálkodás az értékek megőrzése érdekébenAnyai nehézségek közepette is működőképes a Férfikézilabda Kft. Dr.Bene Gyula szakosztályelnök helyzetjelentése.
2008-04-25Restaurálják a freskótAz ISD Dunaferr Zrt. igazgatósági épületénél található Domanovszky-freskót (Munkás-paraszt találkozás).
2008-03-14Mindíg van mit tanulniKözépvezetői tréningek a változások jegyében. A vállalatcsoport privatizációja óta először kerül sor a vezetői kézségek fejlesztésére képzés keretében.
2008-02-22Kiérdemelték a díjatPaszternák László és Schmidt Jenő kapta idén a Dunaújváros Sportjáért-díjat. Interjú a díjazottakkal.
2008-02-15Másfél évtizeden túl a Meiser Ferroste Kft.Stabil pozícióban a hazai és a nemzetközi piacokon egyaránt. Interjú Berényi László, ügyvezető igazgatóval.
2007-10-30Televízió - kinek, mikor, melyik?Újabb olvasói levél a DTV történetéhez.
2007-10-15Tisztújító közgyűlést tartott a Dunaferr SportegyesületOrosz Gyulát választották a klub elnökévé. Beszámoló a közgyűlésről.
2007-05-04Közös érdekünk az átalakulásA Dunaferr társaságcsoportnál három fő területen (energiaellátás, logisztika, termelés) is integrációs folyamat zajlik. Eddig az EMA-Power Kft. és a Dunaferr Eneregiaszolgáltató Kft. integrációja zajoltt le. Részletes beszámoló.
2007-04-13A fiúkat a döntőbe várjuk.Harmadik helyezés a női Magyar Kupában.
2007-04-06Az integrációról...Az integráció sikere a tulajdonosok és a dolgozók közös érdeke. Interjú Nataliya Bashynska gazdálkodási vezérigazgató-helyettessel.
2007-03-30Szép tervek-csúf valóság.Omló-bomló szigetünk. Képes beszámoló a Szalki-sziget állapotáról.
2007-03-30A nyolc között elvéreztek.Pigniczki Krisztina kiválóan játszott.
2007-03-23Több különdíjat is szereztek a dunaújvárosiak.Az eddigi legfényesebb ezüst jégkorongban.
2007-02-02Integrációs projekt.A hatékony munkaerő-szerkezet kialakításának módszere.
2007-02-02Bajnokot vertek!Ferling parádé: 14 gól!
2007-01-29Integrációs projekt.Összefoglaló, a bérrendszer átalakításának legfontosabb szempontjairól.
2006-12-15Sok ilyen csatára lenne szükség.A Dunaferr letette névjegyét Európában. Beszámoló a férfi -kézilabdázók szerepléséről a kupasorozatban.
2006-12-01Megváltozik a beléptetési rendFelújítják és korszerűsítik a Dunaferr kapuit a vagyonvédelmi és rendészeti tevékenység javítás érdekében.
2006-11-24Strandkézilabda-világbajnokság.Hetedik helyezés, öt dunaújvárosi játékossal.
2006-11-03A fenntartható környezetEgymilliárd forintos talaj- és talajvíz-szennyezési kármentesítést valósít meg a Dunaferr Zrt. a kokszoló területén, a szennyeződések megszüntetésére.
2006-11-03Bértárgyalásra készül a szakszervezet isDunaferr, szakszervezetek.
2006-11-03Olaszországból érkezett az erősítés.Tóth József Dunaújvárosba szerődött.
2006-09-22Fizethető az ösztönzőeéőlegA KSZ 28. módosításának kiegészítéséhez.
2006-09-22Partnerség a foglalkoztatás biztonságáértMunkáltatói és munkavállalói szervezetek indították a "Partnerség a foglalkoztaás biztonságáért" elnevezésű mozgalmat.
2006-08-25Kollektív szerződés, béralku, ösztönzőA bérrendszer átalakítása, a Vasas Szakszervezeti Szövetség szempontjai szerint.
2006-08-18Át kell adni a stafétabotot a fiataloknakTóth János elköszönt a repülőklubtól.
2006-07-21Jelentős fejlesztések a Donbass-nálKamra-és kohógázzal váltják ki a fölfgázt.
2006-06-16Programkavalkád a Duna-partonSmét tömegekre számítanak a vasasnapra.
2006-06-02Ötvenhatos emlekmű dunaferres anyagbólÓriási ék 170 tonna acélból, a Sztálin-szobor helyén. A szobor anyaga Dunaferr termékből.
2006-05-26ÉrdekvédelemTerítéken a kollektív szerződés módosítása.
2006-05-26A-tól Z-ig Andics JózseffelJól bírja a konfliktusokat, bár sokszor maga vívja ki a harcot.
2006-03-24Vegyes bizottság: a jobb együttműködésértA jobb információáramlás érdekében egy fórum, ahol a két fél képveselői ütköztethetik álláspontjukat az érdekvédelemben.
2006-03-24Aktulási kérdések, köztük a DunaferrIgy látja a polgármester.
2006-03-03Rangos díjat kapott a DunaferrSzakmai körökben "tűzállóipari Oscar-díjként" számontartott elimerést kapott A Dunaferr Zrt, tűzállótechnika kiváló alkalmazásáért.
2006-02-24Bérmegállapodás után újabb feladatok következnekEgyütt kell működnie a munkáltatóknak és a munkavállalóknak a bér és ösztönzőrendszer átalakításában.
2006-02-16Aláírták a bérmegállapodástEgy hónapi tárgyalássorozat eredménye.
2006-01-20Ujabb forduló a bértárgyalásonA felek nem közelítették ajánlataikat.
2006-01-20A sportingatlanok üzemeltetésérőlA Dunaferr kivonul a sportingatlanok közüzemi számláinak rendezéséből. Már nem a Dunaferr tulajdonai.
2005-12-16A megújuló emberértElismerték a Dunaferr törekvéseit. Az Ifjusági, Családügyi, Szociál Az idén a vasmű kapta.is és Esélyegyenlőségi Minisztérium, a Magyar Televízió és Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány közös díja: A Megújuló Emberért Dí. Az idén a vasű kapta.j
2005-12-02Szabó Ferenc 75 esztendősKöszöntötték a tekintélyes elődöt.
2005-12-02Dunaferres cégek is részt vehetnek a Hankook-beruházásban?Koreai szakemberek látogatásavárosunkban. Odahaza döntenek e beruházókban.
2005-11-18Kezdődhet a Hankook-gyár építéseAdásvételi és együttműködési megállapodást írtak alá.
2005-11-11A Dunaferr és a szakmai utánpótlásInterju Poszpischil László személyzeti vezérigazgató-helyettessel.
2005-10-14Novemberben megkezdődhet a munkavállalói részvények átadása7300 részvényt vásároétak a Dunaferr dolgozói. Egy képviselőt választanak maguk közül.
2005-07-29Szakmai tapasztalatcserén Ukrajnában 2.Fejlesztések Alcsevszkben.
2005-07-22Szakmai tapasztalatcserén Ukrajnában 1.Hatalmas, színes szakmai szervezet része lett a Dunaferr. Látogatás Aécsevszk, Dnyetropterovszk és Dnyeprodzserzsinksz üzemeiben.
2005-06-10Magyar-ukrán napokJúnius 17-18-án színes programkavalkád. Alcsevsz város bemutatkozik.
2005-05-20Duna-parti lejáró új korlátokkalNemes felajánlás, kitűnő referencia. Uj golyós korlátrendszer a Duna-parton.
2005-05-06Közös gondolkodással, összefogással a versenyképes DunaferrértVezetői tájékoztatót és sajtóbeszélgetést tartott Sushil Trikha.
2005-04-29Dolgozói tájékoztató a Dutrade RT-nélSzervezeti átalakítás várható.
2005-03-11Új helyen az utazási ügynökségA Komplex Kft Utazási ügynöksége új helyen.
2005-03-04A Dunaferr meghatározó partnerNyereményjáték a Dunaújvárosi Komplex Kft-vel
2005-02-18A társaságoknál is kelendő a részvényA második körben igénylőknek egy-egy darab jut.
2005-01-14Emberekkel dolgozni emberségesen2004 Borovszky -díjasa: Simon József
2005-01-14Évi ötmillió forintot fordítottak halasításraRégi-új elnök a Dunaferr Horgászegyesületnél
2005-01-07Kelendőek a dolgozói részvényekJelentős a túljegyzés.
2005-01-07Évzáró vezetői értekezletBorovszky díjas: Simon József személyzeti vezérigazgató helyettes, Az év menedzsere: Suri József kereskedelmi vezérigazgató helyettes, több kiváló dolgozói cím
2004-12-03Munkavállalói részvények értékesítéseA társaságcsoport valamennyi dolgozója lehet tulajdonos.
2004-09-17Ha baj van: 4:104Tiszamarti miklós az Egészségvédelmi Intézet vezetője a gyáron belüli gyors elsősegélynyújtásról, életmentésről.
2004-06-11Állandó változásban az acéliparNemzetközi vasérc konferencia Rotterdamban.
2004-02-20Mindenkinek lesz munkájaFelszámolás előtt a Tűzállótéglagyár.
2004-02-13Bérmegállapodás záradékkalAz érdekképviseletek újabb egyeztetést kezdeményeznek.
2003-08-22Elektronikus kommunikáció, szabályozottanAz Internet használatának szabályozása a vasműben. Az üzleti titoktartás kötelezettsége az interneten is megmarad.
2003-08-08Gyopárosfürdő: fejlődésre itélveA rohamosan fejlődő Gyopárosi fürdőről. és a kevésbé mutatós vasmű üdülőről.
1990-02-27A csőd elkerülhető. Mit tesz (majd) az MDF?Műszakiak a jövőért címmel rendezett vitaestet szombaton az MDF dunaújvárosi szervezete. A meghívott előadó, Takácsy Gyula volt. (február 24-én). Interjú.
1989-12-15Fáznak a hokisok. Légiósok bajnoksága.A Dunaújvárosi Sziketherm hokicsapat helyzetéről. 1 fotó.
1962-05-14Megragadni a gyár és a város lüktetését, kölcsönhatásátFilm készül a hatvanadik évfordulóra. Interjú a film rendezőjével, Gerő Marcellel.