Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

76 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-03-23Kiss Károly és Nyikos Veronika. Egy elhivatott, szerény mester, és a jövő nagy reménysége nyertA Dunaújvárosi Hírlap internetes közönségszavazásán a 2022-es év sportolója voksolás edzői kategóriáját Kiss Károly birkózótréner nyerte meg, a hölgyek között pedig korábbi kiváló tanítványa, Nyikos Veronika végzett az élen.
2023-03-11A 2022-es év legjobbjait köszöntötte a stábunk. Mindegyikük kiemelkedő teljesítményt nyújt, ehhez pedig gratulálunk nekik!Az Év embere, az Év sportolója verseny a duol.hu online felületén, és az olvasók szavazhattak arról, hogy ki kapja meg ezeket a címeket. Az Év embere díjat Pribil Sándor, a Vérlovagok alapítója, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke vehette át. Az Év sportolója címet négy kategóriában adományoztuk. A legjobb női sportolónak járó díjat Nyikos Veronika birkózónak ítélték oda olvasóink. A legjobb férfi sportoló elismerést Kovács-Seres Hunor úszó kapta. A legjobb női csapatnak a DAC kézilabda csapatot választották. A legjobb férficsapatnak járó díjat a DKSE U19-es röplabda csapata kapta. Az év edzőjének Kiss Károly birkózó edzőt választották meg.
2023-02-23Hermann Henrik kapta meg az Év sportvezetője díjatA Nemzeti Versenysport Szövetség díjazottjai. Hermann Henrik, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke vehette át a sportvezetők munkáját elismerő dr. Leyrer Richárd-díjat. Az Év sportolója elismerést vehette át többek között a Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetség jelöltje, Dunaújváros négyszeres olimpikon úszója, Takács Krisztián, a Magyar Motoros Vízisport Szövetségnél pedig a Dunaújvárosi Vízi Sport Club pilótája, Bodor Péter lett az év legjobbja.
2023-02-16Ő lett az Év Embere, az Év Sportolója és az Év Edzője fíjazottjaiA Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere, Az év sportolója és a Az év edzője közönségszavazását. Az Év Embere: Pribil Sándor, az Év Sportolója: Kovács-Seres Hunor és Nyikos Veronika, az Év Edzője: Kiss Károly, Az Év legjobb csapatai: DAC női kézilabdacsapata és a DKSE U19 férfi röplabdacsapata.
2023-02-02Szavazzon a kiválókra!A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó dunaújvárosi, illetve a térségünkben élő emberekről, azok munkásságáról. Olvasóink döntsék el, ki legyen az Év embere és az Év sportolója Dunaújvárosban és környékén! A névsor a cikkben.
2023-01-12Hiába nem ő lett az első, már a jelöléstől is boldogA DKSE háromszoros Európa-bajnoktornásza, Kovács Zsófia második lett a 65. M4 Sport - Az Év sportolója Gálán az Év női sportolója kategóriában. Beszélgetés Kovács Zsófiával.
2023-01-11Kovács második lett. Az Év sportolója-szavazáson második helyen Kovács ZsófiaA nőknél második helyen végzett a DKSE tornásza, Kovács Zsófia a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 2022-es Év sportolója-szavazásán. A 65. alkalommal rendezett voksolás győzteseit az M4 Sport az Év sportolója-gálán, az Operaházban hirdették ki hétfőn este.
2023-01-09Nagyon várja a ma esti gálát az Év Sportolója díjra jelölt ZsófiaBeszélgetés Kovács Zsófia dunaújvárosi tornásszal.
2022-12-31Impozáns társaságbanKovács Zsófia jelölést kapott az Év sportolója címre.
2021-12-29Jelöltek lettek a női pólósaink is az első három közöttA Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 64. alkalommal kiírt Év sportolója-szavazásán szerepel a dunaújvárosi női vízilabdacsapat több játékosa és a dunaújvárosi nevelésű kajakos Kárász anna is.
2021-12-16Ötödször nyert Kovács Zsófia. Ötödször választották az év legjobbjának Kovácsot"A Magyar Távirati Iroda sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. A nyertesek listáját szerdán tették közzé, amiből kiderült, női tornában ismét a DKSE kiválósága, Kovács Zsófia nyert, gumiasztalban Vincze Ákos, női vízilabdában pedig az ősszel eligazolt Magyari Alda."
2021-01-07Kovácsnak már a jelölés is megtiszteltetésKovács Zsófiát is jelölték az Év sportolója címre.
2021-01-04Az első három között. Kovács Zsófia az első háromban, ő lehet a tavalyi év női sportolójaMáris óriási sikert ért el a dunaújvárosi tornász, Kovács Zsófia, aki az úszó Kapás Boglárka és a cselgáncsozó Karakas Hedvig mellett a női mezőnyben bekerült a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 63. alkalommal kiírt Év sportolója-szavazásán.
2021-01-02Dunaújvárosi jelöltek az év legjobbjainak. Az év legjobbjai: négy kategória listáján dunaújvárosi jelöltekkelA Magyar Sportújságírók Szövetsége legutóbbi, online elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány ellenére megrendezi az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2020 televíziós díjátadót 2021. január 11-én, hétfőn. A női egyéni kategóriában szerepel Kovács Zsófia, Az edzők illusztris társaságában szerepel Zsófia edzője, Trenka János is. A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics együttesét Garda Krisztina, Gurisatti Gréta és Vályi Vanda képviselte a női vizilabda-válogatottban, akik harmadik helyezést értek el az Európa-bajnokságon.
2020-12-31Év sportolója: dunaújvárosi jelöltekkel soraikbanA Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) nyilvánosságra hozta az Év sportolója díj jelöltjeit. A nők között ott szerepel a dunaújvárosi tornász, Kovács Zsófia, az edzők között pedig mestere, Trenka János szerepel.
2020-09-18elnevezték a csarnokot. Sportcsarnok viseli Nyers László nevétNyers László a Vasműben mozdonyvezetőként dolgozott, emellett a Kohász SE válogatott birkózója volt, sőt, több mozifilmben is szerepelt. A remek sportember nevét veszi föl a dunaújvárosi radari sportcentrum 2020. szeptember 23-án. Nyilatkozik: Motyovszki Mátyást a dunaújvárosi Ifjúsági, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke
2017-12-22Öt dunaújvárosi a sportága élénA Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Így volt ez idén is, a győztesek közül öten dunaújvárosi klub versenyzői: Dunaújvárosi Acélbikák csapatát erősítő kapust, Duschek Dávidot választotta meg a legjobbnak, a motorcsónakosoknál a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzője, Bodor Péter (kép) már ötödször végzett az élen. A Magyar Torna Szövetség szertornában a Dunaferr SE sporttörténelmet író Európa-bajnoki ezüstérmes kiválóságát, Kovács Zsófiát helyezte az első helyre, amíg gumiasztal kategóriában a szintén dunaújvárosi Rozs Viktória és Vincze Ákos bizonyult a 2017-es év legjobbjának.
2017-12-19Az Év sportolója szavazás egyik jelöltje Kovács Zsófia tornásznőA Magyar Sportújságírók Szövetsége hatvanadik alkalommal hirdette meg az Év Sportolója szavazást, díjazást. Három kategóriában, női sportoló, az év fogyatékos női sportolója, az év női labdarúgója kategóriában hirdették meg a női sportolók között a szavazást. Az egyik esélyes Kovács Zsófia (kép), a Dunaferr SE tornásza.
2017-01-31A legjobb pilótákat jutalmazta a szövetségA dunaújvárosi székhelyű Magyar Motorcsónak Szövetség vezetősége átadta az előző év legjobbjainak járó elismeréseket. Eredmények a cikkben.
2016-02-01Jó hangulatban (képaláírás)A Magyar Motorcsónak Szövetség szombaton Dunaújvárosban a Klub Hotelben tartotta a 2015-ös évzáró összejövetelét. Képünkön a szövetség dunaújvárosi elnöke, dr. Sándor Péter adja át a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzőjének, Tábori Áronnak a magyar bajnokság második helyéért járó serleget. Az első kulbtársa, Bodor Péter lett, aki az év sportolója is volt 2015-ben (teljes szöveg)
2015-12-11Gurisatti Lilla ismét az Év sportolójaA Magyar Búvárúszó Szövetség junior lányok kategóriában az Év sportolója elismerést adta Gurisatti Lillának
2015-12-08Szép sikerek a víz alattA DVCSH UBSE sportolói eredményesen szerepeltek az idei szezonban. Arany jelvényt kapott: Prémusz Luca, Sipos Péter, Simon Dávid, Sebestyén Dániel, aki elnyerte az Év sportolója címet is. Beszélgetés Gurisatti Gyula vezetőedzővel.
2015-11-25Lilla az év legjobbjaA Magyar Búvár Szövetség átadta az Év sportolója díjat, a junior korosztályban Gurisatti Lilla lett az idei díjazott.
2014-02-07Ismét Lilla az év sportolójaA Magyar Búvár Szakszövetség döntése alapján 2013-ban junior leány kategóriában Gurisatti Lilla tájékozódási búvárúszó lány lett kategóriájában az év sportolója.
2013-02-01Búvárúszásban nagyhatalom vagyunkMár az idei feladatokra készülnek. "A Magyar Búvár Szakszövetség elnökségének döntése értelmében 2012-ben tájékozódási búvárúszásban az év felnőtt női sportolója a dunaújvárosi Debreczeni Hajnalka, az év utánpótlás lány sportolója Gurisatti Lilla lett, mindketten a DVCSH UBSE versenyzői."
2012-02-15A legjobbakról szavaztakLezárult az Év Sportolója szavazás. A dunaújvárosi Takács Krisztián úszó és Neukum Gábor röplabdázó is a második helyen végzett.
1990-02-02Három kérdés a triónakIfj. Gurisatti Gyula, Mucsi Zoltán és Deme Zsuzsa nyilatkozik az elmúlt évi teljesítményéről, civil életéről és idei terveiről.
1990-01-301989. legjobb sportolóiDeme Zsuzsa, Mucsi Zoltán, Gurisatti Gyula
1988-02-09Újabb serlegek a vitrinbenÁadták a legjobb sportolóknak járó díjat. Névsor, fénykép.
1988-01-26Az év sportolói: Varga Dóra úszó, Mucsi Zoltán birkózó, Vadász Csaba birkózó.2678 szavazat érkezett.
1988-01-151987 legjobb dunaújvárosi sportolói. (felnőttek)A sportolók eredményei - röviden. Az olvasók számára szavazólap.
1988-01-121987 legjobb dunaújvárosi sportolói. (Ifjúsági)Névsor, szavazólappal.
1988-01-081987. legjobb dunaújvárosi sportolóiA legjobb serdülő sportolók névsora. Az olvasók számára szavazólap (1.)
1987-02-13KépaláírásAz év sportolóinak hétfőn este adta át a díjakat D. Kiss Csaba. (nem teljes szöveg)
1987-01-23Gratulálunk!1986 legjobb dunaújvárosi sportolói: Varga Dóra úszó (serdülő), Supola Zoltán tornász (ifjúsági), Gyenese Ágnes könnyűbúvár (felnőtt és junior kategória). Fényképek.
1987-01-203128 szavazat érkezettAz olvasók szavazata alapján mindhárom korosztály legjobb sportolóinak névsora.
1987-01-131986 legjobb dunaújvárosi sportolóiA legjobb sportolók a felnőttek közül.
1987-01-13Kitüntetés (kishír)Az év Ifjúsági Sportolója versenyben harmadik helyen végzett Varga Dóra, a D. Kohász úszója, az ifjúsági Európa-bajnokságon két arany-és egy ezüstérmet szerzett. Ő, és edzője Kovács József jutalomban részesült. (teljes szöveg)
1987-01-091986 legjobb dunaújvárosi sportolóiA legjobb ifjúsági sportolók névsora. Az olvasók szavazólapjával.
1987-01-061986 legjobb dunaújvárosi sportolóiA jelöltek névsora, fontosabb eredményeik.
1986-02-14A legjobbak nyilatkoztak. Az elismerés kötelezA tavalyi év legjobb dunaújvárosi sportolói nyilatkoznak. Varga Dóra, Valentényi Sándor, Vadász Csaba. Fényképek. A D. Kohász NB I-be jutott férfi kézilabdacsapata. Csoportkép
1986-02-113982 szavazat érkezett. 1985 legjobb sportolói, csapata.A győztesek bemutatása. Névsor.
1986-01-311985 legjobb dunaújvárosi sportolóiA felnőtt sportolók névsora, a mellékelt szavazólappal.
1985-12-17Az év sportolója. Nem számolja az érmeketFabó Éva búvárúszó sikereiről. Fénykép: F. É.
1985-02-22Átvették a díjakat az év legjobb sportolói. Lesz alkalom bizonyítaniA jutalmazottak névsora és fényképe.
1985-02-011984. legjobb sortolói, csapata, legnépszerűbb edzője. 4816 szavazat érkezettSerdülők: Ágh Norbert, Szabó Vera, Mucsi Zoltán. Ifjúsági és junior: Ágoston Zita, Valentényi Sándor, Horváth Attila. Felnőttek: Paprika Jenő, Vadász Csaba, Gyenese Ágnes. Legjobb csapat: A D. Kohász férfiröplabda-csapata. Edző: Gurisatti Gyula
1985-01-151984 legjobb dunaújvárosi sportolóiA legjobb felnőtt sportolók névsora. Szavazólappal.
1985-01-111984 legjobb dunaújvárosi sportolóiA legjobb ifjúsági sportolók névsora.
1984-02-105748 szavazat a legjobbakra. Az év sportolói, csapatai, a legnépszerűbb edzőSerdülők: Mucsi Zoltán. Ifjúságiak - juniorok: Fabó Éva. Felnőttek: Vadász Csaba. Legnépszerűbb edző: Kolics Jánosné. A helyezettek névsora. Az elsők fényképei.
1983-01-181982 legjobb dunaújvárosi sportolókHat díj a győzteseknek. A legjobb felnőtt korú versenyzők névsora. Szavazólap az olvasók számára.
1983-01-141982 legjobb dunaújvárosi sportolóiA junior korosztály legjobb sportolóinak névsora. Az olvasók számára szavazólap.
1983-01-111982 legjobb dunaújvárosi sportolóiAz elmúlt év legjobb ifjúsági sportolóinak névsora, sporteredményeik bemutatása. Olvasók számára szavazólappal.
1983-01-071982 legjobb dunaújvárosi sportolóiAz év legjobb serdülő korú sportolók névsora. Szavazólap az olvasók részére
1982-03-12KépaláírásHétfőn délután a városi sportfelügyelőségen ünnepélyes keretek között vették át a díszes serleget az 1981-es év legjobb dunaújvárosi sportolói: Kovács Tibor birkózó, Fabó Éva könnyűbúvár, Simon Balla István atléta, Valentényi Sándor birkózó. (teljes szöveg)
1982-03-09Díjkiosztás (kishír)Átadták az 1981. évi legjobb városi sportolói díjakat. Simon Balla István, Kovács Tibor, Fabó Éva, Valentényi Sándor. (nem teljes szöveg)
1982-02-191981 legjobb dunaújvárosi sportolóiA közönségszavazatok eredménye: Simon Balla István, Kovács Tibor., Fabó Éva, Valentényi Sándor.
1981-02-13Dunaújváros legjobb sportolói 1980-banA junior korosztály legjobb dunaújvárosi sportolóinak névsora. Az olvasók számára szavazólap, amellyel a közönség dönti el az elsőséget.
1981-02-10Dunaújváros legjobb sportolói 1980-banIfjúsági élsportolóink névsora. A közönség számára szavazólap.
1981-02-06Dunaújváros legjobb sportolói 1980-banEgyesületi javaslatok a serdülő sportolókra. Szavazólappal a közönség számára.
1980-02-22Dunaújváros legjobb sportolói 1979-benFelnőtteknél Kovács Péter lett az 1., a junioroknál Berényi György, az ifjúságiaknál Fabó Éva, a serdülőknél Légár György. További helyezések.
1980-02-05Dunaújváros legjobb sportolói 1979-benA város legjobb 12 felnőtt sportolójára szavazhatnak az újság olvasói
1980-02-01Dunaújváros legjobb sportolói 1979-benKilenc junior korosztályú sportolóra szavazhatnak az újság olvasói
1980-01-29Dunaújváros legjobb sportolói 1979-benHét ifjúsági sportoló elsőségét szavazhatja meg az olvasó.
1979-02-13Dunaújváros legjobb sportolói 1978-ban: Óvári Éva, Berényi György és Csík ErzsébetTovábbi eredmények a cikkben találhatóak.
1979-01-26Dunaújváros legjobb sportolói 1978-banA legjobb sportolók névsora. A közönségszavazó-lapjával, amellyel eldönthetik az elsőséget. Felnőtt sportolók
1979-01-23Dunaújváros legjobb sportolói 1978-banA legjobb ifjúsági sportolók névsora. A közönség szavazólapjával, amellyel eldönthetik az elsőséget.
1979-01-19Dunaújváros legjobb sportolói 1978-banA legjobb serdülőkorú sportolók névsora. A közönség, az újságban lévő szavazólapokkal dönti el a győztest
1978-02-28Dunaújváros legjobb sportolói (képaláírás)1977. legjobb sportolói.
1977-01-11Az 1976. év ifjúsági sportolóiA Televízió sportosztálya kiosztotta az 1976. év legjobb ifjúsági sportolóknak kiírt díjat. Óvári Éva dunaújvárosi tornász 3. helyezett
1976-01-27Az 1975. év legjobb dunaújvárosi sportolóiA cikk felsorolja a felnőtt, ifjúsági és a serdülő korosztályú sportolókat, eredményeiket.
1975-01-31Az év legjobb dunaújvárosi sportolóiOvári Éva, Tábi György, Trenka János lett az év legjobb dunaújvárosi sportolója
1975-01-17Az 1974. év legjobb dunaújvárosi sportolóiSerdülők, ifjúságiak, felnőttek és juniorok. Névsor.
1974-01-22Az év sportolóiAz év legjobb sportolói 1973-ban: Ovári Éva, Sárközi Éva, Szabó Tamás és a Kohász női kézilabda csapata.
1973-01-19Óvári Éva tornász, Fehér Lajos atléta, Szabó Tamás birkózó..Az 1972. év legjobb dunaújvárosi sportolói: Óvári Éva, Fehér Lajos, Szabó Tamás, DKSE női tornászcsapata
1971-12-24Ön kire szavaz?Kik az év legjobb dunaújvárosi sportolói?
1965-12-31Az 1965. év legjobbjaiA legjobb sportolók a városban: Kiss Ildikó tőrvívó, D. Kohász röplabdacsapata, Szabó János birkózó, D. Kohász labdarúgó csapata. A képen Kiss Ildikó, Szabó János.