Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

33 db találat
ListaDátum downCímLeírás
1979-09-27Mindennapi eledeleinkMilyen egy hétköznapi étlap menűválasztéka?
1972-02-12Az adagok - legyenek adagokFogyasztói ankét az Üzemi Vendéglátónál.
1969-12-24Közétkeztetés a Kertvárosban (kishír)Az Üzemi Vendéglátó Vállalat 1970. január 1-től közétkeztetési lehetőséget biztosít az Aranyhordó Vendéglőben.
1969-12-09Húsz éves a Dunavidéki Üzemi Vendéglátó VállalatA Béke étteremben lesz a jubileumi vacsora ahol emlékplakettel jutalmazzák a törzsgárda tagokat
1969-07-251 év - 1 234 200 liter sörÉvről-évre emelkedik városunk sörfogyasztása.
1969-05-30Szakácsverseny (kishír)Melegkonyhai szakácsversenyt rendezett a Dunavidéki Üzemi Vendéglátóipari Vállalat.
1968-11-15Helyes volt a vállalati összevonásA városi tanács vb értékelése az Üzemi Vendéglátó Vállalatról. A vendéglátó és az üzemi vendéglátó vállalat az elmúlt év végén egyesült. Fejlődött a vendéglátás színvonala, növekedett a forgalom a vendéglátó vállalatok összevonása után.
1968-10-08Vidám hétvégék az Ifjúsági Eszpresszóban (kishír)A Dunavidéki Üzemi Vendéglátó Vállalat szervezésében.
1967-10-10Mit kíván a kedves vendég?Vendéglátóipari készülődés az új gazdasági mechanizmusra.
1967-07-28Mindenki konyhájaNem megfelelő munkakörülmények, mégis fejlődik az Üzemi Vendéglátó.
1966-04-22Tovább javult a városi közétkeztetés színvonalaA minőség és a választék kielégítő.
1965-01-15Még következetesebben kéviselni a dolgozókatÚj szakszervezeti vezetés a vendéglátóipari Vállalatnál.
1963-09-20Dícsérő oklevéllel tüntették ki az Üzemi Vendéglátó VállalatotA KPVDSZ /Kereskedelmi Pénzügyi és Vendéglátóipari Dolgozók Szakszervezete/ dicsérő oklevele.
1963-08-06A város közétkeztetési helyzetérőlMit eszünk, hol és mennyiért?
1963-04-30A legjobb vállalatok élcsoportjában az üzemi Vendéglátó Vállalat1962-es eredmény: 70 millió 400 ezer forint forgalom.
1962-10-05Megnyílt a Duna ÉtteremAz új Duna étterem.
1962-07-24Százharminc boldog gyermek közöttA Dunai Vasmű gyermeküdülőjében.
1961-11-10Törzsgárda avatóAz Üzemi Vendéglátó Vállalatnál.
1961-09-29Már a hatodik önkiszolgáló étterem működik városunkban (kishír)Ezekben az éttermekben naponta kb. 10 ezer ebédet fogyasztanak el. Az új egység az Erőműben működik.
1961-09-26Háromezer ebéd naponta.Képaláírásban: Az Otthon étterem az Üzemi Vendéglátó Vállalat legforgalmasabb egysége.
1961-08-25A NEB megvizsgálta.Az üzemi konyhák munkáját.
1961-02-17A Tanács V.B.előttAz Üzemi Vendéglátó Vállalat
1960-11-11Bevált-e az önkiszolgálási rendszer?Az Otthon étteremben meg kell szüntetni a sorbaállást, és rendezni kell a gyermekek ebédeltetését.
1960-09-16A kereskedelem a vendeéglátóipar, az üzemelélmezés a VárosiNagyobb a lakosság vásárló ereje. A vendélátásban hal hiány. Az üzemélelmezés és a gyermekétkeztetés problémái
1960-09-16A Városi Tanács VB előttA kereskedelem, a vendéglátóipar, az üzemélelmezés
1960-08-30Élüzem ünnepség az Üzemi Vendéglátó VállalatnálBeszámoló az ünnepségről
1960-08-19Tíz vállalat érte el az élüzem címetÚj élüzemek.
1960-05-17A vendéglátóiparnak lépést kell tartania városunk...Az első vendéglátóipari egység 1950. nyárutóján nyílt meg a Radarban.
1960-05-13Kielégítő minőség, választék, diétás ételekRiportkörúton az Üzemi Vendéglátó Vállalat konyháin
1959-11-24800 személy részére főznek az öntődei konyhánKépek a konyháról
1959-10-02Őrjárat az Üzemi Vendéglátó Vállalat büféibenZsúfoltság, kétes tisztaság, munkaidő kiesés
1959-09-22Termelési értekezlet az Üzemi Vendéglátó VállalatnálBevezetik a vacsorák házhozszállítását és a csoportos étkeztetést. Fokozni kell a felszolgáló személyzet szakmai továbbképzését. Meg kell gyorsítani az új hengerműi konyha építését!
1959-07-07Vörös Csillag TSz és az Üzemi Vendéglátó Vállalat munkájaA Tanács VB előtt a Vörös Csillag Tsz és az Üzemi Vendéglátó Vállalat.Aratás. Irányítás hiánya. A munkafegyelem kérdése, zsúfolt üzemi konyhák.