József Attila Könyvtár - Helytörténeti Adatbázis | Keresés | Alcsics Henrietta

4 db találat
Dátum downCímLeírás
2016-03-31Ezer diák versenyezIdén Dunaújvárosban rendezik meg a Fejér Megyei Diáknapok háromnapos rendezvényét április 8-a és 10-e között. Az eseményről március 30-án sajtótájékoztatót tartottak a szervezők a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza aulájában.
2016-02-12Polgármester, diákpolgármester, diákalpolgármesterek (képaláírás)A városi diákönkormányzat tagjait látta vendégül Cserna Gábor polgármester. Alcsics Henrietta alpolgármesterrel, Főcze Bernadett és Hujber Balázs alpolgármesterekkel, valamint Kereszturiné Haász Mariannával, a Városi Diákönkormányzat vezetőjével a VDÖK terveiről beszélgettek. (teljes szöveg)
2015-11-20Egy éves mandátumDiákparlamenti közgyűlést tartottak a Városházán, ahol a diákok megválasztották az új elnökségi tagokat. Az elballagó diákpolgármester, Vida Zoltán helyét Alcsics Henrietta (Rudas), és a szintén elballagó alpolgármester, Fekete Sára helyét Főcze Bernadett tölti be. Az általános iskolai alpolgármester Hujber Balázs (Móricz) lett.
2015-11-20Alcsics Henrietta kiveszi a részétA város új diákpolgármestere Alcsics Henrietta, a Rudas szakközépiskola diákja.