Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

5 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2018-02-00A Bugaci leves titkaBába Attila, a Corso Étterem vezetője nyilatkozik az általuk készített, országszerte híres bugaci levesről.
2017-12-28Gasztroséta - az újvárosi Corsón. Akkortájt felülről, központilag szabályozottan egyforma étlapok, egyforma árak voltakA dunaújvárosi Corso Ételbár története
2016-06-17Hagyományteremtő vendéglátóÁprilisban adták át elsőként a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Dunaújváros Kézművességéért Díjakat, az egyik díjazott András Sándor (kép) volt, aki a helyi vendéglátás egyik meghatározó, hagyományteremtő személyisége.
2016-04-27Díj életutak elismerésülÉves rendes küldöttgyűlését tartotta a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, a tavalyi munka, gazdálkodás értékelése, az idei tervek elfogadása előtt átadták (elsőként) a Dunaújváros Kézművességéért Díjat. A díjazottak: András Sándor, Mikus Ferenc (posztumusz), Ármos Bálint.
András SándorDunaújvárosi "vendéglátós". Rövid életrajz és interjú. A Corso Étterem és Söröző tulajdonosa.