Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

7 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2013-06-01Tanácsok, tréningekA Szivárvány Szolgáltató Központ (SZIOSZK) irodája június 5-én nyílik a Munkásművelődési Központban, hogy segítse a fiatal családokat.
1998-10-05A civil szervezeteknek elégOkt. 2-án elméletileg megszűnt az ad hocbizottság, amely azért lett létrehozva, hogy felülvizsgálja a szemétszállítási rendeletet. A civil szervezetek - eredmény hiányában - kiléptek a bizottságból.
1998-07-25Szocialista - civil "perszonálunió"Nagygyűlést tartott a Civilszervezetek Tanácsa csütörtökön, melyen bejelentették, hogy dr. Kovács Pál a polgármesterjelöltjük.
1998-03-05A civil szervezetek a városértA városban működő Civilszervezetek Tanácsa környezetvédelmi fórumot rendezett a Bartókban.
1998-02-05Civil szociális kerekasztalKét éve működik Dújv-ban az önszerveződőközösségek munkáját koordináló Civilszervezetek Tanácsa. Legutóbbi ülésükön szociális kerekasz-tal alapításáról döntöttek, melynek a céljalesz, hogy folyamatos fórumot biztosítson a szociális szférában tevékenykedő szervezeteknek.
1997-04-25Civil szféra: esélyMegalakult a városban működő Civil Szervezetek Tanácsa. Kedden volt az első összejövetel.
1996-03-01Készek segíteni a civil szerveződésekMMK-ban civil szervezetek ülése: hogyan alakítható át Dújv jóléti rendszere támogatásokkal. Leginkább az eü-vel foglalkoztak.