József Attila Könyvtár - Helytörténeti Adatbázis | Keresés | DASE (Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület)

170 db találat
Dátum downCímLeírás
2022-11-15Támogatás helyi sportegyesületeknekA Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdette a Hiszek Benned sportprogramot, amelyen keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis és közepes sportegyesületek utánpótlásbázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével. A nyertesek között van a Búvársuli SE, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület, valamint a Gurics György Birkózó Diák Sportegyesület is.
2022-04-20Volentics Anna is éremmel tért hazaA közelmúltban a magyar női U23-as asztalitenisz-válogatott harmadikként végzett a Közép-európai Szuperligában. A nemzeti csapat tagja volt az idei szezonban a Dunaújvárosi ASE NB I.-es csapatát erősítő Volentics Anna is.
2022-02-11Kiütéses sikerrel nyitották az évad második felétAz asztalitenisz NB I. nyugati csoportjának első tavaszi fordulójában a vártnál nagyobb győzelmet aratott a Dunaújvárosi ASE gárdája hazai környezetben a Budaörs ellen.
2021-11-26In memoriam Török József (1936-2021)Az asztalitenisz sportszerető közössége nevében is adózunk Török József sok-sok évtizedes munkája előtt. A kitűnő dunaújvárosi sportember, sportvezető 85 éves korában hunyt el.
2021-11-24In Memoriam Török József (1936-2021)Elhunyt a Dunaújvárosi Asztalitenisz SE Tiszteletbeli Elnöke.
2021-10-07Megvan a DASE első sikere"Magabiztosan húzta be első győzelmét október 2-án hazai környezetben a Dunaújvárosi ASE asztalitenisz-csapata az NB I nyugati csoportjában."
2021-09-16Ráijesztett a tataiakra a DASEAz asztalitenisz NB I. nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi ASE ­(DASE) a bajnokság második fordulójában, hazai pályán a Tatai AC első számú csapatát fogadta. Kép: Kovács Domonkos.
2021-09-07Értékes pontszerzésBravúros döntetlennel kezdte a 2021/2022-es bajnoki idényt szeptember 4-én az NB I Nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) csapata a remek erőkből álló Pénzügyőr SE otthonában.
2021-05-14Végre ismét a Móriczban játszhat a DASEHosszas tolnai albérlet után a hétvégén ismét megszokott hazai pályáján, azaz a Móricz Zsigmond Átalános Iskola tornatermében fogadhatja soros ellenfeleit az asztalitenisz-csapatbajnokság NB I nyugati csoportjában vitézkedő Dunaújvárosi ASE – tájékoztatta lapunkat dr. Hanák Tamás, az egyesület elnöke.
2021-01-30Tolnán fogadja a pécsieket a DASE első számú gárdájaFeljutóként remekül kezdte az idényt az NB I nyugati csoportjában vitézkedő Dunaújvárosi ASE első számú csapata.
2020-11-25"Az utánpótlás miatt is nagyon fontos az első csapat sikere"DASE néven fennállásának első NB I-es bajnoki szezonját kezdte meg szeptemberben a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület megerősített férficsapata, amely az elmúlt fordulókban bizonyította: megérett az osztályváltásra. Az eddigi tapasztalatokról, az egyesület jelenlegi helyzetéről, valamint a járványhelyzet okozta kihívásokról kérdeztük a DASE elnökét és játékosát, dr. Hanák Tamást.
2020-11-12Leállnak az asztalitenisz bajnokságaiA Dunaújvárosi ASE és a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület csapatai sem tudnak asztalhoz állni bizonytalan ideig.
2020-08-22A DASE első együttese az NB I-ben szerepelhet!A Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) első csapata a következő szezonban – ezen a néven először – NB I-es részvételre kapott lehetőséget – számolt be a fantasztikus hírről dr. Hanák Tamás, a klub elnöke.
2020-05-27Nem tudják befejezniA Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége nemrégiben ülést tartott, amelyen az egyéni és csapatversenyek lezárásának formáiról is döntöttek. Ennek alapján a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség úgy határozott, hogy befejezettnek nyilvánítják a sorozatokat.
2020-05-07A nagymama húsvágó deszkája maradjon csak az asztalfiókbanIsmét Fejér megye asztaliteniszezőinek elnöke lett Furka Attila, aki egyúttal a Dunaújvárosi ASE asztalitenisz csapatának is oszlopos tagja. Török József, a dunaújvárosi pingpongsportág nagy öregje (nyolcvannégy éves) köteteket tudna lediktálni a város asztaliteniszmúltjáról.
2020-03-06Dobogós helyek a DASE fiatajaitólNemrégiben (2020. március eleje?) rendezték meg a Fejér megyei asztalitenisz újonc és serdülő egyéni bajnokságot Polgárdiban, ahol a dunaújvárosi versenyzők is rajthoz álltak. Az U 13-as fiú korcsoportot a Dunaújvárosi ASE sportolója, Szabó Bence nyerte meg. Az U 15-ös kategóriában a DASE képviseletében Kargl Milán a második helyen végzett. Az U 15 fiú páros mezőnyben Mészáros Attila (DASE) és Langmáhr Tamás (MÁV Előre) duója diadalmaskodott, Kargl Milán és Szabó Bence párosa pedig a harmadik lett.
2020-02-21Hozták a kötelezőtA DUE DSE NB II-es asztalitenisz csapata házi rangadót nyert 2020. február 15-én, míg az NB III-as együttes Veszprémben örülhetett a kiütéses győzelemnek.
2019-12-20Örömjátékkal és ajándékkalA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület lelkes közössége is elbúcsúztatta az évet. December 17-én, kedden 16 órától rendezték meg a gyerekek évzáró ünnepségét, természetesen a pingponglabda sem hiányozhatott.
2019-12-14Dunaújvárosi dobogós helyezések PolgárdibólA napokban Polgárdiban megrendezett Földes László Asztalitenisz Emlékversenyen a dunaújvárosi versenyzők is asztalhoz álltak.
2019-11-13Csak papíron veteránok, az asztaloknál nemHarmadik alkalommal adott otthont a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport­egyesület a megyei veterán bajnokságnak.
2019-11-06Marton Imrére emlékeztek (képaláírás)A Fejér megyei Asztalitenisz Szövetség a közelmúltban rendezte meg a Marton Imre Emlékversenyt. A tornán férfi egyesben Mizsei Tamás (DASE) bronzérmet, férfi párosban a Furka Attila (képünkön) és Szabó Attila (DASE) kettőse arany, Mizsei Tamás és Mizsei Máté (DASE), és Kada István, Páger Attila párosa (Dunaújvárosi Egyetem DSE) bronzérmet szerzett. (teljes szöveg)
2019-10-17Legendás hírű sportolóra emlékeztett a DASE tornájaA Dunaújvárosi Asztalitenisz SE október 12-én, szombaton immár negyedik alkalommal rendezte meg a rangos utánpótlás-versenyét újonc és serdülő korosztályban, amelyet a nyolcvanéves korában elhunyt kiváló játékos, Semsei Sándor emlékére hirdettek meg.
2019-10-04Telt házas edzések a Móriczban az asztaloknálA sikeres nyári senior Eb-t követően jól indult a bajnoki szezon a ­DASE csapatainál.
2019-06-13Helyzet a világbajnokság után és az újvárosi DASE háza tájánDr. Hanák Tamás, aki a DASE elnöke, jelenleg is aktív játékosa a klubnak, röviden fel tudja sorolni, mik voltak az erényei a csodahármasnak.
2018-12-29Örömteli évbúcsúztató a DASE nagy családjábanAz esztendő utolsó napjai­ban megrendezett összejövetelen az apró pingpongozók, a felnőtt pengések egyformán örültek a sikereknek.
2018-12-17Kanizsa Sör sok habbal a dobogónBefejeződött az asztalitenisz csapatbajnokság őszi fordulója. A DASE NB II-es első csapata a bajnokaspiráns Celldömölk gárdáját fogadta a záró körben. A Celldömölk szakosztálya talán az ország legeredményesebb közössége. Az első, valamint a második csapatuk is élen áll saját bajnokságában.
2018-09-14Változások a DASE csapatainálAz asztaliteniszezők is megkezdték az új bajnoki sorozatot.
2018-02-15Helyi veteránok a karcagi erőpróbánA Dunaújvárosi Egyetem kötelékéből Ambrus Géza, Szeri Attila, illetve az egyetem edzője, Szabó Attila, a DASE csapatából Furka Attila és Hanák Tamás indult a karcagi veterán asztalitenisz versenyen az országos ranglista pontjaiért és helyezésekért. Szabó-Furka bronz, Hanák-Pintér ezüst, Ambrus Géza egyéniben bronz, Szeri Attila párosban és egyéniben is bronz.
2018-02-15Hosszú szünet után rajtKözel egy hónapos szünet után a második fordulóval folytatódott az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi sorozata. A DASE mindkét csapata itthon játszott.
2018-01-18Szezon kezdete: győzelem és vereségA hétvégén megkezdődött az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi fordulója. A DASE első csapata a csoport középmezőnyébe tartozó Gyenesdiás vendége volt.
2018-01-02Félelmetes fonákokNegyven évvel ezelőtt történt, hogy egy tízéves kislány került Török József gondozásába, aki már akkor is komoly szaktekintély volt a dunaújvárosi asztalitenisz sportban, a Duna-vidéki Vendéglátó SE női szakosztályának vezetőjeként. Mizseiné Judit (kép) az írásom főszereplője, aki még mindig versenyszerűen pingpongozik a megyei első osztályban és a senior bajnokságban is.
2017-12-13Bravúros győzelem SomogyországbanAz őszi forduló zárásaként a DASE első csapata a Kaposvár vendége volt.
2017-11-25Pentele Kupán szerepeltekHuszonkilencedik alkalommal rendezték meg a hagyományos asztalitenisz Pentele Kupát. Hat egyesület: H. Szondi, Polgárdi, Csákvár, MÁV Előre, DFDSE, DASE mintegy negyven versenyzője állt az asztalhoz a Móricz iskola tornatermében. Eredmények a cikkben.
2017-09-25Két győzelem a rajtonSzeptember 23-án, szombaton elkezdődött a DASE asztaliteniszezői számára is az új bajnoki sorozat. Az egyesület mindkét csapata itthon is játszott.
2017-07-25Sikeres bajnoki év után már készül a DASEA DASE asztaliteniszezői eredményes évet zártak. És ezt elmondhatjuk minden korosztályukról. Az NB II-es alakulat a bajnokság értékes negyedik helyét szerezte meg.
2017-06-21Sok dicséret és hatalmas pizzák az évzárón (képaláírás)A Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület legfiatalabb asztaliteniszezőit köszöntötték az egyesület vezetői. Ezt minden bajnoki sorozat után megteszik. Dr. Hanák Tamás értékelte az utánpótlás szereplését a bajnoki évben, s elhangzottak a dicsérő szavak. Az évzárás természetesen vendéglátással is párosult. Hatalmas pizzák és üdítők tették hangulatossá az összejövetelt. (teljes szöveg)
2017-06-03Ezüstös helyenVéget ért az asztalitenisz-csapatbajnokság. A DASE második csapata az utolsó fordulóban a Sztár együttesét fogadta.
2017-04-10Ügyesen szerváltakImmár második alkalommal rendezte meg a DASE asztalitenisz szakosztálya a Semsei Sándor-emlékversenyt. Öt szakosztály harminc versenyzővel vett részt a viadalon.Eredmények a cikkben.
2017-04-06A legtöbb éremmelRemek dunaújvárosi eredmények születtek a megyeszékhelyen, az 1993 óta minden évben megrendezett Marton Imre asztalitenisz-torna idei megmérettetésén.
2017-03-20Meg van az elsőAz asztalitenisz csapatbajnokság negyedik fordulójában változott a helyzet a DASE csapatát illetően. Megszületett az első csapat első győzelme.
2017-02-23Hátrány: elmaradt mérkőzésekA harmadik fordulóval folytatódott az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi fordulója. Eredmények a cikkben.
2017-02-17Vicces szezonkezdésMegkezdődött az asztalitenisz csapatbajnokság tavaszi sorozata. Az első fordulóban az NB II-es első csapat a BVSC utánpótlás-gárdájával kezdett volna, de a hazaiak halasztást kértek. A szezonkezdés problémás volt.
2017-01-03Mennyiség és minőségMozgalmas és sikeres őszi évadot hagyott maga mögött a DASE asztalitenisz-egyesülete. Kevés olyan klub működik a különböző sportágakban, amelyben annyi versenyzőnek adnak játékra lehetőséget, mint amennyire a DASE vállalkozik.
2016-12-10A legendás egyenes fonákEgyszerűen hihetetlen: Török József (kép), a dunaújvárosi asztalitenisz-sportág atyja nyolcvanéves. A történet hetven évvel ezelőtt kezdődött, amikor a lombfűrésszel furnérlemezből kivágta a pingpongütőjét, és a konyhaasztalon édesanyjával ütögette a pingponglabdát.
2016-12-09Felkapaszkodtak a harmadik helyreLassan véget ér a csapatbajnokságok őszi szezonja. A DASE asztaliteniszezői közül a második gárda is lejátszotta az utolsó őszi fordulót. A fiúk a Szár csapatához utaztak. A tét a bajnoki harmadik hely megszerzése volt.
2016-12-08Minden évben nagyon népszerűIsmét megrendezte a Dunaújvárosi ASE a hagyományos serdülő és újonc asztalitenisz versenyét. Öt egyesület küldte el a fiataljait. Eredmények a cikkben.
2016-11-23Őszi harmadik az első csapatNincs megállás az asztalitenisz csapatbajnokságban. Már a kilencedik fordulónál tartanak.
2016-11-17Nem ártott a Kanizsa SörA nyolcadik fordulóban a DASE pingpongosai (az első csapat) a tavalyi szezon bronzérmesét, a Kanizsa Sör gárdáját fogadta a hétvégén.
2016-11-10Megyei randevúkA legutóbbi fordulóban a DASE első csapata a kieső helyen tartózkodó Polgárdi otthonában fogott pingpong ütőt. A döntetlenre végződött párosok után egyértelmű vendégfölény jellemezte a találkozót.
2016-10-20Elmaradt a mohácsi vészAz asztalitenisz csapatbajnokságban a DASE első csapata azt a mohácsi együttest fogadta, amelyik komolyan megerősödött az új bajnokságra. Határozott céllal, győzelmi reményekkel, öntudatosan érkeztek a vendégek.
2016-10-05Bravúros döntetlenOktóber első hétvégéjén a DASE első csapatának asztaliteniszezői az első fordulóban elmaradt BVSC elleni mérkőzését játszotta le itthon.
2016-09-29DASE: örömteli hétvégeAz asztaliteniszezők már a harmadik fordulón is túl vannak. A DASE első csapata az NB III-ból feljutó Kaposvár gárdáját fogadta
2016-09-01Pattog majd a kaucsuklabdaA hétvégén, szeptember 3-án indul az asztalitenisz csapatbajnokság új bajnoki sorozata. A megyei csapatbajnokságok várhatóan majd szeptember végén kezdődnek. A dunaújvárosi csapatot Nemes Szilárd, dr. Hanák Tamás, Mizsei Máté (kép) és Mizsei Tamás (kép) alkotják.
2016-07-14Egy klub öt felnőtt csapattalA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) komoly bajnoki évet tudhat maga mögött.
2016-05-20Először rendezték megElőször rendezte meg a DASE a Semsei Sándor emlékére kiírt serdülő újonc asztalitenisz versenyét. Részletes eredmények a cikkben.
2016-05-07A vége következikLassan a végéhez érkezik az asztalitenisz-csapatbajnokságok tavaszi fordulója. Az NB II-ben már befejeződött a sorozat.
2016-04-25Mentális sebesség azért voltSeniorok asztalitenisz versenyét rendezte meg a dunaújvárosi szövetség. Részletes eredmények a cikkben.
2016-03-03Tizenegy érmet hoztak haza"Ismét bebizonyosodott, hogy a megyében Dunaújvárosban a legerősebb az utánpótlás képzése." A megyei asztalitenisz versenyt rendeztek Polgárdiban az újonc, serdülő egyéni bajnokságot. A Dunaújvárosi FDSE és a DASE eredményei. Kép: Szalai Viola.
2015-12-28Megdicsérve öt együttesBefejeződött a 2015/16-os csapatbajnokság őszi fordulója az asztalitenisz-bajnokságokban.
2015-11-26Már huszonhetedszer Pentele KupaVáltozatlanul népszerű a fiatal asztaliteniszezők között a Pentele Kupa utánpótlás verseny. Immár huszonhetediket rendezték meg. Részletes eredmények a cikkben. Kép a DASE csapatáról.
2015-09-15Idén öt csapattal pörgetik a kaucsukotEbben a bajnokságban a DASE sportegyesület öt asztalitenisz-csapattal indul a nemzeti és a megyei bajnokságokban.
2015-09-08Kiválóan rajtoltakA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület történelmében először idén öt csapattal indul a nemzeti és megyei bajnokságokban, a létszámbővítés és fiatalítás jegyében.
2015-06-19Soha rosszabb bajnoki évet!"Amióta DASE a DASE: a mostani bajnoki sorozat lett az asztaliteniszező egyesület legsikeresebb éve. Mindez a legkisebbek és a legnagyobbak érdeme is." Beszélgetés dr. Hanák Tamással, az egyesület elnökével.
2015-06-05Igazi nagy siker voltA Dunaújvárosi ASE asztaliteniszezői eredményes bajnoki évet zártak. Az egyesület átformálása a tapasztalatok alapján sikeresnek bizonyult. A DASE fejlődését a bajnoki cím is bizonyítja
2015-04-21György Sándor emlékére (kishír)Harminchatodszor rendezték meg a György Sándor Emlékversenyt az asztaliteniszezők.
2015-03-05Az ifistáknál a DASE taroltA megyei asztalitenisz szövetség Dunaújvárosban rendezte meg az ifjúsági egyéni bajnokságot. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Mizsei Tamás.
2015-02-25Pontszerzés hazai asztaloknálAsztaliteniszezők csapatbajnoksága Dunaújvárosban. Kép a DASE első csapatáról.
2015-02-04Továbbra is formábanMegállíthatatlan a Dunaújvárosi ASE második együttese, vezetik a tabellát. Kép: Farkas László.
2015-01-21Adogatás a légópincébenBeszélgetés Mizsei Mátéval és Mizsei Tamással, a DASE asztaliteniszezőivel.
2014-12-20A DASE második csapataAz asztalitenisz-csapatbajnokság NB III-as csoportjában is befejeződött az őszi szezon. A harmadosztályú bajnokságban a dunaújvárosi fiatalok nagy bravúrt értek el, a tabella első helyén állnak.
2014-11-25A fiúknál teljes a látszámA megyei asztalitenisz-csapatbajnokság sorozata közben az ifjúsági TOP 12 versenyt is Dunaújvárosban rendezték meg. Kép az elsőről: Hertelendy Amadóról.
2014-06-27Láng Dominik és Horváth Dóra aranyaiA közelmúltban a Polgárdi asztalitenisz-szakosztálya rendezte meg hagyományos és az évad utolsó utánpótlás-versenyét. Láng Dominik két arany-, Horváth Dóra két arany- és egy ezüstérmet, Szalai Viola két arany-, és ezüstérmet, Fülöp Zsombor arany-, Bíró Bálint ezüst-, és Sztankovics Soma bronzérmet nyert.
2014-06-14Sikeresen CsákváronCsákváron megrendezték a hagyományos újonc és serdülő asztalitenisz versenyét, ahol a DASE és a DFDSE sportolói is részt vettek. Horváth Dóra három számban is aranyérmet nyert. 1. Horváth Dóra, Bíró Bálint, 2. Láng Dominik, 3. Láng Dominik-Bajusz Bence, Katona Kristóf.
2014-05-29A Vajta lett a bajnok, Nagykarácsony a harmadikA Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Hoffer Serleg Csoportjában befejeződött a bajnokság. A harmadik helyen a Nagykarácsony csapata végzett.
2014-05-22Fiataljaink kupán és megyei versenyenA DASE és a DFDSE asztaliteniszezői részt vettek a Vértes Kupa ifjúsági és a megyei ifjúsági csapatbajnokságon is. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Bajusz Bence, Láng Dominik.
2014-05-09Fiatalok versenyeMájus 4-én harmincötödik alkalommal rendezte meg a DASE a hagyományos György Sándor Emlékversenyt. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Bali Bettina, Bokros Kamilla.
2014-05-09Eredményesek a város pingpongosaiA fiatal korában elhunyt tehetséges pingpongosra, György Sándorra emlékeztek hétvégén az asztaliteniszezők. A harmincötödik alkalommal megrendezett versenyen mintegy 30 versenyző mérte össze tudását. A Dunaújvárosi Főiskola csapata 7. a DASE csapat nyolc érmet tartott itthon.
2014-04-17Főszerepben két dunaújvárosi klubÁprilis 12-én Polgárdiban rendezték meg a megyei serdülő és ifjúsági leány egyéni bajnokságot asztalitenisz sportágban. A DASE és a Dunaújvárosi Főiskola DSE asztaliteniszezőinek eredményei. Kép: Bali Bettina, Bokros Kamilla, Szabó Attila.
2014-03-28Zöldasztal és kapuVarga Ádám bemutatása, interjú. A vasvári Pál Általános Iskola diákja asztaliteniszezik és focizik is.
2014-03-27Dunaújvárosi fölény a megyeinDunaújvárosban a hétvégén rendezték meg a serdülők részére az asztalitenisz megyei bajnokságot. A DASE sportolóinak eredményei. kép. Bajusz Bence, Láng Dominik.
2014-03-07Az első csapat fölényesen nyertAz asztalitenisz-csapatbajnokság újabb fordulójában a DASE első csapata nyert hazai pályán. Kép: Mizsei Máté.
2014-01-17Sportsikerek, fontos történések 2013 (VI.)Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre. Kép: a női vízilabdacsapat kupagyőzelme.
2013-12-21Amíg a kislabda pattog...Török József a napokban töltötte be hetvenhetedik életévét, s nemrég tüntették ki a Fejér Megye Diáksportjáért kitüntetéssel. Beszélgetés a DASE asztaliteniszezőinek vezetőjével.
2013-12-12Véget ért a szezonAZ NB II-ben és a megyei felnőtt asztalitenisz csapatbajnokságokban befejeződtek a küzdelmek. Eredmények a cikkben.
2013-11-28Nyugaton második helyen végzettBokros Kamilla tizenhárom éves, a Móricz Zsigmond Általános Iskola hetedik osztályos tanulója. Álma, hogy a legjobb 20 asztaliteniszező közé kerüljön. A megyei serdülő és újonc kategóriában listavezető. Interjú.
2013-11-05Asztalitenisz: Pentele KupaHuszonötödik alkalommal rendezte meg a DASE szakosztálya az utánpótlás korú, újonc és serdülő asztaliteniszezők megyei bajnokságát, a Pentele Kupát.
2013-10-07A DASE két csapata győzöttA Dunaújvárosi ASE négy csapata is játszott a különböző asztalitenisz-bajnokságokban, kettő győzelemmel végzett. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Mizsei Máté.
2013-10-03Dunaújvárosi érmekA DASE asztaliteniszezői részt vettek a régiós, egyéni bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben.
2013-09-30Dunaújvárosi sikerekAz utánpótláskorú asztaliteniszezők csapatbajnokságait rendezték meg a közelmúltban, eredmények.
2013-09-24Gyermekcsapat győzött a felnőttek ellenA múlt héten megkezdődött a megyei asztalitenisz bajnokság. Kép a gyermekcsapatról. Kép: Láng Dominik, Bajusz Bence, Szalai Boglárka, Szalai Viola, Furka Attila (edző).
2013-08-29DASE: fiatalításSikeresnek minősítette a tavalyi bajnoki évet a DASE asztalitenisz egyesületének elnöke. Beszélgetés az elnökkel, dr. Hanák Tamással.
2013-06-06Eredmények, tervekÉvértékelés a DASE asztaliteniszezőinél. Beszámoló. Kép a DASE III bronzérmes csapatáról.
2013-06-04Bajnoki PolgárdibanA DASE és a DFDSE asztaliteniszezői részt vettek a Polgárdi Kupán. Bokros Kamilla (kép), a DFDSE versenyzője három aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2013-05-06Furka Attila a megyei elnökA DASE fiatal játékosát, Furka Attilát választották meg a közelmúltban négy évre a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökének.
2013-05-03Csákvár: Vértes KupaA huszonnyolcadik alkalommal megrendezett Vértes Kupán versenyeztek a DASE ifjúsági asztaliteniszezői. Részletes eredmények a cikkben.
2013-04-17Három győzelemA hétvégén a Csákvár rendezte meg a hagyományos Floriana Kupa elnevezésű utánpótlás-versenyt. A dunaújvárosi csapatok részletes eredményei a cikkben, kép Szepesi Hannáról.
2013-03-28A sportág legjobbjaiNagyszabású asztalitenisz-rendezvény lesz március 28-29-én a főiskola sportcsarnokában. Csütörtökön az országos ifjúsági fiú és leány csapatbajnokságon, pénteken pedig az ifjúsági fiú és leány asztaliteniszezők a MOATSZ Kupa egyéni viadalon vetélkednek.
2013-03-27A fiatalok bajnokságaiMárcius 23-án Székesfehérváron rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség a 2013. évi újonc egyéni bajnokságot. Másnap pedig Polgárdiban zajlottak ai ifjúsági egyéni bajnokságok. A DASE sportolóinak elért eredményei a cikkben.
2013-03-22A rájátszás csapatai a pingpongozóknálA DASE csapatai a megyei rangsor elején szerepelnek.
2013-03-12Csapatbajnoki, serdülő egyéniMárcius 10-én Dunaújvárosban rendezték meg az idei megyei egyéni asztalitenisz bajnokságot. A lányoknál Szepesi Hanna (DASE) volt a győztes.
2013-02-20Négy egyesület emlékversenyeHarmincötödik alkalommal rendezte meg a DASE a Sándor György Emlékversenyt, ahol a főiskola egyesülete, DFDSE is elindította asztaliteniszezőit. Részletes eredmények a cikkben.
2013-01-08Elégedettség az őszi forduló utánBeszélgetés Török Józseffel, a DASE asztalitenisz-szakosztály szakmai vezetőjével.
2013-01-05Jól telejsített a DASE gárdájaA Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Zöldharmónia csoportjában a Dunamenti Abroncsgyártók SE a negyedik helyen végzett.
2012-12-29Az ősz legjobbja Mizsei TamásA DASE értékelte az idei bajnokság első félévében egyéni teljesítményeket, az "Ősz játékosa" Mizsei Tamás lett.
2012-12-18Eredményesen szerepelt a DASEBefejeződött az asztaliteniszezők csapatbajnokságának őszi fordulója. Eredmények.
2012-12-04Öt megyei gárda a Pentele KupánHuszonharmadik alkalommal rendezték meg a Pentele Kupa újonc és serdülő fiú-lány megyei asztalitenisz versenyt. Részletes eredmények a cikkben. Kép Szalai Boglárkáról.
2012-11-26A főiskolán is pattog a labdaA nyár folyamán többen is távoztak a DASE asztalitenisz egyesületből, majd megalakították a Dunaújvárosi Főiskola DSE asztalitenisz-szakosztályát. Az egyesület, a játékosok bemutatása.
2012-10-18TOP 12 verseny: újvárosi fölényA megyei TOP 12 asztalitenisz versenyen részt vettek a DASE fiataljai is. Részletes eredmények a cikkben.
2012-10-04Fiatalok a rangsor elejénA DASE fiatal asztaliteniszezői a Polgárdiban megrendezett csapatbajnokságon sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben. Kép Kada Istvánról.
2012-09-25A legjobbak a megyébenA DASE fiatal asztaliteniszezői a Dunaújvárosban megrendezett megyei őszi bajnokság őszi fordulójában sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2012-08-28Az ütők kicsomagolvaBeszélgetés dr. Hanák Péterrel (kép), a DASE asztalitenisz-egyesület elnökével.
2012-06-08Sikeres szezonzáróPolgárdiban megrendezték a szezon utolsó asztalitenisz utánpótlás-versenyét. A DASE játékosainak részletes eredménye a cikkben. Kép Szalai Boglárkáról.
2012-06-06Ősztől a főiskolán is pattog a kaucsuklabdaA DASE II asztalitenisz-csapata a hetedik helyen végzett a bajnoki sorozatban. Ősztől a Dunaújvárosi Főiskola sportegyesülete felkarolja az asztalitenisz sportágat és létrehozza saját szakosztályát, vélhetően több DASE sportoló ott folytatja tovább a játékot.
2012-06-05A fiatalok ötödik helye a megyébenA DASE fiataljai az ötödik helyen végeztek a megyei bajnokságban. Kép Kada Istvánról.
2012-05-30A fúk vettek kézbe ütőt (kishír)Csákváron az asztaliteniszezők Vértes Kupáján eredményesen szerepeltek a DASE sportolói. Részletes eredmények a cikkben.
2012-05-29Az első csapat ötödik helyezése dicséretesA DASE asztaliteniszezőinek első csapata az 5. helyen végzett a bajnokságban.
2012-05-16Remeklő utánpótlásCsákváron, a Floriana Kupán szerepeltek a DASE legfiatalabb asztaliteniszezői. Részletes eredmények a cikkben. Kép Bajusz Bencéről.
2012-05-09Nem volt ellenfelük a DASE fiataljainakA megyei szövetség Székesfehérváron rendezte meg a megyei ifjúsági asztalitenisz csapatbajnokságot. Részletes eredmények a cikkben. Kép Mizsei Tamásról.
2012-04-25Bennmaradnak az NB II-benA DASE I egyes számú csapata marad az NB II-ben.
2012-03-14Itthon maradt aranyérmekA megyei serdülő egyéni bajnokságot Dunaújvárosban rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség. Részletes eredmények a cikkben.
2012-03-03Öt szakosztály hozta el a fiatal versenyzőit"Harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a DASE szakosztálya a fiatalon elhunyt pingpongozó, György Sándor emlékére a fiatalok versenyét." Részletes eredmények a cikkben.
2011-12-30Egy család a zöld asztalnálEgy asztaliteniszező család bemutatása. Mizseiné Mészáros Judit, Mizsei Máté és Mizsei Tamás is asztaliteniszeznek. A fiúk a DASE tagjai.
2011-12-02Pentele Kupa - huszonhárom évHuszonharmadik alkalommal rendezték meg a Pentele Kupát a serdülő ás újonc asztaliteniszezőknek.
2011-11-24Arany- és bronzérmekMegrendezték az ifjúsági asztaliteniszezők megyei TOP-versenyét. A dunaújvárosi csapat eredményei.
2011-11-23Pingpong a barátság jegyébenInterjú ifjabb Ármos Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Egyesület NB III-as csapatkapitányával barátságról, sportról, tervekről.
2011-11-09Ezúttal újoncok a TOP-onDunaújvárosban rendezték meg az újonc asztaliteniszezők TOP bajnokságát.
2011-10-25Jelentős fölény az emlékversenyenMarton Imre emlékére rendezett felnőtt és ifjúsági korosztályos asztalitenisz versenyen részt vett a DASE csapata is. Részletes eredmények a cikkben.
2011-10-18A "fakó" ígérte, és be is tartotta a szavátA DASE asztaliteniszezői több versenyen is szerepeltek a közelmúltban. Részletes eredmények a cikkben. Kép Váczi Norbertről.
2011-10-12TOP-on voltak a gyerekek!A megyei szövetség által Dunaújvárosban megrendezett TOP bajnokságon részt vett a DASE csapat is. Részletes eredmények a cikkben.
2011-10-05Egyszer felnőnek a gyerekekA DASE asztaliteniszezők utánpótlás csapata részt vett a serdülők megyei csapatbajnokságán. Részletes eredmények a cikkben.
2011-09-28Főszerepben a fiatalokA DASE fiataljai részt vettek az ifjúságiak csapatbajnokságának őszi fordulóján, ahol az első helyen végeztek.
2011-08-12Szerva és bumm!2011 őszétől lánycsapataot i sindít az NB I-ben a DASE. Beszélgetés Török Józseffel, a DASE szakmai vezetőjével.
2011-06-03Harminc érem itthon maradtHarminckettedik alkalommal rendezték meg a György Sándor Emlékversenyt. A DASE asztaliteniszezőinek eredményei a cikkben. Kép Tóth Renátóról.
2011-05-27Hét versenyző, tíz éremA DASE fiatal asztaliteniszezői részt vettek a Vértes Kupa ifjúsági versenyen. Részletes eredmények a cikkben.
2011-05-17Kiestek a másodosztálybólA DASE első csapata kiesett a másodosztályból.
2011-05-10Megyei versenyen a DASE az élenSzékesfehérváron rendezte meg a megyei asztalitenisz-szövetség az idei ifjúsági egyéni bajnokságot. A dunaújvárosi csapat legeredményesebb versenyzője Szalai Boglárka (kép) volt. Részletes eredmények a cikkben.
2011-04-14A serdülők között nagy hazai fölényÁprilis 10-én a megyei asztalitenisz-szövetség Dunaújvárosban rendezte meg a megyei serdülők számára az egyéni bajnokságot. Részletes eredmények a cikkben.
2011-03-24Tavaszias formában"A tavasszal szokásos asztalitenisz utánpótlás-versenyeket rendezték meg a napokban. A serdülők csapatbajnokságát Dunaújvárosban bonyolították le." Részletes eredmények a cikkben.
2011-02-02Asztaliteniszben jók vagyunkTörök József, az asztalitenisz-szakosztály szakmai vezetője bemutatja a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesületet.
2011-01-07Őszi adogatások"Létezik, sőt sikeresen dolgozik egy közösség Dunaújváros sportjában. Szép csendben teszik a dolgukat immár évtizedek óta. A dunaújvárosi asztaliteniszezőkről van szó. Igazolás nem lesz, a fiataljaikban bíznak." Interjú.
2010-11-12DASE Kupa: húsz éremA dunaújvárosi asztalitenisz egyesület (DASE) megrendezte a már hagyományos megyei ifjúsági versenyét a DASE Kupát. Részletes eredmények a cikkben.
2010-06-16Bajnokságot nyert a DASEBefejeződött az asztalitenisz-csapatbajnokság, ahol a DASE I megnyerte a bajnokságot, és bejutott az NB II-be.
2010-06-03A harmadik helyenBefejeződött a megyei felnőtt csapatbajnokság asztaliteniszezőink számára. A bajnokságban a DASE III csapata bronzérmet nyert.
2010-05-25Csákváron remekeltekHuszonhatodik alkalommal rendezte meg a Csákvári TC hagyományos utánpótlás-versenyét, a Flórián Kupát. A DASE asztaliteniszezőinek elért eredményei.
2010-05-18Nagy csaták az újoncoknálDunaújvárosban rendezték meg a megyei asztalitenisz újoncbajnokságot. A DASE sportolóinak eredményei.
2010-05-06Serdülők és ifjúságiak bajnokságaSzékesfehérváron a megyei, serdülő egyéni asztalitenisz-bajnokságon eredményesen szerepeltek a DASE sportolói.
2010-04-23Nyolc számban nyolc első helyHarmincegyedik alkalommal Dunaújvárosban György Sándor emlékére az asztalitenisz utánpótlás-versenyt. Eredmények a cikkben.
2009-11-21Hazai csarnokban öt aranyHuszadszor rendezték meg a Pentele Kupát, amin a serdülő és ifjúsági asztaliteniszezők indultak. Eredmények a cikkben.
2009-10-15Az újonc Balázs veretlen lettA Dunaújvárosban megrendezett TOP-versenyen Fejér megyei legjobb utánpótlás-korú asztaliteniszezője Molnár Balázs (DASE) lett.
2009-10-13TOP-on voltak, TOP-on lesznek"A dunaújvárosi DASE Sportegyesület rendezte meg a megyei asztalitenisz-szövetség felkérésére a 2009. évi újonc TOP-versenyt." Részletes eredmények a cikkben.
2009-09-30Hazaiak nagy fölénybenA megyei újonc csapatbajnokságot Dunaújvárosban rendezték meg. A DASE fiatal asztaliteniszezőinek eredményei.
2009-07-03A fiatalok jelentkeznekA DASE asztalitenisz-sportegyesület eredményeinek értékelése.
2009-06-12Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport Egyesület"Az idény befejeztével minden egyesületnek érdemes egy kis önértékelést tartania. A DASE részéről ezt Varga Richárd osztotta meg velünk."
2009-06-11Már csillog a DASE II bronzérmeA DASE II asztaliteniszezői az NB III-as csapatbajnokságban (Közép-dunántúli csoportban) bronzérmet nyert.
2009-05-29Belőlük lesznek rövidesen bajnokok"Régi hagyomány, hogy minden évben tavasszal Polgárdiban asztalitenisz-kupát rendeznek a legjobb Fejér megyei újonc leány- és fiúversenyzőknek." A Polgárdi Kupán, a DASE sportolóinak elért eredményei a cikkben.
2008-12-20Fél év a zöld asztalnálBeszélgetés Török Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Szövetség elnökével.
2008-12-04Kiöregedtek az ifjúságiak korosztályábólA Dunaújvárosi Asztalitenisz SE (DASE) megrendezte hagyományos ifjúsági fiú-lány versenyét. Részletes eredmények a cikkben.
2008-11-27TOP-on a fiatalokAz megyei TOP 12 asztalitenisz versenyen a Dunaújvárosi ASE sportolói is részt vettek. Részletes eredmények a cikkben.
2008-06-13Az asztalon sem pattog már a labdaA DASE fiatal asztaliteniszezői három arany-, öt ezüst-, és hét bronzérmet nyertek a Polgárdi Kupán.
2008-06-11DASE: nagy családBeszélgetés Török Józseffel, a a DASE szakmai vezetőjével.
2008-06-05Fiataljaink még mindig használják az ütőketUtánpótlás-versenyeken vettek részt a DASE asztaliteniszezői Móron és Csákváron. Eredmények.
2008-05-28Minden számban dunaújvárosi sikerDunaújvárosban 30. alkalommal rendezték meg az asztaliteniszezőknek, a György Sándor Emlékversenyet. Részletes eredmények a cikkben.
2008-05-22Ezüstérem a második csapatnakAz asztalitenisz-csapatbajnokságon a DASE máodik csapata ezüstérmet nyert.
2008-05-05Húsz medál a táskábanA DASE asztaliteniszezői részt vettek a csákvári Floriana Kupán. Részletes eredmények a cikkben.
2008-04-29Minden számban elsőkÚjoncbajnokságot rendezett a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség. A DASE indulói mind az öt versenyszámot megnyerték.
2008-04-17A DASE kilenc egyéni érmeA Fejér Megyei Szövetség Székesfehérváron rendezte meg az ifjúsági egyéni asztalitenisz-bajnokságot. A DASE versenyzői három arany-, két ezüst- és négy bronzérmet nyertek. Részletes eredmények a cikkben.
2008-04-09Arany, ezüst- és bronzéremA serdülő asztaliteniszezők 2008-as egyéni bajnokságának eredményei: aranyérem: Keszi Zsombor és a Körmendi Bence-Keszi Zsombor páros, ezüstérem: Takács Dóra és a Takács - Naumov leány páros, bronzérem: Lázár - Anda fiú páros.
2007-12-27Apa és fia az asztalnálBeszélgetés Ármos Józseffel és fiával, ifj. Ármos Józseffel, a DASE (Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület) asztaliteniszezőivel.
2007-12-06DASE Kupa ifjúságiaknakA dunaújvárosi asztaliteniszezők megrendezték a DASE Kupa ifjúsági viadalt. Részletes eredmények a cikkben.
Pingpong a barátság jegyébenInterjú ifjabb Ármos Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Egyesület NB III-as csapatkapitányával barátságról, sportról, tervekről.