Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

1229 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-02-04Elhunyt Somogyi Sándor2023. február 1-n életének 47. évében súlyos betegségben elhunyt Somogyi Sándor a DKSE egykori kiváló birkózója.
2022-10-283+1 kérdés Pálizs AttiláhozA Dunaferr Magazin 2022-ben elindított sorozatában arra kíváncsi, hogy az egykor hazai és nemzetközi sikereket elérő Kohász-, vagy Dunaferr-sportolókkal mi történt az elmúlt évek alatt, hogyan alakult a sorsuk, hol élnek, mivel foglalkoznak manapság? Ezúttal az egykori kiváló kenussal, Pálizs Attilával készült interjú.
2022-03-23Az ország legeredményesebb sportiskolai versenyzője lett LiliCzifra Bettina Lili a DKSE Torna Szakosztályában sportol. Edzője Trenka János. Az elmúlt napokban nagy megtiszteltetés érte a fiatal tornászt és a Vasvári Pál Általános Iskolát. A Sportiskolák Országos Szövetsége által rendezett díjátadó ünnepségen a „Magyarország legjobb sportiskolája 2021-ben, köznevelési típusú általános iskolák kategória 3.” helyezését vehette át az iskola. Lili ugyanezen a gálán - közel 60 ezer tanuló közül - a legmagasabb elismerésben részesült. „Magyarország legeredményesebb sportiskolai sportolója 2021-ben, általános iskolai kategória I.” helyezést érte el.
2022-03-04Csapatversenyben és egyéniben dobogónA DKSE és fiókszakosztályainak birkózói február 27-én, vasárnap a ­Győrszentivánon megrendezett kötöttfogású országos bajnokságon szerepeltek eredményesen a diák II-es korcsoportban.
2022-02-18Együtt túráztak versenyzők és szülőkTeljesítménytúrával zárta a januárt a ­DKSE kajak-kenu és sárkányhajó szakosztálya. Ezen a versenyzőkön kívül a szülők, edzők és a vezetőség tagjai is részt vettek.
2022-01-21Gyászol városunk sportélete, elhunyt Szepessy László, labdarúgásunk egyik legendás alakja.Életének 73. esztendejében elhunyt Szepessy László, a Dunaújvárosi Kohász volt labdarúgója, a Dunaújváros FC volt edzője.
2022-01-19Tegnap az öregfiúk is emlékeztek "Szepire"A múlt héten szombaton hetvenkét éves korában elhunyt egykori kiváló labdarúgóra, Szepessy Lászlóra emlékeztek kedden a Dunaújvárosi Kohász öregfiúk csapatának a tagjai. A ­DPASE egyik öltözőjében gyújtottak gyertyákat, mécseseket a játékosok.
2022-01-17Elment egy focilegenda. Elhunyt Szepessy LászlóElhunyt Szepessy László, aki játékosként és később vezetőedzőként is tevékenykedett a dunaújvárosi labdarúgásban.
2021-12-13Hetven év - a múlt és jelen sportsikereire emlékeztekNagyszabású és látványos rendezvény keretében ünnepelte december 11-én a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület fennállásának 70. évét. Beszámoló a rendezvényről, a díjazottak névsora a cikkben.
2021-12-03Eredményes évet zártak Hajdu JonatánékÉvzáró rendezvényt tartottak a DKSE Kajak-Kenu szakosztályának munkatársai és sportolói 2021. november 29-én. A színvonalas rendezvényen Barta Endre, településünk humán ügyekért felelős alpolgármestere is részt vett.
2021-11-26Szuper csapat a DKSE alakulataCsapategység, odaadás, s persze jó egyéni teljesítmények kellettek ahhoz, hogy idén (2021.) is megnyerjék a Szuper Csapatbajnokságot a DKSE tornászai.
2021-11-05Értékes dunaújvárosi bronz a vb-rőlA DKSE birkózó szakosztályának három versenyzője is megmérette magát a görögországi veterán birkózó világbajnokságon. Görögországban, Loutraki városában rendezték meg az idei veterán birkózó világbajnokságot október 19. és 24. között, s bár igen szigorú rendelkezéseknek kellett megfelelni ahhoz, hogy valaki elindulhasson a viadalon, így is ötven ország birkózói vettek részt a megméretésen.
2021-10-291956 szép öröksége. Pintér Tamás: a múlt ismerete nélkül nincs út a jövőbeA dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában folytatódott az önkormányzat őszi ünnepi sorozata október 21-én. A városvezetés képviselői mellett a vendégek és az érdeklődők megemlékeztek 1956-os forradalom hőseiről, valamint a rendezvény keretein belül adták át a 2021-es „Dunaújvárosért Díjat” is az arra érdemeseknek.
2021-10-29Nem Kovács Zófián múlt az éremszerzés a Japánban rendezett világbajnokságon. Kovács Zsófia ötödik a világbajnokságon.Remekül tornázott, s végül az ötödik helyen végzett a felemáskorlát világbajnoki fináléjában a DKSE kétszeres Európa-bajnok kiválósága, Kovács Zsófia. Trenka János nem tudta és nem is akarta véka alá rejteni véleményét a pontozóbírák döntésével kapcsolatban.
2021-10-29Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címeiHatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.
2021-10-21Gálaversenyen bizonyíthatták tudásukat a gyermek korosztályú tornászok. Gálaversennyel ünnepeltek a tornászokRemek eredményeket értek el a DKSE ifjú leány sportolói a dunaújvárosi tornacsarnokban megrendezett jubileumi gálaversenyen 2021. október 16-án. A megmérettetés egyben a 8 és 13 év közötti fiatal versenyzők számára egy kiváló felkészülési lehetőség is volt.
2021-10-21Szoros vereség a bajnoki nyitányonÓriási, négyszettes csatában szenvedett 3-1-es vereséget a MAFC elleni hazai mérkőzésen a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga első fordulójában.
2021-10-21Kovács Zsófia döntős a világbajnokságon!Az ötödik legjobb eredménnyel jutott be felemáskorláton a világbajnokság döntőjébe a DKSE kétszeres Európa-bajnoktornásza, Kovács Zsófia.
2021-10-15Tanultak az előző versenybőlA tizenötödik helyen végzett a hosszútávúszók algherói Európa Kupa versenyén a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor. A fiatal tehetség értékes tapasztalatokkal tért vissza Dunaújvárosba, ahol edzőjével, Szabó Gergővel közösen számoltak be a kihívás tapasztalatairól.
2021-10-13Szövetségi köszöntésA Magyar Kézilabda Szövetség ünnepélyes ebéden köszöntötte a 25 évvel ezelőtt olimpiai bronzérmet, illetve a 26 esztendeje vb-ezüstérmet szerző magyar női válogatott tagjait, közte több egykori Dunaferr-klasszist. Kocsis Erzsébet, Meksz Anikó, Siti Beáta, Németh Helga, Mátyás Auguszta volt a dunaújvárosi klub tagja e két világeseménykor.
2021-10-08Hasznos tapasztalatok a tengerenRengeteget tanulhatott élete első tíz kilométeres tengeri versenyén a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.
2021-10-01Olimpián és világbajnokságon öregbítették Dunaújváros hírnevét sportolóink.A tokiói olimpián és paralimpián, illetve a koppenhágai kajak-kenu világbajnokságon remekül szereplő dunaújvárosi sportolókat és edzőiket köszöntötte Pintér Tamás polgármester, valamint Barta Endre alpolgármester 2021. szeptember 28-án a Városházán.
2021-10-01Több száz fős részvétel, hatalmas siker!Rendkívül sok érdeklődő részvételével rendezték a "Dunaújváros 70" programsorozathoz kapcsolódó Szent Mihály-napi kavalkádot a DESE szabadidőparkban a közelmúltban. A rendezvényt követően Suplicz Mihály főszervező értékelte a megmozdulást.
2021-09-24Hajdu Jonatánék remek vb-ezüstjeÓriásit versenyezve szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Fekete Ádám párosa a koppenhágai kajak-kenu világbajnokságon.
2021-09-13Ünnep birkózássalA Dunaújvárosi KSE szeptember 11-én és 12-én a rácalmási sportcsarnokban veterán bajnokságot, és diákolimpiát is rendezett. Annak jegyében, hogy Dunaújváros, a Dunaújvárosi KSE az idén hetvenéves, a Magyar Birkózó Szövetség pedig százéves.
2021-09-10Bravúros bronz a világbajnokságonA kenu négyesek 500 méteres számával ért véget a DKSE versenyzője, Slihoczki Ádám számára a kajak-kenusok portugáliai ifjúsági és U23-as világbajnoksága ma délután egy órától. A dunaújvárosi kenus Kollár Kristóffal, Kocsis Ádámmal és Hodován Dáviddal együtt vágott neki szám fináléjának, s bár a spanyolok és az oroszok kezdtek a legerősebben, a magyar egység féltávnál ott volt az ötödik helyen. A második 250 méteren az oroszok egyre inkább elhúztak a mezőnytől, a spanyolok sem tudták velük tartani a lépést, ám ami ennél is fontosabb volt, Ádámék óriásit hajrázva rázták le magukról ellenfeleiket, s végül az oroszok, valamint a spanyolok mögött, bronzérmet szerezve zárták a kenu négyesek 500 méteres világbajnoki döntőjét.
2021-09-03Komoly munkában a röplabdázókÚjra munkában a DKSE röplabda csapata. Megkezdték az erőnléti felkészülést a sportlók a 2021-2022-es szezonra, és több edzőmérkőzés is vár majd rájuk.
2021-09-03A kor nem akadályNincs rá jobb kifejezés, agyonverte a mezőnyt a felnőtt magyar bajnokságon a DKSE birkózó szakosztályának 47 éves edzője, Kiss Károly.
2021-08-27Tucatnyi érem SzegedrőlAz összesített éremtábla ötödik helyén fejezték be a felnőtt magyar bajnokság szegedi küzdelmeit a DKSE kajak-kenusai.
2021-08-27Technikákat, fogásokat gyakoroltakEdzőtábort szervezett a DKSE birkózó szakosztálya 2021. augusztus 16-20. között az őszi versenyszezonra való felkészítés céljából, melyen a legeredményesebb serdülő, kadet és junior versenyzők vettek részt. A csapatból szeptember 1-től Nyikos Veronikát követve ismét távozik három versenyző (Gangl Zétény, Sallai Sándor, Pupp Viktória), akik ugyan továbbra is a DKSE versenyzői maradnak, de a Kozma István Birkózó Akadémián folytatják a tanulmányaikat és az edzéseket.
2021-08-19A közös élmény ereje. Csillagnézés így is, úgy is – újra együttBarta Endre, Dunaújváros alpolgármestere és Kálló Gergely országgyűlési képviselő egy különleges programot szerveztek a városlakóknak: a csillaghullás csúcsidőszakában várták az érdeklődőket a dunaújvárosi víztoronynál.
2021-08-19Vb-szereplést érő sikerekRemekül szerepeltek a DKSE kajak-kenusai a Serdülő, Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságon és a ráckevei felnőtt, U23-as és ifjúsági világbajnoki válogató versenyen
2021-08-06Dunaújvárosi éremeső SzolnokonSzolnokon rendezték meg a kajak-kenusok Masters Magyar Bajnokságát, melyen természetesen ott voltak a DKSE versenyzői is, akik szép reményekkel vágtak neki a rangos megméretésnek. A dunaújvárosiak ezúttal is alaposan kitettek magukért, ugyanis a kilenc főből álló együttes összesen tizennégy dobogós helyezéssel, kilenc arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a viadalt úgy, hogy az ötvenhat egyesületet versenyzőit felvonultató mezőnyben a rendkívül előkelő hetedik helyet szerezték meg az éremtáblázaton. A DKSE csapata a Masters Bajnokságon: Hubikné Tarján Éva, Jászainé Hajdu Rozália, Vajda Józsefné, Vajda József, Kálmán Sándor, Juhász Attila, Kóti Dávid, Kóti Dániel, Pász Péter
2021-08-06Minden éremből jutottDebrecenben rendezték meg 2021. július 28-tól 31-ig az úszók Országos Serdülő Bajnokságát, melyen ott volt a DKSE versenyzőinek különítménye is.
2021-07-30Hatalmas lépés a csoportgyőzelem felé! Remek kezdés a vízilabdázóktól!Kovács Zsófia a 14. helyen végzett egyéni összetettben, míg a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott a címvédőt legyőzve lépett nagyot csoportja megnyerése felé a tokiói olimpián.
2021-07-23Jelentik, minden rendbenSzerencsésen megérkezett, és már az első edzéseken is túl van a kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia, aki edzőjével, Trenka Jánossal vesz részt a tokiói olimpián. Beszélgetés a sportolóval és edzőjével.
2021-07-16Birkózás: sikeres edzőtábor voltA DKSE birkózó szakosztálya megtartotta a szokásos júniusi edzőtáborát 2021. június 21. és július 2. közötti kéthetes időszakban. A programot összesen 104 gyerek részére, öt edző felügyeletével, két helyszínen bonyolították le, s a létszám nagyjából egyenlő arányban oszlott meg Dunaújvárosban, a Gurics György Birkózó Centrumban, valamint Mezőfalván, a Petőfi Sándor Általános Iskolában.
2021-07-16Hazai éremeső az uszodábanA dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda adott otthont a Jubileumi Verseny elnevezésű viadalnak, melyen tizenkilenc egyesület százkilencvenegy úszópalántája mérte össze egymással erejét 2021. július 9-én. A rangos viadalon természetesen ott voltak a házigazda DKSE tehetséges úszói is, akik ismét alaposan kitettek magukért, ugyanis összesen 68 dobogós helyezéssel, 28 arany-, 18 ezüst- és 22 bronzéremmel zárták a viadalt, így Vasas és a Veszprém együtteseit magasan megelőzve végeztek a csapatverseny első helyén.
2021-07-16Máthé Krisztiánék bravúros bronzérmeLyukas hajóval is a harmadik helyen végzett Máthé Krisztián és Boros Adrián kettőse a kajak-kenusok Maraton Európa-bajnokságán.
2021-07-02Felemás főpróba az olimpia előtt. Még lehet javulni az olimpiáig!Felemáskorláton a hatodik, gerendán a második, míg talajon az ötödik helyen végzett a katari Világkupán a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza, Kovács Zsófia.
2021-07-02Bravúros bronzot szerzett Nyikos Veronika az Európa-bajnokságonA bulgáriai Samokovban megrendezett kadet Európa-bajnokságon lépett szőnyegre a DKSE fiatal birkózója, Nyikos Veronika 2021. június 16-17-én és a dobogó harmadik fokára állhatott fel a kontinensviadalon.
2021-06-11Pupp Viktória remek bajnoki aranyaGyőrszentivánon rendezték meg a Diák I-es (12-13 évesek) szabadfogású birkózó országos bajnokságát, melyen 14 korcsoportban összesen 223 versenyző próbált szerencsét 2021. június 5-én, szombaton. A mezőnyben ott voltak a DKSE és a Gurics György BDSE versenyzői is, akik négyfős különítménnyel vágtak neki a viadalnak.
2021-06-11Nagyon közel volt a dobogóSokáig vezettek, ám végül egy hajszálnyival lemaradtak a dobogóról Hajdu Jonatánék a poznani kajak-kenu Európa-bajnokságon!
2021-06-04Kiss és Hajdu is duplázhat az Eb-nA szegedi válogatón eldőlt, hogy négy számban vehetnek részt a DKSE kenusai a poznani kajak-kenu Európa-bajnokságon.
2021-06-04Remek eredmények TatabányánTatabányán rendezték meg a diák II-es korcsoport (10-11 évesek) országos bajnokságát 2021. május 22-23-án, és a viadalon ott voltak a DKSE utánpótlás nevelő rendszeréhez tartozó egyesületek birkózói is. A Gurics György BDSE színeiben tizenkét birkózó palánta mérette meg magát a több mint ötven szakosztály kétszáz sportolója között. A csapat számára a szombati nap komoly sikert hozott, hiszen olyan eredményt értek el, amire országos versenyen korábban még nem volt példa: az egyéni eredményekből számított pontok alapján a csapatversenyben a Gurics György BDSE az első helyen végzett, olyan patinás egyesületeket szorítva maga mögé, mint például az ESMTK, a Fradi, valamint Budapest Honvéd.
2021-05-28Most kell beleállni a munkába a DKSE lapátosainak. Felmérő után a DKSE kajak-kenusaiAz érmek ugyan elmaradtak, de így is tudtak minek örülni a DKSE kajak-kenusai a Szolnokon 2021. május 22-23-án megrendezett ifjúsági tájékoztató viadalon.
2021-05-28Célkeresztben Tokió!Egyéni összetettben és felemáskorláton is a döntőt célozza meg az tokiói olimpián Kovács Zsófia, a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza. Interjú
2021-05-21Ezüst és bronz a világkupánHárom versenyzővel vettek részt a DKSE kenusai a Szegeden megrendezett gyorsasági világkupán (2021. 05. 14-16.), melyet végül két éremmel zártak.
2021-05-21Irány az Európa-bajnokság.Bukarestben rendezték meg 2021. május 13. és 16. között a kadet korosztály részére (16-17 évesek) a Constantin Alexandru és Ioan W. Popovici nemzetközi viadalt, melyen ezúttal húsz nemzet birkózói léptek szőnyegre kötött- és szabadfogásban, valamint a női szakágban. A magyar válogatott tagjaként vett részt a versenyen Nyikos Veronika, a DKSE fiatal tehetséges sportolója, aki első mérkőzésén bolgár, a másodikon lengyel, majd a hazai pálya előnyeit élvező román versenyzőt is legyőzte, így veretlenül jutott be a vasárnapi fináléba.Az aranyéremért görög riválisát győzte le magabiztosan úgy, hogy pontot sem tudott csinálni rajta ellenfele, így összességében négy győzelemmel állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
2021-05-14Három dunaújvárosi a válogatottbanHüttner Csaba szövetségi kapitány döntése alapján ugyanis Hajdu Jonatán a kenu párosok 500 és 1000 méteres számában, Kiss Balázs a kenu egyesek 500 méteres számában, míg Slihoczki Ádám kenu egyes 1000 méteren indul el a világ legjobbjai között, ráadásul Hajdu Jonatán a szegedi Molnár Csengével a kenu kettesek 200 méteres mix kategóriájában is hajóba térdelhet.
2021-04-30Így is eredményes volt a szezonA 2020/2021-es Extraliga-szezont értékelték a Dunaújvárosi Kohász Sportegyesület felnőtt férfi röplabdázói. Hetedikek lettek. Tomanóczy Bálint bekerült a felnőtt válogatottba
2021-04-23Gyártörténeti pillanatképekAkárhányszor fellapozza az ember, mindig tartogat érdekességeket a vállalat alapításának ötvenéves jubileumára, 2000-ben kiadott Dunaferr Dunai Vasmű Krónika. Szemelvények
2021-04-09Győzött és marad az Extraligában a DKSEFordulatos csatában aratott 3-1-es győzelmet a Kecskemét elleni hazai bajnokin a DKSE felnőtt röplabda csapata 2021. április 7-én. Újabb sikerével meghosszabbította tagságát az Extraliga küzdelmeiben.
2021-04-09Úszás: biztató jövőkép! Kovács-Seres Hunor tarolt az Arany Üst úszóversenyenHuszonkét érmes helyezéssel zárták a 40. Arany Üst elnevezésű viadalt a DKSE úszó szakosztályának gyermek és serdülőkorú versenyzői. A Fabó Éva Sportuszoda adott otthont március 30. és április 2. között a 40. alkalommal kiírt Arany Üst Úszóversenynek, s bár COVID-korlátozások miatt csak hazai klubok vettek részt a megméretésen, így is igen erős mezőny látogatott el Dunaújvárosba.
2021-03-19Magabiztos győzelemmel kezdett a DKSE együtteseA röplabda Extraliga kvalifikáló szakaszának első fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese a március 17-én, szerdán késő este befejeződött találkozón három játszmában múlta ­felül a Dág KSE csapatát.
2021-03-19Hozták a kötelezőtMagabiztos, 3-0-s győzelemmel kezdte meg szereplését az Extraliga kvalifikációs körében a DKSE felnőtt röplabda csapata 2021. március 17-én
2021-03-05A Kaposvár bírta jobban az idegek csatájátVereséggel zárta az extraliga alapszakaszát a DKSE röplabda csapata 2021. február 28-án
2021-02-26Elúszott az utolsó szalmaszálKazincbarcika ellen is veszített 2021. február 21-én és így nem jutott be a legjobb négy közé az Extraliga alapszakaszában a DKSE röplabda csapata
2019-03-22Az edzésmódszertan atyja. Kilencven esztendős lett Hack ferencÖtven évvel ezelőtt érkezett városunkba Hack Ferenc Béla, a Kohász egykori vezető edzője. Kilencvenedik születésnapján Gombos István alpolgármester köszöntötte.
2018-11-00A sport és a jó közösség fiatalon tart. Akinek a futball a szenvedélyePortré Földi Ferencről, a Dunaújvárosi Kohász volt labdarúgójáról, aki jelenleg az öregfiúk csapatban játszik.
2018-06-15Pécsi gépészből városalapító röplabdázó. 82 éves korában elhunyt Dorn GyörgyNekrológ.
2018-02-16Elismerték a munkájukat. Dunaújváros Sportjáért díjA csütörtöki közgyűlésen ünnepélyesen átadták na Dunaújváros Sportjáért díjakat. Kitüntetettek: Boldóczki Sándor labdarúgó edző, Kovács József a Dunaferr SE úszóedzője, az Ússz, hogy utolérjenek! Egyesület, valamint posztumusz Gólyáné Tóth Margit válogatott tornász, olimpikon.
2017-09-29Több ezer gyermek, világraszóló sikerekNegyvenedik születésnapját ünnepelte szombaton délután a Dunaferr SE úszó szakosztálya, melynek volt és jelenlegi tagjai a Fabó Éva Sportuszodában emlékeztek.
2017-05-19Kilencven éves a legendás labdarúgóGombos István köszöntötte az önkormányzat nevében a Kohász legendás labdarúgóját. Pályakép.
2017-04-07Tímár Dezső 1949-2017Életének 68. esztendejében elhunyt Tímár Dezső, a Dunaújvárosi Kohász labdarúgó csapatának korábbi játékosa. Játékos pályafutása befejeztével utánpótlás edzőként dolgozott Dunaújvárosban.
2017-02-04Liszi Ferenc 1943-20172017. január 30-án elhunyt Liszi Ferenc. a dunaújvárosi röplabda sport kiváló edzője, testnevelő.
2017-01-13Tóth Margit (1961-2016)Tóth Margit magyar bajnok, többszörös válogatott és olimpiai negyedik dunaújvárosi tornász 2016. december 18-án elhunyt. Nekrológ.
2016-11-10Elhunyt Czigler Ernő, Ernő bácsiElhunyt Czigler Ernő, a dunaújvárosi futball meghatározó alakja.
2016-09-10Simon Balla István (1957-2016)Életének 59. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt Simon Balla István, dunaújvárosi születésű válogatott atléta, szakedző.Nekrológ
2016-06-24Hack Ferenc, a helyi atlétika megalapozója. Aranydiplomát kapott a sportszakemberA Testnevelési Egyetem aranydiplomáját vehett át Hack Ferenc,a Kohász egykori módszertani vezetője. A következő lapszámban 2016.07.01.) helyesbítés jelent meg: nem a helyi atlétika, hanem az edzésmódszertan atyja volt.
2016-01-15Eltemették Andriska VilmostNekrológ. Andriska Vilmos 1960 óta élt és rendíthetetlenül dolgozott Dunaújváros labdarúgásáért.
2016-01-08BúcsúElhunyt Andriska Vilmos, Dunaújváros egykori, legendás labdarúgója és edzője, Dunaújváros Díszpolgára.
2015-10-05A sport otthonra találtSportélet Sztálinvárosban és Dunaújvárosban. Tömegével jöttek a fiatalok a Pentelei fennsíkra várost és gyárat építeni. Érthető igyekezetnek számított, hogy a Sztálin Vasmű építése mellett, ha másképp nem, tömegsport szinten megszervezzék számukra a sportolás lehetőségeit - írta Jankó Árpád a 2000-ben kiadott Dunaújváros története című kötet sportéletről szóló fejezetében.
2015-02-20Négyen kaptak sportdíjatDunaújváros Sportjáért díjat kapott: Orsó-Ferling Bernadett (a Kohász kézilabdázója), Pappné Házi Éva (nyugdíjas testnevelő tanár, atléta edző), Gróf Andrásné (testnevelő tanár, gyógytestnevelő), Csepecz Ferenc (labdarúgó, Dunaújvárosi Kohász Labdarúgó Öregfiúk Egyesület alapító tagja). Pályaképek.
2015-02-00Lehota, a Kohász szélvészgyors gólvágójaInterjú Lehota Istvánnal, a Dunaújvárosi Kohász labdarúgócsapatának volt játékosával.
2014-07-04NBI-es közösséget alkotnak ma is.Boldóczki Sándor visszaemlékezése a Kohász focistájaként.
2014-07-04Miskovicz Bálint ismeri ezt az érzéstRövid beszélgetés Miskovicz Bálinttal, a Kohász egykori labdarúgójával. Csapatkép.
2014-06-27Amikor még a BL-ben is játszottunkInterjú a régi idők focijáról Gróf Andrással aki 1983-1991-ig focizott a klubnál.
2012-03-28Négy évtized az úszásértKovács József, a Dunaferr SE úszóedzője 1980-ban került az akkor még Dunaújvárosi Kohász nevet viselő egyesülethez. Interjú.
2011-09-21Kovács Bálint (1938-2011)Elhunyt (2011. szeptember 16-án) Kovács Bálint tekéző.
2011-06-17Jubileum játékkalJúnius 18-án különleges meccset rendeznek a stadionban. Pályára lép az 1986-ban az NB I-be feljutott dunaújvárosi labdarúgócsapat (kép).
2010-09-27Ha a bal lábára tette...!Beszélgetés Lovász Bélával a Sztálinvárosi Vasas, később a D. Kohász labdarúgójával.
2010-09-10Takács I Lajos (1935-2010)Elhunyt Takács I Lajos dunaújvárosi labdarúgó, aki a Dunai Vasmű Horganyzójának üzemvezetőjeként vonult nyugdíjba, játszott a Sztálinvárosi Vasas, majd a D. Kohász egyesületében is.
2010-07-23A hátravont balszélsőBeszélgetés Csepecz Ferenccel, a hatvanas-hetvenes évek Dunaújvárosi Kohászának labdarúgójával, aki jelenleg a vasmű nyugdíjasa.
2010-06-28A képlet: futni, gólt lőniBeszélgetés Czigler Ernővel, a Dunaújvárosi Kohász egykori labdarúgójával.
2010-06-01A kikötő története (3. rész)"A történeti áttekintés első két részében (2009/3. és 2010/1. szám) eljutottunk a kikötő történetének 6. évtizedéig, 2004-ig, a tulajdonosváltásig. Ebben az utolsó részben vázoljuk a kikötő életének főbb eseményeit, valamint bemutatjuk a kikötői öböl sportéletének főbb alakjait"
2010-04-08A kihagyhatatlanBeszélgetés Nagy Ervinné Kecskeméti Margit volt kézilabdázóval, kézilabdaedzővel.
2010-02-02Korai még a múlt időBeszélgetés Szepessy Lászlóval (Szepi), a volt dunaújvárosi labdarúgóvalés edzővel.
2009-08-15Megkerülték a szélsőkMúltidéző. Beszélgetés Csepecz Ferenccel, a Kohász legendás balhátvédjével.
2009-02-18Dunaújváros Sportjáért díjasokA múlt hét csütörtökön adták át a Dunaújváros Sportjáért díjakat. Palotás József alkotását Gurisatti Gyula búvárúszó, Papp Zoltán tornászedző és Ambrus MIhály, a Dunaújvárosi Kohász férfi kézilabdacsapatának egykori intézője vehette át.
2008-02-20Díjazott sportolókA Dunaújváros Sportjáért díj idei küntetettjei: Paszternák László, Schmidt József. Pályaképek.
2007-07-30Simon Balla a KohásználSimon Balla István, (a DKSE válogatott atlétája volt), ifj. Albert Flórián kérésére most a Dunaújvárosi Kohász labdarúgóinak erőnléti edzője.
2007-07-03Találkozás egy legendávalMindent Pentelének köszönhetek - mondta Gurics György birkózó-világbajnok.
2005-06-20Kornis István/1934-2005/Elhunyt a legendás futbal menedzser.
2005-06-01Feléledne a VidiBeszélgetés Héger Józseffel és Andics Józseffel (DKSE) arról, hogy hogyan képzelik el a vidám park fejlesztését. Pályázat,tervek.
2005-05-13Bartók meghaltElhunyt Bartók István, a Dunaújvárosi Kohász egykori labdarúgója.
2004-02-03Nem csak vadásszák, nevelik is a vadatTöbb mint 50 éve alapították, és azóta folyamatosan működik a Dunaújvárosi Kohász vadászegyesület. A vadásztársaság 1951-ben alakult. Az alapítója a társaságnak a Dunai Vasmű volt.
2004-01-15Id. Sulija OttóElhunyt Id. Sulija Ottó, aki 1959-től a Dunaújvárosi Kohász labdarúgója majd 1968-tól a csapat gyúrója volt.
2004-01-13Megalakult a Dunaújvárosi Kohász SEA nyár folyamán a Fót jogán az NB I B-ben indult el a teljesen átalakult Dunaújváros FC. Az utolsó helyen áll a bajnokságban. Dec. 22-én a Sportiskola igazgatója, az egykori DKSE labdarúgója lett a csapat szakmai igazgatója. A megszűnt DKSE a DFC és további 17 magánszemély támogatásval, részvételével megalakult.
2003-06-19Ernő bácsi nyugdíjba mentCzigler Ernő a Dunaújvárosi Kohász játékosa, majd a Dunaferr SE edzője nyugdíjba ment. Beszélgetés Czigler Ernővel.
2003-06-19Meghalt Sági István, a kitünő kapusElhunyt Sági István a Dunaújvárosi Kohász SE labdarúgója.
2003-03-18Egy csendes alkotó bölcsességeJung József, a Dunaferr labdarúgószakosztály felkészítő edzője. Egy egész életút tapasztalatával is felkészítő edzőnek vallja magát.
2002-08-12Elhunyt Nyulasi SándorElhunyt Nyulasi Sándor, a Dunaújvárosi Kohász férfi torna szakosztályának volt vezedőedzője, majd később 1993-ig a Dunaferrnél.
2002-04-26Kolics János elismeréseKolics János, a Dunaújvárosi Kohász egykori kiváló kézilabdázója, majd a Dunaferr SE edzője a közelmúltban "Dunaföldvárért Érdemrendet" kapott.
2000-11-14Sport(kor)határok nélkül: Olyan balhátvéd volt, hogy ahova aInterjú Csepecz Ferenc hajdani Kohász labdarúgóval, aki ma az öregfiúk csapatában focizik.
2000-08-24Paprikának szép emlék SzöulA szöuli olimpiára emlékezik vissza Paprika Jenő tornász, ahol 6. lett a magyar csapattal.
2000-08-17Amikor a politika közbeszólt1984-ben a Szovjetunió nyomására a szocialista országok nem vettek részt a Los Angeles-i olimpián. Helyette megrendezték az "A" kategóriás viadalokat. Erre emlékezik vissza Vadász Csaba dújv-i birkózó.
2000-08-15A "Kovács-szaltó" még mindig erős elem...Beszélgetés Kovács Péter tornásszal, Dújv. első olimpiai érmesével, aki ma edzőként dolgozik.
2000-08-10Az első olimpiai éremszerzőKovács Péter tornász az 1980-as moszkvai olimpiáról, ahol Dunaújvárosnak ő szerezte meg az első olimpiai érmet.
2000-08-03Három tornász utazott MontreálbaTóth Margit és Lővei Mária rövid visszaemlékezése az 1976-os montreáli olimpiára, ahol a magyar csapat tagjaiként 4. helyet szereztek. (Óvári Éva külföldön él.)
2000-06-29Földesi László 1932-2000Elhunyt Földesi László, az ötvenes-hatvanas évek kiváló ökölvívója. A Sztálinvárosi Építők, majd a Dunaújvárosi Kohász színeiben versenyzett.
2000-04-13Ligeti, Sulia, Csepecz...Képanyag a Kohász labdarúgócsapatáról.
2000-01-21Mindenki Pancsija, Horváthné Elek Anna: " Én elsősorban neveHorváthné Elek Anna a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének arany plakettjét kapta (1987-ben a Magyar Sportért kitüntetést). Jelenleg a Dózsa ált. isk. testnevelője, hajdan a dújv-i tornászlányok edzője volt.
2000-01-20Negyven éve a futballpályánNegyven éve van a sportegyesület labdarúgó csapatánál Andriska Vilmos. 1960-ban érkezett Dunaújvárosba, kezdetben játékosként, majd edzőként dolgozott. Jelenleg nyugdíjasként a fiatalokkal dolgozik.
1999-11-19Új elnököt választottakAz elmúlt héten tartotta a Dunaújvárosi Kohász Labdarúgó-Öregfiúk Egyesülete közgyűlését. Új elnök: Csepecz Ferenc.
1998-09-12Dr. Sápi Tibor 1934-1998Meghalt Sápi Tibor aki 1971-től 23 évig dolgozott a sportegyesület elnökeként, majd az egyesület örökös tagjává választották.
1998-06-22Nem csalódott, elkeseredettPályakép Kajcsa Andrásról , aki 1964-ben kézilabdajátékosként került a DKSE csapatába, majd edző lett 1974-től.Az idei szezon végén a szakosztályvezetés nem hosszabbította meg a szerződését.
1997-01-13"Vándortanár" akart lenniMakray Tiborné testnevelő pedagógusi munkáját életműdíjjal ismerte el a Testnevelők Országos Tanácsa.
1996-08-09Eső Pál (1920-1996)Eső Pál a dújv-i atlétika magalapítója volt.
1996-05-04Kovács Vince 1941-1996Kovács Vince 1941-1996
1995-12-28Huszonöt év elismeréseInterjú Hack Ferenccel a Dújv-i Kohász egykori módszertani vezetőjével, aki a "Magyar Sportért" kitüntetést kapta.
1995-12-23Kopírozható a példa1965. dec.-ben jutott ba az NB I-be a Kohászlabdarúgócsapata. A jubileumi ünnepségről.
1995-05-06A stadionért dolgoztak. Együtt írjuk a város történetétEgy régi Kohász drukker emlékei.
1995-05-06Együtt írjuk a város történetétKép: a Kohász ökölvívói 1961.
1994-11-26Megkésett búcsúztató. Emlékezik a Dunaújvárosi Kohász első olimpikonjaInterjú a DKSE hajdani birkózóval, Nyers Lászlóval.
1991-07-30Korláton és nyujtónA barcelonai nemzetközi versenyen korláton ezüstérmet, nyújtón pedig bronzérmet nyert.
1991-01-15Rengeteg szabadideje leszVenczel Kincsőről, aki úszó és megkapta a Magyar Köztársaság Jó tanuló-jó sportoló kitüntetést.
1990-12-11Varga Dóra bajnokságaAz országos felnőtt úszóbajnokságon a Dunaferr eredményei: Varga Dóra 1 arany, 1 ezüst,Berzlánovits Éva 3 ezüst, Csépányi András 1 bronz, női váltó 2 bronz.
1990-09-21Köszönet a labdánakInterjú Andriska Vilmossal, aki kezdetben a Kohász focistája, majd ezője lett, jelenleg pályaedző. Portré.
1990-05-15Negyedik hely az Eb-nA kötöttfogású birkózó Európa-bajnokságon Vadász Csaba a negyedik helyen végzett.
1990-02-20Nem sikerült a tizedikA kötöttfogású országos bajnokságon Vadász Csaba és Kovács Tibor ezüstérmet, Kovács József bronzérmet nyert.
1989-12-22Túl a krízisen. Hét-nyolc poszt foglalt.Interjú Jakab Elekkel, a D. Kohász labdarúgócsapatának edzőjével. Fénykép róla és egy mérkőzés egy jelentéről.
1989-12-22A legjobbak között. A vezérkar nem változott.A dec. 18-i tisztújító közgyűlésről, melyet a D.Kohász tartott. A tisztségviselők névsora. A fotón: Szabó József elnök szóbeli kiegészítését tartja.
1989-12-22254 olimpiai pont. Úsznak és síelnek.Budapesten, a Komjádi uszodában megrendezett országos úszóbajnokságon Berzlánovits Éva 400 és 800 gyorson első lett. A 200 vegyesen harmadik lett. Fotó B.É-ról. Csépányi András egy 2. és 3. helyet, Deme Zsuzsa egy 3. helyet szerzett.
1989-12-19Dózsa elkeltDózsa Attila a Kohásztól a Budapesti Honvédhoz került, a főváros 440.000,- ft-ot fizetett érte. A sportolónak nem volt itt szerencséje, az egyesületnek sem vele.
1989-12-15Dunaferr KupaA D. Kohász SE férfikézilabda-szakosztálya rendezésében rangos serdülő és ifjúsági torna került megrendezésre "Dunaferr Kupa" néven. Eredmények.
1989-12-15A D. Kohász......férfikézilabda-szakosztálya bajnokság közben is a csapat megerősítésén fáradozik. Új játékosok: Rudolf Árpád 22 éves beállós és Forgács Tamás kapus. Fotó róluk.
1989-12-12Tavasszal még két meccs. A fiatalok is pihennek.A serdülő labdarúgó bajnokság őszi szezonjának végeredménye.
1989-12-05Mucsi, a "kis" bulldózer. Mindenkit lehajtani a szőnyegről.Mucsi Zoltán, a Kohász birkózója a dobogó tetejére állhatott a legutóbbi magyar bajnokságon. Interjú és fotó M. Z-nal.
1989-12-02Kocsis az első válogatottA D. Kohász első válogatott kézilabdázója: Kocsis Erzsébet.
1989-12-01Megugrottak a serdülőkA DKSE női tornász serdülőcsapata a magyar bajnokságon csapatban 1. lett.
1989-12-01Bajnok a gerendán. Apu segített.Török Orsolya az ifjúsági korosztályban, gerendán első helyezést ért el. Interjú. Fotó T. O-ról.
1989-11-24Tornász-örömAz ifjúsági első osztályú torna csapatbajnokságról és az egyéni bajnokságról. Eredmények: a lány- és a fiúcsapat is második lett. Egyéni összetett bajnok: Pánczél Miklós a D. Kohász sportolója. Fotó P. M-ról.
1989-11-17Supola a nyújtónBarcelonában, a Katalán Kupa nemzetközi versenyen szerepelt a magyar tornász férfi- és női válogatott. A férfiaknál Supola Zoltán, a D. Kohász tornásza az összetettben 4. lett.. Nyújtón 1., korláton 2. helyezést ért el.
1989-11-17A Dunaferr Sportcsarnok...A hétvégi junior kötöttfogású magyar bajnokságról. Mucsi Zoltán a D. Kohász sportolója 130 kg-ban bajnokságot nyert. A fotón: Mucsi a dobogó legfelső fokán.
1989-11-07"Le kell győznöd Mucsit..." Következik a hatodik...Farkas Béláról a DKSE 17 éves birkózójáról, aki ötszörös magyar bajnok. Fotó F. B-ról.
1989-11-03Vége a türelemnekA Kohász labdarúgócsapatáról. Jakab Elek vezetőedző nyilatkozik.
1989-10-31Ritter Károly emlékversenyA városunkban megrendezett kajak-kenu Ritter Károly-emlékversenyről.
1989-10-31Badics RékaAz országos vidék-és I. osztályú csapat- ill. egyéni bajnokságon B. R. valamennyi szeren aranyérmes lett.
1989-10-27Egy pohár világos. Stuttgart után Barcelona.Interjú Supola Zoltánnal a dunaújvárosi tornásszal, jó szereplése miatt a magyar tornászcsapat az előkelő 5. helyet szerezte meg. 1 fotó: Supola és edzői, Dobra László és Limperger László.
1989-10-20Supi remekeltA stuttgarti tornász-világbajnokságon Supola Zoltán a dunaújvárosi tornász bejutott a szerenkénti döntőbe.
1989-10-10Gólkirálykák a jégen. Nem szeretnek veszteni.A Kohász serdülő-hokicsapatáról. Bali Zsoltról, Faragó Gyuláról és a "hetvenhatosokról". Edző Kercsó Árpád. 1 fotó B. Zs. és F. Gy.
1989-10-03A Kohász, azaz a válogatott.A Kohász, azaz a válogatott jégkorongozói a Budapesten megrendezett eseményen jól szerepeltek, megnyerték a nemzetközi serdülőtornát.
1989-09-12Elhúzták a nótánkat. A Kohász azért vitézkedett a kupán.A Dunaferr férfi-röplabdatornáról. Eredmények: 1.NSZK, 2.NDK, 3.Izrael. 2 fotó.
1989-09-08Péter már csak edzőRuffing Péterről a D. Kohász volt röplabdázójáról és edzőjéről
1989-09-05Meksz Anikó jubilált. Jó folytatás a bajnokságban.Meksz Anikó kapust, a női kézilabdacsapat tagját köszöntötte a vezetőség 150. NB I-es bajnoki mérkőzésén való szereplése alkalmával.
1989-08-29Szép volt Csaba.Svájcban, Martigny városában rendezték a kötöttfogású vb-t, ahol 52 kg-ban Vadász Csaba a 4. helyet szerezte meg. Fénykép V. Cs-ról.
1989-08-29A férfiak is nyertek.Az Alkotmány Kupa nemzetközi kézilabdatornán a D. Kohász férficsapata I. helyezést ért el. Megnyerték a kupát. A fotón a D. Kohász férfi kézilabdacsapata.
1989-08-08Mucsi Zoltán bronzérmes. Falra írt emlékeztető.Nagy siker Mucsi bronzérme. Budapesten a Körcsarnokban rendezett kötöttfogású junior vb-ről. 1 fotó az 1. oldalon.
1989-08-01Éva a dobogón. Ifjúsági úszók kontinensbajnoksága.Berzlánovits Éva az angliai Leedsben rendezett versenyen harmadik lett 800 m-es gyorsúszásban. Fénykép B. É -ról.
1989-07-28Kajak-kenu. Helyezések Velencéről.Eredmények.
1989-07-28Egy arany, hét ezüst, öt bronzérem. Ezt összelapátolták.A Velencén megrendezett 1989. évi kajak-kenu vidékbajnokságról.
1989-07-25Újra az NBI-ben. Klasszis különbséggel, gólzáporral.A D. Kohász férfi kézilabdacsapatának osztályozó mérkőzéseiről.
1989-07-21Budapest után AngliaA Kohász úszóinak szereplése a felnőtt úszóbajnokságon. Eredmények. A fényképen: Varga Dóra (1 ezüst), Kovács József edző, Berzlánovits Éva, Csépányi András(1 ezüst, 1 bronz) és Uitz Vilmos. A fiú váltó 1 , a lány váltó 2 bronzérmet szerzett.
1989-07-11Kiemelkedett: Nagy ZoltánJúlius 7-9. között az országos gyermekkorosztályi úszóbajnokságon úszóink 3 bajnoki címet szereztek. Deme Zsuzsa 100 háton, Nagy Zoltán 50m gyorson, és a 4X200m vegyesváltó lett első helyezett. Értékes Uitz Vilmos 2. és 3. helyezése 200 és 400 gyorson. Ők hárman részt vesznek az augusztusi IBV-n Lipcsében.
1989-07-07Magas színvonalú verseny. Berzlánovits és Nagy indul az EB-n.Országos serdülőbajnokság volt úszásban a bp-i Hajós Alfréd uszodában. A Kohász csapata volt a legeredményesebb. Úszóink 8 bajnoki címet szereztek és 125-tel növelték az olimpiai pontok számát Nagy Péter az 50 méteres hátúszásban serdülőcsúcsot ért el, ezzel felnőtt I.osztályú minősítést nyert. Berzlánovits Éva 200 és 800 gyorson lett bajnok. 1 fotó Nagy Péterről.
1989-07-04Pánczél duplázottJúl.1-2. Békéscsaba, nemzetközi tornász IBV : Pánczél lólengésben 1 arany.
1989-06-30Varga és DemeA franciaországi Canet-en-Rousillonuban nemzetközi úszóviadal volt. A D. Kohász eredményei: 2 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Várfürdő Kupa nemzetközi úszóverseny: a kupát a D. Kohász nyerte.
1989-06-30Varga és Deme. Franciaországban és Gyulán.A franciaországi Canet-en-Rousillon-ban jól szerepeltek a D.Kohász úszói is. Nagy Péter, Csépányi András, Varga Dóra, Berzlánovits Éva dobogós helyezéseket értek el. Gyulán a Várfürdő Kupa nemzetközi úszóversenyen csapatunk első helyezést ért el, a legeredményesebb Varga Dóra volt, a gyerekek között Deme Zsuzsa.
1989-06-30Az új edző makacs ember. "Látványos, eredményes focit szertnék".1978-tól edzősködik városunkban Jakab Elek, végigjárta a szamárlétrát, az igazi megméretés most jön, hogy NB I-es csapat edzője lett. Becsvágyó, vállalkozó típusú ember, a fiatalokkal szép eredményeket produkált régebben. 1 fotó Jakab Elekről.
1989-06-27Volt egyszer egy csapat. "Már semmi sem volt jó..."Egyszerre hagyták abba a tornát a Kohász felnőttcsapatának lányai. A miértekre adnak magyarázatot az érdekeltek. Régebben jobb hangulatúak voltak az edzések, mostanra semmi sem volt jó, ahogy csinálták. Megromlott a kapcsolat köztük és az edző között. Hogyan tovább? 1 fotó a tornászlányokról.
1989-06-23Más ez a "szerelem". Kerekasztal-beszélgetés a labdarúgásról.A beszélgetés résztvevői: Nagy Ferenc, Csepecz Ferenc, Földi Ferenc, Mihály József és a Hírlap munkatársa Jankó Árpád. Az egykori focisták a mai csapat kudarcát elemzik.
1989-06-20Egy arany, két bronzA Dunaferr Sportcsarnokban rendezett Magyar Népköztársaság Mestefokú tornászbajnokságon Pánczél Miklós 1 arany, Supola Zoltán 2 bronz.
1989-06-16Kezdődik minden előlrőlD. Kohász elnökségi ülés: a labdarúgócsapat kiesett az NB I-ből. Elemzés. Vági Isván vezető edző lemondott.
1989-06-16Kezdődik minden elölről. Vági aludt rá egyet, és távozik.A D. Kohász labdarúgócsapatának helyzetéről. Vági István vezető edző távozott. Jakab Elek edző csapata remekül szerepelt. A tartalékbajnokságban 4. helyen végzett. Fénykép V.I-ról és a csapatról.
1989-06-13Elmaradt a szép búcsú. A vesszőfutás véget ért.D.Kohász-Rába Eto: 0-1. Elvesztette utolsó NB I-es mérkőzését a D.Kohász labdarúgócsapata. 26 ponttal az utolsó -16.- helyen végzett, így kiesett az első osztályból. 1 fénykép.
1989-06-09"Aranyos" úszókNagyszerűen szerepeltek a D. Kohász úszói Izraelben. Berzlánovits Éva és Nagy Péter eredményei, fényképük. Monte-Carlóban Csépányi András negyedik lett.. B.É. 4 arany, N.P. 1 arany, 2 bronz.
1989-06-09A visszavágó nem sikerült. Ezüstérem az országos bajnokságon.A kézilabdabajnokságon a Herz-FTC megverte a D. Kohászt és így a 2. helyre szorult. A találkozó után ünnepélyes eredményhirdetés volt. 1 fénykép a játékról.
1989-06-02Juniorok versenyeNemzetközi junior birkózóverseny Ausztriában: Cser Gábor 2., Mucsi Zoltán 3. A nemzetközi Honvéd Kupán Kovács Tibor 2. lett.
1989-05-26Minden szeren bajnokokA tornász-vidékbajnokság eredményeiről. A fényképeken: Szabó Judit, Szőke Tímea és Verbóczky Petra. Csapatban 3. helyezést értek el.
1989-05-26Egerben, majd AusztriábanNemzetközi kötöttfogású junior versenyen vettek részt a D. Kohász birkózói Egerben. Mucsi Zoltán 130 kg-ban megnyerte a versenyt. Cseh Gábor ötödik lett.
1989-05-23Tornászhírek egy mondatbanLeningrádban 2. lett lólengésben Pánczél Miklós. Jugoszláviában nemzetközi bajnok. Plovdivban egyéni összetettben első. Tagja volt a felnőttválogatottunknak is, akik Tel-Avivban legyőzték Izrael válogatottját. Ifjúsági első osztályú vidékbajnokságon egyéni összetettben bajnok.
1989-05-23Kohász Kupa. Ezerháromszáz induló.Eredmények. 1 fénykép: kajak-kenu verseny az öbölben.
1989-05-12Eredményekre várva. Van víz, lapát is , hát akkor...?A kajak- , kenu szakosztály helyzetéről. Hubikné Tarján Éva a szakosztály vezető edzője nyilatkozik. Versenyzők, eredmények. A fényképen: kajakozók és kenusok készülődnek az edzéshez.
1989-05-09Birkózás: Farkas Béla országos bajnok.Farkas Béla a DKSE válogatott nehézsúlyú versenyzője bajnok lett a Dorogon megrendezett serdülők kötöttfogású országos bajnokságán április 29-30-án, amit a Magyar Birkózó Szövetség rendezett meg. Fénykép F.B-ról.
1989-04-21Az első szöglet után... "Majd véd a kicsi!"A D. Kohász kapusáról Bita Lászlóról.
1989-04-14Nem ülnek a babérokon. Soha még négy érem.A D. Kohász birkózóiról. Vadász Csaba arany, Korpics István ezüst, Kovács Tibor ezüst, Valentényi Sándor bronzérem.
1989-04-11Kötöttfogású OB Miskolcon. Vadász volt a legjobb.Vadász Csaba a D. Kohász birkózója súlycsoportjában országos bajnokságot nyert. Fénykép V.Cs-ról.
1989-04-11Ünnepélyes keretek között...Fénykép:.. búcsúztatták el a D. Kohásznál Raabe Imre műkorcsolyázót, aki 15 év után abbahagyta a versenyzést.
1989-04-07Ezerkétszáz résztvevő. A Tizedik Arany Üst.10 nemzet úszói mérték össze tudásukat a dunaújvárosi uszodában. Néhány szóban nyilatkoznak a szervezők és az edzők. Szép dunaújvárosi sikerek. 1 fénykép.
1989-04-07Mucsi aranyéremNyolc nemzet vett részt a bulgáriai nemzetközi versenyen, ahol a 130 kg-ban remekül szerepelt a D. Kohász birkózója Mucsi Zoltán, aki aranyérmet szerzett.
1989-03-21Schweppes Kupa5. alkalommal rendezték meg a Dunaferr Tavasz Schweppes Kupa fiú kézilabdatornát. Serdülőknél:3.DKSE, ifjúságiaknál 2. DKSE.
1989-03-17A süteménytől az oklevéligKomóczi Gábornak márc. 14-én Deák Gábor államtitkár adta át a mesteredzői címet tanúsító oklevelet. Interjú.
1989-03-10Kerepeczky tagad. Dr. Puskás Lajos hazaérkezett Görögországból.Az 1986-os Bp. Honvéd-labdarúgókat vádlottként hallgatták ki a bíróságon a DMVSC-Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban. Kerepeczky György a Dunaújvárosi Kohász labdarúgója 13. rendű vádlott.
1989-03-01Sportszálló a klubházban. EdzéslehetőséggelA D. Kohász Sportegyesülete 30 személyes sportszállót hozott létre a központi sporttelep klubházában.
1989-02-21Emlék marad?Márc. 1-én megszűnik a D. Kohász műkorcsolya szakosztálya.
1989-02-14Olimpikonokat nevelt. Dunaújvárost választotta.Ágoston Mihály a DKSE női szakosztályának új edzőjéről. Fénykép Á.M-ról.
1989-01-31Vadász ismét nyertA Szilvási Miklós-emlékversenyen Vadász Csaba 1. lett. Szegeden az elmúlt héten a juniorok kötöttfogású versenyén Cseh Gábor 2., Mucsi Zoltán 3. lett. A hétvégi válogatóversenyen Farkas Béla 1. lett.
1989-01-27Egy gól hiányzottElbúcsúzott az MNK-tól a női kézilabdacsapat. Nem sikerült a 4 közé jutás.
1989-01-27Berzlánovits, Mucsi, Paprika. Olvasóink döntöttek 1988. legjobb dunaújvárosi sportolóiról.A szavazatok megoszlása. 200 Ft-os vásárlási utalványt nyertek. Fénykép a 3 sportolóról.
1989-01-24Mi van veled, Varga DóraInterjú Varga Dórával. Fénykép.
1989-01-20"Szeretném, ha sportolóink ragaszkodnának a klubhoz" A vasműn nem múlik...Szabó József elnök, a dunaújvárosi sport jelenéről és jövőjéről nyilatkozik. Fénykép Sz.J-ről.
1989-01-17Csodálkozó kijeviekA magyar úttörőválogatott szineiben a svájci Fribourgban a dunaújvárosi jégkorongozók második helyet szereztek. A jászberényi Kiev elleni mérkőzésen a D. Kohász jégkorongozó gyermekei fölényes győzelmet arattak.
1989-01-13Bronzos röplabdázókAz Országos Ifjúsági Kupa döntőjében harmadik helyen végeztek a Dunaújvárosi Kohász röplabdásai. Egy csoportkép.
1989-01-06A pénz az asztalon maradtVági István a D. Kohász labdarúgócsapat vezető edzője nyilatkozik a rosszul sikerült őszi szezonról.
1989-01-03A foci megszállotja. Sportérdemérem a technikai vezetőknekKornis István, a Dunaújvárosi Kohász NB-I-es labdarúgócsapatának technikai vezetője az ÁISH-tól megkapta a Sport-érdemérem bronz fokozatát. Kornis István nyilatkozata.
1988-12-30Felnőtt a kicsi. A gitárral finoman bánik.Mucsi Zoltán birkózó nyilatkozik eredményeiről, életéről, terveiről. Fénykép róla és kisfiáról.
1988-12-23A gyűjtemény: 18 éremAz idei országos ifjúsági úszóbajnokságon a D.Kohász úszói 5 bajnoki címet, 8 ezüstérmet, 5 bronzérmet szereztek. Részletes eredmények.
1988-12-20Paprika Jenő elbúcsúzot. Torna mesterfokon.Mesterfokú tornászbajnokság és eredmény Békéscsabán. Elbúcsúzott a válogatottól Paprika Jenő. Ez alkalomból köszöntötték a szövetségi kapitány/Bordán Dezső/ és a főtitkár /Forgács Róbert/. Fénykép: Supola, Páncél, Török, Paprika. Supola talajon ezüstöt, Pánczél lólengésben és korláton ezüstöt, ugrásban bronzot szerzett.
1988-12-16Négyen Helsinkiben8 nemzet birkózóversenyén Korpics István 3.lett, Kovács Tibor 2.A dec. 10-11-én Helsinkiben megrendezett nemzetközi kötöttfogású versenyen Valentényi Sándor 2. lett. Kovács Tibor és Valentényi nemzetközi minősítést szereztek.
1988-12-16A jövő bajnokaiAz Olimpiai Reménységek Versenyén a D.Kohász úszói 11 első, 10 második, 11 harmadik helyet szereztek. Részletes eredmények.
1988-12-02Verbóczky kétszeres bajnokA serdülő I. osztályú OB-n Verbóczky Kolos talajon és ugrásban 1. lett.
1988-12-02Döntetlen az NDK-ban. Szerződést kötöttek.A Kohász birkózói nov.10-e és nov. 14-e között az NDK-ban szerepeltek barátságos versenyen. Eredmények. A birkózókkal megkötött szerződésekről.
1988-12-02Korcsolya helyett útilapu. "Nem tudom abbahagyni"A D. Kohász műkorcsolya-szakosztályának edzője nyilatkozik munkájáról, a szakosztály jövőjéről, jövőtlenségéről. Sziebold Zsuzsa edző és portréja.
1988-11-22Vidéken nincs párjukAz országos és Budapest-úszóbajnokságon bajnok lett Csépányi András, a 4x100 méteres férfi váltóban 1. lett a D. Kohász.
1988-11-15Supola: háromszoros elsőBp-en az országos ifjúsági tornász-bajnokságon a D. Kohász fiúcsapata 3. lett. Supola 3 aranyérmet szerzett, a lánycsapat 5. lett. Török Orsolya 1 bronzérmet, Verbóczki Petra 1 bronzot szerzett.
1988-11-15Támogatás a KohásztólA közelmúltban Szikheterm Mobil Dunaújváros néven alakult újjá a D. Kohász által leadott OB I-es jégkorongcsapat, amelyet az egyesület továbbra is támogat.
1988-11-11Már Barcelona a célA DKSE birkózószakosztályáról.
1988-11-11Megalakult a DACMegszünt a Kohász Atlétikai Szakosztály. November 9-én pedig újjáalakult a Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) néven.
1988-11-04Az elnök nem adja felBeszélgetés Szabó Józseffel, a D. Kohász elnökével a focicsapat eredménytelenségéről, a bundaügyről, a csapatépítésről.
1988-11-04Az elnök nem adja felA Dunaújvárosi Kohász jelene és jövője.
1988-10-28Kupát nyertekA Dunújvárosi Kohász női kézilabdázói Nyugat-Berlinben a nemzetközi kézilabdatornán (október 21-25.) megnyerték a kupát.
1988-10-25A vidék legjobbjai közöttSerdülő I. osztályú országos vidéki csapat- és egyéni bajnokságon vettek részt a DKSE tornászai: egyéni összetettben Gál Gabriella a 3., korláton és gerendán 1. lett, Heim Klára gerendán 2. lett.
1988-10-21Nem a jégen csúsztak elA DKSE ex-hokicsapataának helyzetéről. Néhány napja Sziketherm Hoki Club néven alakult újjá, egy budapesti vállalat szponzorálásával.
1988-10-18Mucsi magyar bajnokIfjúsági magyar bajnok lett Mucsi Zoltán, a DKSE birkózója.
1988-10-11(El)futhatnak az atlétákA DKSE elnökségi ülése: az úszók továbbra is a DKSE keretein belül maradnak, az atlétikai szakosztályt megszüntették.
1988-09-20Az első érem úszásbanVadász Csaba: vesztett, nyert. A szöuli olimpián elért eredményekről.
1988-09-16Birkózók a szőnyegenAz országos kötöttfogású junior minősítő versenyen a dújv-iak 2 első helyet, 1 második helyet,2 harmadik helyet szereztek. Az ifjúsági kötöttfogású vidékbajnokságon 1. Mucsi, 2. Nagy Attila, Dóró Gábor, 3. Mátyás Gábor. A Budapest Kupán Farkas Béla 1. lett.
1988-08-19Mentőövet, úszóversenyzőknek...A dújv-i úszósport helyzetéről. Az úszó szakosztály a fennmaradásért küzd.
1988-08-16Veretlenül kupagyőztesA Dújv-ban rendezett nemzetközi férfi kézilabda Alkotmány Kupán a Kohász megnyerte a kupát.
1988-08-15Dunaújvárosi mozaikUjra az NB I-ben a DKSE labdarúgó csapata.Interjú 3 játékossal: Holló Istvánnal, Ress Józseffel,Tóth Tiborral.
1988-08-09Mindenki elégedettA Dunaferr Sportcsarnokban rendezett Alkotmány Kupa nemzetközi női kézilabda-tornán a Kohász a 3. helyen végzett. Két NDK-beli és két csehszlovák csapat és 2 magyar csapat vett részt.
1988-08-05Jött, mentekA D. Kohász női kézilabdacsapatába leigazolta Kocsis Erzsébetet.
1988-08-02Aranyeső - 22 bajnoki címBékéscsabán a vidékbajnokságon a DKSE úszói 22 első helyet, 10 második helyet, 8 harmadik helyet szereztek.
1988-07-22Nagy Péter utazik HollandiábaUszodai háború és béke. Nagy Péterről nyilatkozik az edzője, Kovács József.
1988-07-19Naponta három edzésNéhány hete új edzője van a DKSE női kézilabdacsapatnak.: Árva Csaba. Interjú. Kép.
1988-07-15Elbocsátó, szép üzenetA D. Kohász elnökségi ülésén a műkorcsolya szakosztály és a jégkorong OB I-es csapatának megszüntetéséről határoztak. Az atlétika és az úszás szakosztályról döntés szeptemberben várható.
1988-07-12Heten vidékbajnokokKajak-kenu vidékbajnokság: 1 arany, 4 ezüst, 4 bronz.
1988-07-05Nagy csaták kötöttfogásban. Befejeződött a birkózók országos bajnokságaA Dunaferr Sportcsarnokban rendezett szabadfogású birkózó OB-n Vadász Csaba megvédte bajnoki címét, Kovács Tibor ezüstöt nyert, Korpics István bronzérmet.
1988-07-01Vági István a Kohász új edzője. Jövőre is az élvonalban!Dr. Puskás Lajos távozása után Vági István lett a Kohász labdarúgócsapatának új edzője. Interjú.
1988-07-01Atlétáink itthon és külföldönJún. 23-25. a DKSE atlétái az ausztriai Hirtenbergben rendezett futóversenyen vettek részt:9 első hely. Az országos ifi- és serdülőbajnokságon: 1 első hely, 3 második hely, 2 harmadik hely.
1988-06-28Házi verseny lett belőleA nemzetközi Dunaferr tornaversenyen csapatban1. lett a D. Kohász. Egyéniben 1. lett Supola Zoltán, Péter Mária, 2. lett Pánczél Miklós, Verbóczky Petra. Különdíj Péter Máriának, Supola Zoltánnak.
1988-06-17Utaztak és győztekBajnok lett a D.Kohász serdülő labdarúgócsapata. Scäffer Ignác edző nyilatkozata. Csoportkép a csapatról.
1988-06-17Vele vagy nélküle? A bennmaradáshoz igazolni kellAz NB I-be jutott D. KOhász edzője, dr. Puskás Lajos és Andriska Vilmos nyilatkozik a DKSE elmúlt évadáról.
1988-06-10KépaláírásA DKSE NB I-be jutott labdarúgócsapatának képe.
1988-06-10Jól futottakRusséban Javos Ildikó 3. lett síkfutásban, a junior OB-n Polyák Piroska 3. lett, a Bp.bajnokságon Ilisz Pál 2. lett, Zombori Andrea 3.
1988-06-10Kajcsa András döntött. A kiesés elkerüléséértA D.Kohász NB I-es férfi kézilabdacsapatának új edzője, Kajcsa András nyilatkozik.
1988-06-07Felfelé a tabellánA D. Kohász férfi röplabdázóinak ez évi eredményei. Kilátások a jövő évre.
1988-06-03Az olimpiára készül. Taktikai utasítás:"Apu nyerjél"!Interjú Paprika Jenővel.
1988-05-06Megy a labda.... Tények, vádak, vádaskodásokA D. KOhász kézilabda szakosztályában jelentkező válságról. Nyilatkozik Hack Ferenc módszertani vezető és Pribék István edző.
1988-05-03Supola vidékbajnokAz ifjúsági vidékbajnokságon Supola egyéni összetettben vidékbajnok lett, a dújv-i tornászcsapat 1. lett.
1988-04-29Munka, ami másoknak gyönyörűség. Az edző.Szabó Ferenc, a D. Kohász női tornaszakosztájának vezető edzőjének nyilatkozata eredményes munkájárol. Fénykép: SZ. F.
1988-04-26Az "öreg"Mázik János, a DKSE röplabdása abbahagyta aversenyzést. Interjú.
1988-04-22Sanyi öltönyt csináltat? Újoncként a döntőbenValentényi Sándor az ifjúsági EB-n 5. helyezést ért el.
1988-04-12Balhés bajnokság?Interjú Szilágyi Jánossal, a DKSE jégkorongozóinak bajnoki szerepléséről: 6. hely.
1988-04-12Balhés bajnokság. Optimista amatőrökA DKSE OB I-es jégkorongozóinak edzője, Szilágyi János nyilatkozik a "balhés bajnokságról".
1988-04-01Nincs megállásDüsseldorfban, az NSZK-nagydíj nemzetközi versenyen 3. lett Vadász Csaba.
1988-03-25Sikeres szereplés TrentóbanTrentóban, a nemzetközi utánpótlás úszóversenyen elért DKSE eredmények.
1988-03-18Dunaferr TavaszA 3. Dunaferr Tavasz nemzetközi ifjúsági kézilabdatornán - melyet a DKSE férfikézilabda szakosztálya szervezett - a Bp.Elektromos csapata nyerte, 4. lett a Kohász.
1988-03-15Lányok, fiúk delfintempóbanSzombathelyen az Olimpiai Reménységek Versenyének 2. fordulóján elért DKSE úszók eredményei.
1988-03-11Tiborra lehet számítaniPécsett, a 6. Artex GP nemzetközi kötöttfogású birkózóversenyen Vadász Csaba bronzérmet, Kovács Tibor ezüstöt nyert.
1988-03-08Bajnokságot nyertek - ezüstérmet kaptakA DKSE utánpótláskorú jégkorongozói ezüstérmet nyertek a bajnokságon.
1988-03-04Öten a keretbenA DKSE birkozóinak év eleji versenyeiről, eredményeiről.
1988-03-02Tömegsportversenyek - AdidasbanA Kohász SE a tömegsportmozgalom tükrében.
1988-03-01Nagyszerű edzés helyett nyert mérkőzésA hét végén induló labdarúgó-bajnokság kilátásairól és terveiről nyilatkozik a vezető edző és a kapitány.
1988-02-16Bronzérem a kupábanA kézilabda Kner Kupa vidékbajnokságon a Kohász férfi kézilabdázói harmadikok lettek.
1988-02-16Elsöprő hazai sikerDújv-ban rendezték az Olimpiai Reménységek Versenyének első fordulóját. A DKSE eredményei.
1988-02-05Fedettpályás bajnokságA Budapest Bajnokságon Kósa Attila ezüstérmet szerzett, Mathis Andrea ezüstöt nyert.
1988-01-29A Duna az más...Új vezetőedzőt kapott a DKSE kajak-kenu szakosztálya, Hubikné Tarjáni Éva személyében. Tarjáni Éva sportpályafutásáról.
1988-01-26Az év sportolói: Varga Dóra úszó, Mucsi Zoltán birkózó, Vadász Csaba birkózó.2678 szavazat érkezett.
1988-01-19Puskás dr. magabiztos. Bejutunk az NB I-be!A labdarugó-csapat év végi kilátásairól.
1988-01-15Lehota: Pécsi MSC. Garamiék gyorsak voltak.A D. Kohász kíváló futbalistája Pécsre való távozásáról. Riport. Fénykép.
1988-01-12Beszélgetések Kercsó Árpáddal. Rossz ember és/vagy sikeres edzőa Kohász jéghoki gyermekcsapatának edzője nyilatkozik tevékenységéről. Fénykép: K. Á.
1987-12-29Öröm, csalódás, feladatokMilyen volt, milyen lesz Dunaújváros sportja? A D. Kohász, Vörös Csillag Tsz, D. Vendéglátók, Építők SE, D. Paír SK, BVM SK vezetőinek nyilatkozata.
1987-12-29A Komjádiban úszik a HercegA dunaújvárosi úszó Ágh Norbert a D. Kohász klubtól a Budapest Honvéd versenyzője lett. Interjú a Magyar Úszó Szövetség kapitányával, dr. Hargitai Andrással az átigazolás körülményeiről.
1987-12-23A minimális cél megvalósult. Labdarúgóink félidőbenA bajnokság félidejében értékelés a DKSE labdarúgó csapatának őszi teljesítményéről.
1987-12-22Jól kezdődöttA bajnokság állása.
1987-12-22Kner Kupa (kishír)Bajnokság.
1987-12-22Erősített a KohászÚj játékos a Komlói Bányászból: Wágenbach János.
1987-12-22Ilyen még nem voltDunaújváros úszósport adatai.
1987-12-22Kik fognak dolgozni?Utánpótlás már/még nincs.
1987-12-11Tornászok ÚjvidékenJól szerepeltek a Kohász versenyzői: Török Orsolya, Szabó Judit, Pánczél Miklós. Női- és férfitorna verseny.
1987-12-11ÜstöcskeA D. Kohász SE nő kézilabda-szakosztály immár harmadik alkalommal rendezte meg a Dunaferr Üstöcske kézilabdatornát. Eredmények.
1987-12-08Mi lesz, ha lejár a szerződés?Miskovicz Bálint hozzászólása a labdarúgó-értekezleten.
1987-12-01Bajnok: Török Orsolya és Verbóczky KolosSerdülő első osztályban országos csapatbajnokságon a D. Kohász tornászlányai első helyezést értek el. A csapat eredményei, részletesen.
1987-12-01Hat aranyRövidpályás úszóbajnokságon a D. Kohász versenyzői kiválóan szerepeltek. Varga Dóra négy számban is első lett. Részletes eredmények.
1987-11-17Még sokra vihetiA D. Kohász 16 éves, nagyon tehetséges tornászának bemutatása. Írásban és képben. Pályafutásának története. Pánczél Miklós.
1987-11-13Folytatás kilenc év után.A Kohász női kézilabdacsapatának év végi eredményeiről. A csapat teljesítményei.
1987-11-10Mödligenben úsztakA Kohász úszóinak sikeres nemzetközi szerepléséről. Varga Dóra, Berzlánovits Éva, Csépányi András, Bene Károly eredményei.
1987-11-06Ősszel jobban mentA D. Kohász kézilabda-csapatának sikeres szerepléséről. Névsor és fénykép a csapatról.
1987-11-06"Ezt csak neked mondom"a D. Kohász kézilabda-csapatának kiváló játékosa - pribék István- nyilatkozik terveiről.
1987-11-03Ezüstérem a világkupánMatura emlékverseny, Világ Kupa gálaverseny Vadász Csaba ezüstérmes lett. Ma utazik Szöulba az előolimpiára.
1987-11-03Két magyar bajnokAz országos ifjúsági tornászbajnokságon Supola Zoltán és Pánczél Miklós bajnokságot nyert.
1987-10-27Dr. Puskás Lajos a vezető edző (kishír)Megállapodott a D. Kohász Dr. Puskás Lajossal, aki így 1989 júniusáig - eddig szól a szerződése - lesz a labdarúgócsapat vezető edzője. Ma délután már ő vezeti a csapat edzését. (teljes szöveg)
1987-10-23Török Péter búcsúzikEdzőcsere a Kohásznál.
1987-10-13KépaláírásOktóber 18-án Rotterdamban rendezik meg a 24. tornász-világbajnokságot. Ennek a főpróbáját tartották meg Ausztriában a hét végén, ahová a magyar tornászok is kiutaztak, köztük a D. Kohász tornásza, Paprika Jenő. A dunaújvárosi fiú talajon és ugrásban egyaránt első helyezést ért el. (teljes szöveg)
1987-10-09Amíg felnőnek a kicsikMegszűntek a sportállások a D. Kohász OB 1-es felnőtt jégkorongcsapatánál.
1987-10-06Ezren a DunánBeszámoló a Ritter Károly Emlékversenyről.
1987-09-29Az orvos megnyugtatta...Pálizs Attilának, a D. Kohász kajak-kenu versenyzője dopping ügyének befejezéséről.
1987-09-25Az orrcsepp is tilosPálizs Attilát, a D. Kohász kenusát három évre eltiltották a versenyzéstől dopping vétség miatt. Intejúk.
1987-09-15Hogy "muzsikáljon" a futásA D. Kohász atlétáiról.
1987-09-11Úszás: Győzelmek, különdíjakA D. Kohász úszói az NSZK-beli Rutlingenben nemzetközi úszóversenyen vettek részt. Többségében dunaújvárosi versenyző győzött. A győztes csapat névsora.
1987-08-18KépaláírásSupola Zoltán a Nagybányán megrendezett tornász IBV-n nyújtón bronzérmes lett. (nem teljes szöveg)
1987-08-14Mucsi bronzérmesA Bulgáriában megrendezett kötöttfogású birkózó versenyen Mucsi Zoltán 3. lett.
1987-08-14Mucsi bronzérmesA Bulgáriában rendezett ifjúsági világbajnokságon harmadik lett a DKSE birkózója.
1987-08-11Itthon maradt a kupaA Dunaferr csarnokban megrendezett Alkotmány Kupa nemzetközi női tornán első lett a DKSE női kézilabdacsapata.
1987-08-11Második hely (kishír)A Vasas nemzetközi atlétikai versenyén Javos Anikó 1500 méteres síkfutásban 2. lett.
1987-08-07Ágh: nyolc aranyéremSzázhalombatta, országos úszó vidékbajnokság: Ágh 8 arany, Bene 3 arany, Csépányi és Molnár 1-1 arany. További eredmények.
1987-08-07Kajcsa újra bizonyíthatKét játékosának sportszerűtlen életmódja miatt nehéz helyzetbe került a női kézilabdás csapat. Nemrég igazolt Jónás Julianna és Nagy Erzsébet vált meg a csapattól. Az illetékesek nyilatkozata.
1987-08-04Tanár lett a tornászInterjú Paprika Jenővel, a Kohász kiváló tornászával.
1987-07-28Csépányi ezüstérme RómábanRómában, az ifjúsági EB-n Csépányi András ezüstöt nyert 200 m hátúszásban.
1987-07-24Atléták sikereiA Jugoszlávia-Magyarország ifjúsági versenyen síkfutásban 1. lett Javos Anikó. A Magyarország-NDK versenyén Javos Zoltán 3.lett, Javos Anikó 2.
1987-07-24Kenus edző, kajakos srácokA dunaújvárosi kajak-kenu szakosztály kiváló eredményeiről.
1987-07-24Minden úszásnembenVárosi siker született az országos delfin seregszemle összetett versenyén. Eredmények.
1987-07-21Varga Dóra: két aranyérem88. országos úszóbajnokságon a DKSE eredményei:Varga Dóra 2 arany és 1 ezüst, Ágh Norbert 4 bronz, Csépányi András 1 bronz, a férfi váltó 1 ezüst, 1 bronz.
1987-07-17Ezüstérem NyíregyházárólA Nyíregyháza Nagydíja elnevezésű nemzetközi tornán a D. Kohász férfi kézilabdacsapata ezüstöt nyert.
1987-07-14Vadász hetedik aranya56. szabadfogású és a 80. kötöttfogású felnőtt birkózóbajnokság dunaújvárosi eredményei: Vadász Csaba bajnoki cím, Kovács József 1 második hely, 1 harmadik hely, Kovács Tibor 1 második hely.
1987-07-14Maradnak a hokisokTovábbra is játszhatnak az OB I-ben a DKSE felnőtt jégkorongozói. A szakosztályban történt változásokról.
1987-07-14A legjobb vidéki birkózó-szakosztály.A vidék és országos bajnokságon szereplő Kohász birkózók kíváló eredményei. Vadász Csaba, Kovács Tibor és Kovács József eredményei. Fényképeik.
1987-07-10Anikó és ZoltánJavos Anikóról és Zoltánról, akik az idei OB-n eredményesen szerepeltek.
1987-07-10Ma őket emlegetik. Anikó és Zoltán.Javos Anikó és Zoltán, a két dunaújvárosi atléta bemutatkozása. Ígéretes tehetségek.
1987-07-07Mi legyen a cél?Elnökségi ülésen a labdarúgásról. A Kohász gyenge szereplésének elemzése. Tervek.
1987-07-03OBBudapesten, az atlétikai ifjúsági és serdülő OB-n Javos Anikó 3 számban nyert országos bajnokságot, Javos Zoltán 1 második, 1 harmadik, 1 negyedik helyet szerzett.
1987-06-26"De hová jöhetnék vissza?"Kovács András, a Kohász labdarúgóinak volt szakvezetője nyilatkozik volt csapatának gyenge szerepléséről.
1987-06-26Több a gyerek, mint a hajóEgy Duna-parti csónakházban. Napközis tábort szerveztek az evezőspalántáknak.
1987-06-23Ágh Budapest-bajnokNyílt úszó Budapest bajnokság: Ágh Norbert 1. lett 400 méteren gyorsúszásban.
1987-06-23Pánczél: két aranyMagyarország-Lengyelország tornászversenyen jól szerepeltek a dunaújvárosi ifjúsági versenyzők. Összetettben első: Supola Zoltán lett. Pánczél lólengésben és korláton első lett.
1987-06-19Az NB I-ért, de kikkel?Az NB I-ből kiesett Kohász terveiről nyilatkozik Török Péter az új vezetőedző.
1987-06-12Sikerek idegen szőnyegenNSZK-ban Ludwigsburgban léptek szőnyegre a Kohász birkózói. Sikerek. Mátyás Gábor, Vadász Csaba győzelmei.
1987-06-12Józsi bácsiNyugdíjba vonul Kenesei József, aki 25 évig volt a vasmű és a Kohász tömegsport-bizottságának vezetője.
1987-06-12Már be is mutatkoztakA D. Kohász új kézilabdázói: Jónás Julianna, Meksz Anikó.
1987-06-02Szinte versenyeztek érteFejes Lászlónak, a Kohász hajdani balszélsőjének sport-pályafutásának története.
1987-05-19Mindenki a dobogónKassán nemzetközi úszóversenyen vettek részt a DKSE ifj. úszói: Kiss Zsolt négy 1. és egy 2.hely, Csontos Péter két 1. és egy 3. hely, Berzlánovits Éva egy 1. és két 3. hely, Csépányi Ágnes egy 1., egy 2. és egy 3. hely, Boda Viktória egy 1. és két 3. hely, Gracza Anita két 3. hely.
1987-05-19Nem örül, ha dicskednek veleEgy dunaújvárosi tornásztehetség, Tőke Szilvia bemutatása.
1987-05-12Sikerült a premierA finnországi kötöttfogású birkózó EB-n Vadász Csaba ezüstöt nyert.
1987-05-12Sikerült a premier. Vadász Csaba ezüstérmesA kötöttfogású birkózó európa-bajnokságon, Temperébn. Fénykép: V. Cs.
1987-05-08A röplabdázók avatják felFelépült a sportcsarnok. Átadás: 1987. május14.
1987-05-08Tavaszi ébredés"Egy Duna-parti csónakházban..."
1987-05-01KépaláírásKiváló Ifjúsági Sportoló díjat kapott Varga Dóra, a DKSE úszója. (nem teljes szöveg)
1987-04-24Fotózás után edzésA DKSE junior és ifj. röplabdacsapata az országos döntőben 3. lett.
1987-04-24Mi lesz, ha ez van?A kieső D. Kohász NB I-es labdarúgó csapatának szombathelyi vereségéről nyilatkoznak a vezetők. Rossz bíráskodás.
1987-04-17Dunaferr Tavasz 87A hét elején a D. Kohász rendezésében játszották le a Dunaferr Tavasz 87 nemzetközi fiú-lány kézilabdatornát. A fiúknál kupagyőztes lett a DKSE csapata.
1987-04-03Vadász harmadikGörögországban nemzetközi birkózóversenyen Vadász Csaba 3. lett súlycsoportjában.
1987-03-24Ezüstérmet szereztekA Kner Kupa női kézilabda vidékbajnokságon ezüstérmet szerzett a DKSE csapata.
1987-03-13Világot járt tornászfiúSupola Zoltán, ifjúsági tornászreménység nyilatkozik sporteredményeiről.
1987-03-13A legjobb tíz közöttKözgyűlés a D. Kohász Sportegyesületnél.
1987-03-10Nőnap a medencébenPrága, nemzetközi úszóverseny: Ágh Norbert 2 második hely.
1987-03-06Külföldön a serlegA Kohász Kupa kispályás nemzetközi teremlabdarúgó tornán 3. lett a DKSE.
1987-03-03Bíztató kezdetA Kohász országos úszóversenyt rendezett.Eredmények.
1987-03-03Műkorcsolya és breakA közelmúltban aranyjelvnyes minősítést szerzett a DKSE műkorcsolyázója, Skára János.
1987-03-03Műkorcsolya és breakSkáre János a D. Kohász tehetséges műkorcsolyázója nyilatkozik eredményeiről. Fénykép
1987-02-27Nemcsak a focit támogatjákA DKSE Baráti Körének közgyűléséről.
1987-02-06Vadász bemutatkozikA város bajnokai.
1987-01-27Az olimpiára készülnek.Szombaton tartotta közgyűlését a Dunaújvárosi Kohász Sportegyesület legsikeresebb szakosztálya, az úszóké.
1987-01-13Kitüntetés (kishír)Az év Ifjúsági Sportolója versenyben harmadik helyen végzett Varga Dóra, a D. Kohász úszója, az ifjúsági Európa-bajnokságon két arany-és egy ezüstérmet szerzett. Ő, és edzője Kovács József jutalomban részesült. (teljes szöveg)
1986-12-30A legsikeresebb évSzabó József, a Dunaújvárosi Kohász elnöke nyilatkozik az egyesület 1986-os évéről.
1986-12-12Mucsi a magyar bajnokA serdülők országos versenyén kötöttfogású birkózóbajnokságán. 78 kilogramos súlycsoportban. Fénykép: M. Z.
1986-12-12Úszás: Itthon és külföldönA dunaújvárosi ifjúsági úszók sikerei. ORV döntő: 2. lett a DKSE, Csépányi András Csehszlovákiában 5., 6. helyet szerzett.
1986-11-25Varga és Ágh: csúcseső. Budapest úszóbajnokságaA két dunaújvárosi versenyző sikerei. Fénykép: Ágh Norbert. Varga Dóra 3 arany, Ágh Norbert 1 arany, 4 bronz
1986-11-07Sok volt a "ha..." Kérdés: kik maradnak?Az NB I-ből kieső D. Kohász kézilabdás férficsapatának jövő tervei.
1986-10-31Bajnoki címek. A régiek nyomában.Dunaújvárosi Ifjúsági tornászlányok sikerei a magyar bajnokságon. Nevek, fényképek. Tőke Szilvia egyéni összetett 2. hely, felemás korlát 1. Péter Mária 2 bronz
1986-10-28A vidék legjobbjai. Fel a piramis csúcsára.Perjámosiné Tóth Erzsébet vezető edző nyilatkozata a dunaújvárosi úszók kíváló eredményeiről. Varga Dóra, Ágh Norbert a felnőtt, Szremkó Krisztina az ifjúsági vb-keretnek lettek tagjai. Fénykép: Perjámosiné Tóth Erzsébet.
1986-10-17Könnyűbúvársport. Húsz bajnoki cím.Eddigi kíváló eredményeikről. A nyolctagú csapat csoportképe és névsora. Vidékbajnokság. Nagy Bernadett: 6 arany. Horváth Károly és Holhos Tamás: 3 arany. Kéri Balázs: 2 arany. Markovics Péter és Nagy Edina: 1-1 arany.
1986-09-12Meghitt ünnepséget rendezett a Kohász vezetősége Varga Dóra tiszteletére, aki az idén ifjúsági Európa-bajnok lett. ...Fénykép: V. D.
1986-09-12Öt meg egy ügy. Visszadobott labda.A vízilabda-szakosztály megalakulása körül jelentkezett nehézségekről.
1986-09-01DóraA nyár végén, a Nyugat-Berlinben megrendezett Ifjúsági úszó vízilabda és műugró EB-n Varga Dóra 100 és 200 méteres hátúszásban aranyérmet, 200 méteres vegyesúszásban ezüstöt szerzett.
1986-08-29Ha időben összetérdelnek... "... látunk még a tévében!"Pálizs Attilának, a tehetséges fiatal kenus-versenyzőnek sporteredményeiről és jövőbeni terveiről. Fénykép: P. A.
1986-08-26Úszás: Varga /Dóra/: új országos csúcsA madridi VB-n 9. lett
1986-08-22Két ezüstA dunaújvárosi Ágoston Zita 3000 és 1500 méteren a Budapesten megrendezett atlétikai bajnokságon ezüstérmet szerzett.
1986-08-19A "magányos" csapat. A röplabdázók merész tervei.A DKSE röplabdacsapatáról.
1986-07-29Dóra diadala.A Nyugat-Berlinben rendezett úszó ifjúsági európa Bajnokságon Varga Dóra 100 és 200 méteres hátúszásban és a 200 méteres vegyesúszásban első lett. Fénykép
1986-07-29Kötelező volt nyernie... Pesten futnak, itthon nincs holA dunaújvárosi atléták helyzetéről és kilátásairól nyilatkozik Barnaki Ferenc, a Kohász atléták edzője.
1986-07-29Ezüst- és bronzérmek. Birkózók országos bajnoksága.A dunaújvárosi versenyzők eredményei. Bronz: Kovács József 2 db. Kovács Tibor, Vadász Csaba. Ezüst: Tokodi János
1986-07-22Bajnok: Varga Dóra. 55 olimpiai pontA dunaújvárosi úszók sikerei az országos felnőtt úszóbajnokságon. Varga Dóra 1 arany, 2 ezüst; férfi gyorsváltó 2 bronz; Bene Károly 1 bronz
1986-07-15Varga Dóra és Ágh Norbert utazik a dunaújvárosi versenyzők közül. EB és világbajnokság.Júl. 21-27. ifj. EB-n szerepel Ágh Norbert és Varga Dóra. Aug.-ban Varga Dóra a felnőtt VB-re utazik
1986-07-04Úszás: Várfüdő KupaA Gyulán rendezett versenyen több dunaújvárosi úszó sikerrel versenyzett. Várfürdő Kupa
1986-06-27Úszás: Két győzelemMerkel Györgyi és Ágh Norbert győzelme a Budapest Bajnokságon
1986-06-20A város egyesülete. Átigazolások helyett utánpótlás-nevelés.Sporttevékenység a Dunai Vasműben. A D. V. párt-végrehajtóbizottsága értékelése
1986-06-17Torna: Pánczél hatodik lett.Magyarország - Bulgária ifjúsági tornaverseny eredménye. Csapatban magyar, egyéniben bolgár győzelem. Szombaton és vasárnap a DKSE endzésében a központi csarnokban rendezték a Magyarország-Bulgária férfi ifjúsági tornászversenyt.
1986-06-17"Bandi bácsi, jó napot...!" Ollé! Ollé!Riport a D. Kohász - Szekszárd mérkőzésről, amely után a kohász NB I.-be jutott fel.
1986-06-10Ismét az NB I-ben. A "kertek alatt" beosont a KohászA sikerről. Fénykép. Az utolsó előtti mérkőzésről a 4. oldalon írt tudósítást: Jankó Árpád
1986-06-10Gratulálunk fiúk! Szekszárdon már NB I-esként.Az NB I-be feljutott Kohász csoportképe és névsora
1986-06-10Atlétika: Országos csúcsÁgoston Zita új utánpótlás országos csúcsot futott 10 000 méteren. A 3. helyet szerezte meg.
1986-05-30Második lettNemzetközi versenyen, Concorde városban Vadász Csaba 48 kg-ban második lett.
1986-05-27Dóra remekeltVarga Dóra római úszósikerei. 100 és 200 méteren győzött. A Hét domb elnevezésű verseny.
1986-05-16Birkózás: Vadász az USA-banNew York válogatottja ellen kötöttfogásban az első menetben tussal győzött.
1986-04-25Válogat a Kohász. Számítógépes tehetségkutatás.A Kohász SE tavaszi utánpótlás-válogatásáról az iskolákban. Fénykép
1986-04-15Birkózás: Mucsi és a többiek.Országos szabadfogású birkózóversenyen első lett a serdülő korosztályú Mucsi Zoltán.
1986-04-04Még mindíg a vízilabdáról. A medence környékén maradni.Az új szakosztály megalakulásának lehetőségéről. Ruza József, az úszószövetség főtitkára nyilatkozik
1986-03-28Legjobbak a vasvárisokAz úttörőolimpia megyei úszóbajnokságán sikerrel szerepelt dunaújvárosi úttörők névsora. Ágh Norbert olaszországi, Varga Dóra hollandiai sikeres szereplése.
1986-03-28Ágoston nyertAz országos maratoni futóbajnokságon
1986-03-18Válogatás az IBV-re. Az Egerben rendezett versenyen a Dunaújvárosi Mucsi Zoltán első lett.A verseny egyben válogató is volt az IBV-re.
1986-03-11A legjobbak közöttA dunaújvárosi úszók országos rangsorolása
1986-02-28Úszás: Eredményes szereplésA Kecskeméten rendezett II. Vízmű Kupa országos versenyén szerepelt dunaújvárosi úszók eredményei.
1986-02-25Végül: negyedik helyA dunaújvárosi jégkorongozók negyedikek lettek az országos bajnokságon
1986-02-14A legjobbak nyilatkoztak. Az elismerés kötelezA tavalyi év legjobb dunaújvárosi sportolói nyilatkoznak. Varga Dóra, Valentényi Sándor, Vadász Csaba. Fényképek. A D. Kohász NB I-be jutott férfi kézilabdacsapata. Csoportkép
1986-02-14Csaba bizonyítottVadász Csaba első lett a magyar bajnokságon
1986-02-113982 szavazat érkezett. 1985 legjobb sportolói, csapata.A győztesek bemutatása. Névsor.
1986-02-04Dobogón állni és felejteni. Tévedtek a pestiek.A Dunaújvárosi Kohász férfitornászainak vezető edzője Pap Zoltán nyilatkozik a szakosztály helyzetéről. Adatok. Fénykép
1986-02-04Azért se!Ágoston Zita második helyezése a Budapest Sportcsarnok első atlétikai versenyén, 3000 méteren
1986-01-21Raabe másodikAz országos műkorcsolya és jégtánc bajnokságon
1986-01-10Átszaladtak az újévbeÁgoston Zita angolai versenyzésről. Eredmény: egy harmadik és egy első hely.
1986-01-07Mély lélegzet a búcsúraBeszélgetés Kovács Péter és Erdélyi Péter tornásszal abból az alkalomból, hogy visszavonulnak az aktív versenyzéstől.
1985-12-24Lelépve a szőnyegrőlNyers László, Dunaújváros első olimpikonja nyilatkozik életéről és a mai birkózókról. Szloboda Éva nyilatkozik sport-pályafutásáról. Fényképek.
1985-12-20Birkózás: Bravuros feljutás az NB I-beEredmények, amelynek során feljutott a dunaújvárosi csapat.
1985-12-13Kézilabda: Színvonalas hatvan perc.D. Kohász-ASK Vorvarts 22-22. Tudósítás az NDK bajnokcsapatával vívott mérkőzésről. Fénykép.
1985-12-06Birkózás: A tizedik aranyA junior kötöttfogású bajnokságon Valentényi Sándor első lett. Fénykép.
1985-11-29Jó légkör a "csariban". Szemrevaló lányokA dunaújváosi tornászlányok eredményei. Fénykép.
1985-11-01Vadász /Csaba/ két súlycsoportban. Szépségdíjas birkózásA finnországi verseny sikerei.
1985-11-01Utaznak az úszók. Magdeburg, KrakkóA dunaújvárosi úszók külföldi sikerei. Eredmények
1985-10-25A legjobb szakosztály. Névjegy külföldön isA Kohász úszószakosztályáról.
1985-10-22Atlétika: Ágoston Zita bajnok lettA dunaújvárosi atléták eredményei.
1985-10-11Kohász-úszók a legjobbak közöttAz Ifjúsági Világbajnokságon kíválóan szerepelt dunaújvárosi úszók névsora.
1985-09-27"Jeges" remények. A legjobbak társaságában.A dunaújvárosi Kohász jégkorongcsapata benevezett az OB I-be. Az edző nyilatkozik a kilátásaikról. Fénykép.
1985-09-13A nyár felfedezettjeA sikert-sikerre halmozó dújv-i ifjúsági úszó, Varga Dóra sportkarrierjéről.
1985-08-13Vadász Csaba sikere a világbajnokságon. Cinkcsizma után 3. helyFénykép.
1985-07-30Kézilabda. Itthon maradt a kupaNemzetközi kézilabda tornán győzött a Kohász.
1985-07-26Érik a gyümölcs. Ágoston /Zita/ remekelt.A dunaújvárosi atléták eredményeiről.
1985-07-23Küzdelmek a gyermekbajnokságon. Bár klasszisok nincsenek...A városi gyermek-úszóbajnokság eredményei. Fényképek. Névsor.
1985-07-12A legszebb magyar érem. A döntőig meg sem álltValentényi Sándor, dunaújvárosi birkózó útja a döntőig. Fénykép.
1985-07-12Atlétika: Junior OBÁgoston Zita sikerei. További eredmények.
1985-07-09Atlétika: Sikerek a fővárosbanEredmények.
1985-07-09Junior birkózó VB. Valentényi /Sándor/ ezüstérmesA Kohász 100 kilós versenyzője.
1985-06-25Várjuk a folytatást. Szepessy távozik? Kovács edző marad.Az NB II-be felkerült Kohász tervei és kilátásai.
1985-05-21Egy arc a kitüntetettek közül. Itt vagyunk otthonBeszélgetés Nagy Ervinnével, a Kohász edzőjével, akit Pro Urbe kitüntetésben részesítettek. Fénykép.
1985-05-14Röplabda: Továbbra is az NB I-benAz Alba Volán elleni győzelemmel vált biztossá a bennmaradás.
1985-04-30Vadász Csaba negyedik az EB-n. Nem sikerült a bronzéremBirkózás. EB.
1985-04-12Polyák magyar bajnokA dunaújvárosi ifik sikerei az országos mezei atlétikai bajnokságon.
1985-04-10Paprika remekeltNemzetközi tornászbajnokságon két szeren lett első.
1985-04-02Vadász hatodik aranyérme. Hej bírók, bírók!A dunaújvárosi birkózók sikerei a magyar bajnokságon. Kép: Vadász Csaba, Kovács Tibor. Kovács József.
1985-03-08Birkózás: Valentényi /Sándor/ remekelt.Dunaújvárosi birkózók országos eredményei. A lengyelországi Rzeszovban nemzetközi mezőnyben Valentényi a 100 kg-os csoportban lett első.
1985-02-12Raábe GöteborgbanA D. Kohász műkorcsolyázója országos bajnok lett. Raábe Imre élete első nagy nemzetközi versenyén 18. lett.
1985-01-25Birkózás: Jól kezdett Mucsi ZoltánA KISZ Kupa serdülő kötöttfogású országos birkózóversenyén súlycsoportjában első lett.
1985-01-20Dunaújvárosnak igenis van múltjaDunaújváros hőskoráról, újkoráról, életéről, sportéletéről.
1985-01-15Aki a pálmát nyeri. Most már jöhet Göteborg.A dunaújvárosi Raábe Imre nyerte a magyar műkorcsolyázó bajnokságot. Interjú a győzelem alkalmával. Kép: R. I.
1985-01-08Kézilabda: Jól kezdődött az évA D. Kohász női ifjúsági kézilabda-csapatának az NDK-ban rendezett nemzetközi mérkőzéseinek jó eredményeiről.
1985-01-04Jégkorong: Hokisaink itthon és külföldön.A dunaújvárosi Kohász SE jéghoki csapatának eredményeiről.
1985-01-04A későn érő Paprika. Nemcsak a kiejtése tetszett.A dunaújvárosi kíváló tornász japán versenyéről. Eredmények, tervek. Kép.
1984-12-11Ágh /Norbert/ bravúrjaHavannában, az Ifjúsági Barátság Versenyén 400 méteren lett első. A magyarok egyetlen aranyérmét nyerte.
1984-11-20Úszás: Pozsonyban és BudapestenDunaújvárosi úszók sikerei.Pozsonyban nemzetközi versenyen Szabó Vera 2 aranyat, 1 ezüstöt szerzett, Ágh Norbert 1 bronzérmet. A Komjádi uszodában rendezett Olimpiai Reménységek Versenyének dújv-i eredményei.
1984-11-16Torna: Megjöttek és utaznakA dunaújvárosi tornászlányok külföldi sikereiről. Szloboda Éva, Bruzsa Erika, Juhász Anikó. Fénykép.
1984-11-02Birkózás: Serleget nyertekNemzetközi versenyen magyar, NDK és csehszlovák klubcsapatok versenyén a Kohász csapata nyerte el a serleget. A győztes csapat névsora és fényképe
1984-10-26Birkózás: Mucsi bajnokAz úttörőszakosztály Cegléden tartott Kozma István Emlékversenyén első lett. Kép: Mucsi Z.
1984-10-19Atlétika: Ágoston ismét a legjobb.A dunaújvárosi atléták versenyeredményei. A kismaratoni országos bajnokságon Ágoston Zita győzött a juniorok 20 km-es versenyében
1984-10-19Torna: Szloboda is indultA dunaújvárosi tornászlányok eredményei a felnőtt I. osztályú országos bajnokságon
1984-10-09Birkózás: Kilencszeres bajnokValentényi Sándor 100 kg-osok versenyében utánpótlás bajnokságot nyert. Kép: V. S.
1984-10-09Atlétika: jobbak, mint tavaly.A serdülő "B" korosztály országos bajnokságán a legeredményesebb dújv-i Javos Anikó volt, aki 1500 méteren új országos csúccsal lett első, Kelemen József magasugrásban nyert, Zsinka Ágnes távolugrásban ezüstérmet szerzett.
1984-09-18Birkózás: Kötöttfogásban.A junior kötöttfogású birkózó Budapestbajnokságon a dunaújvárosi Korpics István a 100 kilogrammos súlycsoportban első helyezést ért el.
1984-09-11Ágoston /Zita/ : 3-szorA Kohász atlétája, Ágoston Zita három nemzetközi versenyen győzött 1500 méteren. (NSZK-ban, Bécsben, Görögországban) A Kohász utánpótlás atlétáinak eredményei.
1984-09-07Birkózás: Valentényi nyertA Junior szabadfogású Budapest-bajnokságon szereplő dunaújvárosiak eredményei.
1984-08-31Kajak-kenu: Versenyek a Dunán.A D. Kohász versenyzőinek augusztus-szeptemberi versenyprogramja.
1984-08-10Edzők kénszerfürdője. Két városban is éremesőA dunaújvárosi úszók eredményeiről. Képek: Csepecz Edina, Szabó Vera, Molnár Attila. Vidékbajnokság Gyöngyösön, országos úttörőbajnokság Gyulán. 21 arany, 6 ezüst, 2 bronz
1984-08-03Mibe kerül az NB II? Ha lesz néző, lesz pénzA Kohász labdarúgó csapatának pénzügyeiről.
1984-07-31Atlétika: Rekorddal is második helyA felnőtt magyar atlétikai bajnokságon szereplő dunaújvárosi atléták eredményei
1984-07-20Sikerek Skandináviában. Népszerűek a dunaújvárosi lányokNemzetközi tornán szerepelt Svédországban és Dániában a Kohász két serdülő leánykézilabda-csapata. Részletes beszámoló. Két fénykép.
1984-07-17Vadász /Csaba/: ezüstérmes. Élete legnagyobb diadala.A Birkózó Barátság Versenyen. Kép: Vadász Csaba és Komóczi Gábor
1984-07-17Magas, szőke lány, úszódresszben. Viták apuval.Szabó Vera, Dunaújváros úszósportjának eddigi legeredményesebbjéről. Kép: Sz. V.
1984-07-06Itt úsznak a legjobbak. Szabó Vera második 400 méteres vegyesúszásban.A városban rendezett országos verseny eredményei.
1984-07-06Nem lesz jutalomút. Szó sincs százezrekrőlAz NB II-be feljutott Kohász labdarúgó-csapat további terveiről nyilatkozik Szabó József, a Kohász elnöke. Kép: Szabó J.
1984-07-03A "nagyok" között.A Budapest Bajnokságon a dunaújvárosi Szabó Vera 200. mellúszásban első lett. Egyéb dunaújvárosi eredmények.
1984-07-03Újra NB II-es a Kohász futbalcsapata! Nem hiába hűlt a pezsgőa dunaújvárosban lejátszott osztályozó-döntőn 2-0-ra győzött a szegedi DÉLÉP ellen.
1984-06-29Atlétika: Minősítésük: arany.A dunaújvárosi atléták sikerei az országos versenyeken
1984-06-26Atlétika: Zita és EmőkeA Budapesten rendezett bajnokságon Ágoston Zita 3000 méteren aranyat, 1500 méteren, valamint Horváth Emőke 800 méteren ezüstérmet szerzett.
1984-06-26Úszás: Húsz éremA bulgáriai Sandanski városában rendezett nemzetközi versenyen a dunaújvárosi úszók 10 első, 5 második és 5 harmadik helyet szereztek.
1984-06-15Úszás: Szabó Vera pozsonyi sikerePozsonyban, a 12 ország versenyzőinek viadalán jól szerepeltek a dunaújvárosi úszók. Eredmények. Szabó Vera két második helyezést ért el.
1984-06-15Labdarúgás: Budafokon ér végetA területi bajnokságot nyert D. Kohász csapata az osztályozóra készül. Fénykép és névsor a csapatról
1984-06-12Röplabda: Ismét a legjobbak közöttSzolnokon és Székesfehérváron rendezték meg az osztályozó mérkőzéseket az NB I-be jutásért. Tudósítás a versenyről. A Kohász győztes csapatának névsora.
1984-06-08Atlétika: Új csúcs ZalaegerszegenA dunaújvárosi atléták sikerei
1984-05-11Birkózás: Apja fia a vidékbajnokA dunaújvárosi Komóczi Gábor ifjúsági vidékbajnok lett. Kép: K. G.
1984-04-13Torna: Talajon sikerült...a dunaújvárosi Paprika Jenő a nemzetközi magyar tornászbajnokságon magyar-első, nemzetközi második lett. -- talajon!
1984-04-06Új bajnokság: merész tervek. Továbbra is sztárok nélkül.A D. Kohász NB I-es női kézilabdacsapatáról.
1984-04-03Hárman a döntőben. Vadász Csaba ötödszörA kötöttfogású országos birkózóbajnokságon a dunaújvárosi versenyzők eredményeiről. Kép: "repülés" előtt Vadász ellenfele. Vadász Csaba 5. országos bajnokságát nyerte. Kovács Tibor 2. lett.
1984-04-03Új csúcs gyorsúszásban. 88 olimpiai pont.A serdülők országos bajnokságán két bajnoki címet nyertek a dunaújvárosiak. Névsor, részletes eredmények. Arany: 4x100 m fiú gyorsváltó, 4x200 m fiú gyorsváltó. Ezüst: Erdélyi Pál (2), Ágh Norbert. Bronz: Ágh Norbert (2)
1984-03-30Birkózás: Harminc közül a legjobbIfjúsági kötöttfogású versenyzőink négy nemzet versenyén léptek szőnyegre. A dunaújvárosi Tokodi János a 70 kg-os csoportban aranyérmes lett. Kép: T. J.
1984-03-27Torna: Paprika Jenő vidékbajnokA budapesti versenyen négy szeren lett első. Egyéb dunaújvárosi eredmények
1984-03-16Ezerkétszázan a mezein. Ágoston Zita sikere a Népligetben8400 méteren első lett. Országos, megyei, városi futóversenyek eredményei.
1984-03-16Ha Kovács megforgatja az olimpiai bajnokot... Minden szőnyeg foglalt.a szegedi nemzetközi birkózó emlékversenyen a dunaújvárosi birkózók jól szerepeltek. Kép: Kovács Tibor (ezüst érem). Az ifj. országos szabadfogású versenyen Tokodi János 1. lett. További eredmények.
1984-03-09ElismerésKíváló Ifjúsági Sportoló kitüntetésben részesült Ágoston Zita, Szabó Vera, Valentényi Sándor. Kíváló edző kitüntetésben részesült. Barnaki Ferenc, Perjánosiné Tóth Erzsébet, Komóczi Gábor
1984-02-24Úszás: Csepecz /Edina/ háromszorA lengyelországi nemzetközi korosztályos versenyen elért kíváló eredményeiről. Három első helyezés
1984-02-14Íme Dunaújváros 1983. évi legjobb női és férfi csapataA D. Kohász I. osztályú női tornászgárdája, és az egyesület felnőtt kézilabda-csapata - az olvasók szavazata alapján. Fényképek a két csapatról.
1984-02-105748 szavazat a legjobbakra. Az év sportolói, csapatai, a legnépszerűbb edzőSerdülők: Mucsi Zoltán. Ifjúságiak - juniorok: Fabó Éva. Felnőttek: Vadász Csaba. Legnépszerűbb edző: Kolics Jánosné. A helyezettek névsora. Az elsők fényképei.
1984-02-10Úszás: Ágh /Norbert/ főszerepben.NDK - Magyarország utánpótlás válogatottjainak versenyén Ágh Norbert négy aranyérmet szerzett
1984-01-24Mindenki jól járt. Pinpongozók új színekben.Tájékoztatás a sportág átszervezéséről.
1984-01-10Eredmények a szőnyegen. Vadász Csaba listavezető.A Magyar Birkózószövetség listája szerint a 48 kg-os súlycsoportban a legtöbb pontot gyűjtötte. Egyéb dunaújvárosi eredmények. Kép: V. Cs. birkózás közben.
1984-01-03Kézilabda: Bajnokság az OIB-nA Cegléden rendezett Országos Ifjúsági Bajnokságon a DKSE csapata bajnokságot nyert
1984-01-03Fartlek hosszútávfutókkal. Mindent megtettél?A DKSE hosszútávfutóinak eredményeiről. Névsor. Fénykép.
1983-12-23Ágoston Zita a legjobbA dunaújvárosi atléta lett az év legjobb ifjúsági atlétája
1983-12-13Úszás: Csak egy legény: Ágh NorbertMagyarország - NDK utánpótlás válogatott versenyen elért eredmények.
1983-11-22Mesterfokú tornászbajnokság. Szezonvégi formábanAz Egerben rendezett versenyen jól szerepeltek a dunaújvárosi tornászok, köztük Paprika Jenő. Kép: P. J.
1983-11-18Te nagyon jó gyerek vagy, Bandi! Kinek kell az NB II?A 32 éves Tóth István, a Kohász csapatkapitánya nyilatkozik az együttes problémáiról.
1983-11-01Szépek lehetünk... Paprika Jenő remekül tornászottA dunaújvárosi tornászok szereplése a Budapesten rendezett világbajnokságon. A legszebb tornásznő: Óvári Éva lett.
1983-10-28Vadász /Csaba/ vezérletével. Bravúrok a szőnyegenAz NB II-ben második lett a Kohász kötött-fogású felnőtt bírkózó csapata. Így feljutott az NB I-be. Kép: Az NB I-be jutott gárda, alatta csapat névsora.
1983-10-25Pezsgőt bontottak szombaton. Bajnokként az NB I-beUtolsó előti győztes mérkőzésével NB I-es csapat lett a D. Kohász férfi kéziabdasapata. Kép: Fénykép a győztes csapatról
1983-10-14Vadász /Csaba/ verhetetlenA felnőtt kötöttfogású birkózók országos versenyén a 48 kilogramos csoportban magyar bajnok lett. Egyéb dunaújvárosi eredmények. Kép: Vadász Csaba, Kiss Gábor edző, Komóczi Gábor vezető edző, mögöttük: Kovács József.
1983-10-04Birkózás: Valentényi /Sándor/ nyolcadik aranyérmeJuniorok szabadfogású országos versenyén. Kép: V. S.
1983-09-30Varró /Márton/ és Korpics /István/ ezüstérmesA juniorok országos kötöttfogású birkózóbajnokságán. Képek: V. M., K. I.
1983-09-27Kötöttfogású birkózó VB. Kijev. Vadász Csaba ötödikFénykép: V. CS.
1983-09-23Birkózás: Valentényi /Sándor/ hetedszerA szabadfogású birkózók ifjúsági országos versenyén 100 kilogramos súlycsoportban lett bajnok. Egyéb eredmények.
1983-09-20Torna: Paprika /Jenő/ készülhet a VB-reAz I. osztályú CSB III. fordulójában elért sikerei alapján
1983-09-02Harminc centire az aranyéremtől. Egy EB-ezüst történeteAz ifjúsági atlétikai Európa Bajnokságon ezüst érmet nyert Ágoston Zita sikeréről.