Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

204 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-03-02Világbajnokok sora és a jövő győztesei egyaránt ünnepeltelA Magyar Motorcsónak Szövetség szombaton megtartotta hagyományos évzáró, évnyitó, díjátadó ünnepségét, a szokásos helyen, a dunaújvárosi Klub Hotelben. A dunaújvárosi díjazottak névsora a cikkben.
2022-06-28Bodor Péter Európa bajnok!Lengyelországban versenyeztek a hét végén a magyar motorcsónakosok, köztük a Dunaújvárosi Vízi Sport Club sportolói is. A DVSC kiválósága, Bodor Péter Európa-bajnoki címet szerzett.
2022-04-003+1 kérdés Mihaldinecz Rudolfhoz. Kérdezz-felelek sportlegendáinkkalInterjú Mihaldinecz Rudolffal, a dunaújvárosi motorcsónaksport legendás alakjával, aki nem szakadt el teljesen a sporttól.
2021-11-30Továbbra is Dunaújváros sportágunk fellegvára"A Klub Hotelban tartotta meg évzáró díjátadó ünnepségét a Magyar Motoros Vízisport Szövetség a napokban. Az eseményen a Dunaújvárosi Vízi Sport Club (DVSC) sportolói taroltak." A dunaújvárosi díjazottak névsora a cikkben.
2020-05-23Még nem ismeretes, mikor rajtol a szezonDunaújvárosban a motorcsónaksport mondhatnánk őshonos. Évtizedek óta ontja a város a nemzetközi klasszisokat, és évtizedek óta rendszeresen házigazdája a dunaújvárosi öböl, a nagy nemzetközi és hazai versenyeknek. A szezon májusban szokott indulni…
2018-02-14A legjobbakat díjazta a szövetség. Dicsőséges múlt után kissé borúsnak látszik a jövőképA Magyar Motorcsónak Szövetség a napokban megtartotta a díjkiosztó ünnepségét. A korhatár nélküli eseményen a jövő bajnokai, az elmúlt nyáron bemutatkozott legfiatalabb versenyzők mellett a jelen és a múlt dicsőségét hordozókat is köszöntötték. Az eseményt dr. Sándor Péter (kép) a szövetség elnökeként nyitotta meg.
2017-08-31Nagy lehetőséget kaptakA dunaújvárosi rendezésű Formula Future ifjúsági és gyermek motorcsónak világ- és Európa-bajnokságon a magyar válogatott tagjaként többek között helyi, és környékbeli fiatalok is megmutathatták tudásukat.
2017-08-23Hagyományokhoz híven, bizonyítottak a szervezők isHatalmas kihívás elé állította a szervezőkezet az Ifjúsági Motorcsónak Világ és Európa Bajnokság lebonyolítása, amelyre, Dunaújvárosban a Szalki-sziget északi öblében került sor. Eredmények a cikkben.
2017-08-15A fiatalok nagy lehetősége. Felnőttek a feladathozA Formula Future gyermek- és ifjúsági világ- és Európa-bajnokságot Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten rendezték meg augusztus 9., szerda és 13-a vasárnap között. A csütörtök a rajtok előtti edzéseké, a péntek és a szombat már az igazi versenyeké volt. Augusztus 13-án, vasárnap a döntők következtek.
2017-08-14Propeller-próbálható fiatalokŐk már nem lesznek az ellenfeleim! Legalábbis most még - így mondta Cserni Béla (kép) többszörös magyar és világbajnok, amikor a megnyitóünnepségen végignézett az ifjúsági motorcsónak-világbajnokság vidám mezőnyén.
2017-08-12Ifjú pilóták komoly próbatétele. Ügyeskedő hazai pilótákFiatal kora ellenére itt az ifjúsági motorcsónak-világbajnokságon, ami ezen a hét végén zajlik a Szalki-szigeten, mint a kicsiket kísérő és óvó "nagy öreg" vesz részt. Szívesen segít nekik. Bírja a stílusukat, és nem fél, hogy a saját eredményei "agyonnyomják" a gyerekeket! Tábori Áron (kép) a házigazda DVSC világbajnoka is mindent megtesz a sikerükért.
2017-08-00UIM Formula Future. A Jövő Bajnokai Gyermek- és Ifjúsági Motorcsónak Világ- és Európa BajnokságAz UIM Formula Future nevű verseny előkészületeiről dr. Sándor Péter, a Magyar Motorcsónak Szövetség elnöke számol be. A Dunaújvárosban rendezendő versenyen 6 és 18 év közötti fiatalok 6 kategóriában versenyeznek majd.
2017-06-00Száguldó hajók szerelmeseiA Dunaújvárosi Vízi Sport Club bemutatása. Nyilatkozik Tábori Áron, a DVSC világ- és Európa bajnok pilótája.
2016-09-15Régen várt eredményA motorcsónakos szezon lassan a végéhez közeledik Európában, az elmúlt hetekben azonban a Dunaújvárosi Vízi Sport Club és a STARTHU-TEO egyesületek pilótái zsúfolt versenyprogramot teljesítettek - kiemelkedő eredményekkel!
2016-07-28Török Zoltán negyedikA július 23-i hétvégén Tallinban rendezték az O-125 papucskategória világbajnokságát, ahol a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzője, Török Zoltán összesítésben a negyedik helyet szerezte meg tizennégy induló között. Ugyanitt győzött a szintén a DVSC színeiben induló Bodor Péter az O 250 kategóriában.
2016-05-31Formula Future DunaújvárosbanA Magyar Motorcsónak Szövetség 2016-ban nagy hangsúly fektet az utánpótlás korú versenyzőkre. Ehhez kapcsolódóan útjára indították a Formula Future Roadshow-jukat, amelynek első állomása, május 29-én Dunaújvárosban volt.
2016-02-04A dunaújvárosiak nem adják felDunaújváros egyik legsikeresebb sportága a motorcsónak. A Dunaújvárosi Vízi Sport Klub elnökével, dr. Sándor Péterrel és az egyik legsikeresebb versenyzőjével, Tábori Áronnal tekintettünk vissza 2015-ös évre.
2016-02-01Jó hangulatban (képaláírás)A Magyar Motorcsónak Szövetség szombaton Dunaújvárosban a Klub Hotelben tartotta a 2015-ös évzáró összejövetelét. Képünkön a szövetség dunaújvárosi elnöke, dr. Sándor Péter adja át a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzőjének, Tábori Áronnak a magyar bajnokság második helyéért járó serleget. Az első kulbtársa, Bodor Péter lett, aki az év sportolója is volt 2015-ben (teljes szöveg)
2015-10-14Jó döntés DunaújvárosBodor Péter, a Dunaújvárosi Vízi Sport Club motorcsónakversenyzője hétvégén Olaszországban világbajnoki címet szerzett. Interjú.
2015-10-13Bodor világbajnok! (képalíárás)Az olaszországi Borettóban a hét végén rendezték meg a motorcsónak O-250 siklókategóriájának megismételt világbajnokságát. Hazánkat a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzője, Bodor Péter képviselte, aki megszerezte Magyarország, közelebbről Dunaújváros számára a világbajnoki címet! (teljes szöveg)
2015-07-10Párizsi és olasz kaland a habokbanBeszélgetés az idei szezonról Tábori Áronnal, a Dunaújvárosi Vízi Sport Klub versenyzőjével.
2015-06-05Az újoncok is szerepeltekA DVSC Sárkányszív csapata május végén hazai környezetben rendezett versenyt. A Dragon Steel egy arany- és egy ezüstérmet nyert.
2015-06-00Arany és ezüstBeszámoló a Dunaújvárosi Sárkányhajó Versenyről, amelyen a Dragon Steel SE csapata több egy arany- és egy ezüstérmet nyert.
2014-08-16Tábori Áron szerencsés baleseteA Dunaújvárosi Vízi Sport Club motorcsónak-versenyzője, Tábori Áron legutóbb Lettországban szerepelt az F-4S motorcsónak világbajnokságon.
2014-08-01Repültek a sárkányok a vízenA Magyar Kajak-Kenu Szövetsége a DVSC Sárkányhajó szakosztállyal együtt szervezte meg a magyar bajnokság soron következő fordulóját a Szalki-szigeten.
2014-06-17Verseny VelencébenA Dunaújvárosi Vízi Sport Club Sárkányszív sárkányhajó-szakosztálya részt vett a Velencében megrendezett vízi karneválon.
2014-06-06Hatodik és hetedik helyezésPárizsban kezdődött meg a múlt hétvégén a motorcsónakosok F4S világbajnoksága. A dunaújvárosi Tábori Áron a hetedik helyen végzett.
2014-06-05Sárkányok és Cicamicák küzdelmeA Dunaújvárosi Vízi Sport Club (DVSC) Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálya idén hatodik alkalommal rendezte meg Sárkányhajó kupáját a Dunaújvárosi-öbölben május 24-én. Kép a Bánki középiskola csapatáról.
2014-05-28Tábori Áron bronzérme a rajtonA németországi ADAC motorcsónak versenyen Tábori Áron, a DVSC versenyzője bronzérmet nyert.
2014-05-16Elrajtolt a SárkányszívMájus 11-én, rendezték meg a magyar sárkányhajó bajnokság első fordulóját Győrött, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezésében. A Dunaújvárosi Vízi Sport Club Sárkányszív sárkányhajó szakosztálya 200 méteren a második helyen végzett.
2014-05-05Sárkányhajósok a térenMájus 3-án sárkányhajósok versenyeztek a Dózsa mozi előtti téren. A versenyt a Dunaújvárosi Vízisport Club Sárkányszív szakosztálya rendezte a mozgás népszerűsítéséért. Első helyen végzett a Sárkányszív és a Minidragon csapat.
2014-05-02Megvédeni a világbajnoki címetBeszélgetés Tábori Áronnal, a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzőjével.
2014-03-13Tábori Áron a gálánA Nemzetközi Motorcsónak Szövetség Monte Carlóban rendezte meg a 2013. évi világbajnokainak gálaünnepségét, ahol részt vett Tábori Áron (kép) dunaújvárosi világbajnok is.
2014-03-07Aranyalmába haraptak2013 legjobb Fejér megyei sportolóit köszöntötték a Campus Étteremben. A dunaújvárosi legjobbak: Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület, Vass András, Tábori Áron, Hajdu Jonatán, Dab.Docler
2014-01-18Sportsikerek (VII.)Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre.
2013-12-16Az Év Sportolói Fejér megyébenAz Év Sportolói Fejér megyében. Dunaújvárosi sportolókra, csapatok is a jelöltek között: Hajdu Jonatán, Vass András a Dunaferr SE kenusai, Tábori Áron motorcsónak versenyző, DAB.Docler jégkorongozói, és a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület
2013-12-13Tábori és Kiss ÁkosA Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. A legjobbak: motorcsónak: Tábori Áron (DVSC), jégkorong: Kiss Ákos (Dab.Docler).
2013-09-17Siker az öbölbenSzeptember 14-én az öbölben rendezte meg a Magyar Motorcsónak Szövetség és a Dunaújvárosi Vízi Sport Club a Pneumatics Endurance Európa-bajnoki zárófutamát. A dunaújvárosiak ezüstérmet nyertek. Részletes eredmények a cikkben.
2013-07-22Tábori aranyérmeTábori Áron (DVSC) világbajnok lett a svédországi versenyen Forma-4S kategóriában.
2013-07-16Európa-bajnoki győzelem (kishír)Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Hydro GP, a motorcsónakos siklóhajók bajnokságának magyarországi futamát. Bodor Péter (DVSC)
2013-06-29Egyhetes tábor az öbölben (kishír)A Magyar Motorcsónak Szövetség és a Dunaújvárosi Vízi Sport Club egyhetes táborozást (július 15-21.) rendez az öbölben 10-14 év közötti fiúknak és lányoknak.
2013-06-05Tábori Áron futamgyőzelme (kishír)Párizsban a motorcsónak Formula S4 világbajnokság második futamában Tábori Áron aranyérmet nyert.
2013-05-21Sikeres Eb- és vb-futamokEurópa-bajnoki és világbajnoki futamokat rendeztek május 18-án és 19-én Dunaújvárosban, a Kikötő-öbölben. Tábori Áron összetettben bronzérmet nyert a világbajnoki futamon.
2013-05-17Pörgő propellerekkelA Magyar Motorcsónak Szövetség és a Dunaújvárosi Vízi Sport Club közösen rendez, május 18-án és 19-én a dunaújvárosi Kikötő-öbölben Európa-bajnoki és világbajnoki motorcsónak-futamokat.
2012-11-07Városunk sárkányaiA DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály bemutatása.
2012-08-17Tábori vizes túrájaTábori Áron, dunaújvárosi motorcsónak-versenyző több nemzetközi versenyen is szerepelt. A németországi bajnokságban egy második és két ötödik helyet szerzett.
2012-08-13Háromszáz kör - hat óra alattMaratoni, hat órás motorcsónak, "gumicsónak" Eb-futamot rendeztek az öbölben augusztus 11-én. A dunaújvárosiakkal rendelkező csapat a második helyen végzett.
2012-08-10Gumicsónakosok Eb-jeGumicsónakok Európa-bajnoksága a dunaújvárosi öbölben augusztus 11-én. A Dunaújvárosi Vízi Sport Club rendezi meg a kontinensviadalt.
2012-07-06Bravúros érmek RigábólJúnius 30-án Lettország fővárosában, Rigában versenyeztek a gumicsónakosok (endurance pneumatics) a tizenkét órás világbajnokságon. A DVSC Class 4-es kategória versenyzői ezüstérmet nyertek.
2012-06-30Egy hónapos szünetet tart Tábori áronTábori Áron dunaújvárosi motorcsónakos a június 23-24-én Németországban versenyzett a német bajnokságon.
2012-06-30Ötvenen indultak DunaújvárosbólA dunaújvárosi Vízi Sport Klub Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály ötven taggal vett részt Budapesten a Lágymányosi-öbölben megrendezett B ligás sárkányhajó magyar bajnokságon. Női kétszáz méteren ezüstérmet, a Mix Kupában bajnoki aranyérmet nyertek.
2012-06-07Harmadik hely a vb-futamonPárizsban az elmúlt hétvégi motorcsónak világbajnoki futam második körében Tábori Áron a harmadik helyen végzett.
2012-05-31Két ezüsttel indították a sárkányhajó-szezontA DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálya a közelmúltban megrendezett XI. Győri Sárkányhajó Fesztiválon elért eredményei.
2012-05-31Sárkányok a DunánMájus 26-án tartották az V. Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupát. Beszélgetés a Dunaújvárosi Vízi Sport Klub sárkányhajó szakosztályának vezetőjével, Szűcs Lászlóval.
2012-05-29Sárkányok az öböl vízén (kishír)Május 25-én a Dunaújvárosi Vízi Sport Club megrendezte a V. Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupát. Részletes eredmények a cikkben.
2012-05-22Német bajnokság után vbfutam leszBrodenbach városában a Mosel folyón rendezték meg a németek a motorcsónak nemzeti bajnokságukat, ahol Tábori Áron a negyedik helyen végzett.
2011-12-03Sárkányhajók: ki tolja el a másikat?A DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály versenyzőinek eredményei Fadd-Domboriban megrendezett Magyar Kupa ás a százhalombattai versenyen.
2011-10-14Tudatos száguldás"Tábori Áron, a Dunaújvárosi Vízi Sport Club motorcsónak-pilótája fiatal kora ellenére már tíz éve versenyez."
2011-09-17Európa-bajnok lett a dunaújvárosi trióAz Endurance Pneumatics, vagyis a gumicsónakosok Európa-bajnokságának zárófordulóján Class-4 kategóriában Pikó Petra, Törjék Szilveszter és Kisari Gábor Európa-bajnoki címet nyert. Class-2 számban Sándor Péter és Lengyel László ezüstérmet nyert.
2011-09-14Érmes sárkányokA DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály csoportja részt vett a kijevi 14. Klubcsapatok Európa-bajnokságán és a Szegedi Sárkányhajó Fesztiválon is. Eredmények és a csapat névsora a cikkben.
2011-07-02A Sárkányszív két kupasikereBudapesten a Magyar Sárkányhajó Bajnokságon, a Magyar Kupa futamon, és az V. Budapesti Sárkányhajó Fesztiválon részt vett a DVSC Sárkányszív szakosztálya. A csapat két első helyet szerzett.
2011-06-24Balszerencsés Eb-futa RigábanLettországban versenyeztek az elmúlt hét végén a dunaújvárosi motorcsónakosok. Beszámoló, eredmények a cikkben.
2011-06-15Világbajnokot előzött megIfj. Sándor Péter egy lettországi motorcsónakversenyen indult, ahol a második helyen végzett.
2011-05-31Öt kupában eveztek a hétvégénSikeres volt a DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály rendezte Elco Kupa. A Sárkányszív csapat két első helyet szerzett. A kupában második helyen végzett az ISD Power csapata. A dunaújvárosi öbölben megrendezett versenyen elért eredmények a cikkben.
2011-05-27A Sárkányszív tagjai eveznekA DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálya a szezon első komoly versenyen, Baján szerepeltek.
2011-05-25A kontinens bajnokaAz elmúlt hétvégén megrendezett motorcsónakversenyen Lengyel László T-850 kategóriában az első helyen végzett, így Európa-bajnok is lett. Interjú.
2011-05-24Júniusban újabb futamMotorcsónak verseny volt az öbölben, ahol TR 850-ben első helyen végzett a DVSC motorcsónakosa Lengyel László, és így Európa-bajnokságot is nyert.
2011-05-14Világbajnoki futam is leszMájus 21-22-én újra motorcsónakverseny lesz az öbölben.
2010-09-30Egész évben sárkánykodtak"Két szeptemberi versennyel befejeződött a sárkányhajósok idei versenysorozata. Előbb Fadd-Domboriban, majd Székesfehérváron lapátoltak." Eredmények a cikkben.
2010-08-30Amszterdami sikerA dunaújvárosi DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály sportolói (kép) augusztus közepén Amszterdamban, a nemzeti Európa-bajnokságon szerepeltek, a válogatott tagjaiként. Részletes eredmények a cikkben.
2010-08-25Tábori Áron világbajnokAz S-550-esek versenyében Tábori Áron az összesített verseny alapján az első helyen végzett.
2010-08-23Ezüstről aranyra váltottTábori Áron (DVSC) az S-550 kategóriában, világbajnoki futamon összetettben aranyérmet szerzett.
2010-07-30Nyolc válogatottA DVSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálynak az idei szezonban, eddig elért eredményeiről.
2010-07-28Kiváló eredmény RigábanRigába a Pneumatics Endurance (gumicsónak) világbajnoki futamon a DVSC csónakosai a Class-1-es kategóriában második helyen, a Start.hu Teo csónakosai a harmadik helyen végeztek. A Class-2-es kategóriában a Start.hu Teo versenyzői az első és a második helyen végeztek. A csapatok névsora a cikkben.
2010-07-20Áron bronzérmes az Eb-nLettországban (Aluksne) a motorcsónakosok S 550-es kategóriájú Európa-bajnokságon Tábori Áron ezüstérmet nyert.
2010-06-16Érmes helyezések a bajnokságrólA DVSC Sárkányszív sárkányhajó-szakosztálya szerepelt a magyar bajnokságon és a Magyar Kupa válogatón. Részletese eredmények a cikkben.
2010-06-15Cserni Béla előrelépettAz öbölben megrendezett Formula-2-es világbajnoi futamon, a kizárások miatt, Cserni Béla a 10. helyről a 8. helyre lépett előre.
2010-06-14Egy peches, egy sikeres magyarBeszámoló az öbölben megrendezett Formula-2-es világbajnoki futamról.
2010-06-09Víz van, hajó pedig leszFormula-2-es világbajnoki futamot rendeznek az öbölben (június 12-13.). Beszámoló a sajtótájékoztatóról.
2010-06-03Dobogóra állt Andrej és LászlóCsehországban a T-850-es hajók Európa-bajnokságán Lengyel László bronzérmet és Andrej Ovchinnikov (DVSC) aranyérmet nyert.
2010-05-26Klassz versenyekBeszámoló és részletes eredmények a május 22-23. között lezajlott gumicsónak világbajnoki futamokról.
2010-05-21Izgalmak az öbölbenÚjra motorcsónak világbajnoki futam az öbölben (május 22-23.).
2010-05-04Gyakorlás a parton és az öbölbenKétnapos motorcsónak-edzőtábort rendeztek a Dunaújvárosban.
2010-04-27Kezdés hosszú távonDunaújvárosban rendezték meg a sárkányhajók évadnyitó versenyét, és a városban ülésezett a Magyar Sárkányhajó Szövetség.
2009-09-24Övék lett a kupaA III. Magyar Kupa és a II. válogató versenyen Dunaújvárosi VSC Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály versenyzőinek eredményei.
2009-09-16Sárkányhajók a szegedi éremesőbenA Szegedi Sárkányhajó Fesztiválon a dunaújvárosi sárkányhajósok is részt vettek. Eredmények és díjazottak névsora a cikkben.
2009-09-15Balszerencsés futam"Szombaton és vasárnap világbajnoki versenyt láthattak az érdeklődők az öbölben. Az F 1000-es és az F 4-es kategóriában versenyeztek a motorcsónakosok."
2009-09-11Motorcsónakosok érmei MoszkvábólA moszkvai motorcsónak Európa-bajnokságon a Dunaújvárosi Vízisport Club tagjai szerepeltek.Tőrjék Szilveszter, Kisari Gábor és Alexandr Ovcsinyikov a második helyen végzett. Európa-bajnok lett Gősy Árpád és Lengyel László. Cserni Béla - egy másik csapat tagjaként - a második helyen végzett.
2009-07-21Két csapattal a világ tetejénSzentpéterváron az Endurance Pneumatics 24 órás megbízhatósági versenyen a dunaújvárosi versenyzők arany-, ezüst-, és bronzérmet is szereztek. Eredmények a cikkben.
2009-06-11Érmek Fadd-DomboribólFadd-Domboriban megrendezték a Magyar Sárkányhajó Bajnokságot és a Tolna Kupát is, amelyen a DVSC Sárkányszív szakosztálya is részt vett. A Premier női csapat bronzérmet, a Premier mix csapat aranyérmet nyert.
2009-06-06A Dunai Vagányok és a bánkisok nyertekMásodik alkalommal rendezték meg az öbölben a Dunaújvárosi Sárkányhajó Versenyt. A Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupát a dunaföldvári Dunai Vagányok, a Gyermeknap Kupát a Bánki iskola csapata nyerte meg. A második és harmadik helyen a Széchenyi IStván Gimnázium Süsü I. és Süsü II. csapata végzett.
2009-06-05Győzött a SárkányszívKét napon át küzdöttek a hajósok az öbölben.
2009-06-03Sárkányok gyomrában ültekA kikötői-öbölben rendezte a II. Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupát és a Dunaújvárosi Gyermeknap Kupát a tavaly alakult Dunaújvárosi Vízi Sport Club keretein belül működő Sárkányszív sárkányhajó-szakosztály.
2009-05-26CsúcstalálkozókA dunaújvárosi öbölben rendezték meg az Európa- és világbajnoki motorcsónak futamokat. A T-550-es világbajnoki megmérettetésen Lengyel László ezüstérmet, T-850-es kategóriában ifj. Sándor Péter Európa-bajnoki címet nyert. (Kép az első oldalon is).
2009-05-23Áron vízre szállBeszélgetés Tábori Áronnal, a Dunaújvárosi Vízi Sport Club motorcsónakversenyzőjével.
2008-10-02A sárkányok jó évzárásaA DVSC sárkányhajó-szakosztály Sárkányszív csapata a székesfehérvári versenyen aranyérmet nyert.
2008-09-22Újra bizonyítottak a sárkányhajósokA DVSC Sárkányszív sárkányhajó szakosztálya az I. Budapest Sárkányhajó Kupán az úgynevezett csapat kupában és a vegyes csapat kupában is az első helyen végeztek.
2008-09-05Legénység a sárkányhajóhozA DVSC Sárkányszív szakosztálya naygrészt kajakosokból és kenusokból áll. Az új szakosztályról. A szakosztály elnöke Varga Imre (helyesbítés DH, 2008.09.12., 11.o.).
2008-09-02A kéthónapos Sárkányszív érmeiA DVSC Sárkányszív sárkányhajó szakosztály eredményei.
2008-08-26Lengyel Eb győztesErcsiben a motorcsónakosok Formula T-850-es Európa-bajnokságán, Lengyel László az első helyen végzett.
2008-07-18A Vagányok ezüstjeA II. Budapesti Sárkányhajó Fesztiválon a Dunai Vagányok elnevezésű (Dunaújvárost, Dunaföldvárt képviselő csapat) a második helyen végzett.
2008-05-22Sárkányok az öbölbenTizenkét hajó nevezett be az első dunaújvárosi sárkányhajó-versenyre. Beszámoló.
2008-05-10Sárkányhajó az öbölbenMájus 23-25. a Dunaújvárosi Vízi Sport Club és a DMJV Ifjúsági és Sportbizottság az öbölben rendezi meg az első dunaújvárosi sárkányhajó versenyt.
2007-09-27Lengyel László aranyaPozsonyban a motorcsónak-versenyzők T-850-es kategóriájának Európa-bajnokságán a DVSC versenyzője, Lengyel László aranyérmet nyert.
2007-09-26Sikerek PozsonybanPozsonyban a nemzetközi motorcsónak-versenyen részt vett a DVSC csapata is. Helyezések: 1. Lengyel László, Tábori Áron, 2. Tukora Tímea, Kovács Richárd 3. ifj. Sándor Péter.
2007-08-23A harmadik vb-aranyBeszélgetés ifj. Sándor Péterrel (a DVSC motorcsónak-versenyzője), aki Szegeden vilábajnok lett.
2007-08-22Sándor Péter aranyaSzegeden a motorcsónakosok T-850-es kategóriájának világbajnokságán a dunaújvárosi Sándor Péter az eslő helyen végzett.
2006-12-19Nem olimpiai sportágakban jeleskedtekA díjazottak névosra (2.)
2006-09-19Első helyek a Barátság KupánNagyszerű újvárosi sikereket hozott a kikötői öbölben megrendezett Szlovák-Magyar Barátság Kupa motorcsónakverseny. A Dunaújvárosi Vizi Sport Club versenyzői, ahol elindultak, ott győzni is tudtak.
2006-08-31Sándor aranyaLengyelországban a motorcsónak Európa-bajnokságán a dunaújvárosi Sándor Péter (DVSC-Alpha-Nova/Elco) aranyérmet nyert.
2006-05-16Az utánpótlással sincs gondA DF-ELCO ezüstérmess gárdáján kívül a vízilabdázók koroszályos gárdái nagyszerüen szerepeltek az elmúlt időszakban.
2005-09-12Egy arany, egy bronzA kikötői öbölben megrendezett motorcsónak versenyen Gősy Gergely Európa-bajnok lett, ifj. Sándor Péter bronzérmet nyert.
2005-07-11Mindent megnyertek, amit lehetettErcsiben megrendezték a O-250-es világbajnokságot, a Magyar-Szlovák Barátság Kupát és magyar bajnokságot, a motorcsónakosok. A Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzői Tukora Tíme, Tábori Áron és Gősy Gergely is aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2004-09-24Cserni és az F-2Beszélgetés Cserni Bélával és Sándor Péterrel, a DVSC motorcsónakversenyzőivel. (Gősy Gergely Európa-bajnoki aranyérmes lett.)
2004-07-20Lengyel László aranyérmes ErcsibenA T-550-es motorcsónak kategória magyar bajnokságán Lengyel 1. lett, Gősy Gergely 2., Kincses Dániel 3. A JT-250-es magyar bajnokság második fordulójában Tábori Kornél 2. lett.
2004-06-22Lendületben a DVSC versenyzőiA DVSC motorcsónakosai ezúttel Lengyelországban szerepeltek. A T-550-ben 1. lett Gősy gergely, 2. Lengyel László, 5. Tukora Tímea. A JT-250-es ifjúsági kategóriában Tábori Áron második lett.
2004-06-15Cserni második helye a nyitányonCserni a Formula 3-as világbajnokság nyitányán (máj. 5-6) második lett. A németországi Riesa városában az S 550-es kategória Európa-bajnokságán A DVSC versenyzői, Tóth Gábor 5. lett, Gyetvai Antal 4.
2004-01-12Sportoló, ha indul, győzni akarPortré Cserni Béláról.
2003-12-03Jó évet zártak a csónakosokBeszámoló a motorcsónak versenyzők idei évi eredményeiről.
2003-09-16Sserbinyin Szergej világbajnok!Szept. 13-14. dunaújvárosi öböl: S-550 Világbajnokság: 1. Scserbinyin Szergej Magyarország 2. Rybaczyk Leboslav 3. Lukasz Ciolek Magyar Bajnokság: JT-250: 1. Tábori Áron DVSC 2. Vő Kornél 3. Vő Viktor T-550: 1. Lengyel László DVSC 2. Gősy Gergely DVSC 3. Tukora Tímea DVSC S-850: 1. ifj. Sándor Péter ASC-TECH 2. Bodrogvölgyi Richárd 3. Bátkai István OSY-400: 1. Árkocsevics Milán H:M: Spitfire , 2. Kohut Noémi :M:Spitfire, 3. ifj. Kohut Gábor H.M: Spitfire
2003-09-15Scserbinyin a trónfosztóA hétvégén megrendezték az öbölben a motorcsónak-világbajnokság és magyar bajnoki futamokat. Magyar bajnoki aranyérmet nyert: Lengyel László, Sándor Péter, Tábori Áron. Magyar bajnoki ezüstérmet nyert: Gősy Gergely. Magyar bajnoki bronzérmet nyert: Tukora Tímea.
2003-07-15Élen jártak a VízenjárókErcsiben volt hét végén a motorcsónak OB. Eredmények: S-550 OB: 1. Varsányi Viktor 2. Tóth Gábor 3. Szabó Norbert T-550 OB: 1. Gősy Gergely 2. Lengyel László 3. Tukora Tímea
2003-06-03A hétvége nem a bójáké voltA hét végén Ercsiben rendezték az E-250-es hajók Európa Bajnokságának első fordulóját, ill. a T-550, S-850, JT-250, OSY-400 kategóriák Magyar Bajnokságának első fordulóját is Ercsiben. Eredmények: S-850: 1. Sándor Péter (ASC Tech.) 2. Szergej Scerbinyin (DVSC) 3. Cserni Béla (Starfhu TEO.)
2003-01-22Érmek a kontinensről és a világbólAz önkormányzat megjutalmazta a nem olimpiai sportágak dunaújvárosi versenyzőit.
2002-08-06Két dunaújvárosi a dobogón az Eb-futamonA Formula-4 Európa-bajnoki, illetve magyar bajnoki futamon részt vett a DVSC csapata is. Eredmények: 1. Tóth Gábor, Ticska Erzsébet, Gősy Gergely, 2. Kovács László, 3. Szergej Scerbinin.
2002-07-08Ismét vízre szálltak a hajók, fodrozódott a DunaA Magyar Motorcsónak Szövetség és a Hajózók Egyesülete Sportclub Európa-bajnoki futamot és országos bajnokságot is rendezett Ercsiben.A Dunaújvárosi Vízi Sport Club is részt vett a versenyen.
2002-01-04Bőséges városi dicsőséglista. A nem olimpikonok sikereiDr. Kálmán András András, Dunaújváros polgármestere tegnap a Fészek Étteremben sportolókat köszöntött.Negyvenhét sportoló kapott ezüst emlékplakettet. Most azok a sportolók részesültek erköcsi elismerésben akik nem olimpiai sportágak képviselői. Részletes névsor.
2001-09-19Galovics László úgy érzi, a csúcson hagyta abbaGalovics László visszavonul a motorcsónak versenyzéstől. Szeptember 16-án volt az utolsó versenye.
2001-09-18Sándor Péter másodszor lett F-3-as világbajnokDunaújvárosban rendezett motorcsónak-versenyen Sándor Péter F-3-as világbajnok lett. Kovács László pedig Franciaországban rendezett Eb-n ezüstérmet nyert.
2001-09-18Bajnokavatás a Duna-partonHétvégén a kikötőben tartották az UIM Ema-Power 0-500-as motorcsónak kategória világbajnoki döntőjét, valamint a Magyar Köytársaság Bajnokságának 3. fordulóját. Eredmények. (Dunaújvárosi pilóta nem indult.)
2001-09-12Újabb vébé a fellegvárbanSzept. 15-16-án a dunaújvárosi öbölben újra megrendezik az O-500-as kategóriában világbajnoki futam, és másik öt hajóosztályban magyar bajnoki futam indul.
2001-09-11Kisari Gábor ötödik az Eb-nA Lengyelországban rendezett motorcsónak Eb-n Kisari Gábor ötödik helyen végzett.
2001-08-30Sándor győzött és már vezetA hollandiai motorcsónak Formula 3-as kategóriában rendezett futamon ifj. Sándor Péter harmadik lett, Cserni Béla negyedik lett. A világbajnokság jelenlegi állása, pontverseny: ifj. Sándor Péter 66 pont.
2001-06-20Varsányi második helyeA DVSC motorcsónakversenyzője, Varsányi Viktor, a lengyelországi S-550-es kategóriájú Európa-bajnokságon második helyezést ért el.
2001-06-12Tarolt a DVSCErcsiben megrendezték az országos bajnokság és az O-350-es kategória világbajnokságot. A DVSC motorcsónakversenyzőinek eredményei: Bédy Tünde harmadik (világbajnoki helyezés) Az Ercsiben megrendezték országos bajnokság és az O-350-es motorcsónak kategória világbajnokságot. A DVSC helyezései: országos bajnoksági eredményeik, 1. Gősy Gergely, Galovics László, Varsányi Viktor, Sándor Péter. 2. Sándor Csilla, Ticska Erzsébet, Tóth Csaba, Cserni Béla. 3. Kisari Gábor, Tukora Tímea, Scerbini Szergej.
2001-01-05DVSC-sikerek itthon és a nemzetközi porondonA Dunaújvárosi Vízi Sport Club motorcsónakosainak múlt évi eredményei.
2000-07-13Kovács győzött, Cserni kiállt: A magyar bajnokságban három első helyet szereztek a dunaújvárosiakErcsiben a múlt hétvégén rendezyték meg a III. Armancsa Kupát, amely a Formula-4-es motorcsónak Európa-bajnoki sorozat második futama volt, ill. a nemzeti bajnokság harmadik "főfelvonása". Cserni Béla a Formula-4-ben motorhiba miatt feladta a versenyt, a szintén DVSC-s Kovács László első lett. A magyar bajnokság harmadik fordulóján az S-250-ben Tukora Tímea, S-550-ben Varsányi Viktor, t-550-ben Galovics László lett az első.
2000-06-20Kovács László harmadik az Eb-nSzegeden rendezték a hétvégén a motorcsónakosok Európa-bajnokságának következő futamát, ahol Kovács László a DVSC versenyzője 3. lett.
1999-12-15Évzáró a motorcsónakosoknálAz év sportolója a motorcsónakosoknál if. Sándor Péter lett. A T-550-ben a magyar bajnok Galovics LászlÓ lett, az ezüstöt Lengyel László kapta. Az S-550-ban 1. Tóth Gábor, 2. Varsányi Tibor, 3. Scserbinyin Szergej. Az s-250-ben 1. Gősy Gergely, 2. Kisari Gábor, 3. Tukora Melinda.
1999-09-29Fölényes hazai sikerrelDújv-ban V:I:M: EMA-POWER Európa Kupa futamot rendeztek. T-550-ben 1., 3.Lengyel László. S-250-ben 1. Gősy Gergely, 2. Kisari Gábor, 3. Tukora Tímea S-550-ben 1. Tóth Gábor, 2. Varsányi Viktor. s-850-ben 3. ifj. Sándor Péter.
1999-07-08DVSC sikerek ErcsibenAz Armancsa Kupán, mely egyben a motorcsónak OB 1. fordulója volt: S-250-ben 1. Gősy Gergely, 2. Kisari Gábor, 3. Tukora Tímea. S-55-ben 1. Varsányi Tibor, 2. Tóth Gábor, 3. Scserbin Syergej. t-55-ben 1. Lengyel László,2. Galovics László, 3. Tukora Melinda.
1998-10-24Jó tanuló és jó sportoló isInterjú Somorácz Áronnal, a gimn. tanulójával, a Dunaferr SE serdülő vízilabdázójával, aki "Fejérmegye jó tanulója - jó sportolója" lett.
1998-09-29Két bajnoki aranyéremKét bajnoki aranyérmet szerzett a DVSC az idei motorcsónak OB gyorsasági ágában Scerbinyin Szergej és Lengyel László szereplésével. Varsányi 1 ezüst, Galovics 1 ezüst 1 bronz.
1998-09-11Ifj. Sándor klubcseréjeIfj. Sándor Péter a Formula-3-es VB futamain már az új klubja, az ASC színeiben versenyzett.
1998-09-01Mihaldinecz Rudi újabb győzelme...Hollandiában a Formula-3-as motorcsónak VB újabb futamán Mihaldinecz 1. lett, ifj. Sándor Péter 4.
1998-07-09Versenyt "loptak" BudapesttőlAz első jelentős dújv-i motorcsónak verseny 1983-ban volt: a Béke Barátság Kupa. 1984-ben megalakult a DVSC. 1985-ben megkapták az S750-es EB rendezési jogát. 1988-ban S 750-es VB.Az idén már nyolcadszor rendezik a Formula I-es VB futamot.
1998-06-29A vágy, a csodálat tárgyaA DVSC csónakházában szombaton felavatták Palotás József: Zsuzsanna és a vének c. szobrát. Kép az 1. oldalon is.
1998-06-15Ercsiben újra avattak a DVSC motorcsónakosaiErcsiben az Armancsa Kupáért versenyeztek a DVSC versenyzői. S-550-ben 1. Scerbinyin Szergej, 2. Varsányi Viktor, 3. Galovics László. T-550-ben 1. Galovics, 2. lengyel László.
1998-05-25Jól kezdődött a szezon...Évadnyitó verseny a motorcsónakosoknál: a DVSC által rendezett Serbelisz Károly Emlékversenyen S-55-ben 1. Scerbinyin Szergej, 2. Varsányi Viktor, 3. Lengyel László. T-55-ben 1. Lengyel, 2. Galovics. Szentpéterváron a Formula 1-es VB első futamán hercegkategóriában Mihaldinecz győzött, király-kategóriában 4. lett. A Formula 3-ban Cserni 7.lett, ifj. Sándor Péter 9. győzött, királykategóriában 4. lett.
1998-05-11Nagy tervekkel tért visszaIfj. Sándor Péter és Cserni Béla indulni szeretne a Formula 3-as VB-n. Mindkét versenyző kivált a DVSC-ből és saját klubot alapított.
1998-04-21Egy egyesület két csapataA Dújv-i Vízművek női és férfi vízilabdacsapatáról.
1997-10-02Létminimumból az olimpiára?A DVSE női vízilabdacsapatánál történt személyi változásokról.
1997-09-30Itthon már a mezőny fölé nőttekInterjú Sándor Péterrel, a DVSC szakosztályelnökével, csapatkapitányával az év lefutott versenyeiről.
1997-09-22A meglepetés most elmaradtA Kikötő-öbölben rendezett s-55-es motorcsónak EB és magyar bajnokság eredményei: a DVSC 3 bajnoki aranyat, 2 ezüstöt, 2 bronzot szerzett.
1997-09-22Statisztaszerep jutott a magyaroknakA Dújv-ban rendezett S-550-es motorcsónak EB eredményei. Ez egyben a magyar bajnokság 3.fordulója is volt a Pentele Kupáért. Dújv-ieredmények: S 550-ben 1. Scerbinyin, 2. Varsányi, S-850: 1. Cserni, 2. Káldos, O-850 1. dr. Sándor Péter, 3. Mihaldinecz, S-750: 1. TóthGábor, TT-550:1 Galovics, 3. Lengyel, OSY-400: 2. Kiss.
1997-09-16Cserni második2. helyezést ért el Cserni Béla a franciaországi Le Havreban, ahol az S 850-es kategóriának rendeztek Európa Mestere viadalt.
1997-08-22Ünnepi víziparádé a Dunán...ug. 20. bp-i Formula-850-es EB 4. fordulója:Cserni Béla 3. lett. A T - 55-es Európa Kupán: Galovics László, Lengyel László bronz.
1997-07-15Uj fellegvár született...A DVSC eredményei a motorcsónak OB 2. fordulójá-ban: 2 első hely, 1 második hely, 4 harmadik hely.
1997-07-08Emlékezetes hét vége után...Az olaszországi San Navarróban a motorcsónak B-n Kovács Zoltán, a DVSC versenyzője bronzérmes lett.
1997-06-23Félig voltak megbízhatók a DVSC hajóiTökölön rendezték meg a motorcsónak megbízhatósági OB első fordulóját: Tukora Melinda - Tukora Tímea az S-250-es kategóriában 1. lett.
1997-06-09Visszafogott "hajókázás"A motorcsónak VB 2. futamán Mihaldinecz, Cserni és Káldos kiesett.
1997-06-07Veretlenül nyerték a tornátAz országos ifjúsági leány vízilabdabajnokság dújv-i fordulóját a DVSE nyerte.
1997-05-24Áttörés az utánpótlásbanA hallandiai kupán veretlenül lett kupagyőztes a magyar ifj. női vízilabdaválogatott Primász és Bódi részvételével. Primász a torna gólkirálynője lett.
1997-04-21Motorcsónakos évadnyitó: portugáliai..A Formula-85O-es EB első futamáról, melyenCserni Béla 3. lett.
1997-04-03Dunaújvárosiak kitüntetéseiAz OTSH átadta az ifj-i korú sportolóknak és nevelőiknek a kitüntetéseket: "Kiváló Ifjúsági Sportoló: Malomsoki Sándor, Hóbor Andrea, Primász Ágnes, Szélig Zsófia. "Kiváló Nevelői Munkáért": Vizi Gábor, Hóbor Péter.
1996-10-25Motorcsónakosok jutalmazásaGallov Rezső, az OTSH elnöke a nemzetköziversenyeken eredményeket elért Cserni Bélátnakés Mihaldinecz Rudolfnak jutalmat adott át.
1996-09-20Cserni Béla Európa mestereCserni az S-850-es kategóriában Európa Mestere lett, s még egy Formula-850-es EB 2. helyezést ért el.
1996-08-22Formás hajók a fővárosbanBudapesten a Formula 850-es géposztály EB-soro-zatának 4. futamán: 4. Káldos György, 5.Cserni Béla. Összesítésben: 2. Cserni. A T-550-es kategóriában Martini Kupán: 1.Galovics, 3. Varsányi.
1996-07-20Cserni még kapott pontotCserni a Formula 850-es EB 3. futamán 2. lett,így összesítésben a 3. helyen végzett.
1996-07-17Három bajnoki cím BajárólBaja OB: 1.id.Sándor Péter O-850-esben, 1.ifj. Sándor Péter S-850-esben, 1. Galovics László T-55o-esben, 2. lengyel László, Scserbinyin, 3. Varsányi.
1996-07-04Bajnoki cím vereséggelAz országos serdülő leány vízilabda bajnokságon a dunaújvárosiak aranyérmesek lettek.
1996-07-01Most sem okoztak csalódástA motorcsónak OB 2. fordulójának DVSC-seredményei.
1996-05-06Háziverseny az öbölbenA Dújv-ban rendezett OB első fordulója egyben a Serbelisz Károly Emlékverseny is volt. Eredmények: S-850 Cserni az ősszesítésben győzött ifj. Sándor Péter előtt. O-85o győzött Káldos előtt id. Sándor Péter.
1996-03-22A technika nem lehet akadályA tavalyi motorcsónakversenyek eredményeiről, az idei versenyekről.
1995-08-21Ifj. Sándor Péter bronzérmet nyert...Bp-n a Formula-85O-es motorcsónak EB-versenyén a Martini Kupáért ifj. Sándor Péter bronzérmes lett.
1995-07-11Huszonegy éve csónakázikKáldos Györgyről aki tavaly dec.31-ig a Pallas Lapkiadó szakosztályában versenyzett, majd a DVSC-be igazolt tavasszal. Interjú.
1995-07-07Formula-4 HollandiábanCserni és Sándor készül a jövő hétvégi F - 4-es VB-re. Hajójukról.
1995-07-04Hazai pályán is prófétákKáldos és Cserni aranyat szerzett a szegedi motorcsónak OB-n. Ifj. Sándor Péter és Lengyel László ezüst, Lukács János bronz.
1995-06-29Káldos György Európa-bajnokVasárnap Belgrádban K. Gy. Európa-bajnok lett.
1995-06-27Kardos, a legjobbK.K. a Dújv-i Vízi SC játékosa lett a Hungerit Kupa legjobb pólósa.
1994-09-22Az állóvizet nem szeretiInterjú Csernivel a világbajnokságról.
1994-09-13Cserni a dobogó tetejénSevillában a S-55-es kategóriában Cserni világbajnoki címet szerzett.
1993-11-04Nem operettpilótaInterjú Mihaldinecz Rudolffal a 93-as versenyeiről, átigazolásáról.
1992-07-28Mihaldinecz ConstanzábanÚjabb Forma- 3-as motorcsónakfutamot rendeztek a romániai Constanzában. Mihaldinecz a 2. helyet szerezte meg, így 3 futam után holtversenyben az élen áll.
1992-06-12Kecskemét, a viziváros?A hét végén rendezték meg Kecskeméten a pályaavató országos motorcsónak bajnokságot. Helyezések.
1992-06-09Béla világbajnok, Rudi aranyérmesCserni Béla világbajnok lett az S-550-esek spanyolországi versenyén, míg Mihaldinecz Norvégiában a Forma-3-as versenyben lett aranyérmes.
1992-05-26Bukás a szélbenMihaldinecz Rudolf a Formula-3 motorcsónak-világbajnokság idénynyitó futamán (Francio.) felbukott.
1992-05-05Vizes táborA Dunaújvárosi Vizi Sport Club motorcsónakosai Dunavarsányban edzettek.
1992-04-10Rövidesen vízreszállnakA Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzési terveiről.
1991-11-29Éjjeliőrből motorcsónakosInterjú a versenyzővel terveiről.
1991-10-25Számtanlecke RudinakA Forma -3-as versenyen 3. helyezést ért el. Beszámoló.
1991-07-30Cserni Béla ezüstérmesBeszámoló a barcelonai versenyről.
1991-07-23Remek tiszai sikerekBeszámoló a versenyről, a helyezésekről.
1991-07-12Csónakosok BajánEredmények, helyezések.
1990-08-17Mihaldinecz: Újabb pont/ kishír/Sport / motorcsónak: Dunaújvárosi Vizi Sport Club.
1990-02-27Rudi profi leszA DVSC motorcsónak szakosztály versenyzőjének, Mihaldinecz Rudolfnak eedményeiről, versenyeiről. Uj versenyző a felnőttbajnokságban Cserni Béla.
1990-02-27Rudi profi lesz. Válaszol: Andics József.A Dunaújvárosi Vízi Sport Club eredményeiről és jövőjéről.
1989-08-22Torpedók a Dunán. Csepregi is "Formában".Aug. 20-án a Forma 1-es motorcsónakok budapesti futamának lebonyolításában a Dunaújvárosi Vízi Sport Club rendezői nagy részt vállaltak. 2 fotó.
1989-07-11Maribori siker. Motorcsónaksport.A 900 éves Mariborban nemzetközi motorcsónakversenyt rendeztek, ahol a Dunaújvárosi Vízi Sport Club 4 sortolója eredményesen szerepelt. Mihaldinecz Rudolf S850-es kategóriában 1. lett, Sándor Péter 2. Az S550-es kategóriában Árva Ferenc 3., Kuba Zoltán 4. lett.
1989-03-03Az új sportág: vízilabda!Hétfőn tartja alakuló gyűlését a vízilabda-szakosztály. Az úszólányokra épül a vízilabdacsapat. Névsor. A szakosztály létrejöttének feltételeiről.
1984-08-17Kardos Ernő. 1951-1984A Dunaújvárosi VSC sportolója, a D. V. dolgozója halálos balesetet szenvedett a szegedi motorcsónak-versenyen. Kép: Kardos Ernő
1984-06-19Horváthé /István/ a Világ Kupa. Bravúrosan szerepeltek a motorcsónakosokA Margitsziget melletti Duna-ágban rendezett versenyen az 500 köbcentiméteres kategóriában. Eredmények.
1983-12-23Megalakult a DVSC. Hisz itt folyik a DunaDunaújvárosi Vízi Sport Club, egyenlőre egy szakosztállyal, motorcsónakosokkal.
1973-10-26Kézilabda: mérleg 1973.Számvetés az országos bajnokságról.