Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

14 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2011-12-06Gyűjtőpontot állítanak felA mozi előtti téren a karácsonyi vásár keretében adománygyűjtőpontokat állítanak fel a Jószolgálati Otthonnak, a Móra Ferenc Általános Iskolának és Nevelési Tanácsadó Intézetnek, az Útkeresés Segítő Szolgálatnak, az Egészségkárosodott Emberekért Alapítványnak, az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületének, a Mozgáskorlátozottak Egyesületének, a Vakok és Gyengénlátók Írisz Klubjának, Mindannyian mások Vagyunk Egyesületének.
2004-06-21Harmadszor jöttek összeAz Egészségkárosodott Emberekért Alapítvány június 19-én harmadik alkalommal rendezte meg az Egészségkárosodottak Napját a Civil Házban.
2001-12-22Hogy betegnek lenni is jobb, könnyebb legyen...Tíz éves - a luxemburgi Beckerich községgel kötött - kapcsolatát segítségül híva jelentős adománnyal lepte meg a szent Pantaleon Kórház dolgozóit, betegeit Iváncs, melynek képviselőjeként Molnár Tibor polgármester segédkezett a kamionnyi holmi elosztásában. A helyi Ema-Power Energiatermelő és Szolgáltató Kft pedig az Emberek Egészségéért Alapítványon keresztül égési sérültek ellátására alkalmas készítményeket adott az intézménynek.
2001-06-02Fecskeházat akar a főiskolaA közgyűlés támogatta az "Egészségkárosodott Emberekért" Alapítványt 100.000 Ft, és a Pentele Katolikus Caritas Alapítványt 135.000 forintot kapott. A főiskola a Széchenyi-terv lakásprogramjában pályáz, 14 garzonházat hozna létre a volt tejüzem területén. A felépülő garzonházakat a főiskola üzemeltetné, és 35 év alatti házastársi, élettársi kapcsolatban álló hallgatóknak és tanároknak adná ki, max. öt évre.
2000-10-19Lesznek külön szülőszobák a kórházban?A kórház szülőszobájának átalakítására megérkezett az első adomány.A támogatásokat az Egészséges Emberekért Közhasznú Alapítvány számlájára fogadják.
1996-05-20Az egészséges életmódértAz Egészséges Életmódért alapítvány pályázatot írt ki. Cél: a tanórán kívüli ifj-i és szabad-idősportban résztvevők rendszeres sporttevékeny-ségének támogatása, a feltételek javítása.
1994-12-15Pénz mindannyiunkértUjra "életre keltették" az "Egészséges emberért"alapítványt. Az alapítvány képezné az alapjátegy CT -berendezésnek . Számlaszám.
1992-03-17Elhaló alapítványAz egészséges emberért alapítvány, mely csaknem 5 éve él, azzal a céllal, hogy javuljon a kórház felszereltsége, lassan kezdi célját veszíteni.
1991-05-10Izmosodó alapítvány.Várják a községeket is. Beszámoló az Egészséges Emberért Alapítvány közgyűléséről.
1990-03-23Vállalatok az egészségért. Tizenötmillió műszerekreAz Egészséges Emberekért Alapítvány közgyűléséről.
1989-01-27Az alapítvány haszna. Lelki elsősegélynyújtás is lesz.Az Egészséges Emberekért Alapítvány és az ebből adódó lehetőségek az egészségügyben.
1988-09-13Egészségvédelmi tanácsok: 11 milliós dunaújvárosi alapítványSzaporodnak az egészségmegőrzéssel kapcsolatos alapítványok. A helyi alapítványok közül legnagyobb a dunaújvárosi "Egészséges emberekért alapítvány.
1988-02-19Alapítvány az egészséges emberekért. Huszonkét vállalat összefogásávalÜnnepség a kórház auditóriumában 1988. február 16-án. Az alapítvány szükségességéről.
1988-02-16Alapítvány az egészségért22 városi és városkörnyéki vállalat, üzem, gazdaság alapítványt hozott létre. Az alapítvány segítségével a kórház 5 év alatt korszerűsítheti műszerparkját. Évi tízmillió forint.