Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

14 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2011-02-02Kívül-belül megújult az otthonSikeresen elkészültek a "NYEST" - Nyitottság - Esélyegyenlőség - Segítés - Támogatás című projekt kivitelezési munkálatai a Jószolgálati Otthon Liget közi intézményében.
2008-09-17A várakozás megtanít...A Fogyatékosok Átmeneti és Ápoló Otthonának bemutatása.
2006-02-28A segítség nem feladatBeszélgetés Cz. Andreával, a Jószoli Bt. Rehabilitációs foglalkoztatójában.
2000-10-26Az első évfordulót ünnepeltékEgy évvel ezelőtt adták át a Fogyatékosok Gondozóházát, ahol tegnap házi ünnepséget rendeztek.
2000-08-30Ünnep előtt: immár tíz éve állnak a jó szolgálatában1990. szeptember 3-án a Liget közben adták át az Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonát, amely három év múlva felvette a Jószolgálati Otthon nevet. Programelőzetes. Ma már két telephelyen működnek: a régi házban napközi üzemel, a tavaly októberben átadott Bercsényi utcai épületben pedig gondozóház.
2000-07-25Ápolók kényszerpályán: Se perspektíva, se megtartó erő: csak alacsony társadalmi elismerésA tavaly októberben átadott Fogyatékosok Gondozóházának ápolói közül ez idáig hárman távoztak.Még az egészségügyi szféránál is alacsonyabb fizetések.
2000-04-25Fél év után kialakult a struktúra: A Jószolgálati Otthon házA Jószolgálati Otthon két telephelye: a fél éve megnyílt Bercsényi utcai gondozóház, s a Liget közi napközi.
1999-10-29Lakókat várnak a gondozóházbaA hét elején beköltöztek a lakók a gondozóházba. Van még szabad hely.
1999-10-15Uj otthon a fogyatékosoknakTegnap átadták a bercsényi utcai Fogyatékosok Gondozóházát, Átmeneti Szállását és Szociális Foglalkoztatóját. A Jószolgálati Otthon szerves részeként működik. Helyettes vezetője Kácsor Ferenc.
1999-08-24Felkészülten várják az új ápolóotthon lakóitÖsztől a Jószolgálati Otthon 2 intézményt üzemeltet a városban. A felújított és átalakított Bercsényi utcai épületébe várhatóan szept. végén költöznek be a lakók. Ezentúl fogyatékosok ápolóotthona és átmeneti szállás, valamint a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatója üzemel itt.
1999-02-16Sérülteknek bentlakásA Bercsényi utcai - készülő - gondozóházról.
1999-02-11Épül, szépül a gondozóházKészül a fogyatékosok ellátását szolgáló bentlakásos gondozóház.
1999-01-07A kicsit mások lehetőségeirőlA Jószolgálati Otthon szociális foglalkoztatója több mint 25 embernek ad munkát. Jelenleg az Akácfa utcai egykori idősek otthonában vannak,de márciustól a Bercsényi utcában új épület várja őket, lesz gondozóház, átmeneti szállás is a csökkent munkaképességüeknek.
1997-06-30Gondozóház az óvodából(?),...Várhatóan holnap dönt a közgyűlés a volt 22-es óvoda épületének sorsáról. Az egyik elképzelés szerint a fogyatékosok gondozóháza lenne. Míg a Jószolgálati Otthon csak nappali gondozást biztosít, addig a gondozóház folyamatos ápolást adna.