Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

175 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-06-22A kiütéses sikerrel egyből elődöntőbe jutottakA DAK Acél Dunaújváros Gorillaz együttese hazai pályán 63–0-ra kiütötte az Oroszlány Bears csapatát a bajnokság utolsó alapszakasz-mérkőzésén.
2022-03-26Bizakodva várják az újabb szezon kezdetét a GorillákMegkezdte a felkészülést a hónap végén rajtoló szezonra a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata. Az egyesület a bajnokság mellett az idén életre hívott Magyar Kupában is megméreti magát.
2021-12-24A legjobb Gorillákat is díjaztákA sportegyesületek évzáróinak sorába a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-együttese is megtartotta évzáró rendezvényét a múlt héten. Kép: Pupp Bence, Fábián Imre, Völcsei Norbert és Debreczeni János kapott elismerést.
2021-11-20Mindenki küzdött, hajtottA napokban legyőzte Törökország legjobbjait a magyar amerikaifutball-válogatott, amely győzelemmel zárta a csoportkört és megnyerte a B csoportos Európa-bajnokság küzdelmeit, soraiban egy dunaújvárosi játékossal, Madarász Attilával.
2021-11-08Dunaújvárosi részvétel a győzelemben"A magyar amerikaifutball-válogatott 24–20-ra nyert Törökország vendégeként szombaton a két együttes B csoportos Európa-bajnoki összecsapásán, így veretlenül zárta a sorozatot. A csapatban ott volt a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz játékosa, Madarász Attila is."
2021-11-06Ma Eb-selejtezőt játszik a Gorillák amerikai focistája"Második válogatottságára készül a dunaújvárosi amerikaifutball-játékos Madarász Attila, aki tétmérkőzésen ma immár másodjára húzhatja magára a címeres mezt Törökország ellen, aki ezzel dunaújvárosi csúcstartó."
2021-09-27NFL-felmérőn szerepelhet az egykori GorillaKülföldi játékosok számára tart felmérőt a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) októberben Londonban, ahova Magyarországról is hívtak meg futballistát Zilai János személyében, aki korábban több szezonban is játszott a dunaújvárosi Gorillaz csapatában játszott.
2021-08-17A célkat nem érték el, de mégsem csalódottakNegatív mérleggel (2–3) zárta első, harmadosztálybeli szezonját a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat. A tapasztalatokról, valamint az első, elnökként, edzőként és játékosként végigharcolt szezonról Madarász Attila osztja meg a tapasztalatokat.
2021-07-09Vereséggel zártak a Gorillák!Nem tudott bravúrt elérni az erősen tartalékos Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata a Levelek Spartans otthonában.
2021-06-01Győzelemmel debütált hazai pályán a GorillazMájus 30-án, vasárnap lejátszotta első hazai mérkőzését a Dak Acél Dunaújváros Gorillaz együttese. Madarász Attiláék a jászberényi rozsomákokat nagy fölénnyel, 41–0-ra verték meg, így javítottak az újpest elleni vereséget követően.
2021-05-11Vereséggel kezdték a szezont a Gorillák, kijött a rutintalanságMájus 9-én, vasárnap megkezdődött a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz számára az idei szezon. A kezdés nem sikerült fényesen, ugyanis a Gorillák Újpestre látogattak a Bulldogok csapatához, ahol 32–7-es vereséget szenvedtek. Madarász Attila ennek ellenére bizakodó a folytatást illetően.
2021-05-08Vasárnap rajtol a szezon a Dunaújváros GorillaznakA hétvégén megkezdi szereplését a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz együttese. Az idény első mérkőzésén a tojáslabdások a fővárosba látogatnak, mégpedig az újpesti Bulldogok otthonában zárt kapuk mögött szerepelnek.
2021-02-02A harmadosztályban indul az amerikaifutball-csapatA napokban sok más csapat mellett városunk amerikaifutball-csapata, a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz is megkezdte a felkészülést az idei szezonra. A Gorilláknál a tavaly megválasztott új elnökségnek számos feladattal kell megküzdenie.
2020-12-28A "Gorilla" letette a tojáslabdát, Bachrathy Kornél visszavonultA DAK Acél Dunaújváros Gorillaz „mindenese” és a Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) egykori főtitkára, Bachrathy Kornél visszavonul a sportágtól.
2020-10-27Vereséggel zárták szezonjukatOktóber 25-én, vasárnap lejátszotta idei utolsó mérkőzését a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata. Az újvárosiak hazai pályán sima vereséget szenvedtek a Győr Sharks ellen.
2020-10-22Egy évtized után változott a vezérkarMint arról a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatának honlapja beszámolt, a változás oka a tíz évig a csapat ügyeit koordináló korábbi elnökség lemondása volt. A Baranyai János és Iván László alelnökök, valamint Bachrathy Kornél elnök által vezetett Gorillaz számos eredményt ért el, de immár egyéb elfoglaltságaik okán nem tudták vállalni a jövőben is ezt a szerepet. A játékosokból álló közgyűlés végül egyöntetű szavazással Madarász Attilát választotta elnöknek, míg alelnökként Hegedüs Dániel és Debreczeni János segíti majd munkáját
2020-10-17Egy évtized után új elnökség a GorilláknálTíz év elteltével új tisztségviselőket választott a Dunaújvárosi Amerikai Futball Sportegyesület közgyűlése a héten – adta hírül mindezt az egyesület honlapja.
2020-10-02A játék volt a lényeg! Sajnos vereséggel kezdtek a GorillákKikapott a 2020/2021-es idény első bajnoki mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata a tavalyi bajnok szombathelyi NBA Crushers gárdájától
2020-09-04Várják már az örömfocit és a kezdéstA rendkívül hosszúra nyúlt szünet után végre munkába álltak a DAK Acél Gorillaz amerikai futball csapatának játékosai, hogy felkészüljenek az előttük álló, meglehetősen érdekesnek ígérkező bajnoki szezonra. A szakmai munkáért idén az együttes korábbi játékosa, a Gorillaz elnöke, Bachrathy Kornél felel, aki 2020. augusztus 28-án megtartotta az első edzést a keretnek.
2020-07-08Boruló erőviszonyok, kiaszabaduló GorillákA koronavírus miatti kényszerszünet után a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata lejátszotta a saját, és tudomásuk szerint a kontinens első edzőmérkőzését szombaton Szegeden. Miután a legmagasabb osztály küzdelmei nem indulnak el, a Gorillák fehérvári játékosokkal egészülnek ki a divízió I-es bajnokságra.
2020-05-28A Gorillák nem tudják, milyen támogatásban részesülhetnekBár május 4-től, különböző óvintézkedések mellett lehet ugyan sportolni Magyarországon, városunk amerikaifutball-csapata a Dunaújváros Gorillaz egyelőre kivár.
2020-04-01Nemhogy reális, de bármilyen célokat is nagyon nehéz kitűzniSzünet – leginkább így jellemezhető a honi sportélet a koronavírus miatt. Ez alól a Magyar Amerikai Futball Szövetség égisze alá tartozó bajnokságok sem képeznek kivételt, így a Powerade Divízió I sem, amelyben a DAK Acél Gorillaz szerepel.
2019-11-11Madarász Attila győzelemmel debütált a nemzeti csapatbanA Dunaújváros Gorillaz csapatában immár tizedik éve pallérozódó Madarász Attilát nemrégiben hatalmas dicsőség érte, ugyanis pályára lépett a Magyar Amerikai Futball Válogatottban.
2019-09-19Már edzésben a Gorillák isSzeptember 13-án, pénteken este megtartotta első, szezonnyitó edzését a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata.
2019-07-02Ezúttal az elődöntő volt a végállomás. Ebben most ennyi volt ...Az Eger Heroes elleni elődöntővel búcsúzott a magyar amerikaifutball Divizió I-es kiírásától a Dunaújváros Gorillaz, amely megfogyatkozott kerettel érkezett a hét végi maklári összecsapásra.
2019-06-03A tartalékos Gorilláknak most nem volt esélyükA MAFSZ Divízió I. alapszakaszának záró mérkőzésén a már rájátszásba került Dunaújváros Gorillaz gárdája az eddig hibátlan, remek erőből álló Szombathely Crushers csapatát fogadta a radari sportpályán.
2019-04-04Menetelnek előre a Gorillák (képaláírás)Az idegenben sikerrel megvívott szezonnyitó mérkőzés után az idény első hazai mérkőzését játszotta a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata. A Gorillák esélyt sem adtak ellenfelüknek, és 35-0 arányú sikerrel örvendeztették meg az értük szurkolókat a radari sportpályán. Az újvárosiak a folytatásban április 14-én a Budapest Eagles otthonában lépnek pályára (teljes szöveg)
2019-04-04Ifjú Gorillákat toboroz az egyesületRemekül kezdte a Divízió I-es bajnokság nyugati csoportjában a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata, hiszen két mérkőzésből két magabiztos sikert könyvelhettek el.
2019-04-01A Dabas is sokat kapottA Budapest Wolves II ellen nagy arányú győzelemmel nyitotta a szezont az ismét a Divizió I-es mezőnyre váltó Dunaújváros Gorillaz, amely a radari sporttelepen március 30-án, szombaton délután az ligaújonc Dabas Sparks gárdáját fogadta. Bach­rathy Kornél és legénysége alaposan kiszolgálta a hazai közönséget.
2019-03-28Szikrázó összecsapás várható34-3 győzelemmel kezdte a Powerade Divízió I-es bajnokságot a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat.
2019-03-27Kiütéssel nyitottak a GorillákA tavalyi elitligás HFL-szereplés után az idei szezonban egy osztállyal lentebb, a Divzió I-ben építheti magát újjá az újvárosi amerikaifutball-csapat, amely a mögöttünk hagyott hét végén tartott komoly erődemonstrációt a Budapest Wolves második számú gárdája ellen.
2019-03-23Rajtolnak a Gorillák, szeretnék kinevelni a jövő generációjátMozgalmas időszak és rengeteg változás történt a Dunaújváros DAK Acél Gorillaz amerikaifutball-együttesénél.
2019-02-04Idén újra bajnoki címre pályázik a Dunaújvárosi Gorillaz gárdájaVilágszerte felpezsdült az Amerikai futballélet. Nem elég, hogy vasárnapról hétfőre virradóra rendezik meg az NFL döntőjét, a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz csapata is megkezdte a felkészülést.
2019-01-31Belevágtak a Gorillák2018 őszétől Bachrathy Kornél irányítja a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz csapatát. Január végén kezdték a felkészülést a műfüves pályán. Grátz Vilmos válogatott szövetségi kapitányként folytatja pályafutását.
2018-09-11Egy dolog biztos: a meglepetés!A hétvégén megkezdődött az NFL idénye. Ennek apropóján megkérdeztük a Dunaújvárosi Gorillaz együttesének elnökét/vezetőedzőjét Bachrathy Kornélt, mit gondol az előttünk álló szezonról.
2018-08-02A Divízió I-ben folytatja a Dunaújváros GorillazA tavaly (2017) a magyar első osztályban, a HFL-ben szereplő Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat a következő szezonban a Divízió I-es bajnokságban szerepel. A csapat vezetését Grátz Vilmos helyett Bachrathy Kornél veszi át.
2018-07-30Nem indul a HFL-ben a Gorillaz csapataJelentős változásokat jelentett be a szezont a magyar elitliga, a HFL utolsó helyén záró DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapat vezetősége.
2018-07-13Távozik az edzőBachrathy Kornél irányításával, újra a Divízió I-re adja be nevezését a csapat.
2018-07-10Grátz Vilmos tíz év után távozott a GorilláktólEgy évtizednyi közös munka után a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapatának vezető edzője, Grátz Vilmos távozik korábbi sikerei helyszínéről.
2018-06-22Ez nem a Gorillák éve voltUtolsó mérkőzésüket is elvesztették az amerikai focisták.
2018-06-19Vereség a búcsún. Nagyot küzdöttekVereséggel zárta a HFL magyar amerikaifutball elitliga alapszakaszát a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz csapata június 17-én.
2018-06-00A pólós hölgyek kitettek magukért. Az első osztályú dunaújvárosi csapatokrólÖsszefoglaló a dunaújvárosi sportcsapatok teljesítményéről a 2017/18-as szezonban: DAK Acél Dunaújvárosi Gorillaz - amerikai futball; Dunaferr DUE Renalpin FC - futsal; Dunaújvárosi Acélbikák - jégkorong; Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - kézilabda; Dunaújváros PASE - labdarúgás; Dunaferr SE - röplabda és DUE-MAARKS - vízilabda.
2018-05-25Rossz sorozatban a GorillazA Gorillák eddigi fennállása során arra még nem volt példa, hogy öt vereséget gyűjtsenek be zsinórban. Sajnos az idei HFL-szezon nem úgy sikerül az újvárosiak számára, ahogy azt előzetesen eltervezték.
2018-05-11Nem megy idén az amerikai futballistáknakSorozatban negyedik vereségüket szenvedték el a Gorillák.
2018-05-08Továbbra is pont nélkül a GorillákSzámos hibát vétett a Dunaújvárosi Gorillaz a május 6-i soros bajnoki meccsén, így nem sikerült begyűjtenie a már nagyon várt győzelmet.
2018-04-23A győzelemre még várni kellSporttörténeti összecsapáson feszült egymásnak a magyar amerikai futball elit ligájának (HFL) két Fejér megyei bázisa a házigazda Dunaújváros Gorillaz és a Fehérvár Enthroners.
2018-04-21A lét a tét a derbinA magyar amerikaifutball két feltörekvő bástyája csap össze április 22-én, vasárnap délután 15 órától a helyi stadionban a Dunaújváros Gorillaz kontra Fehérvár Enthroners találkozón. A megyei rangadón a rájátszás a cél mindkét gárda számára, tehát parázs meccs előtt állunk.
2018-04-07Idegenben kellene győzniMinden meccsen háború – idézhetnénk némi módosítással a sportfilm-történeti klasszikust a magyar amerikaifutball-bajnokság elitligájában érdekelt Dunaújváros Gorillaz vasárnapi fővárosi vendégjátéka előtt. Csapatunk vereséggel kezdte a szezont, így itt az idő a javításra. Ám ez nem lesz könnyű a remek erőkből álló Budapest Wolves ellenében.
2018-03-26Vereség a szezonnyitón. Pont nélkül maradt, így kikapott a GorillazA magyarországi amerikaifutball-bajnokság kiemelt osztálya küzdelemsorozatának a Fezen HFL első fordulójában Dunaújvárosban a labdarúgóstadionban is, lezajlott az első mérkőzés.
2018-03-24A rájátszásba jutás a cél a dunaújvárosi GorilláknálMárcius 25-én, vasárnap délután hazai pályán kezdi meg a hazai amerikaifutball elitligájának (HFL) küzdelmeit a Dunaújváros Gorillaz csapata, amely jelentősen átalakult a tavalyi szezonhoz képest. Az első ellenfél a Győr Sharks együttese lesz. Az idénynyitó előtt Bachrathy Kornéllal, a Gorillák elnökével beszélgettünk.
2018-03-21Gorillák a Cápák ellen a nyitányon. CápavadászatHosszú szünet után a hétvégén rajtol a hazai amerikai futball-bajnokság élvonala, a HFL. A Gorillák a győri Sharks együttesét fogadják.
2018-03-09A bajnokságra gyúrnak a Gorillák. Budapesti vendége volt a dunaújvárosi amerikai focistáknakRemek körülmények között edzőtáborozott hétvégén a stadion melletti műfüves pályán a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz.
2018-02-22Erősítenek a GorillákGrátz Vilmos tanítványai már az első osztályban, a HLF-ben bizonyíthatnak, jelentősen megerősített játékoskerettel.
2018-02-08Izmosodó GorillákSzorgosan építgeti csapatát a március végén rajtoló HFL-szezonra amerikai futballcsapatunk. A keret egy rutinos magyar Farkas Géza és egy fiatal, tehetséges észak-amerikai játékossal Kezlow Smith-sel (kép) is bővült.
2018-02-07A Super Bowl tanulságai és a szezon előtti várakozásAz amerikai futball egy közkedvelt sportág. Az amerikai futball liga (NFL) döntője, azaz a Super Bowl, azonban a világ egyik legnézettebb eseménye. Erre azok is odafigyelnek, akik keveset, vagy egyáltalán nem foglalkoznak a tojáslabdás futballőrülettel. A nagy eseményről a DAK ACÉL Dunaújváros Gorillaz amerikai futballcsapatának, elnökét -korábbi irányítóját- Bachrathy Kornélt (kép) kérdeztük.
2018-01-31Ogunlana a GorilláknálÚjabb légióssal, Sam Ogunlannal erősítette meg kereté a Dunaújvárosi Gorillaz.
2018-01-29Izmosodó gorillák (képaláírás)A Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat javában készül a tavaszi szezonra. Január 27-én, szombaton délelőtt Rácz Vilmos vezetőedző irányításával tréningeztek a játékosok az egykori vidámpark területén található műfüves pályán. (teljes szöveg)
2018-01-26Menetrend. Márciusban kezdenek a GorillákNégy hazai és három idegenbeli mérkőzés vár a Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatára a Ratio Média HFL 2018-as küzdelmeinek alapszakaszában.
2018-01-23Továbbra is Grátz a kapitányÚjabb három évig a Gorillák szakvezetője, Grátz Vilmos irányítja a válogatottat.
2018-01-18A Gorillák megkezdték a felkészüléstAz együttes játékosállománya a téli szünet alatt több változáson is átment.
2018-01-12Amerikai légiós érkezik. A döntőig menetelnének a GorillákAz amerikai Bryan McCullough érkezik a csapathoz a szezonra.
2017-12-28Karácsonyi igazolás: új Gorilla érkezikÚjabb karakteres, tengerentúli játékossal erősítette keretét a Dunaújváros Gorillaz. A friss gorilla: Bryan McCullough
2017-12-20Egyedülálló esélyt tartogat számukra a hazai rendezésMagyarország ad majd otthont a FISU (Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség) egyik tornájának. Ezért a székesfehérvári helyszín, a First Field lesz egyben megyei, országos és nemzetközi fókuszban is. A prezentáció alatt Bachrathy Kornél (kép), a MAFSZ főtitkára, illetve a Dunaújváros Gorillaz Amerikai Futball Sportegyesület elnöke ugyan tudta, hogy egyedüli pályázók, mégis érezte a súlyát mondandójuknak.
2017-10-25Egy fiatal Gorilla az élvonalbanEgyszerre két komoly ügyben is örömét fejezte ki Bachrathy Kornél, a MAFSZ főtitkára, akit egyebek közt arról faggattunk, hol tart ma a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata?
2017-10-20Sztárcsapathoz igazolt a védő. Varga Bence a Gorillaz saját nevelésű játékosaAz osztrák Swarco Raiders Tirol együttesében folytatja pályafutását Varga Bence, a Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatának saját nevelésű játékosa.
2017-06-08Tanulságok soraDrámai meccsen maradt le a rájátszás küzdelmeiről első elitligás idényében a Dunaújvárosi Gorillaz csapata.
2017-06-06A hajrában bukták elHárom negyeden át az idény egyik legjobbját mutatva hengerelt hazai pályán a Kolomposok ellen a Dunaújváros Gorillaz. A negyedik negyedben azonban érkezett a válaszcsapás.
2017-05-23Szakadatlan. Jócskán túl vannak a félidőnMár túljutott a félidőn a legújabb dunaújvárosi újraélesztési rekordkísérlet. Ha a hátralévő időben is lelkesen és keményen kitartanak, visszavesszük Szombathelytől a rekordot.
2017-05-22Az egriek visszaverték az ostromotA szezon második idegenbeli mérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar amerikai futball elitligájában a Dunaújváros Gorillaz csapata, amelynek még így is maradt esélye a rájátszásba kerülésre.
2017-04-28A címvédő még nagy falat volt. A gorillaz egy percre sem adta fel a küzdelmetKorán vezetést szerzett, és a hajráig nagyot küzdött a Gorillaz amerikai futball csapata, ám végül a bajnok Miskolc Steelers sikerét hozta a rangadó.
2017-04-25Cápavadászat előttBár jó teljesítményt nyújtott második elitligás mérkőzésén is a Dunaújváros Gorillaz, mégsem tudta megállítani a tavalyi bajnok Miskolc Steelers gárdáját.
2017-04-24A bajnok ellen is helytálltak a GorillákNem jött össze az újabb bravúr a HFL második fordulójában a Dunaújváros Gorillaz csapatának, amely hazai pályán a regnáló legjobb magyar csapatot, a Miskolc Steelers gárdáját látta vendégül április 23-án, vasárnap délután.
2017-03-27Meghajoltak a Farkasok. Elkullogó FarkasokKarakteres, határozott játékkal és bravúros győzelemmel mutatkozott be a hazai amerikai futball elitligájában az újonc Dunaújváros Gorillaz. Mindezt a rekordbajnok Budapest Wolves csapata bánta március 25-én, szombaton az újvárosi stadionban.
2017-03-24Gorillák az elitben! Reszkess elitliga, jönnek a Gorillák!Történelmi mérkőzés várja a sportbarátokat március 25-én, szombaton délután a helyi stadionban, ahol megkezdődik magyar amerikaifutball-liga kiemelt osztálya, a Ratio Média HFL 2017-es idénye. A házigazda DAK Acél Dunaújváros Gorillaz fennállása első elitliga-mérkőzésén a sokszoros bajnok Budapest Wolves csapatát fogadja.
2017-03-21Gorillák tábora: kihívásra készenTörténete legnagyobb kihívása előtt áll amerikaifutball-csapatunk: a hét végén kezdődnek a Hungarian Football League, azaz a hazai legjobbak küzdelmei. Idén először a Gorillákkal.
2017-02-03Elkészült a sorsolásElkészült a Hungarian Football League sorsolása, a honi amerikaifutball-bajnokság legmagasabb osztályában újonc DAK Acél Dunaújváros Gorillaz csapata a sokszoros bajnok Budapest Wolves ellen kezd.
2017-01-28A stadionban játszanak majdIdén az amerikai futball kiemelt osztályában szerepelhet a dunaújvárosi együttes, amely új névadó szponzorának köszönhetően DAK Acél Dunaújváros Gorillaz éven indul majd. Az önkormányzatnál is elismerik a Gorillaz tevékenységét és eredményeit, így a mérkőzéseket a Dunaújváros Stadionban játszhatják.
2017-01-20Futó és védő (kishír)A Gorillaz arról számolt be, hogy az idei Hungarian Football League szezonban már két amerikai kiválóság erősíti a keretüket, visszatér Victor Allen Williams Jr.,. Csatlakozik acsapathoz Lamarco Crawford is. (nem teljes szöveg)
2016-12-22Összeállt a mezőnyJövőre már a profi osztályban indul a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata.
2016-12-02A legjobbak között a Gorillaz. Az év utolsó mérkőzésén hazavágták a KolomposokatGyőzelme után jelentette be a csapat, hogy jövőre elindul a Hungarian Football League küzdelmeiben.
2016-11-30Egyre feljebb a Gorillák. Legmagasabbra ugró GorillákÚjabb csapatsportágban iratkozik fel Dunaújváros a legmagasabb osztályba, ugyanis jövőre már a Dunaújvárosi Gorillaz Amerikai Futball Sportegyesület is az első osztályban vitézkedik majd.
2016-11-18Fél milliárd forint az óvodákra. Megtervezik a Pentelei Monostor EmlékhelyetKözgyűlés: 2 milliót szavaztak meg a monostor emlékhelyének tervéhez, a Makk Marci bölcsőde 296 millió forintot kap energetikai korszerűsítésre, felújításra, az Aprók Háza és a Napsugár óvoda 280 millió forintot kap energetika felújításra. százharminc millió forint a helyi sportegyesületeknek
2016-11-17Az amerikai foci kinőtte a gyerekcipőt. Harapós Cowbells a Gorillaz ellenBachrathy Kornél szerint lehetne a Gorillaz nélkül is élni, de nem érdemes. Ha csak teheti, velük van.
2016-11-00Dübörög a sportváros! Elindult a 2016/2017-es bajnoki szezonHelyzetelemzés a dunaújvárosi sportegyesületekről a 2016-os őszi szezonkezdet előtt.
2016-10-07Gorillák: toborzótól az elitligáigBajnokként zárták legutóbbi idényüket a Gorillák, akik továbbra is építkeznek.
2016-09-09Első osztályba kerülhetnek a Gorillák. Ha a játékoskeret elég erő, talán feljebb lépnekHétvégén ünnepelte fennállása 10. évfordulóját a Dunaújváros Gorillaz. Az idei szezon végén már reális lehetőségként vehették számba az osztályváltást.
2016-09-08Gorillaz: ismét nagy ugrásra készülnekBőséges és minden tekintetben üdvözölendő célmeghatározóval lepte meg a hirlapot a Dunaújváros Gorillaz nagy családja. Betűhív, ám szerkesztett közlés következik...
2016-09-00Hurrá, itt a nyár! Boldog pillanatokAz ISD Dunaferr munkavállalóinak beküldött fotói nyaralásukról, köztük Gelencsér Zoltán (ISD Kokszoló) fotója, aki Divízió I-es bajnoki címet nyert a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapattal.
2016-08-05Nemzetiszínű mezben a GorillákA Divízió I-es bajnokságot megnyerő Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatának hét játékosa is meghívót kapott a magyar válogatott bő keretébe.
2016-07-15Bajnok a Gorillaz.. A Gorillák megnyerték a bajnoki döntőtA Divízió I-es bajnokság döntőjében a Debrecen Gladiators csapata csak a mérkőzés végén tudott pontot szerezni.
2016-07-12Gorillák a csúcson!A július 10-i hazai pályán rendezett bajnoki döntőn egy percre sem érezhették úgy a Gorillaz szurkolói, hogy idén nem Újvárosba kerül a hőn áhított Pannon Bowl trófea.
2016-07-11Diadal és örömünnep a stadionban. Gorillák: bajnokcsapat.Hazai pályán tette fel ama bizonyos kövér pontot az i-r a Dunaújváros Gorillaz! Ismét elhódították a Pannon Bowl trófeát.
2016-07-08Gorillák: a kötelező esély!Hazai pálya, hazai esélyJúlius 10-én fontos mérkőzés várja a szurkolókat a helyi stadionban: a bajnoki serlegért mérkőzik meg a Dunaújváros Gorillaz és a főként debreceni illetőségű Gladiators amerikai futball együttese. Beszélgetés Bachrathy Kornéllal, a csapat vezetőjével.
2016-07-01Döntőbe jutottak a dunaújvárosiak. A miskolciak védelmén átjártak a GorillákNagyon sima, 35-0-s győzelmet aratott a Miskolc Renegades elleni Divízió I-es bajnoki elődöntőn a Dunaújváros Gorillaz hazai pályán.
2016-06-28Gorillák: már az aranyért!Kiütéses győzelemmel abszolválta a divízió I-es bajokság elődöntőjét június 26-án amerikai futball csapatunk. A Gorillák két hét múlva szintén hazai pályán mérkőzhetnek az áhított serlegért.
2016-06-10Megkergették az újpesti Bulldogokat. Nem tudták legyőzni a Gorillákat az alapszakaszbanA Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata lemosta az Újpesti Bulldogokat a pályáról. Az alapszakaszban csak győzelmeket számlálnak az újvárosiak.
2016-06-09Már az elődöntőre készülnekMár alapszakaszgyőztesként fogadhatta régi nagy ellenfelét az Újpest Bulldogs csapatát a helyi Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata a június 5-én vasárnap. Az eredmény: kiütés!
2016-02-26MezavatóA Gorillaz Budapesten, a Cellect Aréna tornatermén avatta fe új mezét.
2016-02-09Sárdagasztó ezüstéremAz I. NG Aréna Winter Bowl ezüstérmese lett a Dunaújváros Gorillaz.
2016-02-05EzüstösenMiskolcon, hazánk első pénzdíjas kispályás kupáján a döntőben a Gorillák a hazaiaktól vereséget szenvedtek, így ezüstérmet nyertek.
2015-07-13Ezúttal nem sikerült"Drámai végjátékban, az utolsó percekben bukta el a Pannon Bowl trófeát a Dunaújváros Gorillaz csapata."
2015-07-11Gorillák és Hősök csatája a kupáértJúlius 11-én Budapesten szerezheti vissza a Pannon Bowl trófeát a Dunaújváros Gorillaz amerikai-futball csapatunk. A sikerhez az Eger Heroes legyőzésén át vezet az út. A dunaújvárosi csapatról.
2015-07-03Döntőbe jutottak a GorillákIdén negyedszer küzdhet meg a bajnoki címért a dunaújvárosi amerikai foci-csapat.
2015-06-29Döntőben a Gorillák!Döntőben a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat.
2015-06-08Újra alapszakasz győzelemZsinórban az 5. alapszakasz-győzelmét aratta az Eger Heroes elleni sikerével a Dunaújváros Gorillaz. A meccset május 30-án a rácalmási futballpályán rendezték meg.
2015-04-08EllenállhatatlanulGyőzelemmel kezdte az idényt a dunaújvárosi stadionban a Dunaújváros Gorillaz.
2015-03-23Bajnokesélyesként kezdikÁprilis 5-én hazai pályán, a Tata Mustangs ellenében kezdheti meg bajnoki menetelését a Dunaújváros Gorillaz. Idénynyitó elemzés és esélylatolgatás Bachrathy Kornél klubelnökkel.
2015-03-13Kemény csaták várnak a tojáslabdásokraA Dunaújváros Gorillaz a vidéki amerikai futball egyik meghatározó csapata, amely 2008 óta vesz részt a másodosztály küzdelmeiben.
2015-02-10Az elődöntőig meneteletek a GorillákHagyomány, hogy a téli időszakban teremtornán mérik össze erejüket az ország legjobb amerikaifutball-csapatai. A dunaújvárosi Gorillaz a harmadik helyen végzett.
2015-01-23A Gorillák megcélozták a döntőtÁprilisban kezdődik a szezon az amerikai fociban, júniusban már döntő lesz.
2014-07-09Ezúttal a Bulldogok örültekA Gorillaz csapata a dunaújvárosi stadionban játszott elődöntő meccset. A csapat nem jutott be a döntőbe.
2014-04-18Bachraty Kornél a főtitkárA Dunaújvárosi Gorillaz amerikai-futballcsapat vezetője, Bachrathy Kornél lett a Magyar Amerikai Football Szövetség (MASZF) főtitkára.
2014-04-09Gorillák: siker a rajtonA Dunaújváros Stadionban kezdte a szezon első meccsét a Gorillaz csapata.
2014-03-28Összecsapnak a GorillákSzezonnyitó mérkőzésük április 5-én lesz a Dunaújvárosi Stadionban. Bachrathy Kornél, a csapat irányítója , elnöke beszélt felkészülésükről.
2014-02-07Az idei bajnokságban nem lesz kegyelemBemutatkozik a Dunaújváros Gorillaz American Football Club.
2014-01-15Sportsikerek, fontos történések 2013 (IV.)"Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre."
2013-11-23Gorilla a válogatottban (kishír)Hegedűs Dániel, a Gorillaz amerikaifutball-csapat sportolója bekerült a válogatottba.
2013-11-22Sportos döntések soraKözgyűlési döntések. A dunaújvárosi sportegyesületek, sportszervezetek és az általuk használt sportlétesítmények bérleti díjának támogatásai részletesen a cikkben.
2013-10-25Az idény végeBefejeződött az alapszakasz a Gorillaz ifjúsági csapatánál.
2013-07-16Ezúttal ezüstben a GorillákA Dunaújváros Gorillaz Divizió I-es bajnokságban ezüstérmet nyert.
2013-07-15Ezúttal nem sikerült a címvédésEzüstérmet nyert a Gorillaz csapata a Divízió I-es bajnokság Budapesten megrendezett döntőjében.
2013-07-13Címvédésre készülnekA magyar amerikaifutball-bajnokság divízó I-es döntőjét játssza a Gorillaz a Budapest Cowboys csapatával, a Pannon Bowl kupáért. Kép a csapatról.
2013-05-13Rájátszást értMájus 11-én Nagyvenyimen rendezték meg a Divizió I-es amerikaifutball mérkőzést, amelyet a Gorillaz nyert meg a tatai csapattal szemben.
2013-02-20Címvédésre készülnekA dunaújvárosi Gorillaz csapatról és terveiről. Harmadszor is elhódítanák a Pannon Bowl trófeát. Beszélgetés Bachrathy Kornéllal, a Gorillaz játékos-edzőjével.
2012-12-05Befejezték a GorillákBefejezte az idei szezont a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat. A fehérvári játékosokkal közösen megnyerték a divízió I-es bajnokságot, a Pannon Bowlt, ezzel az ötödik legjobb magyar csapatnak számítanak.
2012-08-15Csak úgy, mint a nagyok!A felnőttekhez hasonlóan közös csapatot indít amerikafutball sportágban. A székesfehérvári és a dunaújvárosi közös csapata Fejér Juniors néven indul a bajnokságban.
2012-08-14A fiatalok is közös csapattalA Gorillaz amerikaifoci csapat juniorjai is a székesfehérvári Fehérvár Enthrosen játékosaival közösen lépnek pályára, Fejér Juniors fantázianéven.
2012-07-27Ismét bajnok a Gorillaz (kishír)Rövid összefoglaló.
2012-07-16Bajnok lett a Gorillaz!Az első osztálynak számító divízió I-es bajnokságban a Dunaújváros Gorillaz és a Fehérvár Enthroners közös csapatot alkotva megnyerték a bajnokságot, a Pannon Bowl trófeát.
2012-07-13Trónra lépne a Gorillaz"Három éve bajnokként fejezte be a szezont a Dunaújváros Gorillaz, amely most tíz fehérvári játékossal megerősödve, a divízió I trófeáját is begyűjtheti." A csapat eddigi eredményeiről.
2012-07-10Labda, ruha, pénz: segítség Dávidkának!A Dunaújvárosban megrendezett amerikaifoci-bajnoki döntő bevételét, a Gorillaz csapat és szurkolóinak adományait átadták Ötvös Dávidnak.
2012-07-02Döntőben a Gorillák!Hazai pályán jutott be a döntőbe a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata.
2012-06-22A gorillák és más segítőkJótékonysági meccset rendez június 30-án a Gorillaz amerikaifutball-csapat .
2012-06-22Amerikaifutball-elődöntő a stadionbanJönnek az egri hősök.
2012-03-22Gorillák néven indulnakTovábbra is Dunaújváros Gorillaz néven folytatja a fehérváriakkal kiegészült amerikai futball egylet.
2012-02-08King Kongs bemutatkozottKing Kongs néven a székesfehérvári Enthroners és a Dunaújváros Gorillaz csapata közösen versenyez a bajnokságban.
2011-12-10Cél a Pannon Bowl elhódításaÖsszefoglaló a dunaújvárosi amerikaifutball-csapat, a Gorillaz felnőtt és junior csapatának 2011-es eredményeiről.
2011-12-01Megyei összefogásA 2012-es szezonban a Dunaújváros Gorillaz és a Fehérvár Enthroners közös csapattal vesz részt a Magyar Amerikai Futball Bajnokság Divizió I.-es mezőnyében.
2011-07-19Két csapat is ünnepeltAmerikai futball a stadionban. A dunaújvárosi szervezés kifogástalan volt.
2011-07-15Döntők sora - sajnos Gorillák nélkül"Sportágtörténeti kettős finálét rendeznek vasárnap délután a stadionban": a Divízió II. bajnokavatás és a Divízió I. döntőjét. A dunaújvárosi csapat csak vendéglátónkét lehetett jelen.
2011-07-05Elvitte a vihar...Hazai pályán bukta el az elődöntőt a Dunaújváros Gorillaz.
2011-05-07Pedig készültek...A Dunaújváros Gorillaz pályázatát ítélte legjobbnak a MAFSZ elnöksége, így 2011-ben Dunaújvárosban rendezik a divízió I-es és II-es bajnokság döntőit.
2011-04-07Rangadónak indult"A Dunaújváros Gorillaz történetében másodszor vágott neki a divízió I-es bajnokságnak." A szezonnyitó meccsen győzelemmel kezdett.
2010-12-01Futball, az őrületesDunaújvárosban két amerikai futballcsapat is van: Gorillaz, Juniors.
2010-07-13Hozták a kötelezőtDunaújváros Gorillaz, amerikai futballcsapatról.
2010-07-03Megyei összekapaszkodásKözös csapattal indul a Fehérvár Enthroners és a Dunaújváros Gorillaz, így Fejér megyének is lesz utánpótlás-csapata az ősszel induló junior bajnokságban.
2010-05-25Kiütéssel hoztákHazai pályán fogadta a Veszprém csapatát a dunaújvárosi Gorillaz amerikai futballcsapat.
2010-05-21Hazai debütállásElső hazai meccsére készül a Gorillaz csapata.
2010-05-13Toborzó GorillákBeszélgetés Bachrathy Kornéllal, a Gorillaz csapat egyik tagjával.
2010-03-31Gorillák az elitben"A Dunaújváros Gorillaz játékosai immáron az újraszabott elitligában bizonyíthatnak."
2010-02-10Itt repül a tojás alakú labda!Látogatás a Gorillaz American Football Club edzésén.
2009-12-08Gorillák: bronzbanBronzérmet nyert Szolnokon a Dunaújváros Gorillaz csapata. Az amerikai-futball szövetség pedig, Kovács Pétert a legjobb támadónak választotta.
2009-07-17Két év alatt a csúcsraA Dunaújvárosi Gorillaz két év alatt az ország hatodik legjobb csapata lett és megnyerte a hazai bajnokság második vonalát. Bezsélgetés Forgács Krisztiánnal, Bachrathy Kornéllal és Iván Lászlóval.
2009-07-13Bajnokcsapat, bajnokcsapat...!Amerikai futball. A Dunaújváros Gorillaz csapat a divizió II-es liga bajnoka lett.
2009-07-12Amerikai foci: bajnokcsapat!"Elhozta az aranyat a Dunaújváros Gorillaz csapata a szombaton, Újpesten rendezett Divízió II-es bajnokság döntő mérkőzésén..."
2009-07-06Egy lépésre az aranytól"Új sikersportág van születőben." A dunaújvárosi Dunaferr Stadionban játszott elődöntőt a Gorillaz amerikaifutball-csapat.
2009-05-23Kettőzött akarattalElhunyt Fügedi János, a Dunaújváros Gorillaz futballistája.
2009-04-10Rájátszásra hajtanakA Dunaújvárosi Gorillaz is megkezdi bajnoki szereplését a divízió II-ben. Beszélgetés Iván Lászlóval, a csapat alapító tagjával.
2008-07-12Idényzáró fogadás a fővárosbanA Dunaújvárosi Gorillaz tagjai Budapesten, az amerikai nagykövetségen egy exkluzív fogadáson vettek részt.
2008-06-20MeglepetéscsapatBeszélgetés Fogács krisztiánnal (elnök), Harmat Ákossal (offense), Böröndi Tamással (defense) a dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat első idényéről.
2008-06-18Győzelemmel búcúsztak a GorillákElső hivatalos bajnoki idény utolsó mérkőzését győzelemmel zárta a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata.
2008-04-02Újpest után Eger is elesettCsoportkép a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapatról.
2008-03-26Reváns a nyitányonFennállásának első bajnoki mérkőzésén nyert a Dunaújváros Gorillaz.
2008-03-11Az ismerkedés éveBeszélgetés Nagy Zsolttal, a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat alapítójával.
2007-12-21Gorillák és ajándék a CsaládsegítőnélHagyományteremtő szándékkal karácsonyi ajándékozást szervezett a Gorillaz csapata a Családsegítő Központ gyermekei számára.
2007-12-01Gorillalányok kiskosztümbenA dunaújvárosi Gorillaz amerikai focicsapatról.
2007-11-14Sporttörténeti sikerA Dunaújvárosi Gorillaz megszerezte első győzelmét.
2007-10-31Gorillák a városbanBeszélgetés Tóth Jánossal, a dunaújvárosi amerikai focicsapat, a Gorillák egyik játékosával.
2007-07-16Bemutatkoztak a GorillákAmerikai futball. A Dunaújvárosi Gorillaz lejátszotta első mérkőzését. (a csapat névsora)
2007-07-13Tojáslabdával PálhalmánA Magyarországi Football Csapatok Szövetsége tagegyesületei számára (amerikai futball) Pálhalmán rendezte meg az idei nyári tábort.
2007-07-12Gorillák a LorántffybanA közelmúltban megalakult a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapat. Beszélgetés Nagy Zsolttal, azegyik alapítótaggal.
2007-06-22Gorillaz: tiszta Amerika!57 hivatalosan bejegyzett sportegyesület van Dunaújvárosban. Az amerikai foci, mint új sportág alakult Dunaújvárosban.
2007-06-12Indul a GorillazHárom elszánt fiatalember elhatározta, hogy városunkban meghonosítják az amerikai futballt. Azóta már mintegy 30-40 fős lelkes csapat gyakorol hetente háromszor, hogy jövőre indulhassanak a Divízió II-es hazai bajnokságban Gorillaz néven.
2007-05-30Amerikai foci: itt a Gorillaz!Gorillaz néven amerikai futballcsapat alakult a városban.
GorillazA Dunaújvárosi Gorillaz amerikai futballcsapat honlapja.