Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

17 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2011-07-22Nincs veszélyben a szakképzés!Cserna Gábor polgármester szerint, nincs veszélyben a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola tanulóinak szakképzési szerződése.
2011-07-21Tanszerek, mint vagyonDér Zsuzsanna, a Jövő Oktatásért Alapítvány kuratóriumának elnöke nyílt levelében válaszolt kritikusainak.
2011-07-15Amit eddig hoztak, azt őszig elviszik?A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola szülői szervezet szerint az iskolát korábban működtető Jövő Oktatásáért Alapítvány minden vagyontárgyat amit a tíz év alatt beszerzett most elviszi.
2011-04-29Néma, gyors döntésekBeszámoló a az április 28-i közgyűlésről. Tóth László alpolgármester halála miatt, több témakört, napirendi pontot is elnapoltak. Elfogadta a város 2010. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló rendeletet, népi ülnököket választottak, megszavazták a Vasvári Pál Általános Iskola nyertes pályázatának előfinanszírozását, elfogadták a kötvénycsomagról szóló szerződést. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola vezetője Magyar András lett.
2011-04-13Alapítványtól az önkormányzathozA Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola szülői szervezete, valamint az intézmény pedagógusai által szervezett április 12-i fórumon eldőlt, hogy az iskola önkormányzati működtetésű, önálló középiskola lesz.
2011-04-12Hogyan lesz tovább, Keri?Nyílt fórumot rendeznek a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola jövőjéről. 2011 augusztusától az iskola nem alapítványú fenntartású lesz, hanem önkormányzati.
2008-10-15Szerződésbontás a szerződés lejárta előtt három évvelA z önkormányzat viszavenné a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát önkormányzati irányítás alá. Ezért a közgyűlés a 2011-ben lejáró tízéves megállapodást megszűntnek nyilvánítjotta.
2008-10-10Fészek - ezer fő sorsáról határoztakA Jövő Oktatásért Alapítvány és a Fészek Szakképző Kft. működteti a kereskedelmi iskolát, a tanboltjait és a tanéttermet az önkormányzattal kötött közoktatási megállapodás keretében. A közgyűlés felmondta ezt a megállapodást 2011. augusztustól.
2007-12-01TISZK: ki lesz a nyerő?!Közgyűlés, téma: a Térségi Integrált Szakképző Központ.
2007-03-17Törvényességi ellenőrzésTörvényességi ellenőrzést kezdeményeznének az alapítványi formában működtetett Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolával szemben.
2007-01-23A minőségi szakképzés kialakítása a szempontA Gárdonyi Géza Általános Iskola - a tervek szerint - egy részében megmaradna az általános iskola, a másik részben pedig a Térségi Integrációs Szakképzési Központ (TISZK) székhelyét alakítanák ki. A helyi TISZK létrehozására megalakult a Mezőföld-Kiskunság Dunamenti Térség Szakképzés-Fejlesztési Konzorcium. A tervekről.
2007-01-19Fűtés: a város fázik rá?!A közgyűlésen történt. Főbb témák: a távfűtés alapdíját nem emelik és közel hat százalkkal csökkentették a hődíjat; élményfürdő.
2005-09-21Leendő eladók boltjaSzeptember 20-án ünnepélyes keretek között adták át a Fantázis Divat névre keresztelt oktató helyet. Az újképzési helyen a jövő ruházati kereskedői életszerű körülmények között sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket.
2005-06-24Fészek - a jövő oktatásáértA kereskedelmi és vendéglátóipari iskolában a gyakorlati képzést a jövőben a nemrégen alapított Fészek Kft. végezné. A kft. alapítói: Jövő Oktatásért Alapítvány, Dér Zsuzsanna, Horváth Attila, Ráczné Joó Márta. A kérdésben a közgyűlés dönt.
2005-02-28Új főiskola lesz Újvárosban?Negyedik éve működteti a Jövő Oktatásáért Alapítvány a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát. Terveik szerint főiskolát is alapítanak Dunaújvárosban. A tervek szerint 2008-ban kezdődhetne az oktatás a vendéglátóipari főiskolán.
2000-05-27Egy évet vár az alapítványA Jövő Oktatásáért Alapítvány visszavonja ajánlatát, és jövőre kívánja átvenni a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola fenntartói jogát.
2000-05-13Kereskedelmi középiskola: most még kérdés, mehet-eA város aug. 1-jétől alapítványi formában kívánja működtetni a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskolát.A polgármester közlése szerint tulajdonátadásról szó sincs, csakis az alapítványi működtetésről.Az iskola dolgozói vegyes érzelmekkel fogadták a "váltás" hírét.