Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

69 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2020-06-20Kapitányok a zsűribenA Magyar Nemzet a lehető legobjektívebben igyekezett összeállítani a „Kézisek kézise” zsűrijét, így minden idők legjobb magyar női kézilabdázóját a sportágon belül maguk közül választhatták ki azok a magyar edzők, akik valaha – vagy éppen jelenleg – szövetségi kapitányként vezették, vezetik a női válogatottat.
2020-04-22Hitegették, majd kirúgták Mátéfi Esztert a DKKA-tólHitegették, majd érvényes szerződése ellenére kirúgták Mátéfi Esztert, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) szakmai igazgatóját. Persze okkal merül fel a kérdés, hogy miért!?
2019-08-28Megint fejlődött, egy lépéssel előrébb lépett az akadémiaAhogy közeledik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia bajnokságainak rajtja, úgy részesülnek az ifjú kézilabdázó leányok kellemes meglepetésekben. Augusztus 27-én, délután a Dunaújváros Sportcsarnok előtti téren díszelgett egy gyönyörű hófehér busz várva majdani utasait, a dunaújvárosi sportolókat.
2019-07-12Együtt kell dolgozni a csapat minél sikeresebb szerepléséértA Campus étteremben került sor július 10-én arra a szurkolói ankétra, melyen a felnőtt csapat felkészüléséről, céljairól, az új játékosokról, az utánpótlásról, az új sportcsarnokról és a szurkolói baráti kör megalapításáról szólt.
2019-06-07Egy magyar csapat... Egy magyar csapat az itthoni nemzetközi bajnokságbanKezdhetnénk azzal, hogy a magyar bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, a DKKA nyerte. Talán azt gondolhatják, hogy ez elírás? Nos, nem, ugyanis a hazai női kézilabda NB I Európa legerősebb egy nemzeten belüli „nemzetközi” bajnoksága. A nem csak nevében, hanem játékosállományában is zömében magyar csapat, a DKKA pedig ebben az erős mezőnyben is megfelelt a szakvezetés által a bajnokság elején meghatározott elvárásoknak.
2019-05-22Triscsuk Krisztina ismét a DKKA kézilabdázója lettMátéfi Eszter, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) helyettes szakmai vezetője egy meglepetés-igazolással szolgált a dunaújvárosi kézilabdát szerető közönségnek. Örömmel jelentette be elsőként a Dunaújvárosi Hírlapnak május 21-én, kedden, hogy sikerült Triscsuk Krisztinát visszacsábítani a csapathoz.
2019-05-07Már erősen kopogtatnak a felnőttcsapat kapujánVáltozatlanul szimpatikus és joggal elismert a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiájának ars poeticája. Nagy vonalakban ez így szól: kézilabda-neveléssel foglalkozó egyesület keresse meg az országban és a határainkon kívül élő magyar fiatal lányokat, akik szeretnek sportolni, és kedvelik a kézilabdát. Ezt a fenti megállapítást, a klub egyik legfontosabb működéssel kapcsolatos szakmai és nevelési programjának tartja. Ehhez igazítja a nevelési szabályait és tevékenységét Mátéfi Eszter is.
2019-04-27Egy összetartó csapat a pályán és azon kívül isKülönleges és bensőséges összejövetel volt a Rudas kollégiumban április 25-én, csütörtökön, ahol a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hamarosan érettségiző és így a kollégiumtól is búcsúzó ifjú hölgyeit köszöntötték.
2019-02-28Fiatalos lendülettel és örömmel. Minél több saját nevelésű fiatal öltse magára a felnőttek mezétMátéfi Eszter szakmai igazgatóhelyettes – munkatársaival együtt – nagy lendülettel és örömmel munkálkodik a fiatalok, az utánpótlás körében. A Kohász akadémia lányai mindig a mosolygós felnőttet, a javukat szolgáló szakembert, a pótmamájukat láthatják benne.
2019-02-07Közös érdekek a sportszakmai kapcsolatokbanEgyüttműködési megállapodást kötött egymással a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA), valamint a Duna-Pent Női Kézilabda SE, amely az NB II. dél-nyugat csoportjában szerepel.
2019-01-24Nagyszerű volt együtt látni a jövő reménységeitKülönleges eseményre, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótláscsapatai 2019. évi új sportruházatának és felszereléseinek jelképes átadására gyűltek össze Dunaújváros és az akadémia vezetői, valamint a kedvezményezettek a Dunaújváros Sportcsarnokban január 23-án, szerdán délután.
2019-01-11Amikor belépett a csarnokba, nagyot dobbant a szíveMátéfi Eszter a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) új szakmai igazgatóhelyettese. Eszter január 7-én csatlakozott a szakmai stábhoz, amelynek Imre Vilmos sportigazgatóként, Radulovics Bojana szakmai igazgatóként, György László pedig vezetőedzőként tagja.
2015-10-13A jövő féltése az indokOktóber 12-én a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatót a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. Ezen mutatták be a a Kohász első osztályú női felnőtt csapatának új vezetőedzőjét, az Európa-hírű mestert, Zdravko Zovkot.
2015-10-10Zdravko Zovko lehet Mátéfi Eszter utódja?"A Nemzeti Sport információja szerint a Veszprém férfi kézilabdacsapatának korábbi edzője, a horvát Zdravko Zovko veheti át a Dunaújváros női együttesének irányítását."
2015-10-09Leváltották MátéfitA Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csütörtök reggeli tájékoztatása szerint október 8-i hatállyal felmenti Mátéfi Esztert a felnőtt csapat vezetőedzői posztjáról, akinek utánpótlás szakmai és módszertani vezetői tisztséget ajánlottak. Az új tréner kinevezéséig György László, utánpótlás vezetőedző irányítja a keret munkáját. A DKKA közleménye.
2015-10-09Felmentették Mátéfi Eszter vezetőedzőtAz utánpótlás szakmai és módszertani vezetői posztot ajánl az akadémia neki. A klub vezetése úgy érzi megtorpant a csapat fejlődése, új impulzusokra van szükség.
2015-09-01Detti ajándékai már mind kicsomagolvasFerling Bernadett legszebb ajándékát a lelátót szinte megtöltő szurkolótábortól kapta. Visszavonult Ferling Bernadett kézilabdázó.
2015-07-14A pihenés után munka vanJúlius 13-án délben a Campus Étterem különtermében rendezte meg az új bajnokság előtti sajtótájékoztatóját a női Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiája, ahol az új játékosok - Kovács Anna, Szalai Babett, Oguntoye Viktória, Hajtai Vanessza, Termány Rita - is bemutatkoztak.
2015-06-09Javában tervezik a jövőtHírek a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiáról. Változások az edzői karban.
2015-05-22Már nem titok a keret változásaKi érkezik, ki távozik? Beszélgetés Mátéfi Eszterrel, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakvezetőjével. Érkező játékosok: Kovács Anna, Oguntoye Viktória, Szalai Babett, Hajtai Vanessza, Termányi Rita. Távozik: Kohoulied Sara, Berta Nikolett, Gera Szimonetta, Hosszu Boglárka, Vig Vivien, Mekler-Rádl Tímea, Ferling Bernadett.
2015-03-27György László visszatért DunaújvárosbaÚj másodedző szerződött a női kézilabda akadémiához. György László hétfőn állt munkába.Mátéfi Eszter vezetőedző meghosszabbította szerződését a DKKA csapatánál.
2015-03-24Tegnaptól itthon dolgozikEgykor dunaújvárosi kézilabdázó, edző György László, aki városunkhoz kötődik, eddig a balatonfüredi KSE utánpótlás-szakágvezetőjeként dolgozott. Beszámoló a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia sajtótájékoztatójáról. A csapatnál már a bronzérem megszerzése a cél.
2015-03-09Sérülés: sajnos üröm az örömbenAz MTK-Budapest elleni női kézilabda meccset megnyerte a Dunaújvárosi Kohász KA csapata. A meccs után Mátéfi Eszter: Kijelenthetem most már, hogy a legjobb négy között a bronzéremért küzdünk. A mérkőzésen Triffa Ágnes térdszalag-szakadást szenvedett.
2015-02-07Nem teszik fel a kezüketA Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata a legutóbbi győzelmével visszavette a tabellán a harmadik helyet éppen az Érd csapatától, amely előtt most két ponttal vezet. Beszélgetés Mátéfi Eszterrel.
2015-01-20Nagyszerű sorozat után a hölgyekIgazán nagyszerű sorozatot tudhat magának most már a Dunaújvárosi Kohász női kézilabda-csapata. Öt mérkőzés, öt győzelem, s változatlanul harmadik hely a tabellán. Beszélgetés Mátéfi Eszter szakvezetővel.
2014-11-14Ismét a nemzetközi kupábanDunaújváros női kézilabdacsapata újra nemzetközi porondon, az EHF Kupában játszhat. Beszélgetés Mátéfi Eszter szakvezetővel.
2014-10-03Csak pontosan, szépenMátéfi Eszter segítője, Horváth Tibor edző nagyon jó minőségűnek tartja a nyári felkészülést. Az igazolásokkal együtt tehát felkészülten várta a csapat a bajnoki nyitányt. Interjú.
2014-09-30Kormányfői látogatásA Kézilabda Akadémián járt szeptember 29-én orbán Viktor miniszterelnök.
2014-09-11Feladat: rezegjen a Loki hálója!Beszélgetés Sánta Dórával, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia kézilabdázójával.
2014-09-03Ma a Siófok ellen kezdődik a sorozatSzeptember 3-án kezdődik a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának az új bajnoki sorozat. Az első ellenfél hazai csarnokban a Siófok együttese lesz. Beszélgetés Mátéfi Eszter szakvezetővel.
2014-08-25Hazai siker született a hétvégénVeretlenül nyerte el a kupát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata az augusztus 23-24-én megrendezett Kohász Kupán.
2014-08-23Ma és holnap kupaIII. Kohász Kupa augusztus 23-24. Beszélgetés Mátéfi Eszterrel, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetőedzőjével.
2014-08-01Huszonegy ország több mint száz csapataA Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatai közül három is Dániában edzőtáborozik, és játszik felkészülési mérkőzéseket. Kép: Mátéfi Eszter.
2014-08-00Kitűnő játékosokkal erősítettünk!Azari Fruzsina és Triffa Ágnes kézilabdázók portréja.
2014-05-24Csakó Kyra GyőrbenEredményes évet zárt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabdacsapata. A csapatban folytatja pályafutását Azari Fruzsina, Takács Bianka, Kamper Olívia. Csapó Kyra pedig a győri csapathoz igazol.
2014-05-16Szerethető csapatEgész évben volt tartása a csapatomnak, és ennek nagyon örülök - nyilatkozta Mátéfi Eszter, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női csapat szakvezetője. A bajnoki szereplés értékelése.
2014-04-08Szeptemberi emlékA Ferencvárossal játszik a a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. Beszélgetés Mátéfi Eszter szakvezetővel.
2014-03-14A régi-új kapitány keres új játékosokatNémeth András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya harmadszor vette át a címeres csapat irányítását. A kapitány a dunaújvárosi csapathoz látogatott el. Beszámoló, interjú.
2013-12-09Ősz után megjött az étvágyA Dunaújvárosi Kohász női első osztályú kézilabdacsapata a harmadik helyen áll a tabellán, tizenöt ponttal. Beszélgetés Mátéfi Eszter edzővel.
2013-11-22Vincze: otthon leszünkAz ősz zárásaként szombaton itthon az Érd csapatával játszik bajnoki mérkőzést a Dunaújvárosi Kohász első osztályú női kézilabdacsapata. Mátéfi Eszter, Vincze Melinda a csapatról, a meccsről.
2013-11-09Nem tanulmányozzák a tabellátBeszélgetés Mátéfi Eszterrel a Dunaújvárosi Kohász KA vezetőedzőjével.
2013-09-04Kellemes meglepetés a nyitányon"A Dunaújvárosi Kohász NB I-es női kézilabdacsapata remek rajtot vett szombaton a bajnokságban. Mátéfi Eszter együttese tizenegy góllal nyert Veszprémben." Kép: Vincze Melinda és Vig Vivien.
2013-08-30Cél: stabil középcsapat a D. KohászBeszámoló a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetőségének sajtótájékoztatójáról.
2013-07-30Az első felkészülési mérkőzés következikBeszélgetés Mátéfi Eszterrel, a Dunaújvárosi Kohász kézilabdacsapat vezetőedzőjével.
2013-07-16Felmérés: biztató eredmények"Már két hete tart a felkészülés a Dunaújváros Sportcsarnokban. Mátéfi Eszter és segítője, Horváth Tibor dirigálja a felnőtt női kézilabdacsapatot." Beszélgetés Mátéfi Eszterrel.
2013-07-09A nyaralásnak vége, munka van"Lejárt a D. Kohász női kézilabdázóinak szabadsága. Mátéfi Eszter ezekben a napokban ráhangolja a munkára a játékosait." Beszélgetés az edzővel.
2013-02-08Nemzetközi diplomaMátéfi Eszter és Rapatyi Tamás nemzetközi kézilabda mesteredző lett.
2013-02-05Pénteken folytatódhat a sorozat"A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata jelenleg remekel." Beszélgetés Mátéfi Eszter szakvezetővel.
2013-01-15Amiért a szurkoló szereti csapatátMátéfi Eszter, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakvezetőjéről.
2012-08-31Nem remegő lábakkalDunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata a Győri Audi ETO KC ellen készül. Beszélgetés Mátéfi Eszter edzővel.
2012-08-01Olimpiára hangoltunk!Olimpia öt sportágból.
2012-07-19Hétfőn kezdik a felkészüléstA Dunaújváros Kohász Kézilabda Akadémia női NB I-es kézilabdacsapatának jelenlegi játékoskerete július 23-án megkezdi a felkészülést.
2012-06-12Ütős csapat formálódikBeszélgetés Mátéfi Eszterrel, az úgynevezett akadémiai felnőtt női kézilabdacsapatról, akik vállalták, hogy indulnak az NB I B-s bajnokságon.
2012-02-08Történelmi kézilabdás pillanat2012. február 6-án a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőközpontjának szervezésében az országban is elindult az Európai Kézilabda Szövetség mesteredző-képzése. A képzés egyik résztvevője Mátéfi Eszter, a dunaújvárosi kézilabda-akadémia vezetőedzője.
2012-01-25Dicsérni, dicsérniBeszélgetés Mátéfi Eszterrel, a kézilabda-akadémia vezetőedzőjével.
2011-11-14Kézi akadémia: Mátéfi az élen"Visszatért korábbi sikerei színhelyére, a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia vezetőedzőjeként folytatja szakmai pályáját Mátéfi Eszter."
2011-11-14Kézilabda: Mátéfi Eszter lett a dunaújvárosi akadémia vezetőedzőjeMátéfi Eszter, a női válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Dunaújvárosi Kézilabda-akadémia vezetőedzője.
2011-06-14Egy szakasz lezárultMátéfi Eszter lemondott.
2011-05-26"Összekapjuk magunkat"Beszélgetés Ferling Bernadettel, aki újra magyar válogatott kézilabdacsapat tagja.
2011-04-30Etikátlan támadás Mátéfi Eszter ellenMátéfi Eszter a Dunaferr SE volt kézilabdázója, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
2011-03-08Kapitány óravázlattalBeszélgetés Mátéfi Eszter szövetségi kapitánnyal.
2011-02-24Detti már elvállaljaFerling Bernadett a dunaújvárosi kézilabda-csapat kapitánya újra a magyar női kézilabda-válogatott játékosa lesz.
2011-01-12Mátéfi Eszter maradhatottMátéfi Eszter marad a nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
2010-11-11Mátéfi helyett BohusA Békéscsaba edzője a Dunaferr egykori klasszisa, Mátéfi Eszter volt, akit a mérkőzés után felállítottak a kispadról, helyére Bohus Bea került."
2010-11-09Mester és tanítványaBeszélgetés Mátéfi Eszter és Kiss Szilárd edzőkkel.
2010-08-02Az élmények előtörnekBeszélgetés Mátéfi Eszterrel, a Dunaferr SE voltkézilabdázójával, aki jelenleg a Békéscsaba vezetőedzője, és szövetségi kapitány is egyben.
2009-11-19Kitörőben a kézilabdalázBeszélgetés Mátéfi Eszter szövetségi kapitánnyal.
2009-07-27Csak csapatérdekMátéfi Eszter, a Dunaferr SE volt kézilabdázója lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Interjú.
2009-07-22Mátéfi Eszter lett a nőikézi-kapitányMátéfi Eszter a Dunaferr SE volt kézilabdázója.