Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

9 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2017-08-10Az esőembereknek segített a város kenyere. Dunaújváros kenyere - az eőemberek javáraÚjabb három hónapos időszaka zárult le a Dunaújváros kenyere programnak, amelynek ezúttal az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete volt a kedvezményezettje. Rekordösszegű támogatás és marketing gyémánt díj.
2014-09-00A Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár rendszeresen működő klubjai, csoportjaiA Rácalmási Művelődési Házban folyamatosan működő csoportok, klubok felsorolása.
2011-12-22Adventi bravúr!A Dunaújvárosi Karácsonyi Vásárban felállított adománygyűjtő pontokon rengeteg felajánlást gyűjtöttek össze. Az adományokat segítő intézmények és civil szervezetek kapják meg.
2006-06-27Kerekesszékbe kényszerülveKét mozgássárült csoport van a városban:a Mozgáskorlátozottak Fejér megyei Egyesülete Dunaújvárosi Csoportja és a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete.
2004-11-10Régi-új egyesület mozgássérülteknekA Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületének dunaújvárosi csoportja újjászerveződött. Beszélgetés az új vezetővel, Németh Miklósnével.
2004-06-15Egy év már biztos! Öten már dolgozhatnakA Dunaújvárosi Főiskolával szerződést köt 5 mozgáskorlátozott dunaújvárosi, akiknek az lesz a feladatuk, hogy Dunaújvárosban és környékén a mozgáskorlátozottakról készülő felmérésben , kutatásban együttműködjenek. Ez egyéves program.
1989-12-12Mozgássérülteknek......rendezett bevásárlónapot a Skála Dunaújváros Áruház. A 25-30%-os árengedménnyel jelentős segítséget adtak a Mozgássérültek Egyesülete dunaújvárosi szervezetének.
1980-03-18A mozgássérültekértA mozgássérültek helyzete a városban, és Fejér megyében.
1980-03-14Megalakult a mozgássérültek egyesülete1980. március 11-én megalakult a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületének dunaújvárosi csoportja.