Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

7 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2014-12-01Móriczosok hatvan éves találkozójaProgramsorozattal ünnepli fennállásának hatvanadik évfordulóját a Móricz Zsigmond Általános Iskola. November 29-én együtt muzsikáltak a korosztályok az evanagélikus templomban.
2014-12-01Osztálytalálkozók napjaHatvan éves a Móricz Zsigmond Általános Iskola. Programsorozat, osztálytalálkozók a jubileum alkalmából. Mudra László fotóriporter egy kamaratárlattal tette emlékezetessé az összejövetelt.
2014-05-00Magyar Sajtófotó KiállításDunaújvárosi vonatkozások.
2014-01-24Sajtófotók - pályázatokA Magyar Újságírók Országos Szövetsége által meghirdetett fotópályázaton a dunaújvárosi Mudra László, a harminc év alattiak győztese lett.
2009-02-04Két kategória legjobbja lett Mudra LászlóA XXVII. Magyar Sajtófotó pályázaton, a dunaújvárosi Mudra László a legjobb vidéki fotóriporter díja mellé a hír-eseményfotó kategóriadíját is elnyerte.
2009-02-02Sajtófotó: dunaújvárosi díjazottA Magyar Sajtófotó pályázaton, a dunaújvárosi Mudra László a legjobb vidéki fotóriporter díja mellé a hír-eseményfotó kategóriadíját is elnyerte a 2008-as pályázaton.
Mudra László (Mulder)A dunaújvárosi fotós, fotóriporter honlapja.