Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

50 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2018-08-17Némedi Konrád hálás a mestereinekAz egyetemi világbajnokságot a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség rendezi meg 1963 óta. 2018-ban 34 sportágban mérkőznek meg az egyetemisták, amelynek a kajak-kenu versenyeit múlt hétvégén rendezték Szolnokon. Dunafölvári vonatkozása is van az érmesek táborának, hiszen Némedi Konrád egy arany- és egy bronzérmet is szerzett a versenyen.
2018-06-21Rácalmási és dunaferres kenusok nagy versenyekenA hét végi ifjúsági válogató után Makrai Csaba utánpótlás-kapitány kihirdette az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa- és világbajnokságra, valamint a maratoni Európa-bajnokságra utazó versenyzők névsorát. A Rácalmás SE most is képviselteti magát az eseményeken, ami nagy szó egy olyan kis egyesületnél, mint az övék. Vizi Gábor tanítványai közül hárman is ott lesznek a mezőnyben.
2018-05-14Kenusaink több dobogós helyezése a rangsorolónA felnőttek mezőnyében több dobogós hely, az ifiknél pedig kiváló helytállás, ez a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának mérlege az idei szezon első versenyén, a rangsorolón. Ez a megmérettetés arról döntött, hogy a tavalyi világbajnoki résztvevők mellett kik indulnak még B egységként az e heti, szintén szegedi világkupán.
2017-04-03Életszemléleti tanácsokÉlj úgy, ahogy mindig is szerettél volna! címmel tartott előadást Némedi Konrád (kép), a kétszeres ifjúsági világbajnoki bronzérmes kenus a dunaföldvári művelődési házban a múlt héten.
2016-12-20Elismert teljesítmények. Dunaújváros büszkeségeiA közgyűlés rendelete alapján december 19-én, hétfőn délelőtt azokat a sportolókat és edzőiket köszöntötték és jutalmazták a városházán, akik kiemelkedő eredményeket értek el az idei év során. Elismerést kapott: Hajdu Jonatán, Némedi Konrád, Slihoczki Ádám, edzőjük Molnár Gergely; Kovács Zsófia, Jakab Noémi, edzőjük Trenka János és Joó Gabriella; Halász Dóra, edzője Badics Réka és Török Dániel; Vincze Ákos, Rozs Viktória, Vincze Áron, edzőjük Halász Tibor; Gurisatti Gyula és felkészítője Karácsony Gyula.
2016-12-19A névadó elismeréseEvgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetője a múlt héten fogadta a Dunaferr Sportegyesület kiemelkedő eredményt elért sportolóit, valamint edzőit. Elismerésben részesült sportolók: Kovács Zsófia, Jakab Noémi, Hajdu Jonatán, Némedi Kondrád, Slihoczki Ádám, Kollár Kristóf, Szöllősi Martin. Edzők: Trenka János, Joó Gabriella, Molnár Gergely, Kovács József.
2016-12-15Nem lehetett okuk a panaszraCeremóniamentes, oldott hangulatú évzáróra gyűlt össze a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő központjában december 13-án, kedden este. Az eseményen a sikeres fiatal sportemberek mellett a szakág országos vezetőit is köszönthették.
2016-12-00A legjobb sportolókat köszöntöttékBaráti összejövetelen fogadta Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetője a Dunaferr SE legjobb sportolóit. A találkozón részt vettek: Kovács Zsófia, Jakab Noémi (torna), Hajdu Jonatán, Némedi Konrád, Slihoczki Ádám, Kollár Kristóf (kajak-kenu) és Szöllősi Martin (úszás).
2016-08-10Slichoczki Ádám három bajnoki címeAugusztus első hétvégéjén a Szegeden megrendezett ifjúsági és U23-as magyar kajak-kenu bajnokságon remekül szerepeltek a Dunaferr SE sportolói. Slihoczki Ádám (kép) Szőke Attilával párban három távon sem talált legyőzőre, Némedi Konrád aranyat, Kiss Balázs bronzot szerzett.
2016-08-05Némedi világbajnoki bronzérmesMinszkben szerepelt a Dunaferr SE kenusa, Némedi Konrád, aki az U23-as világbajnokságon mérette meg magát A döntőben a harmadik helyen futott be 200 méteren.
2016-08-03Kétszer is a dobogónMinden idők legjobb teljesítményét produkálta a magyar csapat Minszkben, a július 31-én véget ért ifjúsági és U23-as gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon. A sikerből a Dunaferr SE kenusa, Némedi Konrád is alaposan kivette a részét, aki négyesben bronzérmet szerzett.
2016-07-18Hajdu Jonatáné a hazai elsőségA július 16-i hétvégén két helyszínen és eseményen is érdekeltek voltak a Dunaferr SE kenusai. Míg a riói olimpiára készülő Hajdu Jonatán (kép) és az ifjúsági világbajnokságra edző Némedi Konrád Szolnokon, a magyar bajnokságon versenyzett, addig Slihoczki Ádám és Kiss Balázs az ifjúsági és U23 Európa-bajnokságon állt rajthoz a bulgáriai Plovdivban. Hajdu magyar bajnok lett, Némedi 5. lett.
2016-07-16Slihoczki Eb-dobogónMár az első, július 15-i napon született magyar aranyérem az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon. A Dunaferr SE kenusa, Slihoczki Ádám (kép) bronzérmet szerzett.
2016-07-09Hárman utaznakHivatalossá vált az ifi és U23-as kajak-kenu Európa- és világbajnokságra utazó magyar csapatok névsora, köztük van négy [!három] Dunaferr SE sportoló.
2016-07-05Sikeres válogatók után. Remekelt az utánpótlásRemek dunaújvárosi eredményekkel zárult a július 1-3-a között Szolnokon rendezett II. ifjúsági és U23-as kajak-kenu válogató. A Némedi Konrád, Slihoczki Ádám és Kiss Balázs (kép) alkotta trió két elsőség mellett négy dobogós helyet is begyűjtött.
2016-06-17Az olimpia előtt egy EBA Dunaferr SE kenusai az elmúlt időszakban remek eredményeket értek el, Hajdu Jonatán (kép) olimpiai résztvevő lett. Ez is apropója volt a június 16-án megtartott sajtótájékoztatónak.
2016-05-18Némedi aranyérme (kishír)Némedi Konrád, a Dunaferr SE kenusa arany- és ezüstérmet nyert az első kajak-kenu olimpiai válogató versenyen, Szegeden.
2016-01-08Fantasztikus évet zárhattak"Ritkán látott sikeres évet zárt 2015-ben a kajak-kenu sportág – minderről Schmidt Gábor, a szövetség főtitkára beszélt akkor, amikor december végén Dunaújvárosban, a Dunaferr SE évzáróján járt."
2015-12-16Földön, víezn, levegőbenBeszélgetés a Magyar László Gimnázium sikeres sportolóival: Némedi Konráddal, Varró Mátéval.
2015-12-16Eredményes esztendő (képaláírás)A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya december 15-én tartotta évzáró ünnepségét a lemezalakító Duna-parti szabadidő parkjában. Kép: Némedi Konrád, Molnár Gergely. (nem telje szöveg)
2015-12-14Eredményes évtized utánDunaföldváron a napokban tartotta jubileumi évzáró rendezvényét a DSTE kajak-kenu szakosztálya, amelyet tíz évvel ezelőtt Sziklenka László, a paksi ASE nyugdíjba vonult vezetőedzője és Albu György hozott létre.
2015-11-03Némedi Konrád nyerte a voksolástA DigiSport csatorna szeptembertől kezdődő minisorozata egy-egy fiatal tehetséget mutat be. Az egyik kiválasztott lett Némedi Konrád, a Dunaferr SE kenusa volt, aki megnyerte a szavazást, és elnyerte A Nap Hőse címet.
2015-10-30Némedi jelöléseA DigiSport csatorna szeptembertől kezdődő minisorozata egy-egy fiatal tehetséget mutat be. Az egyik kiválasztott lett Némedi Konrád, a Dunaferr SE kenusa, akire szavazni lehet, hogy elnyerje a Nap Hőse címet.
2015-10-02Két aranyat gyűjtött NémediLengyelországban a múlt hét végén az Olimpiai Reménységek Versenyén a Dunaferr SE két kenusa Némedi Konrád és Slihoczki Ádám is részt vett. Némedi Konrád öt aranyat, három ezüstöt és egy bronzérmet nyert.
2015-10-01Némedi két aranya31 aranyérmet, összesen 63 dobogós helyezést szerzett a magyar kajak-kenu válogatott az olimpiai reménységek versenyén a hétvégén. A Dunaferr SE kenusa, Némedi Konrád két aranyérmet nyert.
2015-09-22Némedi döntőbenAz kajak-kenu ifi és U23-as Európa-bajnokságon C-1 200 méteren a kilencedik helyen végzett Némedi Konrád, a Dunaferr SE kenusa.
2015-09-18Némedi az ifi Eb-n lapátolElkezdődött Romániában az U23-as és ifi kajak-kenu Eb, amelyen a Dunaferr SE kenusa, Némedi Konrád is rajthoz áll.
2015-08-12Bajnokság és válogatóSzolnokon rendezték meg az Ifjúsági és U23-as magyar bajnokságot és Eb-válogatót (július 31-augusztus 2.). A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztály sportolóinak eredményei. Kép: Némedi Konrád.
2015-08-07Éremeső SzolnokonA hétvégén megrendezett országos bajnokságon a Dunaferr SE ifjúsági és U23-as kajak-kenusai, hét érmet nyertek. Némedi Konrád négy érmet, Pető Réka Dominika három érmet szerzett.
2015-07-27Némedi vb-hatodikA magyar kajak-kenu válogatott tíz világbajnoki címet, összesen 18 érmet szerzett az ifi és U23-as vb-n, amelyen a Dunaferr SE két kenusa, Hajdu Jonatán és Némedi Konrád is rajthoz állt.
2015-07-24Ma bemutatkoznakJúlius 23-án az első előfutamokkal elkezdődött a portugáliai ifi és U23-as kajak-kenu világbajnokság. Július 24-én mindkét dunaújvárosi kenus, Némedi Konrád (kép) és Hajdu Jonatán is rajthoz áll.
2015-07-21Válogató utánJúlius 19-én a Dunaferr SE kenusai számára befejeződött a második felnőtt világbajnoki válogató, az eredmények alapján Hajdu Jonatán bekerült a csapatba.
2015-07-07Slihoczki tripla aranyaA hétvégén rendezte meg Sukorón a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a vidékbajnokságot, amelyen a Dunaferr SE sportoló több érmet és számos értékes, pontszerző helyet gyűjtöttek be. Hajdu Jonatán és Némedi Konrád bekerült a világbajnoki csapatba. Slihoczki Ádám három aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2015-06-12Kenus ezüstSzegeden, a Maty-éren lebonyolított világbajnoki válogatón Némedi Konrád, a Dunaferr SE ifjúsági kenusa az egyesek 1000 méteres döntőjében ért el második helyezést.
2015-06-09Hatalmas csaták MilánóértA hétvégi, első felnőtt, ifjúsági és parakenu világbajnoki válogatón részt vettek a Dunaferr SE kajak-kenu versenyzői. Részletes eredmények a cikkben.
2015-05-22Némedi remekeltA hétvégén megrendezett ifjúsági U23-as rangsoroló versenyen a Dunaferr SE kenusa, Némedi Konrád három éremmel: két arannyal és egy bronzzal zárta a versenyt.
2015-05-19Némedi Konrád volt a legjobb újvárosiA szolnoki ifjúsági és U23 Rangsoroló versenyen, a Dunaferr SE kenusa Némedi Konrád (kép) két arany- és egy bronzérmet, Kovács Máté András ezüstérmet nyert.
2014-09-19Némedi Konrád a legeredményesebbA hétvégén a szlovákiai Pöstyénben rendezték a kajak-kenu három korosztályát átfogó Olimpiai Reménységek Versenyét.A Dunaferr SE-ből három kenus, Kovács Máté András, Némedi Konrád és Slihoczki Ádám versenyzett. A legeredményesebb Némedi Konrád lett, aki egy arany- és két ezüstérmet nyert. Kovács Máté András bronzérmet szerzett.
2014-09-16Ez gombócból is bőven sok lenneA magyar kajak-kenu válogatott a szlovákiai, pöstyéni Olimpiai Reménységek Versenyén. Az utánpótlás versenyen a Dunaferr SE három kenusa is szerepelt: Kovács Máté András, Némedi Konrád, Slihoczki Ádám. Némedi Konrád arany- és két ezüstérmet, Kovács Máté András bronzérmet nyert.
2014-08-06A serdülő Némedi ifi bajnok lettAugusztus 2-3-án Szolnokon rendezte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség az Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságot a Dunaferr versenyzőinek részvételével. Némedi Konrád ifjúsági magyar bajnok lett, Kiss Balázs ezüstérmet nyert.
2014-07-30Utánpótlás bajnokikA hétvégén rendezték meg a 10-16 éves kajak-kenusok gyermek, kölyök, valamint serdülő magyar bajnokságát, a Kolonics György Emlékversenyt. A Dunaferr SE sportolóinak részletes eredményei a cikkben. Kép: Némedi Konrád.
2014-07-08Világversenyeken eveznekA válogatók után a Magyar Kajak Kenu Szövetség kijelölte a felnőtt Európa- és világbajnokságon szereplő csapatot, amelybe két Dunaferr SE kenus, Hajdu Jonatán és Vass András is bekerült. A fiatalabb versenyzők pedig a vidék bajnokságon szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2014-06-12Az első válogató utánA hosszú hétvégén a felnőtt és utánpótlás kajak-kenu versenyzők komoly tétért versenyeztek: világ- és Európa-bajnoki válogatókat rendeztek Szegeden. A Dunaferr SE eredményei, kép: Vass András.
2014-05-14Az ifjúsági olimpiáértA Magyar Kajak-Kenu Szövetség május 10-11-én Szolnokon rendezte meg a II. Ifjúsági Olimpiai Játékokat. Eredmények: 1. Hajdu Jonatán, Kovács Máté András, 3. Némedi Konrád.
2014-05-08Érmek az év első versenyérőlMájus 10-én a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának versenyzői az idei szezonban először Tolnán, az Évadnyitó Maratonon vettek részt. Helyezések: 1. Némedi Konrád (kép), Árva Bálint, Györki Máté, Derzsy Dániel-Kovács Áron, 2. Szellák Szabina, 3. Slihoczki Ádám (kép), Gáspár Levente, Kovács Bendegúz. Részletes eredmények a cikkben.
2013-10-09Az utolsó kiadó helyekért is versenyeztekA hétvégi, Dunai István Emlékverseny, a sukorói utánpótlás kajak-kenu verseny egyben válogatott keretfeltöltő is volt, a Dunaferr SE-ből végül öt fiatal lett tagja a korosztályos csapatoknak: Hajdu Jonatán, Némedi Konrád, Slihoczki Ádám (kép), Kollár Kristóf, Kovács Máté.
2013-09-17A mi aranyos ifjainkA kenus Hajdu Jonatán öt, míg Némedi Konrád két aranyérmet szerzett az Európai Olimpiai Reménységek Versenyén. Részletes eredmények a cikkben.
2013-08-08Némedi két aranyérmeA Magyar Kajak-Kenu Szövetség a 10-16 éves korosztály számára megrendezte az országos bajnokságot, a gyermek, kölyök, serdülő magyar bajnokságot. A Dunaferr SE sportolóinak részletes eredményei a cikkben.
2013-07-11Némedi Konrád három aranyérmeA kajak-kenu Vidékbajnokságon részt vett a Dunaferr SE csapata és a rácalmási klub is. Némedi Konrád (kép) három aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
Világkupa és rangsoroló előttA hétvégén két versenyen is érdekeltek lesznek a Dunaferr Sportegyesület kajak-kenusai, Hajdu Jonatán Portugáliában a Világkupán szerepel, míg az ifjúsági és U23-as versenyzők a szolnoki rangsorolón versenyeznek. Beszélgetés az edzővel, Molnár Gergellyel.