Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

20 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2018-04-25Szurkolói szemmel a vb. A jégkorong-vb szurkolói szemmelA magyar jégkorong-válogatott csatáinak szünetében, a most zajló budapesti divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában egy különleges sprintversenyt rendeznek, amint kiderült, mindenféle korú auto­gram- és szelfivadászoknak.
2017-06-16Inline hoki világbajnokság előtt, dunaújvárosiakkalPozsonyban rendezik meg a divízió I-es inline (görhoki) világbajnokságot június 25. és 27. között. A magyar válogatottban nyolc, Dunaújvároshoz köthető játékos szerepel.
2017-06-08Dunaújvárosiak görhokivalA Dana ETO Inline HC Győr nyerte a Bauer Inline (görhoki) Magyar Kupát a Marczi Skate csapata ellen. A négyes döntőnek a múlt héten az újpesti jégcsarnok adott otthont, ahol a helyzeteit nagyszerűen értékesítő győri csapat megvédte bajnoki címét.
2016-03-19Igazi csapatmunka voltAz orvosok szerint egy mindössze egy éve zöld jelzést kapott új eljárásnak köszönhető, hogy Peterdi Imre válogatott jégkorongozó teljesen felépülhet március 4-i stroke-ja (agyi érkatasztrófa) után.
2016-03-18Javul Peterdi Imre állapotaA Dunaújvárosi Acélbikák 35 éves jégkorongozóját, a csapat kapitányát agyvérzés miatt kórházba szállították március 12-én. Nyílt levélben számolt be állapotáról szurkolóinak.
2016-03-14Pedró, nagyon kemény vagy!Peterdi Imre, a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi válogatott jégkorongozója március 5-én agyvérzést kapott, de már jobban van. Peterdi Imre üzenete.
2015-10-00Jeges ütközetekAz átalakított DAB férfi jégkorongcsapat bemutatása. Nyilatkozik Peterdi Imre játékos, Azari Zsolt elnök és Lee Gilbert edző.
2015-07-13Peterdi Imre lett a legjobbÖtödik helyen végzett a magyar inline jégkorong-válogatott a finnországi Divízió 1-es világbajnokságon. A mérkőzés legjobbjának az Acélbikák játékosát, Peterdi Imrét választották.
2015-06-17Egykori Bikák görhokibanBefejeződött a Bauer Inline Magyar Kupa. A csapatokban több egykori és jelenlegi dunaújvárosi jégkorongozó is szerepelt.
2015-06-16Új játékosok érkeznekJúnius 17-én jár a jégkorong MOL Liga nevezési határideje. Információink szerint a DAB csapata is nevezett. Az Acélbikáknak eddig tíz igazolt játékosa van, a sportolók névsora a cikkben.
2013-09-01Sport és tanulásTomanóczy Tibor (a Dunaferr felnőtt és utánpótlás csapatainak edzője, a magyar junior férfi röplabda válogatott szövetségi kapitánya) és Peterdi Imre (jégkorongozó) iskolai élményei.
2012-09-12Kijelölték a stábokatA Magyar Jégkorong Szövetség kijelölte a válogatott keretek edzőit. A dunaújvárosiak közül Peterdi Imre vendégedző, Szilassy Zoltán pedig a serdülők edzője lesz.
2012-05-25Peterdi Imre aranyérmes (kishír)A Marczi és a MAC Rokkó közös csapat nyerte a magyar inline (görhoki) bajnokságot. A csapat tagja volt a Dab.Docler játékosa, Peterdi Imre is.
2012-02-25Peterdi a hét legjobbjaA Magyar Jégkorong Szövetségben minden héten megválasztják a MOL Liga legjobb játékosát. A hét legjobb játékosa Peterdi Imre, a DAB.Docler jégkorongozója.
2009-06-11Peterdi Imre eligazoltPeterdi Imre, Vas Márton és Ladányi Balázs dunaújvárosi jégkorongozók az Alba Volán csapatához igazolnak.
2009-05-13Most sem tudja felfogniBeszélgetés Peterdi Imrével, az Acélbikákk jégkrongozójával, aki a válogatott tagjaként részt vett a svájci jégkorong-világbajnokságon.
2008-11-11Peterdi Imre többet játszott, mint a vb-nA magyar jégkorong-válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg az olimpiai előselejtezőt. A DAB játékosai közül Peterdi Imre játszott a csapatban. Beszélgetés a sportolóval.
2008-04-24Boldogok és pihennekBeszélgetés Peterdi Imrével (DAB-Extra.hu), aki tagja volt a világbajnok magyar válogatott jégkorong-csapatnak.
Néhány kép a DAB játékosairól akció közbenPeterdi Imre, Ladányi Balázs, Azari Zsolt
Kép Peterdi ImrérőlA Dunaferr SE jégkorongozója, majd DAB-DOCLER. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.