Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

134 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-03-25Telt ház várta az államtitkárt. Soha még ekkora tétje nem volt a választásnak!Március 22-én, kedden délután választási fórumot tartott Menczer Tamás államtitkár Nagyvenyi­men, a művelődési házban, telt ház előtt. A megjelenteket, kiemelve dr. Galambos Dénes korábbi országgyűlési képviselőt és Radulovics Bojána olimpiai ezüst­érmes kézilabdázót, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Mészáros Lajos, Fejér megye 4-es számú választókerületének fideszes országgyűlésiképviselő-jelöltje köszöntötte.
2022-03-23Az eredmények megóvása a tétMárcius 22-én, kedden délután választási fórumot tartott Menczer Tamás államtitkár Nagyvenyimen, a művelődési házban. A megjelenteket, kiemelve dr. Galambos Dénes korábbi országgyűlési képviselőt és Radulovics Bojána olimpiai ezüstérmes kézilabdázót dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Mészáros Lajos, Fejér megye 4-es számú választókerületének fideszes országgyűlésiképviselő-jelöltje köszöntötte.
2022-01-10A Hírességek Csarnokában. Örökre beírta magát a magyar kézilabdázás legjobbjai közéA Magyar Kézilabda Szövetség beiktatta a Hírességek Csarnoka alapító tagjai közé Radulovics Bojanát. A Dunaferr legendás játékosával, az MKSZ elnökségi tagjával ennek alkalmából beszélgettünk.
2021-12-18Avatás és beiktatás. Legendák beiktatása és gála az új szupercsarnok avatásán"Csütörtökön ünnepélyes keretek között adták át az új budapesti multifunkciós arénát, a kontinens hetedik legnagyobb ilyen létesítményét, amely a januári kézilabda-Eb során végig a magyar válogatott otthona lesz. A látványos megnyitón gálameccs keretében pályára léptek korábbi nagy játékosok, illetve beiktatták a hírességek csarnokának tagjait is. Köztük a dunaújvárosi Radulovics Bojanát, a Dunaferr ikonikus játékosát."
2021-03-26Mécsesek lángjánál közösen emlékeztek. Ő az, akit csak szeretni lehetettBába Mihályt, Bábamisit, ha úgy tetszik Bubut, egész Dunaújváros gyászolja, és érthetetlenül áll a halála előtt.
2019-01-02A pályára születettHazánk nélkül sosem jutott volna el olimpiára, ezért nagyon hálás Magyarországnak Radulovics Bojana, aki edzőként megbolondulna, a dunaújvárosi akadémia szakmai vezetőjeként viszont igyekszik sokat tenni a kézilabdáért.
2018-11-13A Kohász várja az adai lányokat. A Kohász várja az adai tehetségeketA vajdasági város leány kézilabdacsapatai, az U 13 és az U 10-es korosztályban jöttek el Dunaújvárosba, és vettek részt a tornán, ahol a dunaújvárosiak két csapata, az adai két együttes és a Dömsöd csapatai vetélkedtek egymással. A vajdasági közösség és a dunaújvárosiak megtalálták egymást, és november 12-én, hétfőn együttműködési szerződést kötöttek.
2018-08-10Adomány.Kézisek a gyerekek gyógyulásáért. A DKKA játékosainak adománya a kórház gyermekosztályának javáraA gyrekek gyógyulása érdekében százezer forintos adománnyal kedveskedtek a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia tagjai a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának javára. A kórház az adományból egy transzport kocsit vásárol majd.
2018-08-08Kéziseink segítettek a kórháznak. Közös reggelivel kedveskedtek a Dunaújvárosi Kohász újoncainakFontos programokon vettek részt augusztus 7-én, kedden délelőtt a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának vezetői, szakemberei, fiatal játékosai, illetve az NB I-es felnőttegyüttes. Reggelizés után jótékonykodás következett a kórház gyermekosztályának.
2018-08-07Újra a BL-szereplés a cél? Újra a BL-ben a Dunaújváros?A közelmúltban változás történt a női kézilabdacsapatot és az akadémiát működtető cég, a DKKA Kft. vezetésében. Szemenyei Istvánt Nyakacska Zsolt váltotta az ügyvezető igazgatói pozícióban, aki korábban az egyik legsikeresebb időszakában már vezette a dunaújvárosi női kézilabdát. Talán éppen ezért vetődik fel sokunkban a kérdés: vajon újra a Bajnokok Ligája (BL)-szereplés a cél?
2018-05-11Jótékonykodtak a kézisek is. Doboktól és latin ritmusoktól volt hangos a kamarateremLegutóbb a harmonikaállomány javításához, újabb hangszerek vásárlásához gyűjtöttek, most a dobterem szigetelése volt a jótékonysági koncertjük célja. Május 09-én, kedden este megtelt a kamaraterem, színpadon az ifjú dobosok, majd a Gipsy Kings szórakoztatta a közönséget.
2018-04-00Akadémia a magyar tehetségeknekInterjú Radulovics Bojánával, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai vezetőjével a klub elmúlt hét esztendejéről.
2018-03-07Nem csak jól sportolnak, tanulnak is. Ünnepelték a jó tanulókat és a kiváló sportolókatMárcius 6-án, kedden rövid kis ünnepséget tartottak a Rudas középiskolában. Szép volt, rövid és fontos volt. Ugyanis hét tanulónak, akik kézilabdás lányok is, örömöt szereztek.
2017-12-21Női kézilabdázók évzárója. Évet búcsúztatott a felnőtt női kézilabda-együttesDecember 19-én, kedden este tartotta meg az évet értékelő és záró összejövetelét a Dunaújvárosi Kohász női felnőtt kézilabdacsapata. A rendezvényen megjelent dr. Dorkota Lajos a MEKH elnöke, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára, a D. Kohász Akadémia alapítványának elnöke, dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, dr. András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora, az egyetem kancellárja Kiss Ádám, önkormányzati képviselők, valamint a támogatók és természetesen az akadémia szakmai igazgatója Radulovics Bojana, ügyvezetője Szemenyei István, a csapat mellett dolgozó szakemberek, és a játékosok.
2017-12-11A kevesebbet hibázó franciák győztekSzinte napra pontosan, tizennégy évvel ezelőtt játszott Zágrábban világbajnoki döntőt a magyar női kézilabda válogatott a francia nemzeti gárdával.
2017-10-27A titok: a közösségOktóber 27-én, péntek este, 18 órától Győrben lép pályára a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata bajnoki mérkőzésen. Az eddig is zsúfolt programnak ez a csúcsmérkőzése.
2017-09-08Új csarnok is épül. Történelmi sportberuházásEgy évek óta várt nagy beruházásra mondott igent egy szeptember 5-én, kedden nyilvánosságra hozott kormányrendelet. Hatmilliárd forintból épülhet meg az új multifunkcionális csarnok. Látványtervet mutatunk.
2017-09-08Nagyon erős lesz a következő bajnoki sorozat a hölgyeknek. Az edző szemével. Biztos háttérrel. Radulovics várja a rajtotSzeptember 9-én, szombaton indul a pontvadászat. A Dunaújvárosi Kohász felnőtt női kézilabdacsapata megkezdi a hazai pontvadászatot. Az elmúlt évek eredményei most is köteleznek.
2017-08-23Bojana volt a példaképeAnnak ellenére, hogy fiatal, azért már kacskaringós utat járt be Szekerczés Luca (kép), a Dunaújvárosi Kohász újonnan igazolt jobbátlövője.
2017-08-16Napfény a jégenVolt egyszer egy Dunaferr. Igazi posztszocialista nagyegyesület, amely jégkorongban, labdarúgásban, röplabdában és kézilabdában is felért itthon a csúcsra, a női kézisek pedig KEK és EHF-kupa megnyerése után 1999-ben a Bajnokok Ligájában is aranyérmesek lettek.
2017-07-18Megkezdték a felkészülést a kézis hölgyek. Hatvan edzés nyolc hétenJúlius 17-én reggel edzéssel kezdődött az új bajnoki évre szóló felkészülés a DKKA női kézilabdázóinál. Az első edzésen, valamint a délutáni tájékoztatón már az új játékosok is részt vettek: Szekerczés Luca, Kazai Anita, Dombi Luca, Bouti Fruzsina, Katarina Tomasevics, Monori Orsolya.
2017-04-01Lelkesítő sorok máraA szerkesztőségben egy-egy fontosabb sportesemény előtti utolsó beharangozó vagy elemző anyagot szoktuk lelkesítőnek nevezni. "Tehát írjál légy szíves egy hetven soros lelkesítőt a mai mérkőzésről."
2017-03-18Az utánpótlás jövője. Változások az utánpótlásnálKedves vendéget, régi ismerőst fogadott a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia. A szövetség új szakmai igazgatója, az egykori dunaújvárosi sikeredző, Zsiga Gyula (kép) érkezett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémiához.
2017-02-13Sportos találkozó polgármesternélSportos téma, azon belül is a kézilabda dominált február 10-én, pénteken délelőtt a városházán...
2017-02-09Már előre is terveznek. Előre hozott változásHat játékos hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesénél, míg Zdravko Zovko mentorként segíti a jövőben György László vezetőedző munkáját.
2017-02-01Minden meccs másNincsenek jó emlékeink mostanában az Érd elleni bajnoki és kupamérkőzésekről. Ennek nem más az oka, csak az, hogy a február 1-i, szerdai ellenfelünknek nagyon erős a kerete.
2016-12-12A szeretet szép példája. Boldogsággal teli szép napDecember 10-én, szombaton egész nap Nagy Kamilla meggyógyulásáért pattogott a kézilabda a sportcsarnokban.
2016-12-09Felejthető első félidődecember 6-án, kedden japán válogatott csapatával játszott edzőmérkőzést a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdagárdája, december 8-án, csütörtökön pedig már az NB I-es csapat, a Budaörs érkezett Dunaújvárosba. A Kezedben a jövő elnevezésű alapítvány, amelynek elnöke dr. Dorkota Lajos, valamint a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia ügyvezetője, Szemenyei István , és szakmai igazgatója Radulovics Bojana bejelentették, hogy minden év augusztusában Horváth Nikolett Emléktornát fognak rendezni serdülők számára.
2016-11-21Szomorúság és gyász a csarnokban. Dolgozni, menni tovább!Közel telt ház volt kíváncsi a Dunaújvárosi Kohász - Érd EHF Kupa visszavágó mérkőzésre. Annak ellenére, hogy az első találkozón hétgólos vereséget szenvedett a Kohász Érden (29-22). A találkozó után a tizennyolc esztendős korában november 18-án, pénteken este elhunyt Horváth Nikolettre, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosára emlékeztek a szurkolók, társak, edzők, vezetők.
2016-10-27Boki csak egy van!Radulovics Bojana kivételes egyéniség, magyar, olimpiai, vb-, Eb-gólkirálynő, legjobb magyar játékos. A DKKA szakmai vezetőjeként ma már arra törekszik, hogy legyenek követői, mert volna mit megismételniük a magyar női kézilabdasportban.
2016-09-26Köszönet és taps olimpikonjainknak. Munkás mérkőzés voltA szeptember 24-i kézilabda mérkőzés szünetében kilencszáz néző tapsolhatott a dunaújvárosi olimpikonoknak, akik ajándékot kaptak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiától.
2016-09-16Tények indulás előttA kézilabda szerelmesei már nagyon várják szeptember 17-ét, amikor a Dunaújvárosi Kohász női felnőtt, junior és ifjúsági csapata megkezdi az új bajnoki év sorozatát.
2016-09-15Fejér megyében ülésezett az MKSZ elnökségeKihelyezett ülést tartott a héten Martonvásáron a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége, a házigazda pedig a Fejér megyei szövetség volt.
2016-08-15Jó tanács: a végén kell nyerniAz V. Kohász Kupa első napjának végén eldőlt: a német Metzingen csapatával játssza a házigazda a döntőt augusztus 13-án, szombat délelőtt. Ehhez az kellett, hogy nagy csatában 18-17-re nyerjen a Kohász a Békéscsaba ellen augusztus 12-én, pénteken.
2016-08-13Kapcsolat a dánokkal. Ma finálét játszunkAz augusztus 12-én kezdődött V. Kohász Kupa a házigazdákkal együtt hat női kézilabda együttes tornáját jelenti. A Békéscsaba és a Debrecen mellett három külföldi csapat, a német TuS Metzingen, a dán Viborg és a horvát Podravka, azaz jó nevű európai együttesek fogadták el a Dunaújvárosi Kohász meghívását az augusztus 12-13-i tornára. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia első találkozója után közös nyilatkozatot tett a dán Viborg együttesének elnökével.
2016-08-12Szorosabb kapcsolat a szekszárdi klubbal. Az érmekért indulnak harcbaSzezonnyitó sajtótájékoztatón ismertette a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése a soron következő szezonra kitűzött céljait, bemutatták az új igazolásokat, illetve az utánpótlás bázis szélesítéséről is szó volt. Az eseményen Radulovics Bojana (kép) szakmai igazgató és Bay Attila (kép), a Szekszárdi Fekete Gólyák KC elnöke együttműködési megállapodást írt alá.
2016-08-00Magyarrá lenni...Beszélgetés Radulovics Bojanával, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai igazgatójával, aki Palicson nevelkedett, s 1999-ben tette le a magyar állampolgári esküt.
2016-05-30Akadémiai színvonalonMájus 27-én a Campus Étteremben tartotta meg a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia évzáró értekezletét.
2016-05-11Első, második megtámadvaBeszélgetés Zdravko Zovko kézilabdaedzővel.
2016-05-07Mámor. Egy szép álom vált valóra tegnapMájus 6-án a női kézilabda EHF-kupa döntőjének visszavágóján két gólos hátrányból indult a Dunaújvárosi Kohász a német TuS Metzingen ellen.
2016-05-05Szurkoljunk! Kínaival kellene kezdeniÚgy hírlik, a május 6-i, pénteki EHF Kupa visszavágó mérkőzésre a Veszprémi Arénában ötezer magyar szurkoló fog drukkolni Zdravko Zovko együttesének, a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának.
2016-04-28Kell nekünk az a serleg!Az ötéves dunaújvárosi kézilabda Akadémia dicsőséges útja az európai kupában.
2016-02-23Két szép mérkőzéstKét mérkőzést is játszik az EHF Kupában majd a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata a Volga menti Asztrahanocska csapatával. Beszélgetés Radulovics Bojana szakmai igazgatóval.
2015-12-16Hajrá, norvég válogatott!"Azok után, hogy a magyar női kézilabda-válogatott hétfőn kikapott a lengyelektől, és nem jutott be a negyeddöntőbe a dániai világbajnokságon, minimálisra csökkentek esélyei, hogy kijusson a márciusi olimpiai kvalifikációs tornára, és ezzel együtt a riói ötkarikás játékokra." Radulovics Bojana véleménye.
2015-10-22Államtitkári segítség (képalíárás)Tegnap délelőtt dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerda délben rövid, szakmai látogatást tett a dunaújvárosi sportlétesítményekben. (nem teljes szöveg)
2015-10-13A jövő féltése az indokOktóber 12-én a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatót a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia. Ezen mutatták be a a Kohász első osztályú női felnőtt csapatának új vezetőedzőjét, az Európa-hírű mestert, Zdravko Zovkot.
2015-08-13A Kohász a Kohász KupáértNégy éve, amikor az Akadémia átvette a felnőtt csapatot, kezdődött el a kétnapos Kohász Kupa története. Azóta már más-más néven, de hagyománnyá vált augusztus végén.
2015-07-14A pihenés után munka vanJúlius 13-án délben a Campus Étterem különtermében rendezte meg az új bajnokság előtti sajtótájékoztatóját a női Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiája, ahol az új játékosok - Kovács Anna, Szalai Babett, Oguntoye Viktória, Hajtai Vanessza, Termány Rita - is bemutatkoztak.
2015-05-28Partnerséget vállaltak, aláírtakA Dunaújvárosi Főiskola-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nkft. és a Vertikál VKSZ Zrt. támogatási szerződést írt alá május 27-én.
2015-04-24MKSZ: új vezetésA Magyar Kézilabda Szövetség elnöke Kocsis Máté lett. Az elnökségben a női válogatottért és a női utánpótlásért Pálinger Katalin és Radulovics Bojana felelnek a jövőben.
2015-04-18Radulovics ismét elnökségi tagA Magyar Kézilabda Szövetségnek újra elnökségi tagja Radulovics Bojana. A szövetség tisztújító közgyűlésén elismerő oklevelet kapott Ferling Bernadett.
2015-03-24Tegnaptól itthon dolgozikEgykor dunaújvárosi kézilabdázó, edző György László, aki városunkhoz kötődik, eddig a balatonfüredi KSE utánpótlás-szakágvezetőjeként dolgozott. Beszámoló a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia sajtótájékoztatójáról. A csapatnál már a bronzérem megszerzése a cél.
2015-02-04A csapat készen áll a küzdelemreDunaújvárosi Kohász KA - Érd női bajnoki mérkőzés lesz február 4-én a sportcsarnokban. A meccset a tv is közvetíti. Radulovics Bojana és Triscsuk Krisztina a mérkőzésről.
2014-11-21A hivatal mögött korcsolyázhatunkKorcsolyapálya lesz a városházánál a téli hónapokban. Beszámoló Cserna Gábor november 20-i sajtótájékoztatójáról.
2014-10-29Jön az ősi rivális péntekenBeszélgetés Radulovics Bojanával, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia igazgatójával.
2014-09-30Kormányfői látogatásA Kézilabda Akadémián járt szeptember 29-én orbán Viktor miniszterelnök.
2014-09-04Megható találkozás voltA Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia átadta az adományt Horváth Niki, tehetséges fiatal kézilabdázónak.
2014-08-28Örörmet okozó látogatásRadulovics Bojana és Szemenyei István, a DKKA vezetői meglátogatták Horváth Nikit, a kézilabda-akadémia játékosát, aki a Budakeszi Rehabilitációs Intézetben áll orvosi kezelés alatt.
2014-08-18Niki bajban van, segíteni kell!A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia fiatal tehetséges kézilabdázója, Horváth Niki gyógyulásához gyűjtést szervezett Szemenyei István ügyvezető és Radulovics Bojana szakmai igazgató.
2014-08-15Tájékoztató az akadémiárólA Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetősége augusztus 14-én sajtótájékoztatót tartott a csapatról, a programokról, a csarnokról. A tervek szerint az év végén megkezdik a felújítási munkákat a sportcsarnokban.
2014-05-21Pozitív a mérleg a kézilabda-szövetségnélA Magyar Sport Házában megtartotta évi rendes küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség. Ezen elfogadták a 2013. évről szóló beszámolókat, a szövetség 2014. évi költségvetését. Az elnökség tagja a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója, Radulovics Bojana.
2014-04-09Csütörtökön az elsőÁprilis 10-én a Népligetben játszik az alapszakasz második Fradi és a harmadik Dunaújvárosi Kohász első osztályú női kézilabdacsapat. Beszélgetés Radulovics Bojana szakmai igazgatóval.
2014-03-14"A mi csapatunk egy nagy család"Beszélgetés Radulovics Bojanával a kézilabdacsapatról, az akadémiáról.
2014-03-11Nem várt helyen a hölgyekA Dunaújvárosi Kohász az alapszakasz végére öt lépcsőfokot ugrott fölfelé. Beszélgetés Radulovics Bojanával.
2013-12-21Évzárót tartott az AkadémiaA Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia december 20-án megtartotta évzáró, karácsonyi összejövetelét. Kép: radulovics Bojana és Klujber Katrin.
2013-09-04Kellemes meglepetés a nyitányon"A Dunaújvárosi Kohász NB I-es női kézilabdacsapata remek rajtot vett szombaton a bajnokságban. Mátéfi Eszter együttese tizenegy góllal nyert Veszprémben." Kép: Vincze Melinda és Vig Vivien.
2013-08-30Cél: stabil középcsapat a D. KohászBeszámoló a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetőségének sajtótájékoztatójáról.
2013-05-23Radulovics Bojana, BokiFair play-életmű díjat kapott.
2013-04-10Elismerés: Életmű-díjFair Play Életmű-díjat kapott Radulovics Bojana kézilabdázó. A MOB Fair Play Bizottsága április 10-én adta át a díjat.
2012-12-11"Hatan vannak ők is"Beszélgetés Radulovics Bojanával női kézilabda Európa-bajnokság kapcsán.
2012-08-01Ismét a nemzet sportvárosa lehetünkBeszámoló a tervekről.
2012-07-18Csodákra készülnekA Magyar Kézilabda Szövetség az NB I-es mezőny tizenkettedik csapataként elfogadta a dunaújvárosiak indulását. A dunaújvárosi női csapat Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia elnevezéssel indul a bajnokságban. Beszélgetés Szemenyei Istvánnal és Radulovics Bojanával.
2012-07-13Ötvenmillió forint támogatást kapott a kézilabda-akadémia"Az NB I-es bajnokságban induló Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia várhatóan harmincmillió forint támogatást kap központi forrásból." A végleges döntés szerint ötvenmillió forint támogatást kapott az új egyesület.
2012-07-12Sport, város - jövőSajtótájékoztatót tartottak a helyi sportéletről, sportlétesítmények helyzetéről, a tervekről. "Az Aquantis élményfürdőt és a Szalki-szigeten működő szabadstrandot is üzemeltető debreceni székhelyű Hunép-Uniszol Zrt. és a szintén debreceni illetőségű Unirent Hungária Kft. üzemeltetheti az önkormányzat tulajdonában álló sportingatlanokat, beleértve a jégcsarnokot is."
2012-05-15NB I vagy NB I B? - ez itt a nagy kérdésMi lesz a dunaújvárosi első osztályú női kézilabdacsapat sorsa? Radulovics Bojana szakmai igazgató és Szemenyei István a Dunaújvárosi Főiskola-Akadémia ügyvezetője már megszervezte azt a csapatatot, amellyel ősszel az NB I B-s bajnokságban indulnának.
2012-05-09A város sportjárólSajtótájékoztatót rendezett Dunaújváros sportéletéről, sportkoncepcióról Cserna Gábor polgármester, Szepesi Attila gazdasági alpolgármester és Szemenyei István, a női kézilabda-akadémia igazgatója.
2011-12-02A sportikon elbúcsúzottEmlékezetes gála Radulovics Bojana tiszteletére.
2011-11-30Boki elbúcsúzottBaráti találkozón búcsúzott el az aktív játéktól az egykori magyar válogatott kézilabdázó, Radulovics Bojana a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A mérközésen a BL-győztes Dunaferrr és a DunaújvárosiNKS csapott össze.
2011-11-28A kilences mez az övéTelt ház fogadta az aktív sportolástól búcsúzó ünnepeltet, Radulovics Bojanát november 26-án a Dunaferr Sportcsarnokban.
2011-11-26Bokit búcsúztatjukVisszavonul Radulovics Bojana a világhírű, dunaújvárosi kézilabdázó. Kép Radulovics Bojanáról és kisfiáról.
2011-11-24A kilences mez utoljáraVisszavonul Radulovics Bojana. Csapattársak visszaemlékezései. "Simics Judit, Bohus Bea és Balogh Bea szerint is: Bokival élmény volt játszani."
2011-11-23Büszke rá, hogy vele dolgozottBeszélgetés Zsiga Gyula mesteredzővel Radulovics Bojanáról.
2011-10-26Akadémia tervekkel,fejlesztésekkelMásfél éves előkészület után, márciusban megkezdte működését a Dunaújvárosi Főiskola - Dunaújvárosi Főiskola - Du8naújvárosi Kézilabda Akadémia, amelyet Dunaújváros Önkormányzata és a Dunaújvárosi Főiskola közösen hozott létre. Radulovics Bojana szakmai igazgatóként irányít.
2011-09-30Boki tenyere örökre ott leszRadulovics Bojana olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó kézlenyomata a Magyar Sportcsillagok Falán.
2011-08-11Boki nem húz meztRadulovics Bojana visszavonul. Mostantól a dunaújvárosi kézilabda-akadémia szakmai vezetője. Interjú.
2011-07-01Sziszi bá' elköszöntA Mester úgy döntött: távozik - Kiss Szilárd elhagyja Dunaújvárost. Interjú. A csapatból eligazolt: Balogh Bea, Nagy Ivett, Radulovics Bojana abbahagyta a játékot.
2011-05-28Rutinos távozókBeszélgetés Sáriné Kocsis Erzsébettel, a női kézilabdázók ügyvezetőjével.
2011-03-03Akadémikus a megoldásMegalakult a Dunaújvárosi Főiskola- Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Közhasznú Nonprofit Kft. (DF-DKA Nkft.). Sportszakmai irányítónak Radulovics Bojanát, ügyvezető igazgatónak Szemenyei Istvánt kérték fel.
2011-02-25Végrehajtható a költségvetésBeszámoló a közgyűlésről: költségvetés, új médiakoncepció, Stossek Mátyás lemondott a Média Duna Invest Kft. ügyvezetői posztjáról, helyette Varga Richárd vezeti március elsejétől, a vízdíj emelés, létrehozták a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Közhasznú Non-profit Kft-t, amelynek ügyvezetője Szemenyei István, szakmai vezetője Radulovics Bojana lesz.
2011-01-05Sok sportoló távozottBeszámoló, rövid összefoglaló Dunaújváros sportéletéből, egyesületek, sportolók sporteredményeiről (2010. második félév).
2011-01-04Megküzdöttek a sikerértBeszámoló, rövid összefoglaló Dunaújváros sportéletéből, sporteredményeiről (2010. első félév).
2010-12-31A kézilabda királynőjeA debreceni kézilabdagálán újra játszották a Dánia - Magyarország olimpiai döntőt. Az Évtized Kézilabdázója címet Radulovics Bojana (kép) kapta.
2010-12-24Ünnep otthon, a pályánBeszélgetés Radulovics Bojana dunaújvárosi kézilabdázóval.
2010-12-22Az a nagy csapat összeállÚjra Magyarország - Dánia kézilabda találkozó, amelyen öt dunaújvárosi is játszik Radulovics Bojana, Balogh Beáta, Zsemberyné Simics Judit, Farkas Andrea és Siti Beáta. Visszaemlékezés a 2000-es olimpiára.
2010-04-16Ha kell, átmegy a falon isBeszélgetés Radulovics Bojana kézilabdázóval.
2010-03-10Orbán Viktor felkérte Radulovicsot: legyen kézilabda-akadémia a városbanA tervekről Radulovics Bojana beszél.
2010-02-13A "kezdő tizenegy"Dunaújvárosi kis- és középvállalatokat látogatott meg Orbán Viktor, hogy vezetőkkel, tulajdonosokkal, és dolgozókkal beszélgessen. A Dunaújvárosi Főiskola médiacentrumában Radulovics Bojanával is találkozott. Interjú.
2010-01-20Minden rendben, hétfőn kezdBeszélgetés Radulovics Bojana kézilabdázóval. (Kép az első oldalon is).
2010-01-15Radulovics kivizsgálásonA Dunaújváros NKKSE női kézilabdázója, Radulovics Bojana kényszerpihenrőre megy.
2009-09-18Bojana visszatér"A dunaújvárosi gárdában ma minden bizonnyal játékra jelentkezik a Dunaferr egykori kiválósága, a 2000-ben és 2003-ban is a világ legjobb kézilabdázójának választott Radulovics Bojana."
2009-09-09Bojana ismét játszikA Dunaújváros NKSE kézilabdázóihoz visszatért Radulovics Bojana. Beszélgetés a sportolóval.
2007-06-29Disneyland PalicsonBeszélgetés Radulovics Bojanával, a Dunaferr SE volt kézilabdázójával, aki idén befejezi pályafutását.
2007-06-22Radulovics befejezteRadulovics Bojana, a Dunaferr NK volt kézilabdázója befejezte pályafutását.
2006-05-24Bojana Győrbe megyRadulovics Bojana és a Dunaferr NK vezetősége nem tudott megállapodni az új szerződésről. A világhírű kézilabdázó a Győr csapatába igazol. Beszélgetés a sportolóval.
2006-05-22Bronzos lányokA kézilabda bajnokságban a Dunaferr NK kézilabdázói bronzérmesek lettek. Három játékos eligazol a csapatból: Bulath Anita, Kindl Gabriella, Mehlmann Ibolya. Még nem tudni marad-e a csapatban Radulovics Bojana.
2006-05-20Ma bronzcsataMarad vagy megy Radulovics Bojana a Dunaferr csapatából? Sorsa bizonytalan, a Dunaferr - elmondás szerint - nem tart rá igényt. A Dunaferr NK vezetés most tárgyalásokat kezd vele, hogy továbbra is a város csapatában játszon.
2006-04-13Ketten a világ legjobbjai köztFerling Bernadett és Radulovics Bojana meghívott kapott a női kézilabda világválogatott mérkőzésére.
2004-12-23Búcsú a válogatottólRadulovcs Bojana (Dunaferr NK) elbúcsúzott női kézilabdaválogatott csapattól.
2004-10-22Radulovics a sportág csillagaRadulovics Bojana Lausanne-ban sportcsillagként elnyerte a sportolók Oszkár-díját. Ő a világ legjobb kézilabdázója. Beszélgetés a sportolóval.
2004-10-19Radulovics a sportcsillagok közöttA lausanne-i Olimpiai Múzeumban az elmúlt héten hétfő került sor - a Sport-Star Awards keretében - a sportcsillagok díjátadó ünnepségére. Radulovics Bojana is díjazott volt.
2004-10-19Sportcsillag lett Radulovics BojanaRadulovics Bojana (Dunaferr NK) elismerésben részesült a sportcsillagok díjazásán, a lusanne-i Olimpiai Múzeumban.
2004-10-13Radulovics elismeréseA lausanne-i Olimpiai Múzeumban a sportcsillagok díjazásán (SportStar Awards) elismerésben részesül Radulovics Bojana a Dunaferr női kézilabdázója is.
2004-10-09Olimpikonok kitüntetéseiAz olimpián résztvevő dunaújvárosi sportolók kitüntetést kaptak. A Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt (polgári tagozata) kitüntetést a Dunaferr NK kézilabdázói és a Dunaújvárosi Főiskola vízilabdázói (Primász Ágnes, Tiba Zsuzsa, Sipos Edit, Tóth Andrea, Zantleitner Krisztina és Zirighné Sós II Ildikó. A Magyar Köztársaság elnöke Köztársasági Elnöki Elismerésben, egyúttal Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét kapta: Kulcsá Anita, Pálinger Katalin, Pigniczki Krisztina, RAdulovics Bojana.
2004-08-30A férfiak a negyedik, a nők az ötödik helyen végeztekAz olimpián a női kézilada válogatott az ötödik helyen végzett. A torna gólkirálya Bojana Radulovics lett.
2004-06-11Kedvező a magyar csapat Eb-sorsolásaRadulovics Bojana lett 2003-ban már másodszor a világ legjobb női kézilabdázója.
2004-06-08Újra Radulovics a világ legjobbja
2004-06-02Radulovics ismét a világ legjobbjaRadulovics Bojanát 2000. után a 2003. évi teljesítményéért is a világ legjobb női kézilabdázójának választották.
2003-12-15Megvertük magunkatEzüstrémes lett a női kézilabda-válogatott a világbajnokságon. A válogatott tagjai közül a dunaferresek: Bohus Bea, Ferling Bernadett, Lovász Zsuzsa, Pálinger KAtalin, Pigiczki Krisztina, Radulovics Bojana.
2002-02-15Háromezer aláírásA Dunaferr Sportcsarnok VIP-termében ünnepélyes keretek között megtörtént a háromezredik aláírás is. Radulovics Bojana és Szathmári János után többen aláírták, hogy támogatják a 2012-es budapesti olimpia elképzelést.
2001-10-26Három arc. Kitüntetések tükrébenInterjú Dunaújváros Díszpolgárával: Radulovics Bojanával, A Dunaújvárosért Díj kitüntetettjeivel: Tomcsányi Évával és Wünsch Lászlóval.
2001-10-24A forradalom évfordulójánA város ünnepi rendezvényéről. Az ünnepi közgyűlésen átadták az önkormányzati díjakat. Dunaújváros Díszpolgára lett: Radulovics Bojana. Dunaújvárosért Díjat kapott: Böszörményi Zoltán posztumusz, Supola Zoltán, Wünsch László, Tomcsányi Éva.
2001-07-20Boki a világ tetejénA kétezres esztendő legjobb kézilabdázójává választotta a World Handball Magazine szaklap Bojana Radulovicsot.
2001-07-20Radulovics sikereRadulovics Bojana a 2000-es évben ő lett a világ legjobb kézilabdázónője, és ismét a Dunaferr SE-ben játszik.
2001-01-25Radulovics Bojana a világ legjobbjainak listájánA hírek szerint Radulovics Bojanaát, a Dunaferr kézilabdázóját, válogatottját jelölték az év játékosa címre. Itt a világ legjobb kézilabdázónőjét választják ki. 1995-ben Sáriné Kocsis Erzsébet nyerte.
2000-12-20Csollány az év sportolója: dunújvárosiak három kategóriábanAz Év férfi sportolója kategóriában 1. lett Csollány Szilveszter, az Év csapata kategóriában 3. a női kézilabdaválogatott (három dújv-i játkossal), az Év edzője kategóriában 2. Limperger István.
2000-12-18Hatan lettek a legjobbakA dunaújvárosi sportolók közül az év sportolója lett: Gurisatti Róbert, Mohácsi árpád, Radulovics Bojana, Rabnecz Gábor, Csollány Szilveszter, Edöcsény Nóra.
2000-10-18"Keresztek" az olimpikonoknakA Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét kapta Csollány Szilveszter, és edzője, Limperger István. Balogh Beatrix, Radulovics Bojana, Zsemberyné Simics Judit a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét. Supola Zoltán a Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet kapta.
2000-10-11Azok a csodálatos, szép napok: Értük izgulhattunk SydneybenKép az olimpián résztvett dújv-i sportolókról.
2000-10-05A város ünnepelte olimpikonjaitA város ünnepelte olimpikonjait
2000-09-15Perjámosi két érmet vár: A dunaújvárosi Edöcsény Nóra már szAz olimpián a Dunaferr SE-ből résztvesz: Supola Zoltán és Csollány Szilveszter tornászok; Kiss Annamária úszó; Balogh Bea, Simics Judit, Radulovics Bojana kézilabdázók; a Cseke KC-ből Edöcsény Nóra triatlonista.
2000-01-21A Sportegyesületek Országos Szövetsége tegnap Székesfehérvár... Székesfehérváron emlékplakettet adott át a megye legeredményesebb sportolóinak, sportvezetőinek. Dújv-i díjazottak: dr. Szabó József a Dunaferr SE elnöke, Nyúl Gyula a dújv-i sportiroda vezetője, a kézilabdázók közül: Siti Beáta, Sáriné Kocsis Erzsébet, Radulovics Bojana, a tornászok közül: Supola Zoltán, Csollány Szilveszter.
Visszavonul Radulovics BojanaA Dunaújváros női kézilabdacsapatának emblematikus játékosa egészségügyi problémák miatt döntött a viszavonulás mellett.
Radulovics Bojana, BokiFair play-életmű díjat kapott.
Kép Radulovics Bojanáról, a Dunaferr SE kézilabdázójáról2005-ös falinaptáron