Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

10 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2019-02-00Akikre büszkék vagyunkA 2018-19-as tanév első félévének sportban, tanulmányi versenyen kiemelkedő eredményeket elérő diákok bemutatása.
2017-12-22Öt dunaújvárosi a sportága élénA Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Így volt ez idén is, a győztesek közül öten dunaújvárosi klub versenyzői: Dunaújvárosi Acélbikák csapatát erősítő kapust, Duschek Dávidot választotta meg a legjobbnak, a motorcsónakosoknál a Dunaújvárosi Vízi Sport Club versenyzője, Bodor Péter (kép) már ötödször végzett az élen. A Magyar Torna Szövetség szertornában a Dunaferr SE sporttörténelmet író Európa-bajnoki ezüstérmes kiválóságát, Kovács Zsófiát helyezte az első helyre, amíg gumiasztal kategóriában a szintén dunaújvárosi Rozs Viktória és Vincze Ákos bizonyult a 2017-es év legjobbjának.
2016-12-20Elismert teljesítmények. Dunaújváros büszkeségeiA közgyűlés rendelete alapján december 19-én, hétfőn délelőtt azokat a sportolókat és edzőiket köszöntötték és jutalmazták a városházán, akik kiemelkedő eredményeket értek el az idei év során. Elismerést kapott: Hajdu Jonatán, Némedi Konrád, Slihoczki Ádám, edzőjük Molnár Gergely; Kovács Zsófia, Jakab Noémi, edzőjük Trenka János és Joó Gabriella; Halász Dóra, edzője Badics Réka és Török Dániel; Vincze Ákos, Rozs Viktória, Vincze Áron, edzőjük Halász Tibor; Gurisatti Gyula és felkészítője Karácsony Gyula.
2015-11-12Minden gumiasztalos érmesKilenc egyesület küldte el gumiasztalosait Dabasra a magyar bajnokságra. A mezőnyben az UTE, a Pattanj SE és a Dunaferr gumiasztalos tornászai voltak a legesélyesebbek. A magyar bajnokság és a Budapesten megrendezett Penta Kupa és Khalaterm Kupa részletes eredményei a cikkben.
2014-10-22Gumiasztal és tornászokA magyar gumiasztal tornászok legnagyobb hazai versenyét rendezték meg október 20-án Dabason. Vincze Ákos (kép), a Dunaferr SE tornásza magyar bajnok lett. Balogh Patrick második, Máthé Dominik, Rozs Viktória első, Tóth Rita harmadik helyen végzett.
2014-10-01Repülnek a levegőbenA Dunaferr SE gumiasztal tornászai Portugáliában és Csehországban versenyeztek. Portugáliában a Loulé Kupán Máthé Dominik haramdik helyen végzett. A csehországi Barátság Kupán Vincze Ákos a második helyen végzett.
2014-05-23Hat érem a diákolimpia döntőjérőlA május 10-én Balatonfüreden megrendezett gumiasztalosok országos diákolimpiai döntőjében a Dunaferr SE sportolói három aranyérmet: Máthé Dominik, Varró Máté (kép), Rozs Viktória, két ezüstérmet: Balogh Patrik, Vincze Áron, és egy bronzérmet: Szántó Anna, nyertek.
2013-12-18Büszkeségeink"Ahogy már hosszú évek óta megszokhattuk a Fejér Megyei Diáksport Egyesület rendezvényén a Jó tanuló, jó sportoló címet vehették át a megye általános- és középiskolásai." Dunaújvárosi díjazottak: Endrész Klaudia, Gurisatti Lilla, Horváth Máté Sebestyén, Kovács Máté, Kovács Zsófia, Németh Kitti, Rozs Viktória, Sós Luca, .
2013-11-23Emlékezetesen és eredményesenA Dunaferr SE tornászainak a közelmúltban megrendezett országos és világversenyeken elért eredményeik. A szófiai gumiasztalos korosztályos világbajnokságon Varró Máté 31., Rozs Viktória 42. lett. Részletes eredmények a cikkben.
2012-11-16Siker a gumiasztalonA 14 éves Vincze Ákost az újvárosi szakvetés a III-IV. helyre várta, ám ő szinte hibátlan gyakorlatokkal ezüstérmet szerzett. A 12 éves Rozs Viktória esélyes volt a dobogóra, ezt az elvárást teljesítette, gyakorlatát bronzéremmel „díjazta” a zsűri.