Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

39 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2021-10-00Irány Tokió! Hajrá Magyarok, hajrá Újtelep!A 2021-es rendezett Tokiói Olimpián részt vett dunaújvárosi sportolók bemutatása, különös tekintettel az újtelepi résztvevőkre.
2021-08-09Megvan a bronzéremBronzérmes lett a tokiói olimpián a magyar női vízilabda-válogatott. A válogatott DUE-Maarsk játékosai: Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Magyari Alda, Szilágyi Dorottya, Szücs Gabriella.
2018-07-10Vizilabdázóink ott lesznek az EB-n! Az újvárosi kerettagok készülhetnek az EB-reAz utolsó, hollandiai felkészülési tornát követően Bíró Attila, a címvédő magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte a július 14-én, szombaton kezdődő Európa-bajnokságon szereplő csapat tagjait. A dunaújvárosi klub minden válogatott játékosa ott lehet Spanyolországban.
2017-09-15Szép, sikeres városért. " Élhető, szép várost álmodtunk, ezért dolgozunk folyamatosan"Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere összegezte az elmúlt fél év jelentősebb eseményeit, fejlesztéseit, mérföldkőnek számító döntéseit szeptember 14-én a Bartók Kamaraszínházban. A félévértékelőt színvonalas műsor keretezte. Cserna Gábor elismerést adott át a vizes vb-n szerepelt helyi vízilabda-kiválóságoknak, Gurisatti Grétának, Szilágyi Dorottyának (Kasó Orsolya és Szücs Gabriella nem tudott részt venni a rendezvényen, de nekik is eljuttatják a díjat), Takács Krisztián úszónak, és a masters vízilabda vb-n aranyérmes Kis-Primász Ágnesnek, Zsámbok Lilinek (Brávik Fruzsina szintén utólag veheti át az elismerést). Kovács József úszóedző a vb-n végzett önkéntes munkájáért vehetett át oklevelet és tárgyjutalmat.
2014-07-28Mindent kiadtak magukból és érmesekA budapesti vízilabda Európa-bajnokságon a női magyar válogatott bronzérmet nyert. A válogatott tagja volt a dunaújvárosi csapatból: Csabai Dóra.
2014-07-16Többen is esélyesek a címreJúlius 16-án Hollandia ellen megkezdi szereplését a magyar női vízilabda válogatott is az Eb-n. Az esélyekről és a várakozásokról Mihók Attila, a DFVE trénere és Szücs Gabriella, a válogatott kulcsembere beszélt.
2014-07-15Befogni a szelet a vitorlábaA női vízilabda válogatott július 16-án játssza első meccsét a budapesti Európa-bajnokságon. A csapatban játszik a DFVE vízilabdázója, Csabai Dóra, és a dunaújvárosi Szücs Gabriella.
2014-07-04Legyőzték a leendő csoportellenfelüketA DFVE vízilabdacsapatából távozik Csabai Dóra (kép) és Szücs Gabriella.
2014-05-29Szücs Gabriella spanyol bajnok (kishír)A dunaújvárosi Szücs Gabriella vízilabdázó jelenlegi spanyol csapatával megnyerte a bajnokságot.
2014-04-15Szücs Gabriella kupasikere (kishír)A dunaújvárosi csapatban vízilabdázott, Szücs Gabriella csapatával megnyerte az Euroliga döntőjét.
2014-01-10Hazalátogatott a válogatott pólósBeszélgetés Szűcs Gabival.
2013-12-13Szücs Európa egyik legjobbja (kishír)Szücs Gabriellát, a Dunaújvárosi Főiskola volt vízilabdázóját Európa harmadik legjobbjának választották.
2013-08-03Megvan a bronzérem!A magyar női vízilabda-válogatott bronzérmes lett a barcelonai vizes világbajnokságon. A csapat DF-Mex Motors játékosai: Szücs Gabriella, Kasó Orsolya, Menczinger Kata, Miskolczi Kitti.
2013-02-08A szuperdöntőértVilágliga selejtező női vízilabda. A DF-Mex Motors csapatkapitánya, Menczinger Kata még mindig nem szerepelhet, ugyanis lábsérülése továbbra sem jött teljesen rendbe. Kép Szűcs Gabrielláról.
2012-09-01Olimpikonjaink köszöntéseMenczinger Kata és Szűcs Gabriella olimpikonok köszöntése.
2012-08-24Köszöntötték a pólósokatA londoni olimpián a magyar női vízilabda-válogatott a negyedik helyen végzett. A válogatott két dunaújvárosi tagját - Menczinger Kata, Szücs Gabriella - a Dunaújvárosi Főiskola-Mex-Motors képviselői ünnepélyesen fogadtak. Beszélgetés a sportolókkal.
2012-08-23Harminckét egyesületAugusztus 12-én véget ért a londoni olimpia. A dunaújvárosi sportolók eredményei: Takács Krisztián úszó 12. helyezés, Balog Gábor úszó 11. helyezés, Szücs Gabriella, Menczinger Kata vízilabdázók 4. helyezés.
2012-08-10Tizenegyedik és tizenkettedik hely, no meg egy éremesélyA dunaújvárosi sportolók eredményei a 2012-es londoni olimpiáról.
2012-07-24Négy dunaújvárosivalNégy dunaújvárosi sportoló vesz részt a londoni olimpián. Balog Gábor és Takács Krisztián úszók, Menczinger Katalin és Szücs Gabriella vízilabdázók.
2012-07-19Csapatként működnek"Céltudatos és sikeréhes fiatal magyar női vízilabda-válogatott indul neki a londoni ötkarikás játékoknak. A két dunaújvárosi játékossal és a szövetségi kapitánnyal az esélyeket latolgattuk." Dunaújvárosi játékosok: Szücs Gabriella és Menczinger Kata.
2012-07-13Négy sportoló képviseli városunkat az olimpiánDunaújvárosiak Londonban: Szücs Gabriella, Menczinger Kata, Balog Gábor, Takács Krisztián.
2012-06-26Ketten londoni utazókkijelölte a londoni olimpiára utazó tizenhárom fős keretét Merész András szövetségi kapitány. Dunaújvárosból Menczinger Kata és Szücs Gabriella lesz a válogatott tagja.
2012-05-23Öten a bő keretbenMerész András vízilabda szövetségi kapitány kijelölte a londoni olimpiára készülő keretét. A csapatban a Dunaújvárosi Főiskola-Mex Motors csapatából Kasó Orsolya, Menczinger Kata, Gurisatti Gréta (kép), Szücs Gabriella, Poszkoli Rita kapott helyet.
2012-05-07Harmadik hely az előolimpián LondonbanA magyar női vízilabda-válogatott a múlt héten Londonban az előolimpián vett részt, és a harmadik helyen végzett. A dunaújvárosi csapatból Kasó Orsolya, Szücs Gabriella (kép), Menczinger Kata és Poszkoli Rita szerepelt.
2012-04-27"Még nem fogtam fel, hogy olimpikonná válok"Szücs Gabriella a női vízilabda-válogatott keretében ott lesz a londoni játékokon.
2012-04-16London, csak oda..."Kedden két dunaújvárosi játékossal soraiban megkezdi szereplését az olimpiai kvalifikációs tornán a magyar női vízilabda-válogatott." Beszélgetés Szücs Gabriellával és Menczinger Katával (kép)-
2012-02-10Háromból hármat nyerniA vízilabda Európa-bajnokságon harmadik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott. A csapat dunaújvárosi játékosai: Szücs Gabriella és Menczinger Kata (kép).
2012-01-30Bronzérmesek lettek a lányok!Bronzérmes lett a magyar női vízilabda-válogatott a hollandiai Európa-bajnokságon. A válogatott tagja volt a DF-DVCSH két vízilabdázója: Szücs Gabriella, Menczinger Kata.
2012-01-11Nagy skalpokat szereztekKét dunaújvárosi játékos Szücs Gabriella és Menczinger Kata tagja a magyar női vízilabda-válogatottnak. A válogatott megnyerte a görögországi Thetisz Kupát.
2012-01-10Tornagyőztesek a pólós hölgyekA magyar női vízilabda-válogatott Görögországban megnyerte a Thetisz Kupát. A csapat dunaújvárosi sportolói: Szücs Gabriella és Menczinger Kata.
2011-12-17Egygólos vereség a kínaiak ellenKép a DF-DVCSH-Corner Ékszer vízilabda-csapat négy válogatott játékosáról: Kasó Orsolya, Menczinger Kata, Szücs Gabriella, Poszkoli Rita.
2011-09-13Csak előre néznekKasó Orsolya, Menczinger Kata, Poszkoli Rita és Szücs Gabriella a dunaújvárosi vízilabdacsapat tagja, egyben a magyar válogatott tagjai is. Interjú.
2011-07-28Megvan az elsőA magyar női vízilabda-válogatott kilencedik lett a vizes világbajnokságon. A magyar válogatottban a dunaújvárosi csapatból Kasó Orsolya, Poszkoli Rita, Menczinger Kata, Keszthelyi Rita és Szücs Gabriella játszott.
2011-07-16VilágbajnokságA Kínában megrendezett vízi sportágak világbajnokságán öt dunaújvárosi sportoló is részt vesz: Takács Krisztián, Poszkoli Rita, Szücs Gabriella, Kasó Orsolya, Menczinger Kata (kép).
2011-05-05Visszatérés egy év utánVálogatott játékossal erősödött a DF-DVCSH-Corner Ékszer női vízilabdacsapata, egy év után újra dunaújvárosi színekben szerepel majd Szücs Gabriella. Beszélgetés a sportolóval.
2010-09-09Az ötödik hely meglettA magyar női vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon az ötödik helyen végzett. Dunaújvárosi játékosok: Szücs Gabriella (kép), Keszthelyi Rita, Kasó Orsolya, Poszkoli Rita és Menczinger Katalin.
2010-09-03Több változás a keretbenVáltozások a Dunaújvárosi Főiskola-DVCSH női vízilabda-csapat keretében. Szücs Gabriella és Brávik Fruzsina más csapathoz igazolnak.
2010-06-03Egy sikeres év utánA DF-DVCSH női vízilabdacsapata sikeres évet mondhat magának, Magyar Kupa elsőséget és bajnoki aranyérmet szerzett. Beszélgetés Mihók Attila vezetőedzővel.
2010-01-08A cél a londoni olimpia.Szücs Gabriella az év vízilabdázója.