Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

295 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-02-23Hermann Henrik kapta meg az Év sportvezetője díjatA Nemzeti Versenysport Szövetség díjazottjai. Hermann Henrik, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke vehette át a sportvezetők munkáját elismerő dr. Leyrer Richárd-díjat. Az Év sportolója elismerést vehette át többek között a Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetség jelöltje, Dunaújváros négyszeres olimpikon úszója, Takács Krisztián, a Magyar Motoros Vízisport Szövetségnél pedig a Dunaújvárosi Vízi Sport Club pilótája, Bodor Péter lett az év legjobbja.
2022-07-28Emlékplakett a kimagasló szereplésértJúlius 26-án, kedden este ünnepélyesen fogadták az egyesült államokbeli Birminghamben rendezett 11. Világjátékokon 11 arany-, 7 ezüst- és 9 bronzérmet szerző magyar küldöttséget. A vizi- és életmentő válogatottal két elsőséget szerzett a négyszeres olimpikon dunaújvárosi úszó, Takács Krisztián.
2022-07-13A férfiváltó második Világjátékok-aranyaIsmét aranyérmet nyert a Takács Krisztiánnal felálló vízi- és életmentő váltó az egyesült államokbeli Birminghamben zajló 11. Világjátékok negyedik versenynapján.
2022-07-12Takácsék Világjátékok-csúccsal lettek aranyérmesek a váltóvalVilágjátékok-rekorddal győzött a férfi staféta a 4x50 méteres akadályúszásban, az egyesült államokbeli Birminghamben zajló eseményen, magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A győztes csapat tagja volt Dunaújváros négyszeres olimpikonja, az 50 méter gyorsúszás sokszoros magyar bajnoka és csúcstartója, Takács Krisztián is, aki egyben a Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetség elnökségi tagja.
2022-07-09A Világjátékokon dunaújvárosi sportolók is vannak a keretbenLátványos megnyitóval magyar idő szerint július 8-án, pénteken hajnalban elkezdődtek az olimpia műsorán nem szereplő sportágakat felvonultató Világjátékok az egyesült államokbeli Birminghamben. Az eseményen Sincki Ádám és Takács Krisztián képviseli Dunaújvárost.
2020-04-03Azért jó lenne az ötödik karika isA külföldi edzőtáborokban járt válogatott magyar úszók és szakemberek közül többen elkapták a koronavírust, a dunaújvárosi Takács Krisztián eredménye két teszt után is negatív. Ennek ellenére két hétre ő is el lett tiltva az edzésektől, de erre az időre a lakást sem hagyja el. A négy olimpián járt sportoló célul tűzte ki, hogy ott legyen az ötödiken is, igaz, az egy év halasztás azért ébreszt benne kételyeket, hiszen sok még a bizonytalanság.
2019-10-25Olimpikonjaink ligete lesz. Fát kapott összes olimpikonunkA Dunaferr SE jelenlegi szakosztályainak sportolói, vezetői, az egyesület elnökségi tagjai, támogatói jelenlétében huszonhat fát ültettek el október 24-én, csütörtökön a labdarúgó-stadion mellett található Aldi üzlet mellett. Ezzel is szeretnének emléket állítani a klub eddigi összes ötkarikás résztvevőjének, akik közül többen személyesen is jelen voltak.
2019-10-00Akiknek "otthona" az uszodaÁtadták a felújított Fabó Éva Sportuszodát. Nyilatkozik Bene Vera, a Dunaferr SE úszószakosztályának vezetőedzője; Gurisatti Gyula, a DVCSH Uszonyos Búvár SE szakosztályvezetője; Takács Krisztián, a Dunaferr SE-ben nevelkedett úszó és Mihók Attila, a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics OB I-es női vízilabdacsapat vezetőedzője.
2019-09-27Takács Krisztiánék Európa-bajnoki címet szereztekIdén az olasz város adott otthont a vízimentő Európa-bajnokságnak, ahol a dunaújvárosi úszó, Takács Krisztián, illetve Balog Gábor, Gyárfás Bence, Keresztes Mátyás alkotta kvartett aranyérmes lett a 4x50 méteres akadályváltóban.
2018-08-08Európa-bajnokság helyett a piaci kolbászoshoz vezetett az útjaMár két aranyéremnél jár a magyar úszóválogatott a jelenleg zajló glasgowi Európa-bajnokságon, amelynek keretéből hosszú-hosszú évek után először hiányzik a négyszeres olimpikon sprinter, a dunaújvárosi Takács Krisztián, aki az ötödik karikás részvételre hajt. Bár most sok kérdés merült fel a folytatást illetően…
2017-11-13Szöllősi is az Eb-csapatban!November 11-én, szombaton befejeződött az úszók rövidpályás országos bajnoksága, ahol a Dunaferr fiatal tehetsége, Szöllősi Martin (kép) bravúros bronzérmet szerzett. Ám ez még semmi, bekerült a válogatott Európa-bajnoki keretébe is!
2017-11-10Fekete Dóra remekeltAz úszók rövidpályás bajnokságának első versenynapján a Dunaferr Se is érdekelt volt a döntők során. Eredmények a cikkben.
2017-09-15Szép, sikeres városért. " Élhető, szép várost álmodtunk, ezért dolgozunk folyamatosan"Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere összegezte az elmúlt fél év jelentősebb eseményeit, fejlesztéseit, mérföldkőnek számító döntéseit szeptember 14-én a Bartók Kamaraszínházban. A félévértékelőt színvonalas műsor keretezte. Cserna Gábor elismerést adott át a vizes vb-n szerepelt helyi vízilabda-kiválóságoknak, Gurisatti Grétának, Szilágyi Dorottyának (Kasó Orsolya és Szücs Gabriella nem tudott részt venni a rendezvényen, de nekik is eljuttatják a díjat), Takács Krisztián úszónak, és a masters vízilabda vb-n aranyérmes Kis-Primász Ágnesnek, Zsámbok Lilinek (Brávik Fruzsina szintén utólag veheti át az elismerést). Kovács József úszóedző a vb-n végzett önkéntes munkájáért vehetett át oklevelet és tárgyjutalmat.
2017-08-04Európa nyolcadik legjobb sprintere. Takács Krisztián: ilyen csak egyszer van az ember életébenSzázadmásodperceken múlott, de bejutott az 50 méteres gyorsúszás világbajnoki elődöntőjébe a dunaújvárosi úszó, Takács Krisztián, és végül a 15. helyen zárt.
2017-08-01Dunaújvárosiak a vizes vb-n. A világbajnoksággal megmutattuk, mi is képesek vagyunk ilyen csodát tenniA július 30-án, vasárnap befejeződött, hatalmas látogatottságot és közönségsikert hozó vizes világbajnokság semmihez nem fogható hangulatát sokan szerették volna átélni Dunaújvárosból is. A helyszínen jelen volt Kovács Judit, a Dunaferr SE elnökségének, és a DVG Zrt. igazgatóságának tagja, továbbá dr. Dorkota Lajos, a MEKH elnöke, Dunaújváros és Fejér megye díszpolgára, akik az 50 méteres gyorsúszásban 15. helyen zárt Takács Krisztiánért szorítottak leginkább.
2017-07-29Bizonyított. Boldog, hogy megadatott nekiJúlius 28-án, pénteken a vizes világbajnokság úszóküzdelmei során bemutatkozott a dunaújvárosi úszó, Takács Krisztián is, aki 50 méter gyorson állt rajthoz, s első nagy célja a középdöntőbe jutás volt. Ezt sikerrel teljesítette, összesítésben végül a tizenötödik helyen zárt a táv magyar rekordbajnoka.
2017-07-28Sajtószemle (képaláírás)Július 28-án a délelőtti úszó előfutamokban 50 gyorson áll rajthoz a dunaújvárosi Takács Krisztián a vizes világbajnokságon. A sprinter örömmel szemlézte a neki eljuttatott Dunaújvárosi Hírlapot is a "felkészülés" során a Duna Arénában. (teljes szöveg)
2017-07-27Cseh László ezüstje. Takács Krisztián bízik magában és az elvégzett munkábaA vizes világbajnokság pénteki versenynapján a magyar úszóválogatott dunaújvárosi képviselője, Takács Krisztián (kép) 50 méter gyorson lesz érdekelt. "Kegyetlen" szám ez, hiszen itt már egy apró hiba is végzetes tud lenni, és rendre századok, ezredek döntenek továbbjutásról, kiesésről.
2017-07-12Takács Krisztián 50 gyorson indul a vb-nSós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya július 11-én, kedden csapatot hirdetett a budapesti vizes világbajnokságra, amelynek medencés versenyei július 16-án, vasárnap kezdődnek. A Dunaferr SE korábbi versenyzője és neveltje, Takács Krisztián 50 méter gyorson állhat rajthoz.
2017-06-06Az ifjúsági olimpia lángja és üzenete. Úton a győri ifjúsági olimpia lángjaIdén nyáron Győr városa ad otthont az olimpiai mozgalom harmadik legnagyobb eseményének, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF). A játékok küldetését szimbolizáló olimpiai láng a múlt héten indult útjára Rómából és június 3-án, szombaton délben haladt át Dunaújvároson.
2017-05-00Dunaújvárosiaknak is szurkolhatunkTöbb dunaújvárosi résztvevőnek is szurkolhatunk a 17. FINA Úszó-, Műúszó-, Műugró-, Óriás Toronyugró- Nyílt Vízi Úszó- és Vízilabda Világbajnokságon, amelyet Budapesten és Balatonfüreden rendeznek. Nyilatkozik Selmeci Levente úszó edzője, Kovács József; a ma már Győrben versenyző, de dunaújvárosi születésű Takács Krisztián úszó és Mihók Attila, a DUE-Maarks Graphics női vízilabda csapat edzője.
2017-04-28Takács Krisztián a magyar úszó válogatott tagjaMost már biztosan tagja lesz a magyar válogatott úszókeretnek Takács Krisztián a júliusi budapesti világbajnokságon.
2017-04-24Takács a vb keret tagjaAz úszók országos bajnokságának április 22-i, szombati lezárulta után Sós Csaba szövetségi kapitány kihirdette a válogatott csapatot, amely a júliusi, budapesti világbajnokságon indul. A vb történetében először minden számban lesz magyar induló, köztük a dunaújvárosi Takács Krisztián.
2017-02-00Vállalati támogatással a további sikerekért. Évzáró-évnyitó a sportegyesületnélBeszámoló a Dunaferr SE 2017. január 27-én este a Duna-parti szabadidőközpontban tartott évzáró-évnyitójáról. A Dunaferr SE elnökségének két tagja, Kovács Judit, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint Kozma Gyula, az ISD Dunaferr Zrt. Lemezalakító Kft. gyárvezetője adott át elismeréseket a rendezvényen. Az év utánpótlás-sportolója díjban részesült Sallai Sándor (birkózás), Slihoczki Ádám (kajak-kenu), Gebhardt Norbert (röplabda), Jakab Noémi (torna), Szöllősi Martin (úszás). A Dunaferr SE örökös tagja kitüntető címet vehette át Mezei István és Őri-Paczolai Györgyi úszóedző. A Dunaferr SE örökös bajnoka lett Takács Krisztián úszó, négyszeres olimpikon. A Dunaferr SE tiszteletbeli tagja pedig Vedelek István (kajak-kenu). Nyilatkozik Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető elnöke.
2017-01-30Tartalmas, eredményes. Újra emelkedő pályára állAz olimpiai ciklus végeztével egy következőnek vág neki a Dunaferr SE, amely idén hatvanöt esztendős. A tavalyi év lezárása és az idei megnyitása mellett a jeles évforduló alkalmából az elmúlt hatvanöt év sikereire is emlékeztek január 27-én este a Duna-parti szabadidőközpontban. a Dunaferr SE elnökségének két tagja, Kovács Judit, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint Kozma Gyula, az ISD Dunaferr Zrt. Lemezalakító Kft. gyárvezetője adott át elismeréseket. Az év utánpótlás-sportolója díjban részesült Sallai Sándor (birkózás), Slihoczki Ádám (kajak-kenu), Gebhardt Norbert (röplabda), Jakab Noémi (torna), Szöllősi Martin (úszás). A Dunaferr SE örökös tagja kitüntető címet vehette át Mezei István és Őri-Paczolai Györgyi úszóedző. A Dunaferr SE örökös bajnoka lett Takács Krisztián úszó, négyszeres olimpikon. A Dunaferr SE tiszteletbeli tagja pedig Vedelek István (kajak-kenu).
2017-01-02Négy évtizede a sportágbanKovács József, a Dunaferr SE úszóedzője több mint negyven éve gyakorolja hivatását, és 1980 óta ezt Dunaújvárosban teszi. Kezei alatt olyan sportolók nőttek fel, mint a búvárúszó Fabó Éva, a triatlonos Hóbor Péter, vagy az úszók közül Varga Dóra, Berzlánovits Éva, Csépányi András, Balog Gábor, illetve Takács Krisztián nevét említhetjük.
2016-11-12Most sem sikerült. Gyász és ünnepA DAB jégkorongcsapata november 11-én a MOL Ligában az Újpestet fogadta, és 4-2-es vereséget szenvedett. Takács Krisztián (kép) olimpikon úszónk dobta be a kezdőkorongot, mellette ifj. Azari Zsolt, akinek ez a mérkőzés volt az ötszázadik alapszakasz-meccs a MOL Ligában.
2016-11-07Döntős szereplésekkel zártakNovember első hétvégéjén befejeződött a rövidpályás úszó országos bajnokság Százhalombattán, amelyen nem csak hazai, hanem külföldi klubok, válogatottak is rajthoz álltak a világbajnoki szintidők elérése érdekében. Az országos bajnokságon-n a Dunaferr SE fiataljai is rajthoz álltak. A jelenleg győri színekben úszó Takács Krisztián (kép) 50 méter pillangón Cseh László előtt ért célba.
2016-11-04Horváth Evelin nagyszerű sikereiA hétvégi, hazai rendezésű, a Közép-Dunántúl számára kiírt Solymár István emlékversenyt a rendező dunaújvárosi klub nyerte meg. November 2-től pedig a rövidpályás országos bajnokságon bizonyítanak a szakosztály tehetségei, nem is akárhogyan! Részletes eredmények a cikkben.
2016-10-01Vasváris iskolaünnep. Zöld-sárga jubileumJubileumi héttel ünnepli a Vasvári Pál Általános Iskola alapításának hatvanötödik évfordulóját. Kavalkád téren és intézményben.
2016-09-27A dunaújvárosi olimpikonok (képaláírás)Szeptember 26-i hírlapban már írtunk arról, hogy a szeptember 24-i DKKA - Fehérvár KC női kézilabda-mérkőzés szünetében köszöntötték a dunaújvárosi olimpikonokat. Ezúttal közöljük a róluk készült csoportképet. Az eseményen nem volt jelen a kenus Hajdu Jonatán és edzője, Molnár Gergely. Balról jobbra Takács Krisztián (úszó), Kasó Orsolya (vízilabdázó), Garda Krisztina (vízilabdázó), Trenka János (tornaedző), Kovács Zsófia (tornász), Joó Gabriella (tornaedző) (teljes szöveg)
2016-09-26Köszönet és taps olimpikonjainknak. Munkás mérkőzés voltA szeptember 24-i kézilabda mérkőzés szünetében kilencszáz néző tapsolhatott a dunaújvárosi olimpikonoknak, akik ajándékot kaptak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiától.
2016-09-00Rio, dunaújvárosi szemmel. Véget ért az olimpiaA XXXI. Nyári Olimpiai Játékokon részt vevő dunaújvárosi sportolók beszámolója. Nyilatkozik Kovács Zsófia (torna), Hajdu Jonatán (kenu), Kasó Orsolya (vízilabda), Garda Krisztina (vízilabda) és Takács Krisztián (úszás).
2016-09-00Újvárosi olimpikonok Rióban. Szép volt, jó volt, de nem mennének vissza...XXXI. Nyári Olimpiai Játékokon részt vevő dunaújvárosi sportolók beszámolója. Nyilatkozik Kovács Zsófia (torna), Trenka János (Kovács Zsófia edzője), Hajdu Jonatán (kenu), Kasó Orsolya (vízilabda), Garda Krisztina (vízilabda) és Takács Krisztián (úszás).
2016-08-24Az ötödik sincs kizárva. Szeretné a munkát éremre váltaniA negyedik olimpiáján szerepelt Rióban Takács Krisztián úszó, aki mindent megtett azért, hogy döntőbe kerüljön, ám az előfutamban két század megfosztotta a továbblépéstől. Úgy érzi, mindent feladott és megtett a sikeres szereplésért, bár utólag kiderült: a medencével sem lehetett minden rendben.
2016-08-19Két századmásodpercen múlt. Takács Krisztián végigcsinált mindent becsülettelElőfutamában 6.összesítésben 17. lett Takács Krisztián úszónk az 50 méter gyorson a riói olimpián, így nem jutott be az elődöntőbe.
2016-08-13Századmásodpercek: soha nem kegyeltékA dunaújvárosi úszó, Takács Krisztián (kép) roppant csalódott volt, miután 50 méter gyorson két századdal maradt le az elődöntőről, összesítésben 17. lett.
2016-08-12Takács: két századElőfutamában hatodik, összesítésben 17. lett a dunaújvárosi Takács Krisztián (kép) férfi 50 méter gyorson a riói olimpia úszóversenyeinek augusztus 11-i napján, így nem jutott be az elődöntőbe.
2016-08-08Úszó előfutamok (képaláírás)Az úszó előfutamok zárószámában augusztus 7-én este a férfi 4x100 méteres gyorsváltók mérték össze tudásukat. A Kozma Dominik, Bohus Richárd, a dunaújvárosi Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású kvartett 3:15:21 perces országos csúccsal futamában hetedik, összesítésben pedig 12. lett. A versenyt követően a négyes kissé meglepődött az eredményen, majd viccesen annyit mondtak az érintettek, "hozták a kötelezőt". (teljes szöveg)
2016-08-05Hajrá Dunaújváros. XXXI. Nyári Olimpiai Játékok. Öt dunaújvárosi a közel százhatvan magyar sportoló közöttKovács Zsófia (torna), Garda Krisztina és Kasó Orsolya (vízilabda), Takács Krisztián és Hajdú Jonatán (úszás)
2016-08-01Pontszerzés a céljaA dunaújvárosi Takács Krisztián már ott van Rióban. A legjobb magyar sprinter úszó igaz már nem dunaújvárosi színekben áll rajthoz az olimpián.
2016-07-11A legnagyobb létszámmalKihirdették az olimpiai úszócsapatot, a dunaújvárosi származású Takács Krisztiánnal (kép), aki immár negyedszer vesz részt az ötkarikás játékokon.
2016-07-08Az olimpiai csapat letette az eskütHuszonkilenc nappal a Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok előtt esküt tettek a magyar csapat tagjai. Dunaújvárost is több olimpikon képviseli Rióban. Már biztos induló a Dunaferr SE kenusa, Hajdu Jonatán és tornásza Kovács Zsófia. Ott lesz a dunaújvárosi, de jelenleg Győrben szereplő úszó Takács Krisztián is. A női vizilabda-válogatott olimpiai keretében pedig hat Dunaújvárosi Egyetem játékosa bizakodhat.
2016-06-00Dunaújvárosi sportolók a rioi olimpián. Körkép az ötkarikás játékok tükrébenA XXXI. Nyári Olimpiai Játékokon részt vevő dunaújvárosiak bemutatása: Hajdu Jonatán (kajak-kenu), Takács Krisztián (úszás), Kasó Orsolya és Garda Krisztina (vízilabda), Kovács Zsófia (torna). A paralimpián induló Gurisatti Gyula nyilatkozata.
2016-05-18Kiválóan kezdtük a rajtotTakács Krisztián a gyorsváltóval is olimpiai indulást érő helyre úszott fel az Európa-bajnokságon.
2016-05-03Búvárok sikereiAz újonnan alakult Búvársuli SE szervezésében zajlott le napokban az első DVG kupa a Fabó Éva Sportuszodában. A versenyen tizenegy klub 144 versenyzője vett részt.
2016-04-14Történelmi győzelem is született GyőrbenAz úszó országos bajnokságon Takács Krisztián a 4x100-as gyorsváltóval aranyérmet szerzett.
2016-03-11Megúszta idei legjobbját Takács KrisztiánNegyedik olimpiájára készül hazánk legjobb sprintere, Takács Krisztián, aki legutóbbi osztrák versenyéről három arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tért haza.
2016-02-09Csípésveszély RióbanBrazíliában eddig már ötezren betegedtek meg a Zika-vírustól, amely robbanásszerűen terjed. Pár hónappal az olimpia előtt ezek nem túl biztató hírek. Ugyanis a fertőzést terjesztő szúnyogok csípése után fellépő tünetek komoly hatással lehetnek a sportolók teljesítményére is. Gurisatti Gyula és Takács Krisztián is igyekszik minden óvintézkedésre felkészülni.
2016-01-08Segítség a riói úthozÜnnepélyes keretek között, az Adventi Forgatag rendezvényén vehetett át egy-egy autót a riói olimpiára kvalifikációt szerzett két dunaújvárosi sportoló, Takács Krisztián és Gurisatti Gyula, amelyet a nyári játékok kezdetéig használhatnak.
2016-01-08A város hálás a kiváló teljesítményekértÖt dunaújvárosi sportolót és három felkészítő edzőt részesített jutalomban az önkormányzat az év végén. Elismerésben részesült Vass András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Takács Krisztián, Balog Gábor, Kovács József, Gurisatti Gyula, Karácsony Gyula.
2016-01-06Nyitva hagyta a kiskaputSokkal nyugodtabb felkészülés vár Takács Krisztián úszóra azzal, hogy már 2015- ben megszerezte a riói olimpiai kvalifikációt. A dunaújvárosi sprinter az ősszel, nem látván más megoldást, Győrbe szerződött, de nyitva hagyta a lehetőségét annak, hogy az ötkarikás játékokon ismét a Dunaferr SE színeiben szerepeljen. Interjú.
2015-12-23Megbecsült sportolókDecember 22-én a polgármesteri hivatal dísztermében jutalmazták meg azokat a dunaújvárosi sportolókat és felkészítő edzőiket, akik jelentős sportsikereket értek el valamelyik olimpiai sportágban.
2015-12-21Autóval RióigAz Adventi Forgatag keretében december 19-én a riói olimpiára készülő sportoló Takács Krisztián és Gurisatti Gyula vehetett át ünnepélyesen egy-egy új autót.
2015-12-11Gyémántfokozatú támogatóvá váltunk20 millió forintos támogatás az olimpiára készülő sportolóknak. Példaértékű az a támogatás, amit Dunaújváros önkormányzata az olimpiára készülő sportoló felkészülését támogató Rio Klubnak nyújt.
2015-12-07Ez minden idők legjobbjaAz izraeli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon a 4x50-es férfi vegyesváltó, a dunaújvárosi Takács Krisztiánnal az ötödik helyen végzett és kétszer is megdöntötte az országos csúcsot.
2015-11-06GyémántfokozatCserna Gábor, Dunaújváros polgármestere tartott sajtótájékoztatót november 5-én. A téma a 2016-os riói nyári olimpiai játékok volt. Dunaújváros tagja lesz - egyetlen településként a Rió Klub - A magyar sport hősökért szervezetnek, méghozzá Gyémántfokozatú támogatóként. Dunaújváros 40 millió forinttal támogatja majd a klubot.
2015-11-00Krisztián koprodukcióban készül az olimpiáraHavonta 250 000 Forint támogatásban részesíti Dunaújváros önkormányzata a riói olimpián részt vevő helyi sportolókat. Beszélgetés Takács Krisztián gyorsúszóval.
2015-10-02Önkormányzati támogatás RióértSegítik olimpiai indulóinkat: A város külön támogatja a helyi sportolók - Takács Krisztián úszó, Hajdu Jonatán kenus - riói felkészülését.
2015-09-18Kikisztítják a kikötői öböl északi részétElső közgyűlés a nyári szünet után. Az Arany János utca 58 és a 60. számú ingatlanokat megvásárolja az önkormányzat. A Mondbach kúria melletti (Magyar út 31) romos ingatlant megvásárolja a város 13 millió forintért. Az önkormányzat tulajdonában lévő, a műfüves pályáknál lévő zöldterület park és erdőgondozási munkálataival a DVG Zrt-t bízta meg a közgyűlés 2,6 millió forintos költségvetéssel. 2 millió forintot biztosítanak a horgásztanyához vezető út kotrására. A Dunaújvárosi Főiskola Diák Sportegyesület részére, az első osztályban játszó dunaújvárosi futsal csapat támogatására 10 millió forintot biztosítanak. Október 1. és 2016. szeptember 30. között havi 250 ezer forintos támogatást biztosítanak Hajdu Jonatánnak és Takács Krisztiánnak az olimpiára való felkészülésükhöz. A Gurics György Birkózócentrum az elkövetkezendő 15 évben az egész épületet használhatja, s az önkormányzat átvállalja az üzemeltetési költségeket. A Városháza téren lévő kültéri teraszos fagylaltozót 2,9 millió forintból beköltöztetik a Városháza lapostetős "B" épületébe, az okmányiroda helyén kávézóként működne tovább. A volt Bánki iskola épületének egyik szárnyába - melyet megpróbálnak pályázat útján felújítani - beköltözne a GESZ.
2015-08-08Gyurta Dániel bronzérmes lettA kazanyi vizes világbajnokságon a Dunaferr-DVSI úszója Takács Krisztián 50 m gyorson nem jutott be a döntőbe. Kép: Balog Gábor.
2015-08-06Balog döntőjeA Dunaferr-DVSI úszója, Balog Gábor nyolcadik lett a vegyes váltóval az oroszországi vizes világbajnokságon.
2015-07-30Magyar csapat nem adhatja felVizes világbajnokság Kazanban. A Dunaferr-DVSI úszói - Takács Krisztián, Balog Gábor (kép) az indulás előtt.
2015-07-16A mester szeme mást is észreveszRangos vendég járt a napokban a Fabó Éva Sportuszodában, a legendás úszóedző, Kiss László, aki hetvenen túl is aktív. Interjú.
2015-07-06Balog és Takács is indul a vb-nAz úszók országos bajnokságának július 4-i zárónapján a szövetség elnökségi ülésén jóváhagyta az oroszországi világbajnokságon induló magyar csapatot, amelynek tagja a Dunaferr-DVSI két klasszisa, Balog Gábor és Takács Krisztián is.
2015-07-04Takács, a verhetetlen villámemberA világranglista ötödik helyére robbant 50 méter gyorson a Dunaferr-DVSI úszója, Takács Krisztián, aki sorozatban tizenegyedszer sem talált legyőzőre a felnőtt magyar bajnokságon ezen a távon.
2015-07-03Balog és Takács országos bajnokBalog Gábor első lett 100 méteres hátúszásban az országos bajnokságon Győrben. Takács Krisztián 100 méter gyorsban szerzett bajnoki címet.
2015-07-02Világbajnoki szintet úszva nyertGyőrben az úszók országos bajnokságán Takács Krisztián aranyérmet nyert. Beszélgetés a sportolóval.
2015-06-27Bajnokság vébé ütembenBalog Gábor és Takács Krisztián biztos utazik az oroszországi világbajnokságra. Dunaújvárosi versenyzőkkel június 27-én Győrben megkezdődik az úszók országos bajnoksága.
2015-04-24Uszodai éremesőAz ausztriai Grazban, az ATUS Graz Trophy 2015 elnevezésű viadalon a Dunaferr-DVSI két versenyzője, Balog Gábor öt, Takács Krisztián négy alkalommal állhatott dobogóra.
2015-04-10A negyedik olimpiájára készülTakács Krisztián az eindhoveni nyílt holland bajnokságon szintidőt úszott, így már biztosan ott lesz a 2016-os riói nyári játékokon.
2015-04-07Takács ötkarikás idejeA hollandiai nyílt nemzetközi bajnokságon, az ünnepi hétvégén több magyar úszó is teljesítette a riói olimpia részvételhez szükséges szintet. Köztük van a Dunaferr SE versenyzője, Takács Krisztián is.
2015-02-02Takács és Balog is aranyérmesA Dunaferr-DVSI két úszója, Balog Gábor és Takács Krisztián is aranyérmet szerzett a hétvégi, luxemburgi Euro-Meet 2015 elnevezésű nemzetközi úszóversenyen.
2015-01-26Takács ezüstjeA Flanders Kupa belgiumi nemzetközi úszóversenyen Takács Krisztián, a Dunaferr SE úszója ezüstérmet nyert.
2015-01-09Sportemberek, akikre büszkék lehetünkHét dunaújvárosi sportoló és edző vehette át az önkormányzat elismerését még december végén: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Kovács József.
2015-01-02Takács Krisztián terveiBeszélgetés Takács Krisztián dunaújvárosi úszóval.
2014-12-23A nagyszerű teljesítményekértDunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletben hozott az eredményes dunaújvárosi sportolók, edzők jutalmazására. Az idei jutalmazottak: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Takács József.
2014-12-19Győrben edz a válogatott úszóA kazanyi vb-re készül Takács Krisztián.
2014-11-11A Dunaferr-DVSI úszószakosztálya a legjobb vidékiKét magyar bajnoki cím mellett három ezüst- és két bronzéremmel zárta szereplését november 8-án a rövidpályás úszó országos bajnokságon a Dunaferr-DVSI csapata. A csapat az éremtáblázaton a negyedik, a pontversenyben a hatodik helyen végzett, mint a legerősebb vidéki egyesület.
2014-11-10Rekorddal lett első a Dunaferr gyorsváltójaA rövidpályás úszó országos bajnokság november 8-i zárónapján született meg a felnőttek között az egyetlen országos csúcs, amit a Dunaferr-DVSI férfi gyorsváltója - Balog Gábor, Sincki Ádám, Gyárfás Bence, Takács Krisztián - ért el az aranyérem mellett!
2014-11-08Péntekre is jutott éremA rövidpályás úszó országos bajnokságon, Százhalombattán, a Dunaferr-DVSI csapatából az első versenynapon Sincki Ádám (kép) bronzérmet, a második versenynapon Takács Krisztián szintén bronzérmet szerzett.
2014-11-07A vegyesváltónk ezüstérmes lettA rövidpályás úszó országos bajnokságon, Százhalombattán, a Dunaferr-DVSI csapatából Takács Krisztián két ezüstérmet, Balog Gábor bronzérmet szerzett.
2014-11-05Új impulzusok kellettekNovember 6-án kezdődik az úszók rövidpályás országos bajnoksága, amelyen a Dunaferr SE kiválósága, Takács Krisztián is részt vesz.
2014-08-25Történelmi úszó éremBalog Gábor bronzérmet nyert 200 méter háton a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
2014-08-25A mester születésnapi ajándékaBalog Gábor, a Dunaferr-DVSI úszója, bronzérmet nyert az Európa-bajnokságon. Edzője Kovács József szerint pályafutása csúcsa, amit tanítványai idén elértek.
2014-08-13Hétfőtől szurkolhatunk nekikNéhány nap és Berlinben, az Európa-bajnokságon ismét felállnak dunaújvárosi úszók a rajtkőre. A magyar válogatott csapat tagjaként Takács Krisztián és Balog Gábor, és edzőjük, Kovács József képviselik a Dunaferr SE-t és városunkat is az Eb-n.
2014-07-21Úszó érmek, pólós sikerekBefejeződött az úszók országos bajnoksága, ahol eredményesen szerepelt a Dunaferr-DVSI csapata. Balog Gábor aranyérmet, Takács Krisztián ezüstérmet nyert, és mindketten utazhatnak a németországi Európa-bajnokságra.
2014-07-18A tizedik is megvan!Július 17-én, az úszók országos bajnokságának második napján Debrecenben, a Dunaferr-DVSI úszója Takács Krisztián tizedik alkalommal lett magyar bajnok, Balog Gábor pedig ezüstérmet nyert.
2014-07-17Balog Gábor magyar bajnok lettJúlius 16-án elkezdődött az úszók országos bajnoksága Debrecenben, amelyen a Dunaferr-DVSI úszói is rajthoz álltak. Balog Gábor egy ezüstérmet és egy bajnoki címet is nyert. A gyorsváltóval pedig bronzérmet nyert (Balog Gábor, Takács Krisztián, Dort Bence).
2014-06-19Versenyek után, sportági nap előttA Dunaferr-DVSI úszóinak, az ifjúságiak országos bajnokságon szerepeltek, a két Eb induló Barcelonában úszott, a hétvégén pedig a Magyar Úszás napján vesz részt a szakosztály. Az ifjúsági országos bajnokságon Barocsai Petra, Szöllősi Martin és a 4x100 méteres vegyesváltó (kép): Selmeci Levente, Simond Dávid, Szöllősi Martin, Kis Attila bronzérmet nyert.
2014-06-13Monte-Carlo után Kecskeméten úsznakTakács Krisztián és Balog Gábor Monte Carloban versenyezett a hétvégén az ifik pedig június 11-től Kecskeméten az országos bajnokságon versenyeznek. Kép: Barocsai Petra.
2014-04-22A gyros legyőzte a fiúkatSzombaton és vasárnap folytatódott az úszók Budapest Bajnoksága, amelyen a Dunaferr-DVSI versenyzői is érdekeltek voltak. Kép: Balog Gábor.
2014-04-19Pénteken bezárt az aranygyárMíg a Fabó Éva Sportuszodában az Arany Üst zárónapját rendezték meg pénteken, a fővárosban a Dunaferr-DVSI idősebb úszói a Budapest Bajnokságon szerepeltek. Balog Gábor arany- és bronzérmet, Takács Krisztián aranyérmet nyert. Arany Üst: Virág László, Falusi Dávid, Dort Bence, Szöllősi Martin 4x200-as gyorsváltó bronzérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Barocsai Petra.
2014-04-08Medálok GrazbólA Grazban megrendezett nemzetközi úszóversenyen Balog Gábor két aranyérmet, Takács Krisztián egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyert.
2014-03-14A leggyorsabb magyarTakács Krisztián magyar olimpikon gyorsúszó, a Dunaferr-DVSI versenyzője idén átvehette Dunaújváros Sportdíját.
2014-03-12Rekordok születtekA hétvégén Szlovákiában, a 40. Trnava Grand Prix nemzetközi úszóversenyen szerepeltek a Dunaferr-DVSI képviselői. Eredmények a cikkben. Kép: Takács Krisztián.
2014-02-14A sport az egyetemes kultúra részeA vízi sportolók és edzőik előtt tisztelgett a közgyűlés. Díjazták Hajdu Jonatánt s felkészítő edzőjét, Kovács Józsefet, Vass András, s a Dragon Steel Sportegyesületet.
2014-02-11Sportolók elismeréseSikeres sportolókat jutalmaztak február 10-én a városházán, akik olimpiai szakágakban értek el kiemelkedő eredményt, és elismerték a sárkányhajósokat is.
2014-01-21Úszóink Amerikában töltenek el öt hetetAz év első napjaiban már edzésbe álltak a Dunaferr-DVSI úszói, akik két edzőtáborban vettek részt, a klub két olimpikonja (Takács Krisztián, Balog Gábor) pedig az Egyesült Államokban készül.
2013-12-12Ismét rangos versenyen úszhatnakBalog Gábor és Takács Krisztián indul a rövidpályás Európa-bajnokságon. Beszélgetés Kovács József edzővel.
2013-12-10Elutazott a válogatottHétfőn elutazott a rövidpályás úszó Európa-bajnokságra a magyar válogatott, köztük két dunaújvárosi úszó (Takács Krisztián, Balog Gábor) és edzőjük is. A közelmúltban megrendezett MEFOB versenyen Takács Krisztián aranyérmet nyert.
2013-11-18Balog és Takács az Eb keretbenA Százhalombattán megrendezett rövidpályás úszó országos bajnokság zárónapján a Dunaferr-DVSI váltója: Takács Krisztián, Balog Gábor, Sincki Ádám, Szabó Attila, aranyérmet nyert.
2013-11-15Dobogós helyezésekkl nyitottakHárom ezüstéremmel (Takács Krisztián, Balog Gábor és a 4x50-es váltó) kezdtek a Dunaferr-DVSI úszói a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságon.
2013-11-14A jövő reménységei is ott lesznekNovember 14-én kezdődik Százhalombattána a rövidpályás úszó országos-bajnokság, ahol részt vesz a Dunaferr-DVSI csapata is. Kép: Barócsai Petra, Böde Laura, Dort Bence, Varró Réka, Decsi Dorina, Weiter Dávid.
2013-11-13Rövidpályás medálokértNovember 14-től Százhalombattán rendezik meg a rövidpályás úszó országos bajnokságot, amelyen ott lesznek a Dunaferr-DVSI képviselői is. Kép: Balog Gábor, Takács Krisztián.
2013-08-09Három számban indult a vébénBeszélgetés Takács Krisztiánnal, a Dunaferr-DVSI úszójával, aki részt vett a barcelonai vizes világbajnokságon.
2013-08-05Véget ért a vizes vbA dunaújvárosi Takács Krisztiánnal a hetedik helyen végzett a férfi 4x100 méteres vegyesváltók döntőjében a barcelonai vizes világbajnokság zárónapján.
2013-08-01Takács bemutatkozottTakács Krisztián úszó (Dunaferr SE) eddig elért eredményei a barcelonai vizes világbajnokságon.
2013-07-29Vízilabda: két továbbjutásTöbb dunaújvárosi sportoló is részt vesz a barcelonai vizes világbajnokságon. Beszélgetés Kovács Józseffel, Balog Gábor és Takács Krisztián edzőjével.
2013-07-03Takács bekerült váltóba is"Az országos bajnokság után Kiss László szövetségi kapitány kijelölte a barcelonai úszó vb-re utazó csapatot, amelyben két dunaújvárosi, Balog Gábor és Takács Krisztián kapott helyet."
2013-07-02Elégedettség a bajnokság utánRemekül szerepeltek a Dunaferr-DVSI úszói a debreceni országos úszó bajnokságon. Két aranyérem, négy ezüstérem és egy bronzérmet gyűjtöttek. Részletes eredmények a cikkben.
2013-06-28Takácsé az első aranyA debreceni országos úszó bajnokság második napján Takács Krisztián aranyérmet, Balog Gábor ezüstérmet nyert.
2013-06-27Ezüstös lett a stafétaA debreceni országos úszó bajnokság első napján ezüstérmet nyert a Dunaferr-DVSI gyorsváltója (Balog Gábor, Keresztes Mátyás, Szabó Zsolt, Takács Krisztián (kép).
2013-06-17Balog dobogón végzettA barcelonai Mare Nostrum nemzetközi úszóversenyen Balog Gábor (kép) bronzérmet szerzett, Takács Krisztián ötödik és hetedik helyen végzett.
2013-04-03Takács két aranyérmeMárcius 29-én és 30-án rendezték meg Budapesten az első világbajnoki kvalifikációs úszóversenyt, a Budapest-bajnokságot. Takács Krisztián (kép) két aranyérmet, Balog Gábor két ezüstérmet nyert. További eredmények a cikkben.
2013-03-28Sportdíj: bravó, Krisztián!"Ünnepi ceremóniával, a "Dunaújváros Sportjáért" Díj átadásával kezdődött ma reggel a közgyűlés a Városházán: a rangos elismerést Takács Krisztián úszó vehette át a polgármestertől."
2013-03-28Dunaújváros Sportjáért DíjDunaújváros Sportjáért Díj - Takács Krisztián március 28-án vette át az elismerést. A díjazott méltatása.
2013-03-28Megkezdődött az Arany Üst!Március27-én, harmincnegyedik alkalommal elrajtolt az Arany Üst nemzetközi, korosztályos úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában. A 2012-es teljesítménye alapján Szlobodnyik Nóra és Farkas László megkapta a Tehetség Kupát.
2013-03-23Hatszáz kilométert úsztak leSpanyolországban, majd Dubajban edzőtáborozott a magyar válogatottal a Dunaferr SE két úszója, Balog Gábor és Takács Krisztián
2013-03-14Elismerték a város sportjáért végzett munkájukatA február 28-i közgyűlés elején ünnepélyes átadták a Dunaújváros Sportjáért elismerést Árva Sándor Csaba posztumusz és Takács Krisztián részére. Életrajzok.
2013-03-14Tárgyalások a kedvező kondíciórólA közgyűlés elején átadták a Dunaújváros Sportjáért díjat: Árva Sándor Csaba posztumusz s Takács Krisztián úszó kapta. A korábbi 40 százalék helyett 65 százalékban vállalja át városunk adósságállományát a kormány.
2013-03-01Nem lesz gond ma az ivóvízellátássalKözgyűlési összefoglaló.Dunaújváros Sportjáért díjat kapott: Árva Sándor Csaba (posztumusz), Takács Krisztián úszó. Főbb témák: költségvetés, Dunaújváros 17-18 milliárd forintnyi adósságának nem 40, hanem 65 százalékát vállalta át a kormány, így közel 11 milliárd forint tartozástól mentesült az önkormányzat; a közétkeztetést a Zalagast Zrt. végzi; március elsején nem lesz vízellátási probléma, ha el is zárja a DRV Zrt. a vezetéket.
2013-03-01Kimagasló teljesítményt nyújtottakDunaújváros Sportjáért Díjat idén Árva Sándor Csaba (posztumusz), valamint Takács Krisztián kapta.
2013-02-28DMJV Közgyűlése az idei évi Dunaújváros Sportjáért díjat Árva Sándor Csaba részéré posztumusz, valamint Takács Krisztián részére adományoztaDunaújváros Sportjáért díjat kapott Árva Sándor Csaba (posztumusz) és Takács Krisztián. Árva Sándor Csaba kézilabda mesteredző méltatása.
2013-02-28Dunaújváros Sportolója: Takács KrisztiánA Dunaferr-DVSI versenyzőjéről. Interjú.
2013-01-29Melegégövre utaztak az úszókA magyar szövetség jóvoltából kétszer háromhetes, külföldi edzőtáborba utazhatott el a Dunaferr SE két úszója, Balog Gábor és Takács Krisztián, valamint edzőjük, Kovács József.
2012-12-17Ezüstös lett a vasárnap esteAz isztambuli rövid pályás úszó-világbajnokság szombati versenynapján Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója a 22. helyen, vasárnap Balog Gábor a 30. helyen végzett.
2012-12-15Hosszú rövidben is jóAz isztambuli rövid pályás úszó-világbajnokság pénteki versenynapján Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója a37. helyen, Balog Gábor 24. helyen végzett.
2012-12-14A második napon is jutott éremAz isztambuli rövid pályás úszó-világbajnokságon Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója a tizenkilencedik helyen végzett ötven méter gyorson.
2012-12-12Két dunaújvárosi a vb-nBalog Gábor és Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI sportolói részt vesznek Isztambulban az úszó rövidpályás világbajnokságon.
2012-11-27Mindhárman elégedettekA két Dunaferr-DVSI úszó, Takács Krisztián és Balog Gábor is elégedett a rövidpályás Európa-bajnokságon elért teljesítményével. Beszélgetés a sportolókkal.
2012-11-26Cseh tizenötödik aranyaA franciaországi rövidpályás Európa-bajnokság második napján Takács Krisztián a kilencedik helyen végzett.
2012-11-26Hat aranyéremVéget ért a rövidpályás, franciaországi úszó Európa-bajnokság. A dunaújvárosi Takács Krisztián legjobb eredménye egy kilencedik helyezés volt. Balog Gábornak (kép) egyik napon sem sikerült döntőbe jutnia.
2012-11-23Döntőig nem jutottakNem jutott döntőbe Takács Krisztián (kép) és Balog Gábor a franciaországi rövidpályás úszó Európa-bajnokság első napján.
2012-11-22Ma rajtol az EbBalog Gábor és Takács Krisztián is részt vesz franciaországi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
2012-11-09Harmadik lett a Dunaferr-DVSI az országos bajnokságonTakács Krisztián ismét kitett magáért.
2012-11-05Harmadik helyen a rövid pályánNovember 2. és 4. között Százhalombattán rendezik meg az úszók rövid pályás országos bajnokságát, ahol a Dunaferr-DVSI tizenkét sportolója indul. Részletes eredmények a cikkben.
2012-11-03Négy érem a rajtonNovember 2. és 4. között Százhalombattán rendezik meg az úszók rövidpályás országos bajnokságát, ahol a Dunaferr-DVSI tizenkét sportolója indul. Az első napon Takács Krisztián arany- és ezüstérmet, Sincki Ádám ezüstérmet, Balog Gábor bronzérmet nyert.
2012-10-31Takács külföldi szerepléseAz elmúlt hétvégén Franciaországban, egy nemzetközi, rövidpályás viadalon szerepelt a magyar válogatottal Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója. A sportoló két bronzérmet nyert.
2012-10-25Takács Krisztián is indultA Százhalombattán megrendezett nemzetközi Matrica Kupán eredményesen szerepeltek a Dunaferr-DVSI úszói. Összesen harminchárom érmet szereztek, részletes eredmények a cikkben.
2012-10-15EdzésmódszertanGyurta Dániel olimpiai aranyérmes úszó vendégeskedett a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában. Az olimpikon két úszótársa, Takács Krisztián és Balog Gábor egyik speciális szárazföldi edzésmódszerét próbálta ki.
2012-10-09Dohában is ezüst jutottMásodik állomásához érkezett az úszók Világkupája, ezúttal Katarban szerepeltek Takács Krisztiánék, ahol a 4x50 méteres vegyesváltóban ezüstérmet nyert.
2012-10-04Világkupán szerepeltÖt magyar úszó, köztük a dunaújvárosi Takács Krisztián vett részt a rövidpályás úszó Világkupa első állomásán Dubajban, ahol a 4x50 méteres váltó tagjaként ezüstérmet nyert.
2012-08-23Harminckét egyesületAugusztus 12-én véget ért a londoni olimpia. A dunaújvárosi sportolók eredményei: Takács Krisztián úszó 12. helyezés, Balog Gábor úszó 11. helyezés, Szücs Gabriella, Menczinger Kata vízilabdázók 4. helyezés.
2012-08-14London 2012: szép városi eredményekA dunaújvárosi sportolók olimpiai eredményei: Takács Krisztián, Balog Gábor, Juhász Vanda, Szücs Gabriella, Menczinger Katalin.
2012-08-10Tizenegyedik és tizenkettedik hely, no meg egy éremesélyA dunaújvárosi sportolók eredményei a 2012-es londoni olimpiáról.
2012-08-04Rióban összejöhetTakács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója az 50 méteres gyorsúszásban tizenkettedik helyen végzett a londoni olimpián. Beszélgetés a sportolóval és Bene Vera szakosztályvezetővel.
2012-08-03Takács tizenkettedikA Dunaferr-DVSI úszója, Takács Krisztián ötven méter gyorsúszásban a tizenkettedik helyen végzett a londoni olimpián. Kovács József edző értékelése Balog Gábor teljesítményéről.
2012-08-01Ma több újvárosinak szurkolhatunkBeszélgetés Takács Krisztiánnal, a Dunaferr-DVSI olimpikon úszójával és edzőjével.
2012-07-24Négy dunaújvárosivalNégy dunaújvárosi sportoló vesz részt a londoni olimpián. Balog Gábor és Takács Krisztián úszók, Menczinger Katalin és Szücs Gabriella vízilabdázók.
2012-07-21Ketten úsznak LondonbanA Dunaferr-DVSI két versenyzője Takács Krisztián és Balog Gábor indul a londoni olimpián. Az esélyekről.
2012-07-13Négy sportoló képviseli városunkat az olimpiánDunaújvárosiak Londonban: Szücs Gabriella, Menczinger Kata, Balog Gábor, Takács Krisztián.
2012-07-05Még a munka ideje vanAz utolsó fázisába ért a Dunaferr SE két olimpikon úszójának, Balog Gábornak és Takács Krisztiánnak felkészülése. Beszélgetés a sportolókkal.
2012-06-01Öröm és némi csalódás"Felemás érzésekkel tekint vissza a debreceni úszó Európa-bajnokságra a Dunaferr-DVSI két versenyzője, Balog Gábor és Takács Kriszitán." Beszélgetés a tapasztalatokról.
2012-05-29Csúcs volt ez az Eb!Véget ért a debreceni úszó Európa-bajnokság. Takács Krisztián és Balog Gábor (kép) is az olimpiai csapat tagja lesz.
2012-05-25Aranyeső DebrecenbenA debreceni úszó Európa-bajnokságon Takács Krisztián száz gyorson nem jutott be a középdöntőbe. Beszélgetés a sportolóval.
2012-05-21Vizes kontinenstalálkaA Dunaferr-DVSI két úszója Takács Krisztián és Balog Gábor (kép) is részt vesz a debreceni Európa-bajnokságon.
2012-05-14Londonért úsznakDebrecenben rendezik meg az úszó Európa-bajnokságot, amelyen két Dunaferr-DVSI versenyző, Balog Gábor és Takács Krisztián is elindul.
2012-04-03Bravúr után Arany ÜstKilenc érmet nyert a Dunaferr-DVSI úszószakosztálya a debreceni országos bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben. Április 4-én pedig elrajtol a 33. Arany Üst a Fabó Éva Sportuszodában.
2012-04-02Újvárosi bajnoki címekBefejeződött Debrecenben az úszók országos bajnoksága. Balog Gábor bronzérmet, Takács Krisztián aranyérmet és a vegyesváltó ezüstérmet nyert.
2012-03-31Két bajnoki címA debreceni országos úszóbajnokság második napján Takács Krisztián és a gyorsváltó csapat is aranyérmet nyert.
2012-03-30Dobogós első napKét éremmel, egy bronzzal és egy ezüsttel nyitott a debreceni úszó országos bajnokságon a Dunaferr-DVSI. Részletes eredmények a cikkben.
2012-03-29Kilencen képviselik DunaújvárostTakács Krisztián és Balog Gábor az olimpiai kvóta reményében indul a debreceni úszó országos bajnokságon.
2012-03-23Csütörtöktől úszóbajnokságA világelittel készülhetett Amerikában Takács Krisztián
2012-03-12Phelpssel nem tudott döntőzniÖtven méter gyorson harmadik lett az Ohio állami Grand Prix úszóversenyen a Dunaferr SE versenyzője, Takács Krisztián.
2012-03-07Darnyi is segíti őket"Dél-Afrika után Floridában, a legendás Darnyi Tamás segítségével készül a Dunaferr SE olimpikonja, Takács Krisztián."
2012-02-17Dél-Afrika után irány FloridaIdeális körülmények között eredményes a felkészülés. Takács Krisztián edzéseiről.
2012-02-15A legjobbakról szavaztakLezárult az Év Sportolója szavazás. A dunaújvárosi Takács Krisztián úszó és Neukum Gábor röplabdázó is a második helyen végzett.
2012-02-09Déli felkészülésA Dél-Afrikai Köztársaságban, Durbanban edzőtáborozik a Dunaferr SE úszó olimpikonja, Takács Krisztián. A Fabó Éva Sportuszodában új rajtköveket szerelnek fel.
2012-01-13Már a londoni olimpiára készül az ország leggyorsabb úszójaTakács Krisztián: 2011 az áttörések éve volt.
2012-01-03Még feljebb úsztakÉvértékelő rendezvényt tartott a Dunaferr SE úszó szakosztálya. Beszélgetés Bene Vera szakosztályvezetővel.
2011-12-28Megérte eddig kitartaniBeszélgetés Takács Krisztiánnal (Dunaferr-DVSI úszója), a 2011-es hazai és nemzetközi eredményeiről.
2011-12-16Takács az USA-banTakács Krisztián az Európa-válogatott tagjaként részt vesz Amerikában az USA-Európa elleni úszóversenyen.
2011-12-13Benne volt az eredményTakács Krisztián, a lengyelországi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 100 méter gyorson a harmadik helyen végzett. Beszélgetés a sportolóval és edzőivel (Berzlánovits Éva, Kovács József).
2011-12-12Takács bravúrbronzaTakács Krisztián (Dunaferr-DVSI), a rövidpályás Európa-bajnokságon bronzérmet nyert.
2011-12-09Európa hatodikja lettTakács Krisztián, Dunaferr-DVSI versenyzője, ötven méteren a hatodik helyezést szerezte meg a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
2011-12-08Győzni ment, mi másért?Beszélgetés a Dunaferr-DVSI úszójával, Takács Krisztiánnal.
2011-11-29Takács is részese volt a válogatott sikerénekTakács Krisztián (Dunaferr-DVSI) a világbajnokságon megúszta szintidőt, így már biztosan szerepel a 2012-es londoni olimpián.
2011-11-22Takács úszása ZágrábbanA zágrábi nemzetközi úszóversenyen a Dunaferr-DVSI úszója, Takács Krisztián az első helyen végzett.
2011-11-18Edzőtábor, megszakítvaBeszélgetés Takács Krisztiánnal, a Dunaferr-DVSI úszójával.
2011-11-15Az ország elitjében"Egy arany-, két-két ezüst- és bronzéremmel, valamint több pontszerző hellyel zárta szereplését a Dunaferr-DVSI úszószakosztálya a rövidpályás országos bajnokságon." Részletes eredmények a cikkben.
2011-11-14Elégedett a kapitányAz országos úszó rövidpályás bajnokságon Takács Krisztián száz gyorson aranyérmet nyert.
2011-11-10Jó ez a sűrűségBeszélgetés Takács Krisztián úszóval.
2011-08-04Bekerült a történelembe"A sportág hazai történetében a Dunaferr-DVSI úszója, a sprinter Takács Krisztián jutott be először világbajnokságon az ötven méteres gyorsúszás fináléjába." A döntőben a hatodik helyen végzett. Interjú.
2011-08-01Takács hatodik"Takács Krisztián, a Dunaferr DVSI úszója a legkeményebb számon, 50 méter gyorson hatodik lett a világbajnokságon."
2011-07-30Takács Krisztián bravúrjaA Dunaferr-DVSI úszója a sportág történetében - ötven méter gyorson - a magyarok közül elsőként került világbajnoki döntőbe.
2011-07-16VilágbajnokságA Kínában megrendezett vízi sportágak világbajnokságán öt dunaújvárosi sportoló is részt vesz: Takács Krisztián, Poszkoli Rita, Szücs Gabriella, Kasó Orsolya, Menczinger Kata (kép).
2011-07-01Bizonyították tehetségüket a Dunaferr-DVSI úszóiTakács Krisztián hat éremmel alapozott a világbajnokságra, a 113. magyar úszóbajnokságon. Eredmények.
2011-06-28A fiúk jeleskedtekA debreceni úszó országos bajnokság összesített pontversenyében negyedik helyen végzett a Dunaferr SE úszószakosztálya. Kép Füzesy Dávidról.
2011-06-27Értékes érmekDebrecenben az Úszó Országos Bajnokságon kiválóan szerepeltek a Dunaferr-DVSI versenyzői. Részletes eredmények a cikkben.
2011-06-25Hat század döntöttA debreceni úszó országos bajnokságon Takács Krisztián aranyérmet nyert, a 4x200 méteres gyorsváltó (Füzesy Dávid, Szabó Attila, Vörös Benjámin, Takács Krisztián) bronzérmet nyert.
2011-06-24Bronzérmes gyorsváltóA Széchy Tamás Országos Úszó Bajnokságon (Debrecenben) a férfi 4x100-as gyorsváltó bronzérmet nyert. A váltó tagjai: Takács Krisztián, Füzesy Dávid (kép), Balogh Zsolt, Szabó Attila.
2011-06-22Úszók seregszemléjeDebrecenben az úszó országos bajnokságon, több dunaújvárosi is éremesélyes. (Kép Takács Krisztiánról).
2011-04-15Takács Krisztián a keretbenTakács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója tagja a nyári kínai világbajnokságon induló válogatott tagja.
2011-03-28Takács Krisztián két elsőséget szállítottA hétvégén megrendezett Budapest Bajnokságon a Dunaferr-DVSI úszóinak eredményei. Takács Krisztián két aranyérmet, Vízkeleti Péter (kép) bronzérmet nyert, további eredmények a cikkben.
2011-03-18Úszóinknak is kezdődikA közelmúltban megrendezett németországi úszóversenyen Takács Krisztián egy aranyérmet és két ezüstérmet nyert.
2010-11-29Több döntő nem siekrültTakács Krisztián a rövidpályás Európa-bajnokságon elért eredményei.
2010-11-26Európa nyolcadik sprintereA rövidpályás úszó Európa-bajnokság első versenynapján Takács Krisztián 50 méter gyorson a nyolcadik helyen végzett.
2010-11-25Nem kell tartalékolniBeszélgetés Takács Krisztiánnal, a Dunaferr-DVSI úszójával, aki részt vesz az úszók rövidpályás Európa-bajnokságán.
2010-11-16Eredményes napokSzázhalombattán rendezték meg a rövidpályás országos úszó bajnokságot. Takács Krisztián arany-, három ezüst- és két bronzérmet. További részletes eredmények a cikkben.
2010-08-27"Amit a sors elvesz, egyszer majd visszaadja..."Megállták a helyüket az úszók, a XXX. Úszó, Műugró, Szinkronúszó és Nyíltvízi Európa-bajnokságon. Két dunaújvárosi résztvevő: Bordás Beatrix, Takács Krisztián. Eredmények.
2010-08-16Takács: kísértett a múltHarmadszor sem sikerült bejutnia a döntőbe Takács Krisztiánnak (kép) a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
2010-08-14Az utolsó felvonás előttBeszélgetés Takács Krisztiánnal (Dunaferr-DVSI), aki részt vesz a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
2010-08-13Áttörte az ötvenes határtTakács Krisztián a budapesti úszó Európa-bajnokságon kétszer is megdöntötte saját egyéni csúcsát.
2010-08-11Cseh címvédésre készülhetKép Takács Krisztiánról, aki hatodik helyen végzett az úszó Európa-bajnokságon a váltó tagjaként.
2010-08-10Váltóban hatodikakTakács Krisztián és Bordás Beatrix eredményei a budapesti úszó Európa-bajnokságon. Takács Krisztián (kép) a négyes váltó tagjaként, új országos csúccsal a hatodik helyen végzett.
2010-08-09Eb: ma bemutatkoznakBordás Beatrix és Takács Krisztián (kép) részt vesz a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
2010-07-20Beatrix és KrisztiánBeszélgetés Berzlánovits Éva edzővel, és Bordás Beatrix és Takács Krisztián versenyzőkkel, akik az úszó Európa-bajnokságon képviselik majd a dunaújvárosi úszósportot.
2010-07-12Remek utolsó napAz egri országos úszóbajnokság utolsó napján Takács Krisztián (kép) egy arany-, egy ezüst-, Bordás Beatrix egy ezüstérmet szerzett. A Dunaferr-DVSI a pontversenyben a negyedik helyen végzett.
2010-07-10Aranyos duplázásAz egri országos úszóbajnokságon Bordás Beatrix és Takács Krisztián (kép) aranyérmet nyert.
2010-07-09Ezüstös rajt a négyestőlAz egri országos úszóbajnokság első napján a Dunaferr-DVSI négyszer százas férfi gyorsváltója (Takács Krisztián, Szabó Attila, Füzesy Dávid, Sincki Ádám) ezüstérmet nyert.
2010-04-16Budapest bajnokság DunaújvárosbanTakács Krisztián: két arany és egy bronz. Eredmények.
2010-04-13Időben vissza az ókorbaA dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában megrendezett Budapest Bajnokságon Takács Krisztián két arany-, és egy bronzérmet nyert. További részletes eredmények a cikkben.
2010-04-12Az úszók fővárosa (képaláírás)A hétvégén (2010. április 10-11.) Dunaújváros adott otthont az úszók Budapest Bajnokságának. A seregszemlén Cseh László (képünkön) a világ ötödik legjobb idejével nyert 400 vegyesen, a hazai színeket képviselő Takács Krisztián 50 gyorson lett első helyezett. (nem teljes szöveg)
2010-04-10Rosti: negyvenötNegyvenöt éves a Rosti Pál Gimnázium. Alapítását gálaműsorral ünnepelték és átadták a Rosti Pál Emlékplaketteket a volt tanároknak és diákoknak. Névsor, beszámoló.
2010-02-02Az év sportolóiAz év Fejér megye sportolói és csapata szavazáson Bordás Beatrix (úszó), Takács Krisztián (úszó) és a dunaújvárosi női vízilabdázók a második helyen végeztek.
2010-01-01Áttörés Isztambulban.Két nap alatt ötször úszott országos csúcsot Takács Krisztián.
2009-12-14Nem lehet ok panaszraAz isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon Takács Krisztián a hetedik helyen végzett száz méter gyorson. A döntőbe új országos csúccsal jutott be.
2009-12-12Hat éves rekordot átírva döntősAz isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon Takács Krisztián magyar rekordot javított.
2009-12-11Rekord az Eb-döntőnTakács Krisztián az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon új magyar rekordot úszott (21:33) és a nyolcadik helyen végzett.
2009-12-10Nem törökfürdőzésBordás Beatrix és Takács Krisztián is indul atz isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Interjú.
2009-11-18Súlyok alól a csúcsra"A váltó tagjaként ötven méter gyorson új országos csúcsot ért el Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója, a hétvégi rövidpályás országos bajnokságon." Interjú.
2009-11-17Az aranyérmek mellé rekordokA százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságon Bordás Beatrix és Takács Krisztián is aranyérmet nyert.
2009-08-05Komoly tanulságok RómábólBeszélgetés Bordás Betarix és Takács Krisztián úszókkal.
2009-07-08Fél kézzel is bajnokAz Egerben Széchy Tamás emlékére rendezett országos bajnokságon szép eredményekkel zárt a Dunaferr SE úszószakosztálya. A 4x100-as gyorsváltó – Szabó Attila, Sincki Ádám, Takács Krisztián, Füzesy Dávid – és Bordás Beatrix 50 m pillangóúszásban ezüstérmet szerzett, míg a könyökével bajlódó Takács Krisztián 50 m gyorson győzött.
2009-06-29Bordás ezüstje, Takács aranya a bajnokságonAz egri úszóbajnokságon toábbi érmeket nyertek a Dunaferr SE úszói. Takács Krisztián aranyémret, Bordás Beatrix pedig ezüstérmet nyert.
2009-06-27A fiúk ezüstváltójaAz efri úszóbajnokságon a fiú gyorsváltó - Szabó Attila, Sincki Ádám, Takács Krisztián, Füzesy Dávid - ezüstérmet nyert. (Kép az első oldalon is).
2009-06-09A szerencse vele voltA zágrábi Arany Medve nemzetközi úszóversenyen horvát futballhuligánok megtverték a magyar csapat tagjait. Ennek ellenére a dunaújvárosi versenyző bronzérmet nyert. Takács Krisztián beszámolója.
2009-06-08Úszókra támadtakA zágrábi úszóversenyen futballhuligánok megverték a magyar válogatott tagjait. A dunaújvárosi Takács Krisztián mindezek ellenére is rajthoz állt és bronzérmet nyert. Takács Krisztián beszámolója a történtekről.
2009-04-11A befejezés: Pille ParádésA XXX. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny zárónapján Pille Parádét rendeztek, amelyen híres úszók is részt vettek (CsehLászló, Gyurta Dániel...). A Takács Krisztián - Bordás Beatrix dunaújvárosi páros a harmadik helyen végzett. (Kép az első oldalon is).
2009-04-08Mindenkinek szép emlék az ÜstEmlékek az Arany Üst úszóversenyről (Kiss Annamária, Ágh Péter, Takács Krisztián)
2009-04-01Kezdetnek remekAz úszók Budapest-bajnokságán részt vett a Dunaferr-DVSI tizenhárom tagú csapata. Eredmények: Sincki Ádám ezüst-, és bronzérem, Bordás Beatrix ezüstérem, Takács Krisztián bornzérem.
2009-01-14Amire emlékeznünk kell 2008-bólAz év beruházása a Dunaferr darabosítóüzemének porleválasztó berendezése, az év rendezvénye az EFOTT, az év fotója: a lemenő nap hídja, az év előadása a Nyihaha kisasszony, az év embere: Barbara....
2008-11-21Csak felkészülési állomás voltTakács Krisztián lett a legeredményesebb újvárosi úszó, az V. Allianz Rövidpályás Országos Bajnokságon.
2008-11-19Berzlánovits Éva több aranyat vártPéntektől vasárnapig Százhalombattán rendezték az úszók rövidpályás országos bajnokságát. A Dunaferr -DVSI eredményei: Takács Krisztián 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz; Bordás Beatrix 2 ezüst? 4x50 méteres fiú gyorsváltó 1 arany.
2008-11-18A mi bajnokunkBeszélgetés Takács Krisztiánnal, a Dunaferr-DVSI úszójával.
2008-11-17Kitettek magukértA százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságon Takács Krisztián két arany- és egy ezüst-, Bordás Beatrix ezüstérmet nyert.
2008-11-15Röviden is remekSzázhalombattán a rövidpályás országos bajnokságon Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója aranyérmet nyert.
2008-10-03Közös indítvány: jutalom Takács KrisztiánnakFelszerelést vásárol a pénzből.
2008-09-27Lesúgók és nyílt titkokKözgyűlés: a kórház átvilágítása, a szabadstrand mederkotrása, Takács Krisztián (olimpikon úszó) kétmillió forint jutalmat kapott.
2008-09-26Jutalmat vehettek át olimpikonjainkA polgármester köszöntötte a pekingi játékokon szerepelt sportolóinkat.
2008-09-24Olimpikonok köszöntésePénteken Kálmán András polgármester köszöntötte a pekingi olimpián részt vevő sportolókat.
2008-09-20Ünnepelték őketA dunaújvárosi olimpikonokat (Ferling Bernadett, Pigniczki Krisztina, Benedek Dalma, Szabó Gabriella, Takács Krisztián, BrávikFruzsina, Sós Ildikó, Primász Ágnes) köszöntötte dr. Kálmán András polgármester.
2008-09-15"Athénban ezzel az idővel nyertem volna..."A szám történetének legjobb magyar eredményét érte el Takács Krisztián
2008-08-29Egy boldog kilencedikBeszélgetés Takács Krisztián úszóval, aki a kilencedik helyen végzett a pekingi olimpián.
2008-08-21Takács Krisztián ismét csúcsot javítottAugusztus 15-én állt a rajtkőre Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója az olimpián, és új országos csúccsal futamában a 4., összesítésben a 9. helyen végzett 98 induló közzül az 50 méterres gyorsúszásban.
2008-08-16Takács szenzációja!Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úszója, közel száztagú mezőnyében, a 9. helyen végzett az olimpián.
2008-07-16Takács Krisztián: irány Peking!Takács beúszta magát...
2008-07-16Alakul a dunaújvárosi küldöttségSzabó Gabriella, Benedek Dalma és Takács Krisztián biztosan utazik a pekingi olimpiára.
2008-07-15Az olimpiai döntő a célAz úszók országos bajnokságán a Dunaferr-DVSI harmadik lett a klubok közötti pontversenyben. Beszélgetés Takács Krisztián úszóval.
2008-07-14Takács jobb volt Cseh LászlónálTakács Krisztián (Dunaferr-DVSI) újabb aranyérmet nyert az úszók országos bajnokságán.
2008-07-11Pekingbe úszott!Az úszók országos bajnokságán Takács Krisztián, Dara Eszter aranyérmet, Sincki Ádám, Bordás Beatrix ezüstérmet nyert.
2008-07-10Érem és országos csúcsAz úszók országos bajnokságán Takács Krisztián, Füzesi Ádám, Sincki Ádám, Szabó Attila (Dunaferr-DVSI) összeállítású csapat ezüstérmet nyert.
2008-06-12Ott helyezés, itt pedig érmekA kaposvári dr. Csík Ferenc emlékversenyen szerepeltek a Dunaferr-DVSI úszói. Aranyérmes: Takács Krisztián, Nagy Vivien, ezüstérmes: Sincki Ádám, Orova Gréta, bronzérmes: Vízkeleti Péter.
2008-03-26Két úszónk három rekordjaTakács Krisztián két számban egyéni csúcsot úszott, és az Európa-bajnokságon, 50 gyorson megdöntötte az országos rekordot. Bordás Beatrix Párizsban egy nemzetközi versenyen egyéni csúcsot úszott.
2008-03-25Takács remek csúcsaAz eindhoveni Európa-bajnokságon Takács Krisztián (Dunaferr-DVSI) az 50 méteres gyorsban magyar csúcsot úszott.
2008-03-18Érmek, helyezések a berlini regattárólNemzetközi úszóversenyen szerepeltek a Dunaferr SE sportolói. Orova Gréta 3 arany-, ezüst- és bronzérmet, Gyetvai Deborah arany-, ezüst- és bronzérmet, Bordás Beatrix 2 aranyérmet, Takács Krisztián ezüst- és bronzérmet, Vízkeleti Péter ezüst- és bronzérmet, Nagy Vivien és Füzesy Dávid pedig ezüstérmet nyert.
2007-11-21AZ Eb jegyébenA debrecenei úszó országos bajnokságon Takács Krisztián és Bordás Beatrix aranyérmet nyert.
2007-11-20Két aranyérem a bajnokságrólDebrecenben, az úszok rövidpályás országos bajnokságán Takács Krisztián és Bordás Beatrix aranyérmet nyert.
2007-10-20A legjobbak köszöntéseDr. Kálmán András díjazta Dunaújváros legjobb sportolóit.
2007-08-16Takács Krisztián bravúros szerepléseBankogban az egyetemisták és főiskolások világkátékon Takács Krisztián, a Dunaferr-DVSI úsója a hatodik helyen végzett. Ő volt a magyar úszócsapat legeredményesebb versenyzője.
2007-08-06Dunaferr sikerek......a felnőtt magyar úszóbajnokságon. Az újvárosiaknak (is) pezsett a víz Budapesten.
2007-07-30Takács Krisztián újabb bajnoki címeVéget ért Budapesten az úszok országos bajnoksága. Az utolsó versenynapon Takács Krisztián még egy aranyérmet, és a 4x100-as vegyesváltó bronzérmet nyert (Oláh Gerda, Bordás Beatrix, Miskovicz Zsuzsanna, Hornyák Judit).
2007-07-28Bordás Beatrix és Takács aranyérmeAz úszók országos bajnokságán Takács Krisztián és Bordás Beatrix (Dunaferr-DVSI) aranyérmet nyert.
2007-04-23Főiskolás élsportolókBeszélgetés Kiss Annával és Takács Krisztiánnal úszókkal, akik a Dunaújvárosi Főiskola diákjai.
2006-11-17Két újvárosi bronzérem is született.Takács Krisztián legjobb időeredményeit úszta Debrecenben. Beszámoló a rövidpályás országos úszóbajnokságról.
2006-11-13Fináléban a Dunaferr SE úszóiA Dunaferr SE úszói részt vettek az úszók rövidpályás bajnokságán. Oláh Gerda, Bordás Beatrix, Hornyák Judit, Miskovicz Zsuzsanna lány gyorsváltó a harmadik helyen végzett. Takács Krisztián az 50 méter gyorsúszást megnyerte, és minden számban saját egyéni csúcsot úszott.
2006-08-10Csúcsokat döntőkA Budapesten megrendezett úszó Európa-bajnokságon részt vett Miskovicz Zsuzsa és Takács Krisztián (Dunaferr SE), akik megúszták saját egyéni csúcsukat. Beszélgetés az edzővel, Kovás Józseffel.
2006-07-05Bevették BudapestetA Budapest Bajnokság úszóversenyen Miskovicz Zsuzsa egy ezüst-, Takács Krisztián egy arany-, és egy bronzérmet nyert.
2006-06-13Polgármesteri jutalom sportolóinknakDunaújváros polgármesterejutalmazással egybekötött köszöntőre hívta a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda csapatát és Takács Krisztián úszót.
2006-04-04Három versenyző is az EB-részvételért küzdA Széchy Tamás emlékére rendezett országos bajnokságon az első napon Takács Krisztián aranyérmet és bronzérmet szerzett, majd a női váltónk a dobogó harmadik fokára állhatott. Takács Krisztián betegség miatt nem folytathatta a versenyzést. Miskovits Zsuzsa és Hornyák Judit nem szerzett érmet.
2006-03-29Takács elégedettA Dunaferr SE-Dunaújvárosi VSI (DVSI) sportolói részt vettek az úszók országos bajnokságán. Takács Krisztián egy aranyérmet és egy bronzérmet nyert.
2006-03-28Takács Krisztián aranyérmesA Széchy Tamás emlékére megrendezett országos bajnokságon 50 m gyorson Takács Krisztián aranyérmes lett.
2006-03-25Takács Krisztián aranyérmesAz országos úszóbajnokság első napján Takács Krisztián egy aranyérmet és egy bronzérmet nyert.
2005-11-29Takács Krisztián új rekordjaAz országos rövidpályás úszóbajnokságon egy aranyérmet és egyezüstöt szerzett takács Krisztián. Az egyetemisták és főiskolások versenyén a Komjádi Uszodában Miskovicz Zsuzsa két bronzérmet, Takács Krisztián egy aranyat, egy bronzérmet nyert.
2005-11-17Takács arany- és ezüstérmeAz országos rövidpályás bajnokságon részt vettek a Dunaferr SE úszói. Takács Krisztián aranyérmet és egy ezüstérmet nyert.
2005-07-05Takács Krisztián sporttörténeti első helyeAz úszók T-Mobile 107. Magyar bajnokságának értékelése.
2005-06-28Arany, ezüst, bronz az úszók bajnokságárólNégy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig tartott a magyar országos felnőtt úszóbajnokság Budapesten. Takács Krisztián bajnoki címet szerzett, egy harmadik s egy második helyet, Miskovicz Zsuzsanna 2 ezüstöt, Hornyák Judit szintén. A lány gyorsváltóban a Dunaferr harmadik lett, gyorsúszásban második.
2005-06-25Remek rajt az ob-nAz úszók országos bajnokságának első napján Takács Krisztián (kép, Dunaferr SE) egy aranyérmet és egy bronzérmet nyert.
2004-08-31Mindenki elégedettA Dunaferr SE úszója, Takács Krisztián élete legjobb idejét úszta az olimpián. Bezsélgetés a sportolóval.
2004-07-31Tizennyolc éves olimpikonTakács Krisztián indul az athéni olimpián. Beszélgetés Takács Krisztiánnal a Dunaferr SE úszójával és edzőjével, Kovács Józseffel.
2004-07-13Jó sprinttel az olimpiai csapatbaTakács Krisztián a Dunaferr SE úszója is utazik az athéni olimpiára.
2004-07-09Három bronz a nyitányonTakács Krisztián (Dunaferr SE) a felnőtt országos úszóbajnokság első napján bronzérmet nyert.
2003-12-16Négy aranyérem rövid pályánA rövidpályás úszó országos bajnokságon Kiss Annamária két aranyérmet, Takács Krisztián egy aranyérmet és Papp Renáta egy aranyérmet nyert. Ezüstérmet nyert: Miskovicz Zsuzsanna. Bronzérmet nyert: Urbán Kata, Miskovicz Zsuzsanna és Papp Renáta.
2003-12-16Decemberi éremeső a MargitszigetenSzombaton és vasárnap rendezték meg a Margitszigeten, a Hajós Alfréd uszodában a felnőtt úszók Országos Rövidpályás Bajnokságát. Eredmények. Aranyérmes lett: Takács Krisztián, Papp Renáta, Kiss Annamária.
2003-11-04Kiemelkedő szereplésA Dunaferr SE úszói (Kiss Annamária, Urbán Kata, Takács Krisztián, Szabó Gergő, Bordás Gábor, Miskovicz Zsuzsa) részt vettek a napokban már hagyományosnak számító nemzetközi versenyen. (részletes eredmények a cikkben).
2003-06-30öt Dunaferr-DVSI aranyéremA hétvégén megrendezté Székesfehérváron az országos ifjúsági úszóbajnokságot. Urbán Kata három aranyérmet nyert (kép), Takács Krisztián pedig két aranyérmet nyert országos csúccsal (kép). Részletes eredmények a cikkben.
2002-12-18Három arany rövid távonAz országos rövidpályás úszóbajnokságon szerepeltek a Dunaferr SE úszói. Eredmények: Urbán Kata aranyérmet, Papp Renáta aranyérmet és ezüstérmet, Takács Krisztián aranyérmet és Kiss Annamária ezüstérmet nyert. Aranyérmes lett 4x50 méteres női gyorsváltó. Urbán Kata és Takács Krisztián új országos csúcsot úszott korosztályában.
2002-11-02Taroltak a Dunaferr úszóiA Dunaferr SE úszói részt vettek Németországban a VI. Bayrenther Schwimmfest versenyen. A csapat nyolc első, öt második és hét harmadik helyezést ért el.
2002-06-14Ketten a GimnasiadénA franciaországi XII. Gimnasiadén, ahol a legjobb középiskolás korú sportolók versengtek egymással.Miskovicz Zsuzsanna hatodik és hetedik helyen végzett, Takács Krisztián bronzérmet nyert és ötödik helyezést ért el.
2002-06-11Remek szereplés az ifi ob-nSzékesfehérváron az országos ifjúsági úszóbajnokságon a Dunaferr SE szakosztálya kitűnően szerepelt. Papp Renáta: aranyérmet, négy ezüstérmet nyert. Urbán Kata: aranyérmet, három ezüstérmet nyert. Takács Krisztián: aranyérmet, bronzérmet nyert.
2002-03-27Papp Renáta kétszer is megúszta az Eb-szintetA Dunaferr SE úszói kitűnően szerepeltek a budapesti cikluszáró-versenyen. Papp Renáta kétszer is megúszta az Eb-szintet, így biztos yagja a magyar válogatottnak.
2001-08-10Hét érem a serdülőktőlA Dunaferr SE úszói indultak az Egerben megrendezett serdülő bajnokságon. Eredmények: Takács Gábor: aranyérem, két bronzérem, Urbán Kata: két ezüstérem, két bronzérem, és a 200m-es lányváltó is bronzérmet nyert: Urbán Kata, Kasó Orsolya, Muskotály Gyöngyi, radó Krisztina.
2001-04-13Dobogón két hazai úszóA Dunaferr két úszója az Arany Üstön dobogós helyen végzett (Urbán Kata, Takács Krisztián).
2000-10-31Dunaújvárosi sikerek BayreuthbanHétvégén Bayreuthban a 4. Nemzetközi Uszófesztiválon a Dunaferr SE úszói is résztvettek. Eredmények: Nyílt verseny: Kiss Annamária 2.hely 100 m pillangó 3. hely 200 m vegyes Molnár Viktória 1. hely 400 m gyors 2. hely 100 m gyor Korosztályos versenyek Molnár Viktória 1. hely 100 m pillangó 1. hely 100 m gyers Márfi Ágnes 3. hely 100 m pillangó 2. hely 100 m hát Takács Krisztián 1. hely 100 m pillangó 1. hely 100 m gyors Hegedűs Sándor 1. hely 100 m mell Bordás Gábor 2. hely 100 m gyors