Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

782 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2021-08-30Négyezren a Wizz Air félmaratononA 36. Wizz Air Budapest Félmaraton futóversenyen a dunaújvárosi kötődésű Kácser Zita a másdoik helyen végzett.
2021-08-02Kácser Zita nem jutott tovább (kishír)A dunaújvárosi kötődésű Kácser Zita 3000 méter akadályfutáson nem jutott tovább az olimpián.
2021-07-27"Egyre izgatottab, motiváltabb lettem"Augusztus 1-jén, vasárnap, magyar idő szerint valamivel hajnali két óra után három magyar hölgyért is szoríthatunk az olimpián a 3000 méter akadályfutás selejtezőjében, közöttük van a sportpályafutását Dunaújvárosban kezdő Kácser Zita is. Párja, Füle Adrián a reptéren kérte meg a kezét.
2021-05-00Aki megigézett a vas illata. Tudományos fokozattal a Dunaferrben.Portré dr. Szabó Andreáról, a Dunaferr Labor Nonprofit Kft. Spektrometriai Osztályának anyagvizsgáló mérnökéről.
2019-09-13Kácser Zita ismét remekelt. Ötödszörre is dunaújvárosi siker a félmaraton versenyenÖtödik alkalommal nyerte meg a Wizz Air Budapest Nemzetközi Félmaraton versenyét a dunaújvárosi Kácser Zita (most a debreceni DS CI színeiben versenyez.
2019-09-09Kácser Zita ötödször is győzött BudapestenRekordszámú résztvevőt szólította rajthoz szeptember 8-án, vasárnap a BSI szervezésében 34. Wizz Air Budapest Nemzetközi Félmaraton, amely egyben az atlétika szakág Magyarország Félmaraton Bajnoksága is volt.
2019-09-06Országos csúcsMegfutotta az olimpiai szintet 3000 méter akadályon a dunaújvárosi, de debreceni színekben versenyző Kácser Zita.
2019-09-05Búcsúnak szánt 3000 méter, amelyből olimpiai kvóta lettAki csak egy picit is érdeklődik az atlétika iránt, az utóbbi napokban biztosan találkozott Kácser Zita, a Dunaújvárosból induló, ma Debrecenben élő távfutó fantasztikus, a budapesti atlétikai Szuper Liga döntőn elért mesterhármasával: 3000 méter akadályfutásban egy 14 éve regnáló magyar csúcsot tett múltidőbe, emellett kvalifikálta magát a közelgő dohai világbajnokságra, és egyéni kvótát szerzett a tokiói olimpiára is.
2019-09-02Kácser rekordja világbajnoki és olimpiai szintet érMegfutotta az olimpiai szintet 3000 méter akadályon Kácser Zita a budapesti atlétikai Szuper Liga döntő első napján.
2019-06-22Remekeltek a baracsi iskola atlétái FehérváronEmlékezetes sikert ért el, és ezzel az Országos Diákolimpiai döntőbe került a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola a lány háromtusa- és svédváltócsapata a kis iskolák közötti mezőnyben.
2018-11-26Klaudia jövőre már junior lesz. Endrész Klaudia lett az esztendő legjobb ifjúsági atlétanőjeAz Év ifjúsági leány atlétája lett az U18-as és az U20-as döntős, az Ifjúsági Olimpia ezüstérmes távolugrója, Endrész Klaudia, aki Dunaújvároshoz kötődik, a POK diákja, de a székesfehérvári ARAK együttes tagja. Klaudia utolsó éves ifjúsági sportoló, jövőre már a juniorok között versenyez. Endrész Klaudia edzője, a dunaújvárosi Pappné Házi Éva (kép) az Európai Atlétikai Szövetség edzői díját kapta meg.
2018-10-26Akinek egy dinamit van a bal bokájábanEndrész Klaudia Buenos Airesben az ifjúsági olimpián egyéni csúcsot ért el távolugrásban 625 centiméterrel. A 626-ot is megugrotta, de ezt még nem hitelesítették a hátszél miatt. (De 604-gyel a diákolimpiai csúcsot is ő tartja.) Összességében Klaudia teljesítménye ezüstérmet jelentett Argentínában.
2018-10-25Büszkék KlaudiáraOktóber 24-én délelőtt egy kis ünnepséggel és gyönyörű virágcsokorral fogadták egy dicsőségfal előtt A Pannon Oktatási Központ igazgatója, Borgulya Zoltán Endrész Klaudiát és Pappné Házi Éva pedagógus-edzőt.
2018-10-16Endrész Klaudia "felugrott" az argentin dobogóraÓriási sikert aratott a dunaújvárosi atléta, Endrész Klaudia Argentínában az Ifjúsági Olimpián. Távolugrásban új egyéni csúccsal, 626 centivel ezüstérmet szerzett. Egy centivel ugrott kisebbet az aranyérmes belga lánynál. De ez az eredmény is fantasztikus teljesítmény.
2018-07-11Klaudia előrébb ugrottNemrég megírtuk, hogy Pappné Házi Éva atlétaedző tanítványa, Endrész Klaudia Győrbe készül. Ott már a hét végén meg is tartották az U18-as Európa-bajnokságot.
2018-07-04Országos döntőkön: atlétika és labdarúgásA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportolóinak utolsó versenye volt a kis iskolák országos döntője. Ezt Szombathelyen és Vépen rendezték. A baracsiak két sportágban jutottak a legjobbak közé: atlétikában és labdarúgásban.
2018-07-00Szabadegyházi körzeti összetett atlétika verseny (képaláírás)- A szabadegyházi körzeti összetett atlétika versenyen III. korcsoportos lány csapatunk III. helyezést ért el. A csapat tagjai: Takács Regina, Horváth Enikő, Varga Vanda, Barna Linda, Várkonyi Krisztina, Tóth Regina. Felkészítő tanáraik: Budai Árpádné, Boromiszáné Gelencsér Erika, Csikós-Nagy Norbert (teljes szöveg) - ... II. korcsoportos fiú csapatunk I. helyezést ért el. A csapat tagjai: Wéber Róbert, Rauf Péter Pál, Balogh Mátyás, Mess Ferenc és Csizmadia Csanád. Felkészítő tanáraik: Budai Árpádné, Boromiszáné Gelencsér Erika, Csikós-Nagy Norbert (teljes szöveg)
2018-06-09Baracsi sikerekA kis iskoláknak rendezett megyei diákolimpiai döntőben vettek részt a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tanulói. Atlétikában és kispályás labdarúgásban szerepeltek a döntőben. Mind a két sportágban ragyogó sikereket értek el.
2018-06-00A Jankovich iskola diákolimpiai sikerei. A legfrissebb hírünk!Képes beszámoló az eredményes diákokról, csapatokról
2018-05-31Klaudia csúcsa. Klaudia nagyot ugrott, egészen az EB-ig repültA nem létező dunaújvárosi atlétikában Házi Éva edző és tanítványa, Endrész Klaudia (kép) fantasztikus csúcsot ért el. Klaudia az országos ifjúsági diákolimpia május 26-i, szombati, győri döntőjében távolugrásban 625 cm-t ért el. Ezzel lett országos bajnok, és szerzett iskolájának, a Pannon Oktatási Központnak dicsőséget.
2018-05-26Érmes baracsiakA kisiskolásoknak rendezett megyei diákolimpia döntőn vett részt a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola. Eredmények a cikkben.
2017-10-11Elhunyt Pépp Zoltán (1951-2017)Súlyos betegség következtében elhunyt Pépp Zoltán, a Dunaújvárosi AC utolsó „mohikánja”, az elmúlt évben már csak ő képviselte az egyesületet az atlétikai versenyeken.
2017-09-23Egy pentelei bajnok első hetven éveHét évtized plusz néhány hónap. Szabó Tamás (kép) születése óta Dunapentelén él, és 47 éve aktív szerepet vállal a Pentele Városrész civil munkájában.
2017-09-08Félmilliárd a radari sporttelepre. További egymillió forinttal segítik Pecsét István gyógykezelésétRendkívüli közgyűlés, amelyen többek között Pecsét István támogatásáról, a zöld SZTK és a radari sporttelep felújításáról is határoztak.
2017-09-08Egyéni csúccsal lett bajnok Kácser Zita. Akadályfutás és síkfutás a Szuper LigábanMegszerezte a Szuper Liga döntőjének első helyét 3000 méteres akadályfutásban, valamint 5000 méteres síkfutásban is Kácser Zita.
2017-07-27Szellák Szabina aranyérmet nyertA győri ifjúsági olimpián a magyar női kézilabda-válogatott továbbra is remekel. Újabb győzelmet arattak Bohus Bea lányai. Az atlétikai versenyen a dunaújvárosi távolugró Endrész Klaudia a nagy szélben nem találta a ritmust. Szellák Szabina (Dunaújváros) aranyérmes lett K-1 500 méteren. Horváth Benedek (Rácalmás) C-1500 méteren a második idővel döntős lett.
2017-07-13Közeleg az EYOF rajtjaJúlius 23-29. között Győr városa ad otthont a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF). Dunaújvárost a legnépesebb küldöttséggel a fiú röplabdázók képviselik. A Dunaferr Sportegyesületből Csizmadia Tamás, Falchner Dániel, Hartyányi Gergő, Kiss Marcel, Móró Ákos került be a keretbe. A csapat vezetőedzője a Dunaferr mestere, Tomanóczy Tibor lesz. Atlétikában Endrész Klaudia érdekelt, kézilabdában a Dunaújvárosi Kohász KA-t Mihály Petra képviseli, a kajak-kenu küzdelmek során a rácalmási klubot erősítő Horváth Benedek, illetve a Dunaújvárosban tanuló Szellák Szabina, a Dunaferr neveltje lesz érdekelt.
2017-07-04Szép zárás a SzéchenyibenRemekül zárta a diákolimpiai küzdelmeket a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola. A tanév végén még egy nagyszabású eseményen vett részt az intézmény. Miskolc rendezte a kis iskolák atlétikai döntőjét.
2017-06-30Kácser Zita kivette a részét a sikerből. Atz első osztályban léphet pályára a magyar atléta válogatottA dunaújvárosi Kácser Zita is kivette a részét a magyar atlétikai válogatott feljutását érő tornagyőzelemből az Európa-bajnokságon.
2017-06-29Klaudia remek formában. Húsz centi a lábában vanKegyetlenül megterhelő a rekkenő hőségben, harminc fokokban gyakorolni az atlétikai pályán. Márpedig nincs megállás Endrész Klaudiánál (kép), aki a magyar ifjúsági országos bajnokság után már minden nap Székesfehérvárra utazik a modern atlétikai stadionba edzeni.
2017-06-27Kácser Zita részeses volt a sikernekAz elmúlt hét végén rendezték meg az atlétikai csapat Európa-bajnokság második ligájának versenyét Izraelben. A csapatot erősítette egy dunaújvárosi sportoló, a DAC korábbi atlétája - jelenleg a debreceni DSC-SI versenyzője - Kácser Zita (kép), aki győzelmével 3000 méteres akadályfutáson járult hozzá a magyar sikerhez.
2017-06-24A kabalakakas szerencsét hozNem szeretnék felesleges pátosszal élni, de évek óta figyelem Endrész Klaudia (kép) atléta és dunaújvárosi edzőnőjének, Pappné Házi Évának (kép) hősies küzdelmét a fennmaradásért, a pálya nélküli atlétikai sikerekért.
2017-06-21Készülés az EYOF-ra. Klaudia lábában a rekordMár csak részben, de mégis gyakorol Dunaújvárosban Endrész Klaudia (kép) atléta, aki az egyik legeredményesebb utánpótlás-versenyző a magyar atlétikában.
2017-06-03Pannonos sikerek: atlétika, strandröpiAz elmúlt héten kétszer is remekeltek Pannon Oktatási Központ sportolói. Még a dobogó tetejére is állhattak.
2017-06-02Már a döntő következik. Baracs: kis iskola ismét nagy eredményekkelOrszágos döntőbe került a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola atlétika sportágban. A kis iskolák (kétszáznál kevesebb tanulóval) megyei döntőjét meggyőző fölénnyel megnyerő lánycsapat és a svédváltó is utazhat a miskolci országos döntőre, ami június 18-ától június 21-éig tart.
2017-06-00Diákolimpiai sikereink! A rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola híreiA cikk az iskola tanulóinak 2016/17-es tanévben a különböző sportokban elért eredményeit részletezi. Sakk, atlétika, kézilabda, labdarúgás, illetve Wiedermann Csenge sportlövő helyezései.
2017-05-29Szabolcs és Mercédesz aranyaiA dunaújvárosi Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI a tanulásban akadályozott sportoló gyerekekkel ért el szép sikert Nyíregyházán, mégpedig atlétika sportágban.
2017-03-01A királynő "elment"Most már végérvényesen kimondható: Dunaújvárosban hosszú szenvedés után a sportok királynője, az atlétika elhalálozott.
2016-12-16Sportból és tanulásból is kiválóA Fejér Megyei Kormányhivatal dísztermében idén 25. alkalommal rendezte meg a megyei diáksport egyesület az év végi díjátadó ünnepségét. Fejér megye jó tanulói - jó sportolói: Bucsi Bence (kajak-kenu, Széchenyi Gimnázium), Endrész Klaudia (atlétika, Vasvári Pél Általános Iskola), Halász Dóra Szimonetta (torna, Vasvári Pál Általános Iskola), Hartyányi Gergő (röplabda, Hild Szakgimnázium), Jakab Noémi (torna, Vasvári Pál Általános Iskola), Kállai Gábor (karate, Dózsa Gy, Általános Iskola), Kovács Máté (karate, Rudas Szakgimnázium), Miskovitz Máté (karate, Dózsa György Általános Iskola), Móró Ákos (röplabda, Hild Szakgimnázium), Szabó Kornél (röplabda, Dózsa György Általános Iskola), Szatmári Eszter (karate, Móricz Zsigmond Általános Iskola), Szilaski Szonja (karate, Széchenyi Gimnázium). Diáksport körzetek legeredményesebb sportolói: Árva Gréta (Baracs), Fejér Megye Diáksportjáért díjat kapott Benkéné Juhász Márta (Baracs), Szűcs Ákos (Hild Szakgimnázium).
2016-11-04Amíg bírja, csináljaPépp Zoltánt akár a dunaújvárosi atlétika utolsó mohikánjának is tekinthetjük. 1962-ben kezdett el atletizálni, és 66 évesen a mai napig is rendszeresen versenyez.
2016-10-14Jól szerepelt az olimpikon. Kovács Zsófia bronzérmet szerzett a VilágkupánFelemás korláton bronzérmes lett, gerendán negyedik helyet ért el Kovács Zsófia a szombathelyi világkupán..
2016-09-15Simon Balla István emlékéreÉletének 59. évében elhunyt Simon Balla István korábbi ötszörös magyar bajnok 400 méteres gátfutó, aki Dunaújvárosból lett válogatott.
2016-09-10Simon Balla István (1957-2016)Életének 59. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt Simon Balla István, dunaújvárosi születésű válogatott atléta, szakedző.Nekrológ
2016-07-07Kis iskolák között nagy baracsi sikerNagy sikert ért el a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola a diákolimpián. A kis iskolák országos atlétikai döntőjét Gyulán rendezték, ahol a baracsi fiúk és lányok képviselték Fejér megyét. A fiúcsapat nagyszerűen versenyzett, ezüst érmet szereztek, a lánycsapat végül nyolcadik lett.
2016-07-00Hajrá Nagyvenyim!Vargáné Kaiser Katalin polgármester asszony beszámolója a nagyvenyimi sport, kiemelten a futball, területén elért eredményekről, sikeres pályázatokról, beruházásokról, személyi változásokról, új, támogató kapcsolatok kiépítéséről, fejlesztésekről, tervekről.
2016-06-11A kis iskolák döntőjébenAz idei tanévben Székesfehérváron rendezték meg a kis iskolák megyei atlétikai döntőjét, melyen a baracsi atléták is indultak. A Széchényi Zsigmond Általános Iskola aranyérmes lett, így ők képviselik majd Fejér megyét a kis iskolák országos döntőjén Békéscsabán.
2016-06-10Endrész Klaudia verhetetlenRendkívüli sikereket értek el a Vasvári iskola atlétái az országos diákolimpiai küzdelmeken. Endrész Klaudia megvédte tavalyi bajnoki címát távolugrásban.
2016-06-09Mondhatta a fogadalomtételtMájus 30-31-én rendkívüli sikereket értek el a dunaújvárosi Vasvári iskola atlétái az országos diákolimpia döntő küzdelmeiben. A versenyt Székesfehérváron rendezték meg a minden igényt kielégítő, nagyszerű Atlétikai Centrumban. Endrész Klaudia (kép), a Vasvári Általános Iskola tanulója megvédte bajnoki címét.
2016-05-06Kácser a bajnokAz atléták 1000 méteres magyar bajnokságán a címvédő, a debreceni DSCSI színeiben versenyző dunaújvárosi Kácser Zita újra megszerezte a magyar bajnoki címet.
2016-02-22A Munkára Harcra Kész mozgalomA Vasas Sport Egyesület keretében 1951-ben 192 üzemi sportkör működött. Ezek a Munkára Harcra Kész sportmozgalom szervezésére összpontosították erőfeszítéseiket. A sportmozgalom szovjet mintára jött létre, benne elsősorban a számszerűség hajszolása és a kampányszerűség érvényesült. A dolgozók szórakoztatására szinte minden hónapban biztosítottak valamilyen sportszenzációt
2016-02-12Klaudia nagyot dobbantottA Syma csarnokban megrendezett serdülő, újonc fedett pályás országos bajnokságon Endrész Klaudia serdülő fedett pályás csúcsot ugrott.
2015-11-28Jó tanuló, jó sportolóFejér megye jó tanulói - jó sportolói, a dunaújvárosi díjazottak: Rácz Kata, Miskovitz Máté, Endrész Klaudia, Miklós Dorina, Szabó Kornél, Hartyányi Gergő, Szatmári Gergő Károly, Jakab Noémi, Móró Ákos (kép).
2015-10-05A sport otthonra találtSportélet Sztálinvárosban és Dunaújvárosban. Tömegével jöttek a fiatalok a Pentelei fennsíkra várost és gyárat építeni. Érthető igyekezetnek számított, hogy a Sztálin Vasmű építése mellett, ha másképp nem, tömegsport szinten megszervezzék számukra a sportolás lehetőségeit - írta Jankó Árpád a 2000-ben kiadott Dunaújváros története című kötet sportéletről szóló fejezetében.
2015-08-25KUPAC vízitúra, hagyományosanKözel két évtizedes hagyományai vannak a KUPAC vízitúrának Kulcson.
2015-08-21Kácser Zita remekeltKét arany- és egy ezüstérmet nyert a 120. Atlétikai Magyar Bajnokságon a dunaújvárosi, volt DAC-os versenyző, aki jelenleg a Békéscsabai DAC együttesét erősíti.
2015-08-19Kácser Zita két bajnoki aranyaAugusztus 7-9. között a Bregyó közi Atlétikai Központban rendezték meg a 120. Atlétikai Magyar Bajnokság versenyeit, ahol a dunaújvárosi Kácser Zita két bajnoki arany- és egy ezüstérmet nyert.
2015-07-00Akikre büszkék vagyunk a 2014-15-ös tanévbenA nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola 2014-15-ben legjobb, legeredményesebb tanulóink bemutatása.
2015-06-25Roland a nyolc közöttCsongrádi Roland bejutott a legjobb diák súlylökők közé. Vajon folytathatja-e jövőre a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola súlylökő csapata a munkát?
2015-06-12Kisiskola nagy eredményekA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola atlétáinak és labdarúgóinak a közelmúltban megrendezett megyei és országos versenyeken elért eredményeik.
2015-06-09Vasváris atléták dicséreteLezajlottak az országos diákolimpiai versenyek atlétikában is. A székesfehérvári döntőn Endrész Klaudia országos bajnok lett, ötpróbában a Vasvári Pál Általános Iskola lánycsapata - Csenki Tamara, Endrész Klaudia, Kun Mirjam, Zorics Regina, Szellák CSenge, Nedesóczki Gréta - a harmadik helyen végzett.
2015-05-26Sokat tettek az ifjúságértA Dunaújváros Ifjúságáért díjat két kiváló szakember, Dobráné Szabó Márta a bölcsődék igazgatója, valamint Szloboda Lajos testnevelő, edző vehette át.
2015-05-22A város ifjúságáért elköttelezett emberekKét kiváló szakember, Dobráné Szabó Márta és Szloboda Lajos vehette át a „Dunaújváros Ifjúságáért”-díjat. Közgyűlés: a rászoruló gyerekek kapnak meleg ételt nyáron, a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola átköltözik a Dunaújvárosi Főiskola épületébe, szeméttelep gondok.
2015-05-21Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért DíjatDunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése az idei évben Dobráné Szabó Márta igazgatónő, valamint Szloboda Lajos testnevelő tanár részére adományozta az elismerést az ünnepélyes közgyűlésen, május 21-én. A díjazottak méltatása.
2015-05-19Döntőt ért a nagy dobásLezajlottak a megyei atlétikai egyéni versenyek. A Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola súlylökőinek eredményei a cikkben. Kép: Lázár Gábor, Csongrádi Roland, Varga Tibor
2015-05-08Egykori DAC-osokKácser Zita, volt DAC-os atlétanő 10000 méteres bajnok lett az év első szabadtéri pályabajnokságán, a szintén Dunaújvárosból indult Matkó Csaba ezüstérmet nyert.
2015-05-08Új pálya az atlétáknakSportnappal emlékeztek meg a Vasvári iskolában a Magyar Atlétikai Club (MAC) 140 éve megrendezett első szabadtéri sportviadaláról. Az iskola távolugró gödrénél kialakított új rekortánpályát is ezen a napon adták át.
2015-05-07A magyar sport napjaEbben az évben a Magyar Sport Napját a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola tette ünnepélyessé. Az ünnepségen Pappné Házi Éva edzőnő tanítványai felavatták a korszerű nekifutópályát, amely a Magyar Olimpiai Bizottság jóvoltából épülhetett meg.
2015-02-20A város kiválóságaiCserna Gábor polgármester adta át február 19-én a Dunaújváros Sportjáért díjakat ünnepélyes keretek között. A díjazottak: Orsós-Ferling Bernadett, Pappné Házi Éva, Gróf Andrásné, Csepecz Ferenc. A közgyűlés témái: hulladékkezelés, a posták bezárása, partvédelem, stadion fejlesztés.
2015-01-22Atlétaedző megyei elismeréseBeszélgetés Papp Péter testnevelővel, a súlylökő csapatok edzőjével, aki megkapta Fejér Megye Diáksportjáért kitüntetést.
2014-12-10Jó tanulók, jó sportolókA Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében Székesfehérváron december 9-én ünnepséget tartott a Fejér megyei Diáksport Egyesület. Fejér megye jó tanulói-jó sportolói 2014 Dunaújvárosból: Pető Réka Dominika, Barócsai Petra, Kovács Máté, Endrész Klaudia, Miskovitz Máté, Szellák Csenge, Somogyi Nátán, Sinka Gréta.
2014-12-04Fejér megyei bajnokokSúlylökésben a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola fiúcsapata (kép) aranyérmet, a lányok ezüstérmet nyertek a megyei csapatbajnokságon.
2014-12-00Kitüntetett tanulónkBucsi Bence kenus, a Jankovich Miklós Általános Iskola tanulója átvette a "Körzeti legjobb tanuló-sportoló" díjat.
2014-11-27Büszkék vagyunk rájuk!Cserna Gábor polgármester nevében Friedrichné Pethő Ilona kabinetfőnök adta át „A hónap diákja” okleveleket. A díjazottak névsora a cikkben.
2014-10-17Ugrás a dobogóraIsmét remekeltek a dunaújvárosi atléta fiatalok. Mariborban, Szlovéniában egy hagyományos versenyen indult az U16-os magyar válogatott tagjaként a tizenhárom éves Endrész Klaudia bronzérmet nyert és Budai Boglárka ötödiklett. A Vasvári Pál Általános Iskola leány távolugrói országos bajnokságot nyertek.
2014-09-24Klaudia ezüstérme (kishír)A nemzetközi Gyermek Atlétikai Versenyen Endrész Klaudia, a Vasvári Pál Általános Iskola sportolója ezüstérmet nyert.
2014-07-28Két ezüst a fiatal atléták terméseA dunaújvárosi fiatal atléták a közelmúltban a tatabányai országos bajnokságon szerepeltek, ahol Endrész Klaudia és Budai Boglárka ezüstérmet nyert.
2014-07-25Molnár Ferenc Fehérváron"Molnár Ferenc atlétaedző, testnevelő tanár, aki korábban a Dunaújvárosi Főiskola testnevelési és sportirodájának vezetője, a Dunaújvárosi Főiskola Diáksport Egyesületének elnöke volt, elhagyta Dunaújvárost. Július elsejétől a székesfehérvári ARAK atlétáinak szervezeti menedzsere." Interjú.
2014-06-04Siker az országosonAtlétika sportágban országos diákolimpia döntőjében (május 29-én és június elsején) részt vettek Pappné Házi Éva szakvezető sportolói. Endrész Klaudia három ezüstérmet nyert, a váltócsapat (Bernáth Judit, Endrész Klaudia, Csenki Tamara, Kun Mirjam) pedig bronzérmet nyert.
2014-05-30Zsófia is az országoson (kishír)Zsigmond Zsófia, az Arany János Általános Iskola tanulója a megyei diákolimpián az első helyen végzett és bejutott az országos döntőbe.
2014-05-17Endrész Klaudia érmét felajánlotta...Május 13-án a székesfehérvári ARAK pályán rendezték meg a megyei atlétikai diákolimpia versenyét, ahol távolugrásban, országos csúccsal Endrész Klaudia, a Vasvári Pál Általános Iskola diákja aranyérmet nyert. Aranyérmét a decemberben elhunyt sportolótársának, az egri Kun Zitának ajánlotta fel. Részletes eredmények a cikkben.
2014-04-29Baracsi futócsapat a döntőbenA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola atlétái, az iskola futói ezüstérmet nyertek és bejutottak az országos diákolimpia döntőjébe. Kép: Karászi Bence, Ásványi Patrik, Süveges István, Árva Bálint, Balázs Roland, Gondár Csaba.
2014-04-03A tanár úr munkája: örömet szerezni"Egészen megható, ahogy néhány testnevelő, edző, megszállott szakember mindenre fittyet hányva foglalkozik egy városunkban lassan kihaló sportággal, az atlétikával." Beszélgetés Papp Péter testnevelővel. Kép, az országos bajnokságon bronzérmet nyert súlylökőcsapatról.
2014-03-26Geri és Tamara sikereBudapesten rendezték meg a fedett pályás serdülő-újonc összetett atlétikai bajnokságot, ahol Tóth Gergely (kép) és Csenki Tamara a nyolcadik helyen végzett.
2014-02-21Remeklés országos atlétikai versenyenA DAC atlétái országos viadalon vettek részt. A Magyarország 2014. évi újonc és serdülő fedett pályás atlétikai bajnokságon elért eredmények. Kép: Endrész Klaudia, Pappné Házi Éva.
2014-01-06Hol vagytok, magyarok? – Periszkóp"Jól emlékszem, 1993 áprilisában Dunaújvárosban Csoóri Sándor, a Magyarok Világszövetségének elnöke védnöksége alatt, Lipták Gyula, a Barátság Iskola igazgatója szervezésében sor került a Magyar Gyer­mekek Fedett Pályás Atlétikai Világtalálkozójára. E találkozó programfüzetéből idézek: „Tíz éve, amikor még remény sem volt arra, hogy valaha a világon bárhol élő magyarok szabadon találkozhassanak, elhatároztuk: leg­alább a gyermekeket évenként megpróbáljuk egy fedett pályás atlétikai verseny keretében találkozóra hívni."
2013-12-18Büszkeségeink"Ahogy már hosszú évek óta megszokhattuk a Fejér Megyei Diáksport Egyesület rendezvényén a Jó tanuló, jó sportoló címet vehették át a megye általános- és középiskolásai." Dunaújvárosi díjazottak: Endrész Klaudia, Gurisatti Lilla, Horváth Máté Sebestyén, Kovács Máté, Kovács Zsófia, Németh Kitti, Rozs Viktória, Sós Luca, .
2013-10-24ÜgyeskedtekA Vasvári Pál Általános Iskola atlétái (kép) ezüstérmet nyertek a diákolimpián. Endrész Klaudia egy varsói nemzetközi atlétikai versenyen aranyérmet nyert. A megyei diákolimpián pedig a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola atlétái szerepeltek.
2013-10-18Franciaországban, Villejuif-ban futottakA DVSI atlétái Franciaországban versenyeztek. Eredmények a cikkben. Kép: Borsos Martin, Csermák Martin, Tomanóczy Bálint, Csizmadia Tamás.
2013-09-04Endrész Kaludia aranyérmeA magyar gyermek ifjúsági atlétika válogatott részt vett a varsói nemzetközi viadalon. Endrész Klaudia, a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója távolugrásban aranyérmet nyert.
2013-08-01Kácser Zita és Matkó Csaba sikereBudapesten a felnőtt országos atlétikai bajnokságon Kácser Zita és Matkó Csaba ezüstérmet nyert.
2013-07-25Endrész aranyérmeiA Vasvári Pál Általános Iskola, a Széchenyi gimnázium és a DAC atlétái két versenyen is szerepeltek a közelmúltban. Részletes eredmények a cikkben.
2013-07-02Tóth Gergely egyéni csúcsaA dunaújvárosi atléták a Budapesten megrendezett nyílt serdülő Budapest-bajnokságon szerepeltek. Tóth Gergely és Nedesóczki Gréta a harmadik, Budai Boglárka a második helyen végzett.
2013-06-27Idén harmadszor a döntőbenA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola atlétáinak, tornászainak az idei tanévben szerzett sporteredményei.
2013-06-22Örvendetes eredményekA perkátai Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákja, Németh Márk (kép), a megyei diákolimpia döntőjében, súlylökésben ezüstérmet nyert. A Telekom labdarúgó diákolimpia megyei döntőjében a perkátai fiúk ezüstérmet nyertek.
2013-06-13Klaudia, a leggyorsabbEndrész Klaudia (kép), a Vasvári Pál Általános Iskola atlétája a zalaegerszegi "Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb?" elnevezésű versenyen az első helyen végzett.
2013-06-11Összefogás kell egy sportágértVan igény Dunaújvárosban az atlétikára. Pappné Házi Éva edzőhöz egyre több gyermeket visznek sportolni. A DAC egyesülete leigazolja az edző atlétáit.
2013-06-08Atlétáink a döntőben, a Puskás stadionbanA Vasvári Pál Általános Iskola versenyzői indultak az országos atlétikai diákolimpia döntőjében. Részletes eredmények a cikkben.
2013-05-24Második helyen a Vasvári iskolaA Vasvári Pál Általános Iskola atlétáinak eredményei. A megyei diákolimpián a II. korcsoportban a második helyen végeztek. Mikler Krisztián egyéni összetettben első lett és bekerült az országos döntőbe.
2013-05-24Adonyba mindig visszajárnak"Kerezsi Endre-díjat kapott az idén az adonyi illetőségű és a településhez a mai napig ezer szállal kötődő testnevelő-edző, Bencsik Pál, aki 1958-ban Sztálinvárosban született."
2013-05-22Sikeres vasváris diákokA Vasvári Pál Általános Iskola atlétái a közelmúltban a megyei diákolimpián vettek részt. Részletes eredmények a cikkben.
2013-05-16Meglepetés aranyéremAranyérmet nyert a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola leány IV. korcsoportos atlétikacsapata a megyei diákolimpián.
2013-03-23Több érem is jutott a vasváris gyerekeknekBudapesten a Testnevelési Főiskola csarnokában rendeztek atlétikai versenyt általános iskolások számára. A viadalon részt vett a Vasvári Pál Általános Iskola is. Részletes eredmények a cikkben.
2013-03-21A királynő eltávozott"Ágoston Zita, egykori magyar bajnokunk, érmes helyezések birtokosa edzőként tavaly még foglalkozott egy kis sikeres futócsapattal. Ám idei terveikről érdeklődve rövidre zárult a telefonbeszélgetés: Nincs tovább. A fiatalok szétszéledtek, és én már nem kezdem el újra mondta az edző."
2012-11-27Jó tanulók, jó sportolókA Fejér Megyei Kormányhivatal dísztermében kerültek átadásra a megye Jó tanuló - Jó sportoló díjakat. Budai Levente, Csathó Ábel–atlétika, Csathó Ábel–atlétika, Horváth Bianka, Kovács Máté– karate, Jancsovics Dániel–búvársport, Szalai Boglárka–asztalitenisz, Szmodics Levente László–íjászat.
2012-10-17Endrész bronzaEndrész Klaudia, a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója a harmadik helyen végzett távolugrásban, a varsói nemzetközi atlétikai versenyen.
2012-08-14London 2012: szép városi eredményekA dunaújvárosi sportolók olimpiai eredményei: Takács Krisztián, Balog Gábor, Juhász Vanda, Szücs Gabriella, Menczinger Katalin.
2012-08-10Tizenegyedik és tizenkettedik hely, no meg egy éremesélyA dunaújvárosi sportolók eredményei a 2012-es londoni olimpiáról.
2012-08-09Olimpia: Juhásznak nem jött össze a döntőA Dunaújvárosban született és nevelkedett Juhász Vanda gerelyhajító nem jutott döntőbe, a 36. helyen végzett a londoni olimpián.
2012-07-30Futóink az országos bajnokságonA múlt hétvégén Nyíregyházán rendezték meg az atlétikai országos ifjúsági, junior és utánpótlás bajnokságot. Budai Levente a negyedik helyen egyéni csúccsal, Kovács Zsófi az ötödik helyen végzett. (Kép Ágoston Zita edzőről).
2012-06-28Diákolimpia: remeklő vasváris atlétákA Vasvári Pál Általános Iskola atlétái a megyei és az országos diákolimpián is eredményesen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Endrész Klaudia, Csenki Tamara, Pappné Házi Éva.
2012-06-22Ismét országos döntőbe kerültekNagyszerűen szerepeltek a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola diákjai a megyei atlétikai diákolimpián Székefehérváron. Részletes eredmények a cikkben.
2012-04-28Városi diákolimpia voltA dunaújvárosi atlétikai diákolimpia részletes eredménye.
2012-04-27A Vasvári magasan az élenA városi atlétikai diákolimpia részletes eredményei.
2012-04-13Ismét aranyérmesekA kismaratoni futó országos bajnokságon a DAC sportolói (Salamon Zalán, Csathó Ábel, Budai Levente) csapatversenyben az első helyen végeztek.
2012-04-05A Dunaújvárosi Főiskola sikereA Dunaújvárosi Főiskola volt tegnap a házigazdája a XIII. Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnapnak. Beszámoló és eredmények. Az összesített pontversenyben a házigazda végzett az első helyen.
2012-03-01Éremhalmozó úszócsapatA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolói több versenyen is részt vettek a közelmúltban: Eső Pál és Csépány György Emlékverseny, százhalombattai úszóverseny, ERIMA régiódöntő kézilabda. Részletes eredmények a cikkben.
2012-02-17Elfogadták a mérlegetA február 16-i közgyűlésen átadták a Dunaújváros Sportjáért díjat. Díjazottak: Schneider László, a Hikari Dojo karate egylet sportolója, edzője, tulajdonosa, Boromiszáné Máté Ágnes pedagógus, a Dunaújvárosi Atlétikai Szövetség elnöke, dr. Molnár Attila háromszoros hosszútávúszó magyar bajnok.
2011-12-02Matkó Csaba az Eb-nAz országos mezei futóbajnokságon Matkó Csaba (DAC) ezüstérmet nyert, ezzel bejutott az Európa-bajnokságra.
2011-12-01Nemcsak sportban jókA Fejér Megyei Diáksport Szövetség rendezésében díjazták a jó tanuló jós sportoló diákokat. Díjazottak: Gurisatti Gréta (kép), Gurisatti Lilla (búvárúszás), Horváth Bianka (karate), Varró Máté József, Vincze Áron, Weisz Heather Lilian (torna), Szemenyei István. Baracsról Al-Sherai Nada Mohamed (atlétika).
2011-12-01Egykor fellegvár voltunkA Dunaújvárosi Főiskolán rendezett szakmai konferenciát a Magyar Atlétikai Szövetség.
2011-07-07Veszprém és szintidőMatkó Csaba, a horvát-cseh-szlovén- magyar U20-as válogatott viadalon vett részt, ahol a negyedik helyen végzett, a magyar csapat a második helyen végzett.
2011-07-04Érmeket is hoztak haza az atlétáinkNyíregyházán rendezték meg az utánpótlás korú atléták országos bajnokságát. Eredmények: Matkó Csaba ezüst- és bronzérmet nyert.
2011-05-31A régió legnagyobb maratonváltójaKözép-Kelet Európa legnagyobb maratoni váltófutásán, a K.H. Olimpiai Maraton Váltó elnevezésű viadalon részt vettek a DAC atlétái is. A dunaújvárosi csapat (kép) a második helyen végzett. A diákolimpián pedig Matkó Csaba két ezüstérmet nyert.
2011-05-26Remekül szerepeltek a dunaújvárosi úszókA dunaújvárosi sportiskola atlétikában, leány kézilabdában, labdarúgásban és úszásban szerepelt a múlt héten. Eredmények a cikkben.
2011-04-06Nagyszerű tavaszi rajtA DAC futói részt vettek a Székesfehérváron megrendezett kismaratoni országos bajnokságon. A csapatversenyben az első helyen végzett dunaújvárosi trió: Budai Levente, Matkó Csaba, Gucsi Imre (kép).
2010-12-10Tizenhét érmet szereztek az úszókA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak a közelmúltban megrendezett versenyeken elért eredményei, sportáganként.
2010-12-03Széchenyis díjazottakA Széchenyi István Gimnázium három tanulója megyei "Jó tanuló, jó sportoló" címet kapott: Vörös Flóra úszó, Csathó Ábel atléta, Budai Levente atléta.
2010-12-01Dunaújvárosban folytatódott a KézisuliA Dunaújvárosi Városi Sportiskola - a közelmúltban megrendezett versenyeken - sportolóinak elért eredményei sportáganként. Az országos mezeifutó-bajnokságon a csapat az ötödik helyen végzett.
2010-11-27Budai Levente a legjobb mezei futóA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak sportágankénti eredményei a közelmúltban megrendezett versenyeken.
2010-11-06Bíró nélküli "pankráció" a focimeccsenA Dunaújvárosi Városi Sportiskola tagjainak a közelmúltban megrendezett versenyeken elért eredményei.
2010-10-27Huszonegy gólt lőttek a sárbogárdi bajnokinA Dunaújvárosi Városi Sportiskola labdarúgói, kézilabdázói országos bajnokságokon; atlétái a Corrida (Villejuif) és a Baron von Twickel mezei futóversenyen vettek részt. Részletes eredmények a cikkben.
2010-09-15Fehérvári Alexa három éremmel tért haza GyőrbőlAtlétika: A Győr-Moson-Sopron Megyei Nyílt Serdülő és Gyermek Versenyen Fehérvári Alexa arany- és két ezüstérmet nyert. A Leány kézilabda DVSI Kupa eredményei a cikkben.
2010-07-20Ilisz Pál ezüstérmes lett az Eb-nNyíregyházán a veterán atléták Európa-bajnokságán a DAC két atlétája: Ilisz Pál és Pépp Zoltán is rajthoz állt.
2010-07-14A lányok második helye a szlovén tengerpartrólA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak eredményei, sportáganként. A leány kézilabdázók (kép) az Eurofesten a második helyen végeztek.
2010-07-07Matkó Csaba két ezüstérmet szerzettSzékesfehérváron a az ifjúsági országos atlétikai bajnokságon Matkó Csaba két ezüstérmet nyert. További eredmények a Dunaújvárosi Városi Sportiskola U17-es és U19-es labdarúgóinak.
2010-06-17Matkó Csaba Brnóban futott egyéni csúcsot"Matkó Csaba a magyar válogatott színeiben egyéni csúcsot futott. A DVSI ifjúsági fiú kézilabdázói (kép) megyei bajnokok lettek." A Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak elért eredményei a közelmúltban megrendezett versenyeken.
2010-06-05Az országos döntőbenA megyei diákolimpián részt vett a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola harmadik korcsoportos atlétái, akik ezüstérmet nyertek.
2010-06-02A fináléban vereséget szenvedtek a lányokA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak eredményei a közelmúltban megrendezett versenyeken, sportágak szerint.
2010-05-27A ligakupában első lett az U11-es csapatA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak eredményei sportáganként. Az U11-es labdarúgók megnyerték a bajnokságot. Atlétika, Megyei gyermekbajnokság. Úszás, budapesti utánpótlás-verseny.
2010-05-11Matkó Csaba elismeréseAz első Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) díjátadó gálán Matkó Csaba, a DVSI atlétája elnyerte a "Magyarország legjobb sportági sportiskolása 2009" címet.
2010-05-05Sze­retne ott lenni LondonbanA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolója Matkó Csaba magas szinten műveli ezt az atlétikai ágat, nemrég komoly elismerést vett át. Interjú vele és edzőjével, Ágoston Zitával.
2010-04-30Matkó Csaba díjazása"Magyarország legjobb sportági sportiskolása 2009" címet kapott Matkó Csaba, a Dunaújvárosi Városi Sportiskola atlétája.
2010-04-21Második lett az országos bajnokságon a futócsapatA mezei diákolimpia döntőjében második helyen végzett a Dunaújvárosi Városi Sportiskola futócsapata.
2010-02-24Ugrottak, futottak, dobtak a RadarbanA Radari Atlétikai Csarnok adott otthont a Regionális Serdülő Fedett Pályás Atlétikai Versenynek szombaton. Interjú Horváth Lászlóval, a Fejér Megyei Atlétikai Szövetség elnökével.
2010-02-10Tizenegy évesen a Ferencvárost vertékAz atlétika Országos Ifjúsági Bajnokságon Matkó Csaba (DVSI) bronzérmet nyert.
2010-01-13Decemberi díjesőAz önkormányzat megjutalmazta a 2009-es évben sikeresen szereplő dunaújvárosi sportolókat. Többek között díjat vehetett át Fent Mariann rádiós távfutó, Tábori Áron motorcsónak-versenyző és Gurisatti Lilla búvárúszó. Interjúk.
2009-12-02Ma is csúcstartóBeszélgetés Ágoston Zita dunaújvárosi atlétával, a Dunaújvárosi Városi Sportiskola edzőjével.
2009-12-02Ifjú atléták találkozója a RadarbanA Fejér Megyei Gyermek Bajnokság második fordulóját november 21-én rendezték meg a Radari Atlétikai Csarnokban.
2009-11-26Egy pont kellett volna a pólósoknak a továbbjutáshozA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak elért eredményei, a közelmúltban megrendezett versenyeken. A II. Baron on Twickel Mezei Futóverseny összesített eredménye szerint Matkó Csaba az első helyen végzett.
2009-11-19Ilisz Pál nyert a BalatonnálIlisz Pál, dunaújvárosi atléta megnyerte a Balaton Maratont.
2009-11-18Ötvenöt gólt szereztekA Siófokon megrendezett kismaratoni bajnokságon az ifjúsági fiúk 50 indulója között a dunaújvárosi sportiskolás fiúk bronzérmet nyertek.
2009-10-28A bécsi versenyen remekeltek az úszókA Dunaújvárosi Városi Sportiskola közelmúltban elért eredményei: Szekszárd, futóverseny, Bécs, nemzetközi úszóverseny.
2009-10-21Négy sportágban bizonyítottak a sportiskolásokA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportágankénti eredményei a közelmúltban megrendezett városi, országos versenyekről.
2009-07-22Kiemelkedő eredmények születtek az úszó ob-n"A dunaújvárosi sportiskola szakosztályai közül a nyári szezonban csak az úszók és az atléták álltak rajthoz az elmúlt időszakban." Eredmények a cikkben.
2009-07-04Ezüstérmet érő ugrásA lengyelországi nemzetközi atlétika versenyen Kertész Péter, a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója ezüstérmet nyert.
2009-06-24Matkó Csaba egyéni csúcsa síkfutásbanA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportágak szerinti eredményei a közelmúltban megrendezett versenyeken: Parafa Kupa úszóverseny, General Service Kupa - labdarúgás, és az Ifjúsági Budapest Bajnokságon - atlétika - Matkó Csaba egyéni csúccsal aranyérmet nyert.
2009-06-17Ötödik lett Matkó Csaba az atlétikai válogatott viadalonA vízilabda Országos mini bajnokságon a Dunaújvárosi Városi Sportiskola bronzérmet nyert. A sportiskola úszói pedig a Ppán megrendezett "Miniolimpián" vettek részt. Részletes eredmények a cikkben.
2009-06-03Ezüstérem a megyei többpróba viadalonA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportolói részt vettek a megyei többpróba diákolimpián. Fehérvári Alexandra Fejér megye bajnoka lett, a csapat pedig ezüstérmet nyert.
2009-05-28Negyvenkét kilométert futottakTizenhatodik alkalommal rendezték meg a napokban Budapesten a K&H olimpiai maraton váltót. A Széchenyi István Gimnázium (egy bánkis diákkal kiegészülve) csapata (kép) a második helyen végzett.
2009-05-12Ez nem Barcs, hanem Baracs!Beszélgetés Benkéné Juhász Márta pedagógussal, a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportéletéről, sportsikereiről.
2009-05-11Aranyat érő szintidőA tiszaújvárosi atlétikai versenyen Kácser Zita (korábban a DAC atlétája) magyar bajnoki címet és U23-as aranyérmet nyert.
2009-04-23Futás szabadban és teremben egyarántA Vasvári Pál Általános Iskola diákjai részt vettek az Agárdon megrendezett mezei diákolimpián és a balatonszenesi terematlétika versenyen. Eredmények a cikkben.
2009-03-11Súlyos vereségek a futball idénynyitónA Dunaújvárosi Városi Sportiskola közelmúltban megrendezett versenyeken elért eredményei, sportágak szerint. Az I. Tamási DÁM Kupa meccsén a sportiskola 1997-es lány kézilabdázói az első helyen végeztek, a torna legjobbja Kemény Dóra lett.
2009-02-25Egyéni csúccsal szerzett elsőségA fedettpályás atlétikai országos bajnokságon Kácser Zita arany- és bronzérmet nyert.
2009-01-08Az olimpiai lánggal futott (kishír)Kovács István hosszútávfutó, abban a megtiszteltetésben részesült, hogy Kínában az olimpiai lánggal futhatott
2008-11-06Újra kell építkezniAtlétika. Beszélgetés Molnár Ferenccel, aki a magyar utánpótlás válogatott szövetségi kapitánya lett.
2008-10-01Egyéni rekord PulábanPulában rendeztékmeg az U16-os Horvátország-Szlovénia-Magyarország hármas válogatott viadalt, ahol Matkó Csaba, a sportiskola atlétája egyéni csúcssal, aranyérmet nyert.
2008-09-18Fájdalmas szakításMolnár Ferenc befejezte az atlétikai edzősködést. A DAC szakosztályának - volt - vezetőedzője ezentúl a Dunaújvárosi Főiskolán dolgozik tovább.
2008-07-25Érmek, de már nem DunaújvárosnakDunaújvárosi sportolók, de már nem helyi színekben indultak a felnőtt atléták országos bajnokságán. Eredményeik: Kácser Krisztina két ezüstérmet, Kácser Zita bronzérmet, Molnár Balázs aranyémret nyert. A bronzérmes váltóban is dunaújvárosiak voltak: Licsák András, Baglyas Tamás, Molnár Balázs, Jenei Péter.
2008-05-23Atléták érmei a megyeinA dunaújvárosi sportiskola atlétái kiválóan szerepeltek a megyei gyermekbajnokságon (részletes eredmények a cikkben).
2008-03-19EmlékversenyekTizenkilencedik alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a téli fedettpályás Eső Pál serdülő futóversenyt, és már kilencedik alkalommal a Csépán György magasugró gálát.
2008-02-20Díjazott sportolókA Dunaújváros Sportjáért díj idei küntetettjei: Paszternák László, Schmidt József. Pályaképek.
2008-02-19Fedett pályás összetettBudapesten az atléták országos fedett pályás összetett bajnokságon Hajdu Rita (DAC) két bronzérmet nyert.
2008-02-15Díjak a szócsatábanDunaújváros Sportjért díjat kapott: Paszternák László és Schmidt József.
2008-02-06Szép eredmény atlétikábanAz Országos Fedettpályás Atlétikai Gyermekversenyen részt vett a Dunaújjvárosi Városi Sportiskola csapata. Eredmények: 1. Hercsik Ádám, Horváth Patrícia, Csala Dávid. 2. Fehérvári Alexa. 3. Csala Dávid, Fehérvári Alexa, Horváth Patrícia.
2008-01-30A díjakból nekünk is jutottA Héraklész-gálán díjazták 2007 legeredményesebb utánpótlás-korú sportolóit. A dunaújvárosi díjazottak: Devecseri Ádám (kenu), Lakatos Zsolt (kenu), Poszkoli Rita (vízilabda), Erdélyi Péter (jégkorong), Kácser Krisztina (atlétika).
2008-01-30Pépp Zoltán bajnoki címeA veterán atléták országos bajnokságán Pépp Zoltán (DAC) aranyérmet nyert.
2007-12-05Tanulnak és sportolnakA Fejér Megyei Diáksport Szövetség megjutalmazta a megye jó tanulóit, sportolóit. A dunaújvárosi jutalmazottak: Fűrész Miklós, Hóbor Dávid, Gyetvai Deborah, Soponyai-Szakács Minea, Gurisatti Gréta, Gurisatti Lilla, Kácser Krisztina, Kácser Zita, Rehány Orsolya, Szabó Zita, Kárász Anna, Mitli Attila. Takács Józsefné és Horváth István (pedagógusok) "Fejér megye diáksportjáért" elismerést kapott.
2007-11-14Királynővé koronáztákA Magyar Atlétikai Szövetség 110 éves jubileumi összejövetelén az Év legjobb junior korú női atlétája 2007 címet vehette át a DAC tizenkilenc éves atlétanője, Kácser Krisztina. Interjú.
2007-10-30Kácser Krisztina díjaAz idei eredményei alapján az év legjobb junior atlétájának választották Kácser Krisztinát (DAC).
2007-10-20A legjobbak köszöntéseDr. Kálmán András díjazta Dunaújváros legjobb sportolóit.
2007-10-12Dunaújvárosi sikerekA DAC részt vett az atléták országos ügyességi csapatbajnokságán. A csapat a második helyen végzett. A maribori nemzetközi atlétikai versenyen a válogatott tagjaként első helyen végezett Indaia Ivett és Hajdú Rita. Az aranyérmen kívül Indaia Ivett két ezüstérmet, Hajdú Rita pedig egy bronzérmet nyert.
2007-09-27Hajdu Rita verhetetlenAz országos serdülő bajnokságon részt vettek a Dunaújvárosi Városi Sportiskola atlétái. Hajdu Rita két aranyémrte, Indaia Ivett ezüstérmet nyert.
2007-09-19Két női csapat, két éremBudapesten az atléták országos váltóbajnokságán a Farkas Dorottya, Tóth Krisztina, Kácser Zita, Kácser Krisztina csapat aranyérmet nyert. A serdülő csapat: Indaia Ivett, Rehány Orsolya, Szabó Zita és Hajdú Rita ezüstérmet nyert.
2007-08-27Nyeles súlyvetés és szupernehéz kőlökésA IX. Dobó Többpróba világbajnokságon Várhegyi László (előszállási veterán sportoló) négy ezüst-, és egy bronzérmet nyert.
2007-07-31Dunaújvárosi szívvel, mégis fehérvárikéntSzékesfehérváron a 112. atlétikai Magyar Bajnokságon a dunaújvárosi Magyar Balázs arany- és bronzérmet nyert. A szintén dunaújárosi Baglyas Tamás, Licsák András és Molnár Balázs a váltófutásban aranyérmet nyertek.
2007-07-30Kácser Krisztina aranyaSzékesfehérváron, az atléták országos bajnokságán Kácser Krisztina arany- és ezüstérmet, Kácser Zita bronzérmet nyert.
2007-07-30Simon Balla a KohásználSimon Balla István, (a DKSE válogatott atlétája volt), ifj. Albert Flórián kérésére most a Dunaújvárosi Kohász labdarúgóinak erőnléti edzője.
2007-07-04Történelmi sikerKcser Krisztina (DAC) elérte első országos csúcsát az országos atlétikai bajnokságon. Ezüstérmet nyert: Kácser Zita, az ifjúsági vágtaváltó négyese: Farkas Dorottya, Nyuli Anna, Papp Andrea, Tóth Krisztina.
2007-06-27Molnár Balázs jó döntéseBeszélgetés Molnár Balázzsal, a DAC volt atlétájával, aki jelenleg az Egyesült Államokban tanul.
2007-06-19A Kácser testvérek Eb-indulókAz eszéki nemzetközi atlétika versenyen Kácser Krisztina első, Kácser Zita a harmadik helyen végzett. A Budapest-bajnokságon Kácser Krisztian első, Kácser Zita a második helyen végzett, így indulhatnak a hollandiai Európa-bajnokságon.
2007-06-16Érmek a "vidékről"Az atléták vidékbajnokságán Kácser Krisztina aranyérmet, Kácser Zita ezüstérmet nyert.
2007-06-14Atlétikai diákolimpiaA diákolimpiai országos döntőjében a Széchenyi István Gimnázium atlétái a harmadik helyen végeztek.
2007-06-06Újabb Kácser sikerekA diákolimpián országos bajnokságot nyert Kácser Krisztina, második lett Kácser Zita.
2007-06-02Atlétikában is jók a mórásokA sajátos nevelési igényű tanulók a diákolimpia országos atlétikai döntőjében részt vett a Móra Ferenc Általános Iskola hét tanulója. Aranyérmes lett a 4x400-as váltó, Fodor Tímea. Ezüstérmet nyert Fodor Tímea és Szarka Andrea.
2007-06-01Fociból, atlétikából jeles osztályzatA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola labdarúgóinak, atlétáinak a megyei diákolimpián elért eredményeik.
2007-05-22Hajdu Rita harmadik helyeHajdu Rita (Dunaújvárosi Futóklub) harmadik helyen végzett a K&H Olimpiai Futónapokon.
2007-05-09Siker, átigazolásMolnár Balázs (DAC), megnyerte Amerikában a konferenciabajnokságot és átigazolt a DAC-tól az Alba Regia Atlétika Klubhoz.
2007-04-30Taroltak a Széchenyi mezei futói a döntőnA mezei futók országos diákolimpiai döntőjében a Széchenyi István Gimnázium VI. korcsoportos lány csapata az első helyen végzett. Kácser Krisztina egyéniben a harmadik helyen végzett.
2007-04-17Csapatarany az Országos Mezei FutóbajnokságonNadapon a 99. Országos Mezei Futóbajnokságon a Dunaújvárosi Sportiskola versenyzői közül Hajdu Rita, Szabó Zita és Rehány Orsolya aranyérmet, míg Kácser Krisztina, Kácser Zita és Horváth Beáta ezüstérmet szerzett.
2007-04-13Nagy, városi iskolákat megelőzveA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola sportolóinak sikerei megyei és országos versenyeken.
2007-04-06Dobogón a DAC és a DVSIAz országos mezei futóbajnokság eredményei. Ezüstérmet nyert Kácser Krisztina és a DAC lány csapata. Bajnok lett a DVSI serdülő lány csapata: Hajdu Rita, Szabó Zita, Rehány Orsolya.
2007-03-21Pépp Zoltán ismét a legjobbA veterán atléták 2007. évi fedett pályás országos bajnokságon az 55-60 évesek korosztályában országos bajnoki címet szerzett.
2007-03-08Hat érmet gyűjtöttekA DAC utánpótlás korú atlétái részt vettek az ifjúsági és junior országos fedett pályás bajnokságon. Eredmények: Kácser Kirsztina egy arany-, és két ezüstérmet nyert. Kácser Zita és Farkas Dorottya bronzérmet, a 4x200 méteres női váltó ezüstérmet nyert.
2007-03-06Rendhagyó ugrógálaFebruár 24-én az Eső Pál serdülő emlékverseny keretében került sor a Csépány György magasugró gálára.A viadal a fiatalabb korosztálynak került kiírásra, anyagi okok miatt. Eredmények.
2007-03-01Jutott az érmekből a hazai atlétáknak isAz Eső Pál Emlékverseny (atlétika) részletes eredményei. A verseny keretében egyben a Csépán György magasugró gálát is megrendezték.
2007-02-28Eső Pál emlékéreA Dunaújvárosban megrendezett Eső Pál Emlékversenyen a sportiskola atlétái kitűnően szerepeltek. Az összesített csapatversenyben pedig a harmadik helyen végeztek.
2007-02-27Érmek fedett pályárólA Dunaújvárosi Atlétikai Club versenyzői indultak a 2007. évi fedettpályás atlétikai bajnokságon. Kácser Krisztina egy ezüst, és egy bronzérmet szerzett.
2007-02-21Kétérem az ob-rólA fedett pályás atlétikai országos bajnokságon Kácser Krisztina egy ezüst- és egy bronzérmet nyert.
2007-02-10A tengerentúlon remekelnek a fiúkLicsák András és Molnár Ferenc, a DAC két válogatott atlétája Amerikában tanulnak. Az ott elért eredményeikről.
2007-01-31Dobogós helyezés és pontszerzésekAz idei év első magyar bajnokságán vettek részt a városi sportiskola serdülő atlétái. A bajnokságon Hajdú Rita bronzérmet nyert.
2007-01-05Lelkesedésből várépítésA DAC atlétika szakosztály, a 2006-os év értékelése (versenyek, eredmények).
2006-11-30A dunaújvárosi sportiskola remekeltA radari atlétikai csarnokban megrendezték a Fejér megyei gyermek bajnokságot. Részletes eredmények.
2006-10-20Atlétika: te rongyos királynőA savanyarú körülmények ellenére ismét érmet nyertek atlétáink.
2006-10-19Országos bajnok a váltóA Széchenyi István Gimnázium atlétika-csapata (Kácser Zita, Kácser Krisztina, HorváthBeáta, Farkas Dorottya) az országos diákolimpia döntőjében aranyérmet nyert.
2006-10-13A DVSI sikerei franciahonbanA városi sportiskola részt vett a Franciaországban megrendezett futóversenyen. Matkó Csaba arany- és bornzérmet, Hajdu Rita aranyérmet, Szabó Zita bronzérmet nyert.
2006-10-11Még szokják AmerikátA DAC két atlétája Molnár Balázs és Licsák András sportösztöndíjat kapott az Amerikai Egyesült Államokba.
2006-10-10Korosztályos kismaratonSzékesfehérváron a korosztályos kismaratoni atlétikai versenyen Kácser Zita a harmadik helyen végzett.
2006-09-19A sikerek a páros félmaratoninSzeptember elején 21. alkalommal került megrendezésre a Nike Budapest Nemzetközi Félmaratoni verseny. A Dunaújvárosi Atlétikai Club is részt vett.Kácser Krisztina. Feller Zoltán és Németh MIklós az élmezőnyben végzett.
2006-09-18Országos első lett a váltóA DAC női junior váltója - Kácser Zita, Kácser Krisztina, Tóth Zita - aranyémes lett az országos atlétikai bajnokságon.
2006-08-24Két atlétánk AmerikábanA DAC atlétái közül Molnár Balázs és Licsák András is az Amerikai Egyesült Államokban folytatja pályafutását.
2006-08-09Ilisz Pál két Eb érmet szerzettA veterán atléták Európa-bajnokságán Ilisz Pál egy ezüst-, és egy bronzérmet nyert.
2006-07-26Molnár csodáiBeszélgetés a kétszeres országos utánpótlás bajnok Molnár Balázzsal és edzőjével, Molnár Ferenccel.
2006-07-24Molnár Balázs duplájaAz országos atlétikai bajnokságon Molnár Balázs (DAC) két aranyérmet is nyert.
2006-07-18Érmek a nehézségek ellenéreA Puskás Ferenc stadionban a DAC atlétái az országos ifi, junior és utánpótlás U23-as egyéni bajnokságon 8 érmet szereztek.
2006-07-18Tizenhárom mórás aranyéremA Speciális Olimpiához kapcsolódó nemzetközi versenyen, Kecskeméten. Ezzel megnyílt az esély Sanhaj felé.
2006-07-13ÉremhalmozókA DAC atlétái részt vettek az országos ifjúsági, junior és utánpótlás-bajnokságon. Molnár Balázs két arany- és egy ezüst-; Licsák András ezüst-, bronz-; Kácser Krisztina ezüst- és bronz-, Nyuli Anna bronzérmet nyert.
2006-06-29Tizennégy aranyA június 26-án megrendezett VI. Nemzeti Játékokon a Móra Ferenc Általános Iskola tanulói 14 aranyérmet nyertek. Eredményes sportolók: Burján Nikolett, Hóbor Kálmán, Hóbor Vivien, Bircsár Ildikó, Németh Gábor, Fodor Tímea, Kiss Annamária, Gonda Sándor.
2006-06-21Egy bronzérem jutottA Vasvári Pál Általános Iskola csapatai részt vettek országos atlétikai versenyeken. A IV. korcsoportos csapat Budapesten bronzérmet nyert.
2006-06-20Molnár a válogatottbanMolnár Balázs (DAC) indult az Európa Kupában a magyar férfi atlétikai válogatott tagjaként.
2006-06-09A DVSI atléták sikereiA Dunaújvárosi Városi Sportiskola versenyzői részt vettek a megyei atlétikai gyermekbajnokságon. Részletes eredmények.
2006-06-09Tovább léptekA Gárdonyi Géza Általános Iskola sportolóinak, a városi atlétika bajnokságban elért eredményei.
2006-06-08Két baracsi érem születettA megyei atlétikai diákolimpián részt vett a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola csapata.
2006-05-31Versengő diákjainkA Móra Ferenc Általános Iskola tanuló a Megyei Atlétikaverseny tavaszi fordulóját megnyerték.
2006-05-25Diákolimpia többpróbábanDunaújvárosban megrendezték a körzeti többpróba diákolimpiát.
2006-05-22"Határtalan" versenyRészletes eredmények a Gárdonyi Géza Általános Iskola által megrendezett Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai- és Matematikai Versenyéről. Az összesítésben a Gárdonyi iskola nyerte el az első helyet.
2006-04-29Határok nélküli versenyA Gárdonyi Géza Általános Iskola - egy év kihagyással - újra megrendezte a Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai- és Matematika Versenyét. Hat országból százharminc határon túli magyar diák érkezett a versenyre.
2006-04-29A dunaújvárosiak taroltak a sportnaponDunaújvárosban rendezték meg április 27-én a VII. Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnapot. A pontversenyt a Dunaújvárosi Főiskola nyerte meg. Részletes eredmények a cikkben.
2006-03-29Dunaújvárosi sikerek a mezei bajnokságonA mezei országos bajnokságon részt vett a Dunaújvárosi Városi Sportiskola és a Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) csapata is. Ezüstérmet nyert: Kácser Krisztina, Matkó Csaba, és a sportiskola csapata. Bronzérmet nyert: Kácser Zita.
2006-03-03NagyüzembenA Budapesten megrendezett fedettpályás korosztályos és felnőtt országos atlétikai bajnokságon részt vett a DAC csapata is. Kácser Krisztina volt a legeredményesebb versenyző.Helyezések: Kácser Krisztina egy aranérmet és egy ezüstérmet, Kácser Zita egy ezüstérmet és egy bronzérmet nyert. További eredmények a cikkben.
2006-02-14Prágai győzelem az ugrógálánSzombaton 8. alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a radari atlétikai csarnokban a Csépán György magasugró gálát.
2006-02-13Ugrógálát rendeztekFebruár 11-én nyolcadik alkalommal rendezték meg a Csépán György magasugró gálát.
2005-12-03Jól tanultak, jól sportoltakÁtadták a díjakat a dunaújvárosi Jó tanuló, jó sportolóknak. A díjazottak névsora a cikkben.
2005-11-19Tizekét kitüntetett"Jó tanuló-jó sportoló" díjat kapott a Széchenyi István Gimnázium 12 tanulója. A díjazottak: Szűcs Gabriella (vízilabda), Mátéfi Erika (kézilabda), Pavuk Regina (vízilabda), Hajdú Rita (atlétika), Troppert Noémi (atlétika), Szabó Zita (atlétika), Kárász Anna (kajak-kenu), Csathó Lilla (úszás), Csathó Lotti (atlétika), Kácser Zita (atlétika), Kácser Krisztina (atlétika), Kóti Dávid (kajak -kenu).
2005-10-19Búcsúzásként aranyBefejeződött az idei szabadtéri atlétikai évad. A gátfutó és ügyességi csapatbajnokságon Jenei Péter, Molnár Balázs, Licsák András, Horacsek Norbert (DAC) csapat aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2005-10-13Farkas a válogatottbanAz országos srdülő atlétikai bajnokságon részt vett a Dunaújvárosi Városi Sportiskola csapat. Farkas Dorottya (kép) bekerült a serdülő válogatottba. Részletes eredmények a cikkben.
2005-07-30Hajszálra a bronztólMolnár Balázs és Licsák András, a DAC atlétái részt vettek a junior Európa-bajnokságon. Beszélgetés a sportolókkal.
2005-07-13Sporttörténeti bronzéremA 110. Országos Atlétikai Bajnokságon a DAC atlétái (kép: Molnár Balász, Horacsek Norbert, Licsák András, Baglyas Tamás) a 4x100-as váltóban bronzérmet nyertek.
2005-07-09Bronzérem az atlétikai OB-rólBronzérmet szerzett a DAC 4x100-as férfiváltója (Baglyas Tamás, Moracsek Norbert, Licsák András, Molnár Balázs) július 1-jén a 110. Országos Atlétikai Bajnokságon Debrecenben.
2005-06-30A Dunaújvárosi AC atlétái ismét kitettek magukértA DAC atlétái (kép) részt vettek az ifjúsági, junior és utánpótlás magyar bajnokságon. A sportolók 14 éremmel tértek haza. Részletes eredmények a cikkben.
2005-05-18Molnár Eb-szintjeMájus 14-15-én megrendezték Budapesten az Egyetemi és Főiskolás Bajnokságot. A DAC két atlétája Molnár Balázs (kép) és Licsák András is aranyérmet nyert.
2005-05-17Remekeltek a mórásokTanulásban akadályozott fiatalok számára szervezett megyei atlétikai versenyt a Móra Ferenc Általános Iskola a radari sporttelepen.
2005-05-04Egy fair play díjas atlétaA Magyar Olimpiai Bizottság fair play díjat és egy oklevelet adományozott Járky Dánielnek (Gárdonyi Géza Általános Iskola), Jakabné Józsa Klára testnevelő pedagógus aranyérem kitüntetést kapott, a Gárdonyi iskola igazgatója Bognár Nándor "Szellemet, Erkölcsöt, Erőt Egyesíts" elismerő oklevelet kapott.
2005-03-16Belgrád nyerte a pontversenytIsmét megrendezték az Eső Pál nemzetközi atlétikai versenyt. A városi sportiskola az összesített pontversenyben a harmadik helyen végzett. Részletes eredmények a cikkben.
2005-03-02Éremeső az idényzárónA Dunaújváros AC atlétái (kép) az ifjúsági és junior országos bajnokságon sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2005-02-22Molnár Balázs első felnőtt érmeA felnőtt fedett pályás országos atlétikai bajnokságon szerepelt a DAC öt sportolója. Eredmények: Molnár Balász ezüstérmet, Fehér Román bronzérmet nyert.
2005-02-22Boros László megvédte címétA radari Atlétikai Csarnokban került megrendezésre a 7. Csépán György magasugró Gála, amelyen a magyar élmezőny állt rajthoz. A dunaújvárosi Fehér Román 4. lett.
2005-02-14Kétszázhúsz centiméterrel Boros megvédte címétMegrendezték 2005. február 13-án Dunaújvárosban a Radar atlétika csarnokban a 7. Csépán György Magasugró Gálát. A dunaújvárosi Fehér Román (DAC) sérüléssel a negyedik helyen végzett.
2005-02-12Csépán György magasugró-gálaA bécsi nemzetközi fedett pályás atlétika versenyen Licsák András (DAC) aranyémret nyert.
2005-02-04Sikerek, és megszűnés?A DAC atlétái sikeresen szerepletek a 2004-es évben is. A szakosztályt mégis a megszűnés veszélye fenyegeti. Beszélgetés Molnár Ferenc szakvezetővel.
2005-02-03Pépp Zoltán aranyaAranyérmet nyert Pépp Zoltán a veterán atléták fedettpályás országos bajnokságán.
2004-10-15Remekeltek a DAC atlétáiA DAC junior atlétái, a női és a férfi csapat is aranyérmet nyertek. A városi sportiskola atlétái pedig az országos egyéni serdülő bajnokságon szerepeltek sikeresen. (részletes eredméyek a cikkben).
2004-07-27Remekül zárta az idényt a DACA DAC atlétái az országos junior bajnokságon sikeresen szerepeltek. Erdemények: Molnár Balázs három aranyérmet, Meixner Mónika aranyérmet, Licsák András két bronzérmet, Tóth János bronzérmet nyert.
2004-07-20Fehér Román ezüstérmes magasugrásbanDebrecenben, az LG-kupa 109. országos atlétikai bajnokságán. Ilisz Pál 35 évesen 4. lett.
2004-07-12Jó pár arany Debrecenben maradtAz atlétikai országos bajnokságon Fehér Román ezüstérmet nyert.
2004-07-02Molnárnak csak a pénz hiányzikA DAC atlétája, Molnár Balázs indulhat a junior világbajnokságon.
2004-06-26Gárdonyis sikerekAz atlétikai diákolimpia döntőjében szerepletek a Gárdonyi Géza Általános Iskola sportolói. Helyezések: Vincze Orsolya hetedik, egyéni összetettben ötödik, és Nyuli Anna kilencedik helyezést ért el.
2004-06-25A Móra iskola sikerei atlétikábanA Móra Ferenc Általáos Iskola tíz versenyzővel országos atlétikai versenyen vett részt. A sportolók húsz éremmel, közülük négy arannyal tértek haza. (részletes eredmények a cikkben).
2004-06-22Dunaújvárosi sikerek a diákolimpiánA Vasvári Pál Általános Iskola csapata részt vett az atlétikai diákolimpián. (részletes eredmények a cikkben).
2004-06-15Atlétikai versenyek minden korosztálynakA DAC és a Sportiskola atlétái országos és nemzetközi versenyen is szerepeltek. A nemzetközi versenyen: Molnár Balázs és Meixner Mónika második helyen végzett. A vidékbajnokságon: Fehér Román ezüstérmet nyert. A gyermekverseny országos döntőjében pedig Matkó Csaba az első helyen végzett.
2004-06-10Molnár: közel a kiküldetési szintidőA DAC atlétái nemzetközi versenyen szerepeltek. Meixner Mónika és Molnár Balázs első helyezést ért el, Licsák András másodk helyne végzett a magyar válogatott tagjaként.
2004-06-07Érmeket gyűjtöttek a DAC atlétáiA DAC atlétái eredményesen szerepeltek a székesfehérvári megyei gyermekbajnokságon. (részletes eredmények a cikkben).
2004-06-04Tornászból lett reményteljes négyszázasBeszélgetés Molnár Balázzsal, a DAC atlétájával, aki a diákolimpián három aranyérmet és egy ezüstérmet nyert.
2004-06-02Tarolt a Széchenyi gimnáziumA Széchenyi gimnázium az atlétikai diákolimpián sikeresen szerepelt. Molnár Balázs lett a diákolimpia egyik legeredményesebb versenyzője. (részletes eredmények a cikkben).
2004-06-02Tisztelgés a bajnokok előttA Polgármesteri Hivatalban pénteken köszöntötték a Dunaújvárosi Főiskola bajnok vízilabdacsapatát, s Fehér Románt, a negyedik országos bajnoki címét szerzett válogatott magasugrót, Fehér Románt.
2004-06-02Főiskolás sikerek az országos döntőkbenEgy arany és két ezüst a főiskolások előző heti mérlege a bajnokságban.
2004-05-28A Dunaújvárosi Főiskola újabb sportsikereiA Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokág: atlétika döntőjében Fehér Román aranyérmet nyert; a fősikola rögbi csapata ezüstérmet nyert; a főiskola sakkcsapata szinén ezüstérmet nyert.
2004-05-20Eredményes év lehet az ideiMolnár Ferenc, a Dunaújvárosi Atlétika Club vezetőedzője, a "Magyar atlétikáért végzett kiemelkedő tevékenységéért" dicsérő oklevelet kapott. Beszélgetés az edzővel.
2004-05-11Huszonkettedszer versenyeztekKépes beszámoló a huszonkettedik Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai Versenyének és Matematika Találkozójának főbb eseményeiről. (részletes eredmények a cikkben).
2004-05-10Barátság, határokon túlHuszonkettedik alkalommal kezdődött meg a Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai Versenye és Matematikai Találkozója, a Gárdonyi Géza Általános Iskola rendezésében.
2004-03-26Eső Pál emlékéreEső Pál emlékére atlétika versenyt rendeztek a radari csarnokban. (a Sportiskola eredményei a cikkben).
2004-03-04Pépp Zoltán ezüstérmeA veterán országos fedett pályás atlétika versenyen Pépp Zoltán 400 méteres síkfutásban ezüstérmet nyert.
2004-02-26A 2003-as év legjobb megyei atlétáiFejér megye legjobb atlétái között van a DAC három sportolója: Fehér Román, Meixner Mónika, Licsák András.
2004-02-25Bábszki Ferenc (1942-2004)Elhunyt Bábszki Ferenc, Dunaújváros sportéletének meghatározó alakja.
2004-02-24Helytálltak a DAC juniorjaiA DAC junior atlétái részt vettek a budapesti fedett pályás junior és ifjúsági országos bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben. Kép.
2004-02-18Fehér Román idei legjobbjával harmadikFehér Román, a DAC magasugrója Csehországban egy nemzetközi versenyen harmadik helyezést ért el, idei legjobb ugrásával.
2004-02-17A legszínvonalasabb gála voltBeszámoló a Csépán György Magasugró Gáláról.
2004-02-13Dunaújváros sportjáértDunaújváros díjat kapott: Vizi Gábor (kenu edző), Kelemen István (röplabda edző) és Babszki Ferenc. Képek. Júliustól két új aót fizetünk: építményadó, magánszemélyek kommunális adója.
2004-02-10Veszélyben a volt rekordHatodik alkalommal rendezte meg a DAC a Csépán György Magasugró-gálát. Beszámoló a versenyről. Eredmények.
2004-02-09Ugrógála: címvédés, csarnokcsúccsalSzombaton volt a radari atlétika csarnokban a 6. Csépán György Magasugró Gála, a DAC rendezésében.
2004-02-07Csépán György Magasugró-gálaFebruár 7-én megrendezték a VI. Csépán György Magasugró-gálát.
2004-01-24Fejér megye atlétái nyertek a középiskolások közöttA középiskolai Fedettpályás Atlétikai Megyeválogatott Versenyt Fejér megye nyerte meg. A megyei csapatban szerepeltek a DAC atlétái is: Bakos Norbert, Meixner Mónika, Kácser Krisztina, Baglys Tamás, Licsák András és Tóth János.
2004-01-16Infrastruktúra nélkül nehéz...A DAC atlétáinak előző eszetndejét a szakvezető, Molnár Ferenc értékeli.
2003-12-11Jó tanulók, jó sportolókÁtadták a Fejér megye jó tanulói, jó sportolói címeket. (a díjazottak névsora a cikkben)
2003-12-11Remek évet zárt az atlétikaA DAC atlétika szakosztálya megtartotta évzáróját. (rövid beszámoló)
2003-12-10Sikerek a diákolimpiákonA diákolimpián elért sikerek, eredmények, részletesen iskolák és sportágak szerint.
2003-11-26Tarolt a sportiskolaA radari atlétikai csarnokban megrendezték a Fejér megye fedett pályás gyermek atlétikai bajnokságát. A Dunaújvárosi Városi Sportiskola eredményei részletesen a cikkben.
2003-11-11Atlétikai bajnokság - őszi fordulóA Móra Ferenc Általános Iskola rendezte meg a speciális nevelési igényű tanulók egyéni megyei atlétikai bajnokságának őszi fordulóját. Eredmények.
2003-10-31Ki a legjobb atléta a megyénkben?Október 30-án tartották a radari atlétikai csarnokban a speciális nevelési igényű gyermekek megyei atlétikai versenyének őszi fordulóját.
2003-10-25A sportiskola sikere FranciaországbanA Dunaújvárosi Városi Sportiskola részt vett Villejuifben megrendezett sporttalálkozón. Eredmények: Kácser Krisztina megnyerte a versenyt, Nyuli Anna negyedik helyen végzett, Tóth Soma tizenötödik helyen végzett és Tóth János nyolcadik helyen végzett.
2003-09-25Két egyéni ezüstéremA Dunaújvárosi Városi Sportiskola atlétái szerepeltek az Országos Serdülő Egyéni Magyar Bajnokságon. Ezüstérmet nyert: Tóth János, Kácser Krisztina.
2003-09-17Érem tízpróbábanA DAC tízpróba fiú csapata aranyérmet nyert a bajnokságon.
2003-08-04Aranyat, ezüstöt halmoztakNyíregyházán az atlétikai Országos Bajnokságon Fehér Román (DAC) második helyen végzett. Kép.
2003-07-17Két sportiskolás éremA serdülő atléták összetett magyar bajnokságán a Dunaújvárosi Városi Sportiskola tagjai: Nyuli Anna és Tóth János bronzérmet nyert.
2003-07-11Lesz nekünk még olimpikonunk!Beszélgetés Molnár Ferenccel, a DAC és a Dunaújvárosi Sportiskola atlétikai szakosztályainak vezetőedzőjével.
2003-07-08Tatán készül a kontinensbajnokságraBeszélgetés Fehér Románnal, a DAC atlétájával.
2003-07-08Fehér Román csillogó érmeiA múlt hónap utolsó hétvégéjén a Veszprémben megrendezett utánpótlás OB-n Fehér Román magasugrónk második lett. Júl . 5-én Debrecenben az U 23-as korosztály nemzetközi versenyén aranyat nyert.
2003-07-02Fehér Román ezüstérmeAz utánpótlás országos atlétikai bajnokságon Fehér Román (DAC) ezüstérmet nyert.
2003-06-26Jó eredmények a diákolimpiánA Széchenyi István Gimnázium tanulóinak a diákolimpián elért eredményeik.
2003-06-24Licsák és Molnár magyar bajnokBudapesten az ifjúsági és junior atléták országos bajnokságán Licsák András és Molnár Balázs aranyérmet nyert. Meixner Mónika ezüstérmet nyert.
2003-06-19Juhász Vanda diákolimpiai bajnok kislabda-hajításbanJuhász Vanda a Vasvári Pál Általános Iskola tanulója.
2003-06-17Fehér Román megugrotta az Eb-szintetDunaújvárosi Atlétika Club.
2003-06-12Szép gárdonyis eredmények a versenyekenA Gárdonyi Géza iskola diákjai különböző versenyeken eredményesen szerepeltek (atlétika, történelem, matematika). Részletes eredmények a cikkben.
2003-05-20Megkezdődött az atlétika szezonA közelmúltban elkezdődött az atlétikai idény. A Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) versenyei és eredményei.
2003-05-05Örömkönnyes búcsúVéget ért a Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai Versenye és Matematika Találkozója. Beszámoló a rendezvényről.
2003-05-03Megnyitották a találkozótHivatalosan is kezdetét vette a Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétika Versenye és Matematika Találkozója Dunaújvárosban.
2003-04-30Ismét találkoznak a magyar fiatalokHuszonkettedik alkalommal rendezik meg Dunaújvárosban a "Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Versenye és Matematika Találkozója" elnevezésű rendezvényt.
2003-03-31Negyedik a sportiskolaA radar atlétika csarnokban a Dunaújvárosi Városi Sportiskola megrendezte az Eső Pál Emlékversenyt a serdülő korú atléták számára. Részletes eredmények.
2003-03-18A sport elkötelezettjeiA sport terén kifejtett önzetlen munkájáért oklevélben részesült: Bábszky Ferenc a Dunaújvárosi Atlétikai Szövetség elnöke, és Siba György a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának vezetője.
2003-03-03Öten lettek a megye legjobb atlétáiFejér megye legjobb atlétái között szerepel öt dunaújvárosi sportoló is: Tóth János megosztva Jámbor Zoltánnal, Kácser Krisztina, Licsák András, Meixner Mónika, Fehér Román.
2003-02-24Öt dunaújvárosi kitüntetettA Fejér Megyei Atlétika Szövetség díjazta a 2002-es év legjobb atlétáit. Díjazottak: Fehér Román (DAC), Meixner Mónika, Balázs Viktor, Molnár Balázs, Matkovics Dóra és Molnár József edző.
2003-02-18Kiegyensúlyozott mezőnyAz ötödik alkalommal rendezték meg a Csépán György Emlékversenyt, a Magasugró Gálát. Eredmények.
2003-02-04Sikeres év után a DACA legsikeresebb évét zárta le a DAC. Beszélgetés Molnár Ferenc vezetőedzővel.
2002-12-13Ukrán kitüntetést kaptak a dunaújvárosiakUkrán kitüntetést kapott a dunaújvárosi női vízilabda-csapat és Fehér Román, a DAC atlétája.
2002-11-08Újból jutalmaztakDr. Kálmán András, Dunaújváros polgármestere megjutalmazta azokat a dunaújvárosi sportolókat, akik a közelmúlt országos és nemzetközi versenyein kiemelkedően szerepeltek.
2002-10-02Második lett a DAC tízpróbacsapataA DAC atlétái az ifjúsági összetett magyar bajnokásgon ezüstérmet nyertek.
2002-08-01Fehér Román húszezreseBeszélgetés Fehér Románnal, a DAC magasugrójával.
2002-07-27Fehér Román zsinórban harmadszor felnőtt bajnokFehér Román a DAC atlétája, a felnőtt országos bajnokságot megnyerte.
2002-06-25Meixner Mónika két aranyaBudapesten az atléták országos ifjúsági és junior bajnokságán Meixner Mónika, a DAC atlétája két aranyérmet nyert.
2002-06-19Fehér Román sikeres nemzetközi sorozataBeszámoló Fehér Román (a DAC magasugrója) elért nemzetközi sikereiről. Meixner Mónika (a DAC atlétája) a Négy Nemzet Versenyén, a junior csapat válogatottjaként bronzérmet nyert.
2002-06-18Fehér Román és a kétszázhúszFehér Román, a DAC atlétája a zalaegerszegi utánpótlás bajnokságon aranyérmet nyert.
2002-06-05Értékes helyezéseket szerzett a SzéchenyiA Széchenyi István Gimnázium diákjai eredményesen szerepeltek a Budapesten megrendezett diákolimpia döntőjében.
2002-05-30Két ezüstérem a dunaújvárosi főiskolások terméseA dunaújvárosi főiskolások két ezüstérmet (a férfi röplabdázók és Fehér Román a DAC atlétája) nyertek a Magyar Egyetemi és Fősikolás Országos Bajnokságon.
2002-05-29Éremmel kezdett a DAC az országos bajnokáságonA DAC sportolói részt vettek Budapesten a megyei válogatottak junior csapatbajnokásgon. Fejér megye válogatottjában négy DAC-os atléta szerepelt. Grosch Judit, Meixner Mónika, Molnár Balázs, Rohonczi Donát.
2002-05-28Fehér Román biztató formában kezdettTiszaújvárosban a II. Nemzetközi Atlétikaversenyen Meixner Móniak aranyérmet nyert. Licsák András aranyérmet, Molnár Balázs ezüstérmet nyert.Tóth János bronzérmet, Balázs Viktor, Matkovics Dóra ezüstérmet nyertek.
2002-04-22Hat határon túlról is - itthonA Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Találkozóját ebben az évben huszadszor rendezték meg. Erdemények. Kép az első oldalon is.
2002-04-20Huszadszor találkoznak a magyar gyerekekHuszadszor rendezik meg Dunaújvárosban a Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Világtalálkozóját és Matematika Versenyét.
2002-04-16A verseny, hagyomány tovább élHuszadik alkalommal rendezik meg az idén, a Gárdonyi Géza Általános Iskolában a Magyar Gyerekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétika Verseny és Matematika Találkozót.
2002-04-06Aki szrete lekötelezett lenni...Huszadik alkalommal rendezik meg a "Magyar Gyermekek Nemzetközi Fedettpályás Atlétikai Versenyét". A rendező, idén először a Gárdonyi Géza Általános Iskola lesz. Húsz évvel ezelőtt Lipták Gyula ötlete volt a verseny megrendezése. Beszélgetés Lipták Gyulával.
2002-03-13Öt atléta lett a megye legjobbjaSzékesfehérváron átadták a 2001-es év legjobb megyei atlétáinak a díjakat. Díjazottak: Matkovics Dóra, Balázs Viktor (DVVSI), Licsák András, Meixner Mónika, Fehér Román (DAC).
2002-03-04Fehér Román tizenkilencedik az Eb-nFehér Román, a DAC magasugrója 19. helyezést ért el, a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, élete első felnőtt világversenyén.
2002-02-26Fehér Román első érmeA felnőttek fedett pályás országos atlétikai bajnokságon Fehér Román első helyezést ért el. Meixner Mónika pedig hetedik helyen végzett.
2002-02-06Megkezdődött a fedett pályás szezonFehér Román az utánpótlás korúak összetett országos bajnokságán (febr. 3.) indult, hogy megszerezze az Eb-indulás jogát.
2002-01-29Fehér Román: a cél megváltozottA Csépán György Magasugró gálán, fehér Román két centiméterrel maradt el a fedett pályás Eb részvételi szintjétől. Ha sikerül javítani akkor irány Bécs, az Európa-bajnokság.
2002-01-28Fehér Román két centire az Európa-bajnokságtólNegyedik alkalommal rendezték meg a Csépán György Magasugró gálát a radari atlétika csarnokban. Első helyen végzett Fehér Román és Viklovicz Ágnes.
2002-01-23Csépán György emlékéreNegyedszer rendezik meg a radari csarnokban a Csépán György Magasugró gálát.
2001-10-04Győzelmek SzlovéniábanA Sportiskola atlétái indultak az országos bajnokságon, majd Szlovéniában is, ahol a magyar csapat megnyerte az összesített viadalt. Részletes eredmények.
2001-07-27Fehér Román megvédte bajnoki címétA DAC-os Fehér Román nyerte a nyíregyházi atlétikai OB magasugró versenyét.
2001-07-27Tisza mellett edz a dunaújvárosiFehér Román a DAC atlétája magyar bajnokságot nyert.
2001-07-07Két ezüst- és egy bronzérem az összetett bajnokságrólA serdülő összetett atlétika bajnokságon a városi sportiskola versenyzői: Matkovics Dóra, Balázs Viktor ezüstérmes lett négypróbában. A nyolcpróbában Rohonczi Donát, Molnár Balázs és Fábián Attila bronzérmet nyert.
2001-07-05Taroltak a Móra iskola diákjaiA Móra iskola tanulói gyorskorcsolya és görkorcsolya versenyen 12 aranyérmet, 9 ezüstérmet, és 2 bronzérmet nyertek. A Barátság iskola atlétái, a Nemzeti Atlétikai Program országos döntőjében a lányok csapata harmadik helyezést ért el.
2001-07-04Versenyről versenyre járnak a dunaújvárosiakA DAC és a Sportiskola versenyzőinek eddigi teljesítményéről.
2001-07-03Vácziék ötödikek lettekFranciaországban ,az Európa Kupa Szuper Ligában Zsivoczky Attila, Váczi Márk, Munkácsy Sándor és Kürtösi Zsolt, tízpróbázók ötödik helyen végeztek.
2001-04-12Befejeződött a VilágtalálkozóA Magyar Gyermekek Atlétikai Világtalálkozóján öt országból több mint háromszáz gyermek vett részt.
2001-04-11Megjöttek a csapatok, kezdődhet a versenyMegérkeztek a gyerekek a Magyar Gyermekek Atlétikai Világtalálkozójára.
2001-03-22Váczi Márk megállíthatatlanVáczi Márk, a DAC atlétája sikeres szereplései, és magyar bajnoki címe mellé a város önkormányzata is kitüntette.
2001-03-12Győzelem első alkalommalAz Eső Pál atlétikai emlékversenyen a Dunaújvárosi Városi Sportiskola első helyezést ért el a pontverseny alapján.
2001-02-10Váczi: bronz az idénynyitónBudapesten az Olimpiai Csarnokban rendezett fedett pályás, összetett országos bajnokságon, Váczi Márk (DAC) hétpróbában a harmadik helyen végzett.
2001-01-31A vártnál nagyobb siker lettAz idén harmadszor rendezték meg a Radar Atlétikai Csarnokban a Csépán György magasugró-gálát.A legjobb dunaújvárosinak járó Csépán-vándorserleget Rohoncz Donát kapta.
2000-12-27A feltételek nem javultak...Kétezerben is volt felnőtt magyaA Dunaújvárosi Atlétikai Club és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola idei eredményeiről.
2000-11-10Fehér Román nem csalódott: Nagy élmény volt a chilei világbaA chilei atlétikai világbajnokságon nem sikerült a döntőbe kerülnie a DAC versenyzőjének, Fehér Románnak. Interjú a versenyről.
2000-08-07Chilébe készül Fehér RománFehér Román (DAC) atléta idei eredményeiről.
2000-07-31Fehér Román felnőtt bajnokFehér Román, a DAC versenyzője a felnőttek országos atlétikai bajnokságán aranyat nyert.
2000-07-29Versenyről versenyre utaznak a dunaújvárosiakÁgoston Zita a Nike Kékes Csúcsfutáson 4. lett. Bognár Pál a Budapest-bajnokságon 7. lett. Nyíregyházán a junior ifjúsági atléták OB-jén Fehér Román 2. lett, Tóth Georgina 6.
2000-07-27Bronzérmek a többpróba országos bajnokságrólBudapesten a korosztályos többpróba országos bajnokság sportiskolai eredményei.
2000-07-13Diákolimpiai döntő atlétikábanA megyei atlétikai diákolimpián Dunaújvárost a Barátság és a Vasvári iskola képviselte. Megyei atlétikai hárompróba: 2. Vasvári iskola fiúcsapat, egyéniben 2. Nagy Gergő (Vasvári) Megyei atlétikai négypróba: 1. Vasvári iskola fiúcsapat, egyéniben 2. Tóth János (Vasvári).
2000-07-05Fehér Román a világranglista élmezőnyébe kerültTovábbra is nagyszerű formában versenyez Fehér Román, a Dunaújvárosi Atlétikai Club magasugrója.
2000-06-30Millenniumi sportsikerekA Millenniumi Diákolimpia atlétikai versenyén Juhász Vanda, a Barátság iskola tanulója aranyat nyert. További eredmények.
2000-06-07Fehér Román felnőtt válogatott lettA Dunaújvárosi Atlétikai Club junior válogatott magasugrója, Fehér Román biztató formában kezdte meg a szabadtéri idényt.
2000-05-25Vasváris aranyérmek: Megyei diákolimpiai döntőt rendeztek atlétikábanA megyei atlétikai diákolimpián a harmadik korcsoport mezőnyében csapatban és egyéniben is Vasvárisok nyertek. Egyéniben Missoudou Balázs nyert. Teljes eredménylista.
2000-05-15Wachter Gábor remek szezonkezdéseA DAC sportolója, Wachter Gábor a diákolimpia döntőjén 6. lett. A Komárno-Komárom nemzetközi futóversenyen 4. helyen végzett. Az országos kismaratoni bajnokságban az ifjúságiak között 3. lett.
2000-05-12A Barátság és a Vasvári iskola külön versenyt vívottAz általános iskolák dunaújvárosi atlétika bajnokságán a Barátság iskola 10 aranyat, a Vasvári 9-et, az Arany iskola 5-öt, a Gárdonyi 3-at, a Szórád 1 aranyat gyűjtött.
2000-04-20Ágoston félmaratonit nyertA DAC válogatott hosszútávfutója, Ágoston Zita megnyerte az Express félmaratoni hegyi versenyét.
2000-04-18Magyar gyerekek viadalai, ötszáznál több indulóval: Seregszemle és barátkozás DunaújvárosbanA csarnokban és a Barátság iskolában rendezték a Magyar Gyermekek XVIII. Fedettpályás Atlétikai Világtalákozóját és a VI. Nemzetközi Matematikaversenyt.
2000-03-14Molnár Balázs: aranyéremEső Pál Emlékversenyt rendeztek a Radar atlétikai csarnokban. A DVSI eredményei: 1. Hely: Molnár Balázs távolugrás, 2. hely: Molnár Balázs gát, Kondás Ádám gát, Bakos Norbert gát, 3. hely: Rohonczi Donát gát, Licsák András gát. Csapatversenyben: 1 Belgrád, 2. Szolnoki VSI, 3. Gödöllői EAC
2000-03-02Ágoston Zita még mindig tart három magyar csúcsotÁgoston Zita, bár még aktív versenyző, már a jövőre készül: a DVSI fiatal atlétáival foglalkozik.
2000-02-29Ismét nagy siker volt a radari magasugró-gálaA Csépán György Magasugró Gálán (2.) Fehér Román megszerezte az abszolút győzelmet. További eredmények.
2000-02-16Fehér Román egyéni csúcsot ugrott fedett pályánFehér Román 5. helyen végzett a felnőttek fedett pályás magasugró országos bajnokságán.
2000-02-11Fedett pályán atlétika-versenyA Vasvári iskola megtartotta hagyományos tavaszi atlétika-versenyét. A város 5 iskolája nevezett be.
1999-11-20Évekig tornázott, most atletizál és díjakat nyerMolnár Balázs, a Szórád ált. iskola hatodikosa a napokban vehette át Fehérváron a Jó tanuló, jó sportoló díjat.
1999-10-28Sikerek FranciaországbólTizedszer indultak a dújv-i atléták a Villejuifben megrendezett futóversenyen. Eredmények.
1999-10-16Szezonzáró pályaversenyOrszágos ifjúsági és serdülő "B" ügyességi és gátfutó csapatbajnokságon vettek részt a DAc és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola atlétái. A legjobb eredményt a DAC hármasugró csapata: Vizsoli Mária, Grosch Judit, Molnár Tímea és Vadász Anita - érte el, bronzot nyertek.
1999-10-07Száznál több kis versenyzőDújv-ban, a megyei gyermek atlétikai bajnokságon a Dújv-i Sportiskola versenyzői 12 aranyat nyertek, de a legtöbb érmes helyezést a Barátság isk. érte el. Részletes eredmények.
1999-09-29Az érmek most sem hiányoztakA dújv-i sportiskola eredményei a serdülő "B" korosztályban az atlétikai OB-n: Bakos Norbert bronz, a DAC eredményei az "A" osztályban: a tízpróbában Szabó Gergő, Baksa Balázs, Németh Péter összeállításban bronz.
1999-08-07Fehér Román kiesett az EB-nFehér Román kiesett az EB-n.
1999-07-27A DAC érmszerző atlétái: Vizsoli Mária és Fehér RománAz országos serdülő "A" és ifjúsági egyéni bajnokságon Vizsoli és Fehér is 3. helyen végzett ugrásban.
1999-07-14Molnár Balázs magyar bajnok távolugrásbanA Dújv. Városi Sportiskola eredményei a serdülő "B" korcsoportos egyéni magyar bajnokságon: Molnár Balázs 1 arany, 1 ezüst, Szegedi Balázs 1 ezüst.
1999-07-08Váczi Márk egyéni csúcsot ért el a SzuperligábanVáczi Márk 2 egyéni csúcsot ért el a hét végén Prágában a sportág Szuperligáján. rúdugrásban és gátfutásban.
1999-06-29Javos Anikó ezüstérmes a magyar bajnokságon...a 14. országos atlétikai bajnokságon. A többiek a DAC-ból nem szereztek dobogós helyezést.
1999-06-17Négypróba:második a VasváriAz országos diákolimpia 2. korcsoportjában a fiú négypróba döntőn a Vasvári csapata (Kondás Ádám, Fábián Attila, Vörös Ádám, Korpics Koppány, Trifu Norbert) 2. lett.
1999-06-14Fehér Román EB-indulóA diákolimpia országos döntőjén Fehér Román magasugrásban 214 cm-es egyéni csúccsal győzött.
1999-06-03Gárdonyisok eredményeiFöldrajzból Kalmár Éva, Dobai Rajmund, magyar nyelv és irodalomból Béni Zoltán, történelemből Bor Anikó, biológiából Kiss Orsolya vett részt a tanulmányi versenyek országos döntőiben. Atlétikában Szegedi Balázs, birkózásban Nagy Norbert, Majosházi István jutott a diákolimpia országos döntőjébe. A magyar táncbajnokságon Újvári Milán 1. lett disco kategóriában, így résztvesz a VB-n. Mészáros Anita - Bujdosó Nóra ezüst érmet szerzett gyermek show táncban.
1999-06-01Vasvári sikerek atlétikábanMáj. 27-én a diákolimpia atlétikai megyei döntőjén a Vasvárisok a II. korcsoportbna elsők lettek: Kondás Ádám, Fábián Attila, Vörös Ádám, Korpics Koppány, Trifu Norbert. Egyéniban Kondás a 3. Az első korcsoportban egyéniben 1. Jobb Dávid.
1999-05-28Új egyéni csúccsal nyert Pozsonyban a DAC atlétájaFehér Román egyéni csúccsal, 212 cm-rel nyerte hét végén a Pozsonyban megrendezett 3 nemzet atlétikai viadalának magasugró számát. Interjú.
1999-05-19A Móra győzött négytusábanAz eltérő értelmi fejlődésű iskolás gyerekek országos négytusa bajnokságának megyei döntőjén a Móra Csapata - Péntek Ádám, Nagy-Kántó Károly, Sárközi Ferenc, Kőműves Norbert - győzött.
1999-05-13Atléták városi diákolimpiájaAtléták városi diákolimpiája.
1999-04-21Egy Duna-parti délután a RucanorralA Rucanor-sportcikkek forgalmazója, a Katex Kft idén folytatja a múlt évi sikeres, a diáksportot támogató versenysorozatát, amelynek első fordulója a dunaújvárosi iskolai futóverseny volt.
1999-03-29Találkoztak, barátkoztak, versengtekA Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Világtalálkozójáról és Nemzetközi Matematika versenyéről.
1999-03-27A moravicai gyerekek nem jöhettek...A XVII. Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Világtalálkozójának és Nemzetközi Matematika Versenyének első napja pénteken volt.
1999-03-16Először a sportiskola színeibenA DAC Eső Pál emlékére serdülő fedett pályásatlétikai versenyt rendezett Dújv-ban. Eredmények.
1999-03-06Középiskolai atlétikaA dújv-i atlétikai csarnokban rendezték meg febr. végén a Somkuty verseny 2. fordulóját középiskolás sportolóknak. Dújv-i eredmények.
1999-03-04Fehér Román magyar bajnokSzombaton az ifjúsági korú atléták fedettpályás magyar bajnokságán Fehér Román a DAC magasugrója egyéni csúccsal aranyérmes lett.
1999-03-04Hatalmas siker - a névadóhoz méltó...Vasárnap rendezték meg Dújv-ban Csépán György (dújv-i testnevelő volt) emlékére a magasugró gálát. Eredmények.
1999-02-09Remekül helytálltak a Dunaújvárosi AC...Az FTC Chio-Chips fedett pályás gyermek versenyéna DAC versenyzőinek eredménye.
1999-02-06Fehér Román ezüstérmeBp-en, a múlt héten tartott serdülő és ifjúsági "A" korcsoportos fedettpályás atlétikai viadalon a DAC-os Fehér Román magasugrásban 2. lett.
1999-01-28Fehér új fedettpályás csúcsaBp-en a felnőttek fedettpályás atlétikai viadalán Fehér Román egyéni csúcsot ugrott. A Fejér Megyei Atlétikai Szövetség odaítélte Az év atlétája és Az év edzője címet. Dújv-idíjazottak: Molnár Balázs, Szegedi Balázs, Fehér Román.
1999-01-21Akarnak e minőségi atlétikát?Idén lesz 10 éves a DAC (Dunaújvárosi Atlétikai Club). Évek óta nem történik fejlesztés. Továbbra is vágynak egy műanyag négyszázas futópályára, arra, hogy legyen főállású edzőjük, szerződtetett sportolóik legyenek.
1999-01-18Váczi Márk egyéni csúcsaVáczi Márk a közelmúltban rúdugrásban beállította egyéni csúcsát, amivel megnyerte a fedett pályás viadalon a versenyt.
1999-01-13Ranglisták, dunaújvárosiakkalAz úszás és az atlétika magyar ranglistáján több dújv-i sportoló is bekerült az első tízbe. Részletezés.
1998-10-05Megyei atlétikai bajnokságMegyei atlétikai gyermekbajnokságot rendeztek a napokban Dújv-ban. Dújv-i eredmények.
1998-09-19Szegedi Balázs egyéni csúcsaiA serdülő "B" korosztály országos atlétikai bajnokságán Szegedi Balázs, a DAC atlétája 1 aranyat és egy ezüstöt nyert.
1998-09-03Módos László Acél SzíveA hétvégén rendezték meg Dunaújvárosban a "hárompróbázók" rövid távú idényzáró versenyét, az Acél Szív Triatlont.
1998-08-27Az Eb fényében "sütkérezett" az atlétikai.A jugoszláv-német-lengyel-magyar ifjúsági viadalon Fehér Román 2. lett. A Mezőbank Kupán Szegedi Balázs 3., a Posch János, Rohonczi Donát, Szegedi Balázs, Molnár Balázs négyese megnyerte a 800 m síkfutást.
1998-07-14Váczi Márk itthon és külföldön is...Váczi Márk a felnőtt atlétikai válogatott tagjaként tízpróbában egyéni csúccsal segítette a magyar csapatot a 4. hely megszerzésében, Tallinban. A 103. felnőtt magyar bajnokságon rúd- ugrásban 3., távolugrásban 6. lett.
1998-07-04Ezüstérmek az atléták utánpótlás...Az ifjúsági és serdülő "A" korosztályos atlétikai egyéni OB-n Vizsoli Mária és Fehér Román ezüstöt nyert.
1998-06-10Fehér Román ezúttal a diákolimpián győzöttAz atlétikai diákolimpia IV-V. korcsoportjának országos döntőjén Fehér Román aranyérmet nyert ugrásban. Máj. 31-én Szfváron a megyei gyermek-bajnokságon 1. lett: Szegedi Balázs kétszer,Tóth János kétszer, Baksa Balázs, Licsák András a svédváltóban is elsők lettek. 2. lett: Molnár Balázs, Szegedi Balázs, Popovics András. 3. lett: Kossovitz Bence, Prainer Zenina, Rohonczi Donát.
1998-06-00Csépán György (1937-1998)Nekrológ. Részt vett a gimnáziumis sporttagozatos osztályok megszületésében, s a helyi sportiskola alakulásában. Vezette a Kohász atlétikai szakosztályát,, majd 1988 végén ő is alapítója volt a Dunaújvárosi Atlétikai Clubnak.
1998-05-28Fehér Román nagy ugrásaZalaegerszeg, 12 évesek korcsoportjában "Ki a leggyorsabb, legkitartóbb.." viadal országos döntője: Molnár Balázs bronz, Licsák András bronz. Zalaegerszeg, serdülő "B" korosztály Vidékbajnokság: Molnár Tímea 1 ezüst, 1 bronz, Fehér Román valószínűleg bekerül a válogatott keretbe, Vizsoli Mária aranyjelvényes minősítés., különdíj. Bp. összetett serdülő "B" Budapest-bajnokság:Bakos Norbert 1. lett négypróba "B" variációban Szegedi Balázs az "A" variációban lett 1.
1998-05-28Speciális Szakiskolák Országos TalálkozójaA Speciális Szakiskolák Országos Találkozóján Ajkán atlétikai számokban és kispályás labdarúgásban versenyeztek a Hildesek. A legjobb eredmény Szabó Zsuzsa 4. helye volt.
1998-05-09Radnai Zsolt száz kilométereAz ifj-i OB-n Varga Ákos magasugrásban ezüstöt, Grosch Judit ezüstöt, Bakos Norbert, Szegedi Balázs és Várnai Gergely bronzot szerzett. A junioroknál Lukács Mihály ezüstöt szerzett. Az évadnyitó megyei atlétikai bajnokságon Fehér Román magasugrásban, Vizsoli Mária hármasugrásban lett első.
1998-04-29Atléták diákolimpiájaAz atlétikai diákolimpia IV-V. korcsoportjának megyei döntőjén a Dunaferr iskolából Rácz Tamás 2 második helyet, Tönköly László 1 harmadik helyet, Kenesei Roland 1 harmadik helyet, a váltó1 második helyet szerzett.
1998-04-25Matek. rajz, atlétikaA Szilágyi-napok keretében 3 városi szintűvetélkedőt rendeztek: Hegedűs János Atlétikai Emlékverseny, logikai matematika verseny , számítógépes rajzverseny. Eredmények.
1998-04-08A kicsik között a Barátság volt a nyerőTizenhatodszor rendezték meg Dújv-ban a radari fedett csarnokban a Magyar Gyerekek Fedett Pályás Atlétikai Világtalálkozóját. A kicsiknél a Barátság iskola győzött, a nagyoknál a dunaszerdahelyiek.
1998-03-17Csapatban amásodik a DACFedettpályás évadzáró versenyt rendezett a DAC , az Eső Pál emlékversenyt: 1 arany, 4 ezüst, 1 bronz.
1998-02-12DAC-mérleg: tizenhét éremFedett pályás serdülő "B" kategóriájú atlétikai viadalt rendezett a DAC szombaton, az Eső Pál Emlékversenyt. A DAC csapata 5 aranyat, 5 ezüstöt, 7 bronzot gyűjtöttek.
1998-01-09Váczi Márk AmerikájárólInterjú Váczi Márkkal a DAC válogatott több próbázójával, aki fél éve Memphisben tanul.
1997-10-10DAC-os csapat és egyéni sikerekA kismaratoni OB-n, melyet Szfváron rendeztek a DAC-os fiú csapat bronzérmet nyert. Az ifjúsági és serdülő "B" korcsoportok országos csapatbajnokságán a DAC serdülő "B" fiú gárdája aranyat nyert gátfutásban.
1997-10-10Bronzzal mutatkozott beA magyar, a horvát, a szlovén válogatottak serdülő erőpróbáján Szabó Gergely távolugrásban bronzot nyert.
1997-10-06Gyermek bajnokság - kiemelkedő teljesítm...Dújv-ban, a Kádár-völgyben rendezték a Fejér megyei atlétikai gyermek bajnokságot. Eredmények.
1997-10-06Szabó Gergely a válogatottbanIfjúsági és serdülő "B" korosztályú gátfutó és ügyességi csapatbajnokságot rendeztek: a DAC fiú csapata megnyerte a 100 méteres gátfutást, távolugrásban harmadikok lettek.
1997-09-25A fiatalok is bizonyítottakA 13-14-15 évesek országos egyéni atlétikai bajnokságán Szabó Gergely és Grosch Judit ezüstérmet szerzett távolugrásban.
1997-07-22Tízpróba vagy rúdugrás?Az atlétikai OB-n Váczi Márk ezüstérmet szerzett rúdugrásban. A serdülő "B" korosztály összetett bajnokságában Grosch Judit négypróbában bronzérmet szerzett.
1997-07-21Váczi ezüstjeAz atléták OB-jén a DAC-os Váczi Márk rúdugrásban 2. lett.
1997-07-04Európa KupaTallinban az atlétikai Európa Kupa-Szuperliga összetett döntőjén 3. lett a magyar csapat, melynek tagja volt Váczi Márk is.
1997-07-03Fehér Román egyéni csúcsaAz ifjúsági és serdülő "A" egyéni országos atlétikai bajnokságon Fehér Román magasugrásban 4. lett. Ez új egyéni csúcs, mely aranyjelvényes minősítést jelentett.
1997-06-25Atlétikai Európa TalálkozóDebrecenben a VI. Gyermek Atlétikai Európa Találkozón a DAC-os versenyzők eredményei: Szegedi Balázs 2 ezüst, Molnár Balázs bronz.
1997-06-19Szép volt Barátság iskola!Az atlétika diákolimpia országos döntőjén a Barátság isk. öttusa fiúcsapata bronzérmet, a 3x1000 méteres fiúváltó szintén bronzérmet nyert.
1997-06-03Barátság-sikerA Barátság iskola atlétacsapata a megyei diákolimpia legeredményesebb együttesének bizonyult.
1997-05-24Kiemelkedett a BarátságA dunaújvárosi diákolimpia atlétikai egyéni, valamint 3-4-5 próba számainak versenye. Eredmények.
1997-04-07Magyar gyermekek atlétikai világtal...Az atlétikai világtalálkozó eredményei.
1997-04-05A szokásos színvonalonBefejeződött a magyar gyerekek atlétikai világtalálkozója. Eredmények.
1997-04-04Magyar gyerekek találkozója15. alkalommal rendezik meg Dújv-ban a magyar gyerekek fedett pályás atlétikai világtalálkozóját ápr. 2-4 között.
1997-03-17Helytálltak a dunaújvárosiakA serdülő "B" korosztályú atléták fedett pályás dújv-i verseny 2. részének eredményei.
1997-02-27Molnár Ferenc kitüntetéseMolnár Ferenc a DAC vezetőedzője a "Magyar Atlétika Utánpótlásáért" kitüntetést kapta.
1997-02-13Megszületett az első idei aranyPépp győzött 400 méteren a hét végén rendezett Országos Veterán Atlétikai Bajnokságon.
1997-02-12Az első "felvonáson" túlHagyományos fedett pályás serdülő versenyét rendezte meg a DAC: Eső Pál emlékverseny.
1996-11-27képaláírásA fesztivál keretében talákoztak Dújv. egykori és mai atlétái. 40 sportember kapta a "Dunaújváros Atlétikájáért" díjat.
1996-10-17Diákfutás a kertvárosbanA József A. isk. által szervezett tegnapi utcai futóversenyről.
1996-10-16Jól sikerült évzáró atlétikábanSzfváron a kismaratoni OB-n Lukács M. 4. lett aranyjelvényes minősítéssel, Várnai G. 8.ezüstjelvényes minősítéssel, Török Illyés L.bronzjelvényes lett. Bp-en az ifj. és serdülő "A" Ob-n Váczi 4. lett aranyjelvényes, a fiú serdülőcsapat ezüstérmes lett.
1996-10-05Három érem csapatbanAz ifjúsági és serdülő "B" ügyességi csapatbajnokságon az ifj-iak mezőnyében rúdugrás és távolugrás: ezüstérem, magasugrás: bronz. Serdülő "B" csapat legjobb eredménye a 7. hely.
1996-09-26Jó eredmények atlétikábanAz utánpótláskorúak egyéni OB-ján Váczi gátfutásban 2. lett. Tatán, a serdülő "B"-sek egyéni OB-ján Szabó Gergő aranyat nyert gátfutásban, ezüstöt távolugrásban. Fehér Román rúdugrásban, magasugrásban bronz. A Futapest utcai futóversenyen Várnai Gergely 3.lett. Tősmagi értékes különdíjat kapott.
1996-09-14Pépp Zoltán magyar bajnokPépp Z. a veterán OB-n 4000 méteres síkfutásbanmagyar bajnok lett.
1996-09-11Váczi Márk nyolcezer pontjaVáczi M. a felnőttek OB-ján szerzett aranyérmével az első ilyen érmet szerezte a városnak atlétikában. Interjú.
1996-09-04Váczi Márk történelmet írtBp-en a felnőtt és junior több próba OB-n Váczi felnőtt és junior magyar bajnokságot nyert.
1996-08-09Eső Pál (1920-1996)Eső Pál a dújv-i atlétika magalapítója volt.
1996-05-15Diákolimpia: városi döntőkA diákolimpia városi atlétikadöntőjének eredményei.
1996-04-03Ma a csapatokért szurkoltakZárónap a Magyar Gyerekek Fedettpályás Atlétikai Világtalálkozóján. Eredmények.
1996-04-02A Duna menti gondolatA magyar gyerekek nemzetközi atlétikai tornájának hétfői eredményei.
1996-04-01A sportbarátság jegyébenA találkozó résztvevőiről.
1996-03-30Magyarok találkoznak nálunkMárc.30-ápr.1-én Dunaújvárosban rendezik a magyar gyerekek fedettpályás atlétikai világtalálkozóját. A verseny védnökei. Fő szervezője: Lipták Gyula.
1996-03-09Szlovák fölény atlétikábanA DAC serdülő B korosztályos fedettpályás versenysorozatáról.
1996-03-01Fedettpályás atlétika versenyFedettpályás versenysorozatának 2. serdülőversenyét rendezte a múlt hét végén a DAC. Eredménylista. = Újabb verseny serdülőknek =AH 96.márc.1.7.p. Részletesebb eredménylista. = Kétszáz atléta a radarban = AH 96. márc.2.11.p.
1996-02-02Remek teljesítményekA DAC fedett pályás atlétikai versenyt rendezett jan. 27-én. Eredménylista.
1996-01-31Mezőfalva legjobb atlétájaA 13 éves Filipszky Edinát választották a tavalyi év legjobb mezőfalvi atlétájának.
1996-01-06Fejér megye legjobbjaiFejér megye legjobb atlétáinak díjazása, köztük 7 dújv-i: Szabó Gergő, Fehér Román, Vizsoli Mária, Szabó Zoltán, Almási József, Váczi Márk.
1995-09-22Az idővel is dacolt a DACA 13-15 évesek egyéni országos versenyén Szabó Gergely 1 arany, 2 ezüst, Fehér Román: bronz, Szabó Zoltán 4. hely.
1995-09-16Hagyományörző tízpróbázókA DAC ifjúsági csapata az ifi és serdülők magyar bajnokságán ezüstérmet nyert. További eredmények.
1995-09-08Megszületett az első éremVáczi Márk felnőtt és junior tízpróba bajnokságon a felnőttek mezőnyében bronzérmet, a juniorok között ezüstöt nyert.
1995-07-22Szabó Gergely négyszer "próbálkozott"Négypróba B-variációs bajnokságot nyert Szabó Gergely s ezzel aranyjelvény minősítést. Vizsoli Mária aranyjelvény minősítést. Nyíregyházán az ifj. és junior korú atléták OB-ján Váczi Márk volt a dújv-ak közül a legeredményesebb.
1995-06-16Ezüstös vegyescsapatAz NB I-es atlétikai csapatbajnokságon részt vett Fejér megye férficsapata ezüstérmes lett. 5 DAC-os atléta szerepelt.
1995-05-27Barátság-sikerA Barátság isk. az atlétika megyei diákolimpiáján a legeredményesebbb iskola lett.
1995-04-08Élen a házigazdákA Dunaújvárosban rendezett ifjúsági fedettpályás atlétikai versenyének győztesei.
1995-04-04A testvériség jeleiAz idén már 13. alkalommal találkoztak Dújv.-ban a külföldön élő magyar gyerekek a fedett pályás atlétikai versenyen. Az első versenynapról.
1995-03-23Verseny lesz csak azért isÁpr. 3-án lesz Dújv.-ban a Magyar Gyerekek Atlétikai Világtalálkozója. Interjú a szervezővel.
1995-03-04Kétszázan indultakA múlt hét végén a DAC rendezésében "B"kategóriás serdülő fedett pályás atlétikai verseny zajlott. Eredmények.
1995-02-23Várják a tehetségeketA héten folyt. az atlétikai versenysorozat a DAC rendezésében, a 13-14-15 évesek versenyeznek.
1995-02-22Verseny a RadarbanA hétvégén zajlott középiskolás atléták megyei bajnokságának eredményei.
1995-02-07Kitűnő eredményekA bp.-i fedett felnőtt és ifj.-i atlétikai OB-n Váczi Márk a felnőtt versenyben ezüstérmes, az ifj.-ban Láng Erika bronzérmes, Csobánczi Péter bronzérmes lett.
1994-12-15Kitüntetett atlétákFejér megye legjobb atlétája díj dújv.-i kitüntetettjei: 1. díj Fehér Román, Váczi János, Láng Erika, Szente Renáta. További helyezések.
1994-11-18Simon Balla, az "Egyéb"Interjú volt atlétánkkal Simon Balla Istvánnal, aki jelenleg az Ute-ban edző, s a műv. feszti-vál keretében hívták meg.
1994-08-25Salbert is segítSzept.-ben újra indítja a DAC a rúdugróiskolát.
1994-07-05Kenguru-versenyA Magyar kisiskolások atlétikai versenye a Lorántffy sporttelepén.
1994-07-04Renáta, a bajnokAz országos atlétikai egyéni bajnokságon Szente Renáta megnyerte a 400 m-es gátfutást.
1994-06-23Öt első helyA dújv.-i atléták a Bp.-bajnokságon felnőtt-junior, ifj. csoportban , s a serdülőlányok csoportjában első hely, a lányok csapatversenyében 1. hely, ifj. lányok csoportjában 1. hely.
1994-06-04A Barátság dícséreteA megyei diákolimpián atlétikában a Barátság a legeredményesebb iskola címet vívta ki. Eredm.
1994-04-13Repülés a léc fölöttA DAC rúdugró bemutatójáról.
1994-04-12Nagy siker voltA Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Találkozója. A verseny eredményei.
1994-04-09Atlétikai találkozóTegnap kezdődött a Sportcsarnokban a Magyar Gyermekek Fedettpályás Atlétikai Találkozója..
1994-03-10Ismét a DunaszerdahelyTéli serdülő "B" fedett pályás atlétikai verseny a radari atlétikai csarnokban. Helyezések.
1994-02-12Életműért fair play díjA M. Atlétikai Szöv. fair play díját kapta Csépán György a gimn. testnevelője egész életművéért.
1994-01-01Az összetartozás örömePásztor Bertalan cikke a Dújv-ban rendezett magyar gyerekek atlétikai világtalálkozójáról, melyet évről évre újabb ötletekkel gazdagítanak.Először 11 éve rendezték meg a árosban.
1993-12-22Atléták díjazása"Fejér megye legjobb atlétája 1993" díjnyertesei (4 dújv.-i))
1993-12-16Kitüntetés a nevelésértMolnár Ferenc a DAC vezetőedzője a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntetést kapta.
1993-09-10Csúcs éremesővelAz orsz. ifj., serdülő "A" összetett bajnokságon a DAC ifj. tízpróbacsapata győzött. Eredmények .
1993-08-17A gyümölcsöt mások szedikA Dújv-i Atlétikai Club 2 tízpróbázója is bekerült az ifjúsági válogatottba: Váczi Márk, Kurucz Gábor. Interjú velük és edzőjükkel.
1993-06-15Atléták TatánTatán rendezték meg a középiskolások országos atlétikai diákolimpiai döntőit. Dújv-i helyezések.
1993-05-14A legnagyobb sikerMagyar bajnokságot nyert a DAC férficsapata 300 méteres gátfutásban, a súlylökő csapatbronzérmes, a 110 méteres gátfutók bronzérmes helyezést értek el.
1993-04-16Ismerkedés a magyarokkal10. alkalommal rendezték meg városunkban a Magyar Gyerekek Fedett Pályás Atlétikai Találkozóját, amely először kapta a világtalálkozó elnevezést. Eredmények.
1992-11-13Az új pályán előszörA Barátság iskola felújított Duna-partisporttelepén megrendezték az első atlétikai versenyt a város általános iskolásainak. Helyezések.
1992-11-13EmlékversenyHegedűs János emlékversenyt rendezett a Ságvári iskola. Helyezések.