Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

12 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2019-12-13Közbeszerzésekről is döntöttek. Új tb-tagok a gazdasági társaságoknálRendkívüli közgyűlés, december 5.: A temető üzemeltetésére csak a Dunaújvárosi Kegyelet Kft. adott be pályázatot, nem fogadták el. A város közvilágítási munkáit az E. ON Energiakereskedelmi végzi majd. A városi parkok, helyközi buszjáratok takarításával, hulladékmentesítésével a Dunaújvárosi Hátrányos Helyzetűek Foglalkoztatásáért Nonprofit Kft.-t bízták meg. Új felegyelőbizottsági tagok választása. Megszavazták, hogy az önkormányzat részére folyószámla hitelkeretet biztosítson az OTP Bank.
2016-11-18Felügyelik a munkát (kishír)A közgyűlés nyilvános részét követően, zárt ülésen szavaztak a testület tagjai a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.-ben új felügyelő-bizottsági tag megválasztásáról. Az előterjesztett javaslat alapján szavaztak a képviselők: Pintér Attilát és Láng Csabát választották meg a város vagyonkezelő cégének tevékenységét felügyelő bizottság új tagjának. (teljes szöveg)
2010-11-29Felügyelik a város társaságaitKözgyűlés, zárt ülés. "Tizenhárom olyan gazdasági társasága van a városnak, amelyben az önkormányzat legalább 50 százalékos befolyással bír." A társaságok új felügyelő bizottságának tagjai.
2010-10-30Amikor az álmok beteljesülnek...Beszámoló a ciklusnyitó közgyűlésről: buszmenetrend, konyhák üzemeltetése, Kézilabda Akadémia Kft., balesetveszélyes intézmények helyreállítása, szennyvíztisztító kft. átvilágítása, élményfürdő lízingszerződése.
2009-01-27Felügyelőbizottság, vezetőváltás utánA Szent Pantaleon Kórház felügyelőbizottságát mostanáig vezető Palkovics Jenő lemondott tisztségéről.
2008-03-17Új ellenőrző testületA Munkásművelődési Központ Kht. felügyelőbizottság új tagjai: Pók Ferenc, Prosek Zoltán, Antal Lajos.
2006-11-30Személycserék, több poszton isSzemélycserék, új tagok az Innopark Kht., a Kistérségi Európai Uniós és Idegenfrogalmi Kht. és a Szent Pantaleon Kórház felügyelőbizottsági testületében.
2002-03-21Ha majd hosszabb lesz a takaróA tavalyi év zárása.
2001-11-15Bemutatjuk az új tagolatUj tagok a Dunaferr felügyelőbizottságában: Vincze Ágnes, Ágoston Zsolt, Mudra László.
2001-10-31Ellenőrzési osztály alakultA Dunaferr Felügyelőbizottsága Ellenőrzési osztályt hozott létre.
1990-12-21Átalakulás közbenMinden harmadik családot érinti. Beszélgetés dr. Szabó Ferenccel és Móri Imrével a felügyelő bizottság tagjaival a DV vállalat jövőjéről
1977-00-00A Munkásszövetkezetet irányító és ellenőrző testülete.Az igazgatóság kilenc tagból áll. Névsor 1977-ből.