Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

220 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2021-12-27Kétszázhatvanöt jeles osztályzatMegjutalmazták Lorántffy Zsuzsanna Technikumban azokat a diákokat és tanárokat, akik kiemelkedő szakmai vagy tanulmányi eredményt értek el.
2021-11-27Megjutalmazták a rendőröketDr. Tóth Tamás bv. altábornagy, országos parancsnok jutalomban részesítette a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet szarvasmarhatelepéről megszökött fogvatartott elfogásában közreműködő rendőröket, írja a BvOP Kommunikációs Főosztálya. A kitüntetett rendőrök: Gódány Attila rendőr zászlós, Fridrich Tamás rendőr főtörzsőrmester, Cséza László rendőr zászlós, Farkas Dániel rendőr százados és Darab Zsolt címzetes rendőr alezredes.
2021-11-00Tisztelt Munkavállalók, Tisztelt Kollégáim!Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr legfőbb, általános vezérigazgató-helyettesének levele a cégcsoport munkavállalóihoz. Az ISD Dunaferr Zrt., az ISD Kokszoló Kft., az ISD Power Kft. és a Vámügynökség Kft. munkavállalói 2021.december 17-én bruttó 100.000 Ft jutalomban részesülnek.
2021-10-26Példamutatóak és elhivatottakAz 1956-os forradalom és szabadságharc előtt tisztelgő megemlékezést tartott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A dunaújvárosi jutalmazottak névsora a cikkben.
2021-09-10Jutalom a szakmai partnervállalattól (kishír)A Dunaferr középiskola arról számolt be, hogy szakképzési partnerük, a Delfort jutalmat ajánlott fel egy kiváló tanulójuknak. A vásárlási utalványt Szabó Attilának az iskola régi és új igazgatói, Pallos László, Holdampf Sándorné és Baráth Artúr adták át. (teljes szöveg)
2020-11-20Elismerés járt a rátermettségért.Elismerésben részesült Nagy Bálint, aki barátai közreműködésével egy Dunaújvárosban elkövetett bűncselekmény felderítésében segédkezett. A dicséretet Pintér Tamás polgármester és Suszter Tamás kapitány adták át a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.
2020-10-02A mindennapi munka elismeréseA pedagógusnapi díjátadás a vírushelyzet miatt elmaradt. Ezt pótolták a Dunaújvárosi Óvoda tagintézményeinek vezetői, igazgatója, munkatársai. Az eseményen Barta Endre, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere is részt vett, aki az önkormányzat elismeréseit is átadta az óvodai dolgozóknak. Díjazottak felsorolása a cikkben
2020-10-02Évtizedeken átívelő karriereket jutalmaztakA Dunaújváros Érdemes Pedagógusa, a Dunaújváros Oktatásügyéért, a Pedagógus Életpályáért Emlékérem és a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat adta át 2020. szeptember 24-én a Városházán Pintér Tamás polgármester és Barta Endre alpolgármester. Az elismeréseket követően fogadás várta a megjelenteket. Díjazottak a cikkben
2020-08-07Ne vonjanak le a jutalomból! A tollvonások után és az elvonások ellenA jutalom után is adózni kellett – hangzott el azon a tájékoztatón, amelyen bemutatták Kálló Gergely országgyűlési képviselő javaslatát. A város vezetésével egyeztetett előterjesztés célja, hogy a szociális szférában dolgozóknak az önkormányzat által nyújtott támogatását ne terhelje 15 százalékos adóelvonás.
2020-07-00Újra ülésezett a képviselő-testületA járványhelyzet kezdete óta először ülésezett a rácalmási képviselő-testület. A fontos döntések között módosította a költségvetést, ugyanis a vírushelyzet idején elvonásra került a súlyadó. A bevételkiesések miatt korrigálni kellett a kiadásokat is, és takarékossági intézkedéseket bevezetni.
2019-10-11Elismerésben részesültek a legkiválóbb városi tűzoltókA közgyűlés a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, illetve a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kiemelkedően teljesítő személyi állományának jutalmazására és tevékenységük elismeréseként ötmillió forint céltámogatást biztosított.
2019-05-00Jutalmazási rendszer a munkabalesetek csökkentése érdekében. Önmagunkra és egymásra is odafigyelve dolgozniAz ISD Dunaferr Zrt. 2019. május 1-től 2019. december 31-ig olyan kombinált, háromszintű munkavédelmi jutalmazási rendszert vezetett be, amely magába foglalja a munkavállalók, a művek és az üzemek, valamint a vezetők ösztönzését is. Nyilatkozik Móróné dr. Zupkó Tímea munka- és egészségvédelmi főosztályvezető.
2019-04-05Az első félév legjobbjaiKiváló diákokat jutalmazott a polgármester.
2019-01-31Dunaújváros kultúrájáért dolgoznakA magyar kultúra napja alkalmából tartott rendezvényen adták át a Pro Cultura Intercisae díjakat Törökné Antal Mária gyermekkönyvtárosnak, Pomposné Zelena Erzsébet hegedűpedagógusnak és Szloboda Györgynek, a László Imre Magyar Nóta, Népdal, Operett és Cigány Dalokat Kedvelők Klubja vezetőjének.
2019-01-17Elismerés a lánglovagoknakJutalmat vehettek át a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság munkatársai.
2019-01-11A biztonság a leghitelesebb értékünkA katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkatársait jutalmazta az önkormányzat.
2018-12-21Kiemelkedő sportsikereket értek elAz önkormányzat jutalmazta a város hírnevét öregbítő helyi sportolókat.
2018-09-21Az élményfürdő mellett épülhet az új hotel. A Modern Városok Program fejlesztéseiről is döntöttek a csütörtöki közgyűlésen.Mintegy negyven napirendi pont megtárgyalása vár a képviselőkre a szeptemberi közgyűlésen (2018.09.20.).
2018-07-05Köztisztviselőket jutalmaztakJúlius elseje a köztisztviselők napja. Ez alkalomból 2018-ban is átadták ünnepélyes keretek között a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Bojér Éva személyügyi és működtetési osztályvezetőnek, Puskás Rozália, a vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézőjének és Szögi Erika a főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztály építésügyi ügyintézőjének.
2018-05-18Parkolókat terveznek a Római városrészben. Kitisztítják a Lebuki patakot, járdákat és utakat újítanak felKözgyűlés: Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért és a Dunaújváros Közbiztonságáért Díjakat. A Maarsk vízilabdacsapat 18 játékosát és 7 szakemberét pénzjutalomban részesítették. Nőtt a beiratkozott óvodások száma ezért emelik a csoportok és férőhelyek számát és további óvodapedagógusokat, dajkákat vesznek fel, a székhelyet áthelyezik a Lilla köz 1-be. A mozi felújításához további forrásbevonásra van szükség. Az önkormányzat elosztotta a pénzt az ifjúság, a szociális és az egészségügy területén működő egyesületek, alapítványok között. Folytatják a közterületen a felújítási munkákat.
2018-03-23Elismerés (kishír)A katasztrófavédelem főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként ajándéktárgy elismerésben részesítette Sipiczki Jánost, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltósági felügyelőjét. (teljes szöveg)
2018-03-09Példaképek lehetnek. Jól tanulnak és jól sportolnak az ifjú kézilabdázókNemcsak a sportban, hanem a tanulásban is jeleskedő fiatal kézilabdázókat köszöntötte kedden a Rudas iskola, a DKKA és a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum vezetése.
2017-12-22A város legjobb sportolói. Kenusok, birkózók, úszók, tornászok és sportlövőkA dunaújvárosi sportélet kiválóságait köszöntötték hétfőn a Városháza dísztermében.
2017-12-22Jószolis Szeretethét. Szorgos Méhecske jutalmak a gondozottaknakA Szeretethét keretében, a hagyományos karácsonyi összejövetelen, szerda délután ismét jelen voltak a segítők és támogatók. A nyolcadik alkalommal átadott Szorgos Méhecskék elismerést azok a gondozottak kaphatták akik aktívak a foglalkozásokon.
2017-12-15Nőjön a Meggyfa! A Dal és Horváth TamásA polgármester személyesen is gratulált Horváth Tamásnak a Sztárban Sztár című televíziós vetélkedőn elért sikeréért, valamint elismerő oklevélben és tárgyjutalomban részesítette.
2017-11-03Szabó Kornél az ország legjobbjai között. Példaképként szolgálhat társai előttAjándék karórában és oklevélben részesítette Cserna Gábor polgármester a dunaújvárosi Szabó Kornélt, aki kiérdemelte a Magyarország jó tanulója- jó sportolója címet.
2017-10-05Évtizedek szolgálatban.Jubiláló orvosokat köszöntött dr. Mészáros Lajos főigazgató a Szent Pantaleon Kórházban.
2017-08-11Hum Kristóf a tetőről oltotta a tüzet. Jutalom a várostól a bátor helytállásértHum Kristóf a Bocskai utcai villámcsapáskor felmászott a tetőre, és onnan oltotta a tüzet.
2017-07-03A legjobb oktatóknakÚj, elismerésre méltó kezdeményezést indított a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum. Elismerik a sikeres oktatóikat. A 2017-es esztendő legeredményesebb oktatói: Molnárné Lukács Anita (DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma), Zámbó Zsolt (DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája), Barta Sándor (DSZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája), Oroszi Csilla (DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma), Horváth Pál (DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája).
2017-06-28Két nagy színészrőlA Szerelem bolondulásig című kétszemélyes zenés darabot láthatták a dunaföldvári pedagógusok az önkormányzat ajándékaként.
2017-06-00Hatékonyságnövelésre épülő javadalmazási rendszer a Dunaferrnél120 ezer forint többletjuttatásban részesülhetnek az ISD Dunaferr Zrt., az ISD Kokszoló Kft. és az ISD Power Kft. dolgozói a munkáltató által kiírt bónuszprogramnak köszönhetően. A munkáltatói intézkedés a 2017. évi hatékonyabb és intenzívebb munkával elérhető termelési és minőségi, továbbá munkavédelmi eredmények javításával kapcsolatos feltételeket tartalmazza. Nyilatkozik dr. Sevcsik Mónika, RMS és HR igazgató; Hajnal Attila termelésirányítási igazgatóhelyettes; Éberhardt Zoltán minőségügyi fő­osztályvezető és Móróné dr. Zupkó Tímea munka- és egészségvédelmi főosztályvezető.
2017-03-17Hatvannyolc kiválóság (kishír)A legjobbak a Balatonon is nyaralhatnak a tanév végén. Egy hétig nyaralhatnak a a DVG Zrt. által üzemeltetett balatonkenesei üdülőben A tanév első felének legsikeresebb diákjait köszöntötte Cserna Gábor a Városházán.(nem teljes szöveg)
2017-01-13ÉletmentésértJanuár 12-én délelőtt Cserna Gábor polgármester fogadta tárgyalójában Földi Zoltánt (kép) és Hernádi Lajosnét (kép).
2017-01-13Életmentők. Kitüntették a szomszédokatElismerésben részesült Földi Zoltán és Hernádi Lajosné, akik kimentették az égő lakásból az ott tartózkodó édesanyát és hétéves gyermekét.
2016-10-21Jutalmat kaphatnak (kishír)A napirendek tárgyalására térve a közgyűlés elfogadta, hogy az adóigazgatási feladatokat ellátó dolgozók anyagi érdekeltségi rendszere alapján, a meghatározott feltételek fennállása esetén évente munkabérük maximum két havi összegét kaphatják meg jutalom formában. (teljes szöveg)
2016-09-23Megérdemelt jutalom a kézilabdázóknakA közgyűlés pénzjutalomban részesítette a DKKA sportolóit, sportszakembereit. A közgyűlésen az akadémia nevében Radulovics Bojana szakmai igazgató, és Szemenyei István ügyvezető vette át az elismerést.
2016-09-23Jutalom a győzőknek. Örülnek a vasműs híreknekCserna Gábor ünnepélyes keretek között adta át az EHF-kupagyőztes Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai vezetésének és sportolóinak megítélt jutalmat a szeptember 22-i közgyűlés elején. A migráció, illetve az október 2-i kvótareferendum uralta a hozzászólásokat. Több döntés is kapcsolódott a témához. Letette az esküt Barta Endre, a Jobbik képviselőjeként Pintér Tamás utódja a testületben. Szabó Zsolt örömét fejezte ki a vasműs hírekkel kapcsolatban. Több hozzászólás érkezett a Modern Városok Program kapcsán is.
2016-09-01Vissza a múltba, fel a hegyekbe!Vissza a múltba, fel a hegyekbe! Ezzel az egyetlen mondattal jellemezte szlovákiai jutalomútját az idén végzett földvári gimnazista, Farkas Beáta (kép), aki a Kőrösi Csoma Sándor Kárpát-medencei verseny győzteseként vehetett részt ezen a kiránduláson.
2016-07-01Klubnap, kitüntetésekkel. Nívódíjak és történeti visszatekintésA kohászati egyesület klubnapján hat évtized kokszgyártása, egyesületi kitüntetések, műszaki alkotói nívódíjak és a Dunaferr Tanácsosi cím átadása volt napirenden. Az ünnepségre június 30-án a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában került sor. Az 50 éves egyesületi tagságért járó Sóltz Vilmos Emlékérmet dr. Horváth Ákos (kép) és Bak János kapta. Várkonyi Zsolt. a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató-főszerkesztője, kiváló egyesületi munkájáért OMBKE Emlékplakettben részesült.
2016-06-24Jutalmazza a város a nemzetközi sikereketEgy korábbi önkormányzati rendelet alapján a DKKA csapata és szakvezetői összesen mintegy 1,1 millió forint jutalomban részesültek.
2016-06-15Hatvan év munkájaHatvan év tanári munkát ismertek el. Hétfőn a Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógus-napi ünnepségen. Márok Csaba (kép) Mezőfalva polgármestere méltatta Marton Sándorné életútját.
2016-06-14Óvodapedagógusok ünnepeJúnius 13-án a Dózsa Mozicentrum nagytermében ünnepelt a helyi óvodapedagógusok és a szakmában dolgozók közössége. Jutalmak, díjátadás.
2016-05-25Jutalomkiránduláson voltunk...A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum jutalomkirándulást szervezett azoknak a diákoknak, akik iskolájuk a hónap diákjának választott meg.
2016-01-08A város hálás a kiváló teljesítményekértÖt dunaújvárosi sportolót és három felkészítő edzőt részesített jutalomban az önkormányzat az év végén. Elismerésben részesült Vass András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Takács Krisztián, Balog Gábor, Kovács József, Gurisatti Gyula, Karácsony Gyula.
2015-12-23Megbecsült sportolókDecember 22-én a polgármesteri hivatal dísztermében jutalmazták meg azokat a dunaújvárosi sportolókat és felkészítő edzőiket, akik jelentős sportsikereket értek el valamelyik olimpiai sportágban.
2015-12-18Sportolókat jutalmaztak (kishír)Az önkormányzat rendeletben szabályozta, hogy jutalmazásban részesül az a dunaújvárosi székhelyű sportegyesületbe igazolt sportoló, csapat, szakember, aki/amely, olimpiai sportág, hivatalos olimpiai versenyszámában felnőtt, junior és ifjúsági korosztályban meghatározott helyezést értek el.
2015-08-14A tűzoltó jutalmaElismerő oklevelet és egy szép órát is kapott életmentő tettéért augusztus 13-án Schrick Péter tűzoltó Simon László kormánymegbízottól. Néhány napja rosszul lett egy kamionsofőr egy velencei benzinkúton.
2015-07-13Eredményes évet zártakJúlius 10-én a Campus Étteremben tartotta a 2014/2015-ös idény záróünnepségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A csapatok mellett a kiemelkedő egyéni produkciókat is jutalmazták. Beszámoló, a díjazottak névsora.
2015-07-10Jutalomút KörösfőreA Széchenyi István Gimnázium diákjai a Vasvári Pál Emléknapokra látogattak a kalotaszegi Körösfőre.
2015-05-15Tizenhat közbiztonsági díjazottA közbiztonságért dolgozóknak jutalmat, elismerést adtak át a Városházán.
2015-03-20A dunaföldvári Lukács Pálné is díjat kapott (képaláírás)Szombaton rendezte a Dunaújvárosi Hírlap kollektívája sajtónapi ünnepségét. Ezen a belsős kollégák szavazati alapján egy külsős tudósítótis tárgyjutalomban részesített Várkonyi Zsolt lapigazgató-főszerkesztő. Ezt a dunaföldvári Lukács Pálné - aki L. Mészáros Irma néven publikál - vehette át, akinek kiváló írásaival nem csak ezen az oldalon találkozhatnak (teljes szöveg)
2015-03-03PályáztakFiatal orvosok elismerése. A Szent Pantaleon Kórház Tudományos Bizottsága minden évben pályázatot hirdet fiatal, harmincöt év alatti orvosai körében. A legjobb pályamunka dr. Németh Zoltán intenzív osztályon dolgozó orvosé lett.
2015-03-02Segítő munkáért (képaláírás)A Polgári Védelem Világnapja alkalmából ünnepséget tartott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Budapesten. A rendezvényen dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Ronyecz Péternek, Adony polgármesterének. (teljes szöveg)
2015-01-31A forduló rangadója leszA Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület jutalmazta a hónap legjobb fiatal sportolóit: Czere Laura, Magyar Márton (kép), SZéles Csoma, Hegedűs Eszter.
2015-01-16Gyorsan elkapták a késes támadótÜnnepi állománygyűlést tartottak a rendőrkapitányságon, ahol tárgyjutalomban részesítették a körzeti megbízottat és három civilt, akik részt vettek a Bercsényi utcai dohánybolt rablójának elfogásában.
2015-01-15Példás összefogássalHárom civil és egy rendőr rendőrfőkapitányi elismerést kapott bátor cselekedetéért.
2015-01-09Sportemberek, akikre büszkék lehetünkHét dunaújvárosi sportoló és edző vehette át az önkormányzat elismerését még december végén: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Kovács József.
2014-12-23A nagyszerű teljesítményekértDunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletben hozott az eredményes dunaújvárosi sportolók, edzők jutalmazására. Az idei jutalmazottak: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Takács József.
2014-12-19Két és félmilliárd forint a stadionraKarácsonyi ünnepséget tartott a DPASE a moziban, ahol jutalmazták a legeredményesebb labdarúgókat.
2014-10-13A Szereda itthon kipipálvaAz október 11-én Dunaújvárosban megrendezett jégkorong meccs előtt adták át a Dab.Docler csapatának a bajnoki címért járó önkormányzati jutalmat.
2014-07-18Díjeső a bajnoki szezonzárónSzezonzáró ünnepségen jutalmazták a múlt héten a kispályás labdarúgók legjobbjait.
2014-06-20Hivatásuk a közbiztonságA hagyományos Közbiztonsági Rendezvénysorozat záró részeként tárgyjutalmakat és okleveleket adtak át.
2014-02-21Bátor helytállásAmbrus László dunaújvárosi tűzoltó elismerése. Helytállását Budapest rendőrfőkapitánya, Dr. Tóth Tamás is megköszönte.
2014-02-11Sportolók elismeréseSikeres sportolókat jutalmaztak február 10-én a városházán, akik olimpiai szakágakban értek el kiemelkedő eredményt, és elismerték a sárkányhajósokat is.
2013-06-01Biztonságunk őrzőiA közbiztonsági rendezvénysorozat május 31-i zárórendezvényén oklevelet és tárgyjutalmat kaptak a szakmájukban, és a rendezvényeken kiváló munkát végzők. A djízottak névsora a cikkben, kép.
2012-12-07Menteni, segíteniA november 25-én kigyulladt egy újtelepi családi ház, a mentésben segítő Szabó Jenőnek és Mitiner Ádámnak (Sándorházán dolgozó fegyőrök), a polgármester és az alpolgármester, Szepesi Attila jutalmat ajánlott fel.
2012-11-12Véradók, szervezők jutalma!"Emléklapokkal, oklevelekkel, jelképes tárgyjutalommal, fogadással és kitűnő ünnepi műsorral köszöntötték fel pénteken a vasmű sokszoros véradóit." A véradók névsora a cikkben.
2012-06-15"Önök a Dunaferr"Törzsgárda-ünnepség az ISD Dunaferrnél.
2012-06-11Példaértékű a sorozatJúnius 8-án Pálhalmán, a Rókavárban rendezett összejövetellel zárult a jubileumi, tizenötödik közbiztonsági hónap rendezvénysorozat. A zárórendezvényen okleveleket és jutalmakat osztottak ki a közreműködők között.
2012-06-01Háttérből reflektorfénybeA Közbiztonsági Hónap rendezvény lebonyolításában és a rendvédelmi szervek, civil szféra szereplői közül tizenheten kaptak jutalmat, oklevelet az egész évben kiemelkedően, példamutatóan teljesítették szolgálatukért. A jutalmazottak névsora és fényképe a cikkben.
2012-05-05Köszönet a rend őreinek!Megjutalmazták a kulcsi mészárlás felderítésében résztvevő rendőröket, polgárőröket. Beszámoló, a jutalmazottak névsora a cikkben.
2012-05-04Szolgálat minden előttA tűzoltók napja alkalmából tartott állománygyűlést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 3-án. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó zászlóssá nevezte ki Szabó Dórát, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság referensét. Dicséretben és jutalomban részesült Sudár Mihály tűzoltó törzsőrmester.
2011-06-10Díjazták a segítőketA múlt héten lezárult közbiztonsági programsorozatban való részvételükért tizenöten vehettek át dicsérő oklevelet és tárgyjutalmat. A díjazottak névsora a cikkben.
2011-05-11Emberség és helytállásA dunaújvárosi parancsnok, Varga Ernő munkáját a Magyar Tűzoltószövetség gróf Széchenyi Ödön-díjjal ismerte el. Siba Ákos törzszászlós Bátorságért érdemjelet kapott. A tűzoltóság munkájáról.
2011-05-09Kitüntetés és előléptetésA rendőrség és a tűzoltók napján rendezett belügyminisztériumi ünnepségen Siba Ákos törzszászlós, a városi hivatásos tűzoltóság megbízott szolgálatparancsnoka Bátorságért Érdemjelet és jutalmat kapott. Laki Zsolt századost pedig tűzoltó őrnaggyá léptették elő.
2011-01-12Fatolvajok elfogóiHárom vidéki rendőr körzeti megbízottat - Tóth Viktort, Simon Zoltánt, Remsey Tamást - jutalmaztak meg kedd délután a Pálhalmai Agrospeciál Kft. központjában kiváló munkájukért.
2011-01-12A mester osztályzata: jóÉvértékelés a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálynál. Beszélgetés Hubik András vezetőedzővel.
2010-12-04Életmentő véradókNovember 27-én volt a véradók napján a helyi Vöröskereszt köszöntötte és jutalmazta sokszoros véradóit. A jutalmazottak névsora cikkben.
2010-11-19Próbázókat jutalmaztakSzázhatvan fő vett részt a az Újvárosi 5 próba különböző feladatain. Az ötpróbát (és négypróbát) sikerrel teljesítők névsora.
2010-10-08Minden sportágban éremAz országos diákolimpián eredményesen szerepelt diákokat köszöntötték a Városházán.
2010-10-07Sokan állhattak dobogóra"Remekeltek az országos diákolimpia 2009/2010-es szezonjában a dunaújvárosi fiatal sportolók. Folytatjuk a Városházán köszöntöttek névsorát."
2010-10-06A legjobbakat köszöntötték"Az országos diákolimpiai küzdelmek első három helyezettjeit, valamint testnevelőiket, edzőiket köszöntötték a napokban a Városházán." Az iskolás és a díjazottak névsora a cikkben.
2010-09-09Előléptetés és tárgyjutalomA belügyminiszter ezredessé léptette elő Hetyei Gábort, az Agrospeciál Kft. ügyvezető igazgatóját. Ambrus Lajos alezredes és Sántha Miklós őrnagy tárgyjutalomban részesült a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Alapítványban végzett munkájukért.
2010-05-22Honvéd-emlékekA magyar honvédelem napja alkalmából délelőtt koszorúztak, délután ünnepeltek a Honvédségi Nyugállományúak Klubjának tagjai május 21-én. Jutalmak, elismerések.
2010-05-10Sport, pihenés - a tűzoltókkalMajálist és Szent Flórián-napi rendezvényt tartottak a tűzoltók és a papíripari dolgozók. A Magyar Tűzoltószövetség Szolgálati Érem kitüntetését kapta: Bodor Zsolt, Borsos Zoltán, Tóbiás József, Horváth Jenő.
2010-04-27Rendőrnapi jutalmak, elismerésekA Dunaújvárosi Rendőrkapitányság több munkatársa is dicséretet és pénzjutalmat kapott kiemelkedő szakmai munkájáért. Részletes névsor a cikkben.
2009-12-15Sportolók köszöntéseKépaláírás. A Városházán ünnepélyes keretek között köszöntötték azokat a sportolókat, akik az olimpiai sportágakban jeleskedtek.
2009-06-22Csak az égbolt volt felhősA vasasnap keretében a Szakma Kiváló Tanulója elsimerést, oklevelet, emlékérmet és jutalmakat adtak át. Díjazottak névsora a cikkben.
2009-06-18A bajnokcsapatot köszöntöttékA Polgármesteri Hivatalban ünnepélyes keretek között köszöntötték a DF-Elco DVCSH magyar bajnok női vízilabda együttesét. A játékosok pénzjutalomban részesültek.
2008-12-17Próbából ötös és négyesTöbb mint százan teljesítették a dunaújvárosi ötpróbát és négypróbát (névsor a cikkben).
2008-12-03Randevúztak a sportágak legjobbjaiKilenc szakosztály 23 versenyzőjét és 11 edzőjét jutalmazta a városvezetőség.
2008-11-29A város jó hírét viszikJutalmat kaptak azok a sportolók, akik a világbajnokságokon, Világkupákon, Európa-bajnokságokon, Európa Kupákon és magyar bajnokságokon dobogós helyen végeztek. (Részletes névsor, kép a cikkben).
2008-10-03Közös indítvány: jutalom Takács KrisztiánnakFelszerelést vásárol a pénzből.
2008-09-27Lesúgók és nyílt titkokKözgyűlés: a kórház átvilágítása, a szabadstrand mederkotrása, Takács Krisztián (olimpikon úszó) kétmillió forint jutalmat kapott.
2008-09-24Olimpikonok köszöntésePénteken Kálmán András polgármester köszöntötte a pekingi olimpián részt vevő sportolókat.
2008-09-20Ünnepelték őketA dunaújvárosi olimpikonokat (Ferling Bernadett, Pigniczki Krisztina, Benedek Dalma, Szabó Gabriella, Takács Krisztián, BrávikFruzsina, Sós Ildikó, Primász Ágnes) köszöntötte dr. Kálmán András polgármester.
2008-09-11Családi nap, díjazottakkalCsaládinapot rendezett a Dunaújvárosi Tűzoltóság.
2008-08-29"Nem volt időm félni..."Életet mentett a dunaferres fiatalember, Jancsó Rudolf.
2008-04-30Jutalomtúrán a gárdonyisokA WWF környezetvédelmi szervezet és az OBI áruházlánc közös pályázatán sikeresen szerepelt a Gárdonyi Géza Általános Iskola 5/c osztálya.
2007-12-28Kitünő gárdonyisokJutalmazták a Gárdonyi Géza Általános Iskola kiváló eredményeket elért tanulóit: Márkus Tünde, Berczeli Károly, Mlnár Dorina, Németh Viktória, Bors Cintia, Kozma Gerda Dominika.
2007-12-22Eb- és vb-győztesek ők isA nem olimpiai sportágakban kiemekedő teljesítményt nyújtó dunaújvárosi kitüntettek, jutalmazottak névsora. (2. rész)
2007-12-21Az öt karikán túl is van sikerA nem olimpiai sportágakban kiemekedő teljesítményt nyújtó dunaújvárosi kitüntettek, jutalmazottak névsora. (1. rész)
2007-12-05A közgyűlés napirendjénA közgyűlés módosította az SZMSZ-t s főállású polgármesternek választotta Cserna Gábort. Döntöttek arról, hogy a 2007. évi költségvetés részeként jutalom fizethető a polgármesteri hivatal dolgozóinak. Ajövő évi költségvetési koncepcióról.A Dunaferr 12 százalékos áremelést alkalmaz a DVCSH felé. Ki fizesse?
2007-11-30Alpolgármester már főállásbanA közgyűlésen történt. Cserna Gábor főállású alpolgármester lehet. Megszavazták a köztisztviselők jutalmát.
2007-11-23Próbázók elismeréseAz Újvárosi 3 Próbát sikeresen teljesítőket köszöntötték a Bartók Kamaraszínházban. A jutalmazottak névsora.
2007-11-22Olimpikonok jutalmazásaAz országos diákolimpiai küzdelmek első három helyezettjeit köszöntötte tegnap a Bartók színházban a város polgármestere, dr. Kálmán András. A díjazottak névsora.
2007-10-31A legjobbakat köszöntötee a polgármesterOktóber 19-én a polgármester jutalmazta az elmúlt időszak legeredményesebb helyi sportolói, ill. edzőiket, szakvezetőiket. Díjazottak: Benedek Dalma, Szabó Gabriella, Fábiánné Rozsnyói Katalin, Devecseri Ádám, Hajdú gergő - Vass András, Hubik András, Bordás beatrix, Takács Krisztián, Berzlánovits Éva, Kácser Krisztina, Ágoston Zita, Huszka Zsuzsanna, Jancsó Patrícia, Kasó Orsolya, Poszkoli Rita, Szücs Gabriella, Mihók Attila, Uitz Csaba.
2007-08-02A fogadások napja voltPerjámosi Sándor, a Dunaferr SE elnöke köszöntötte a világbajnok kenusokat és az országos bajnok úszókat köszönötte.
2007-04-20Gyopárosra kirándultakA Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a város középiskoláiból a szakképzés területén kiemelkedő eredményt elért tanulók jutalomkiránduláson vettek részt.
2007-02-13Életmentő rendőrBeszélgetés Halász Gyula törzsszázlóssal, aki a Dunából mentett kii egy idős asszonyt.
2006-11-28A legtöbb hírlapot adták el a megyébenJutalmazták a leghatékonyabb Hírlapárusokat. A Fejér megyei és a Dunaújvárosi Hírlapból legtöbbet a CBA Római ABC-ben adtak el.
2006-06-13Polgármesteri jutalom sportolóinknakDunaújváros polgármesterejutalmazással egybekötött köszöntőre hívta a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda csapatát és Takács Krisztián úszót.
2006-02-01Miniszteri fogadásLamperth Mónika fogadta a női kézilabda-világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott játékosait. A fogadáson jutalomba részesült a Dunaferr NK-ból Borbás Rita, Ferling Bernadett, Kindl Gabriella és Mehlmann Ibolya.
2006-01-26Az Újvárosi Négypróbázókat jutalmaztákJutalmat kaptak, akik eredményesen teljesítették az Újvárosi Négypróba mindegyik számát.
2005-04-23Segítségnyújtásból jeles, matekból hármasBeszélgetés Csonka Katalinnal megmentett egy idős asszonyt, aki rosszul lett a Vasvári Pál Általános Iskola előtt. A kislány a közgyűlésen jutalomkönyvet kapott.
2005-02-09Tizenötezernél is több bűnAz országos rendőrfőkapitány a minőségbiztosítási pályázat elkészítésében és lebonyolításában végzett munkájáért dícséretben és jutalomban részesítette: Sátor Csaba törzsszászlóst, Müller Klára törzsőrmestert és Osváth Péter Pál főhadnagyot.
2005-01-07A diákolimpiákon bizonyítottakA diákolimpiákon részt vett középiskolások, főiskolások és egyetemisták közül a legeredményesebb sportolók névsora.
2005-01-06Diákolimpikonok köszöntéseBeszámoló az országos diákolimpián résztvevő versenyzők ünnepi köszöntéséről. Az idén a legeredményesebb iskola a Vasvári Pál Általános Iskola volt.
2004-09-14Aranydiplomás táncművészekA Színház és Filmművészeti Egyetem 140. tanévnyitó ünnepségén szeptember 13-án, Tomcsányi Éva és Wünsch László zenepedagógusok, aranydiplomát kaptak.
2004-09-13Ötven év után is biztos benne: rossz diák nincsÖtvenéves tanári munkásságának elismeréseként Schnemelich Rezső arany díszoklevelet kapott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Tanácsától.
2004-09-13Aranydiploma és aranylakodalomBezsélgetés Wünsch László és Tomcsányi Éva táncpedagógus házaspárral, akik ötven éve diplomáztak. A Színház- és Filmművészeti Egyetem évnyitóján aranydiplomát vehetnek át.
2004-09-11Egész életemet a tűzoltóság jelentetteHetvenötödik születésnapja alkalmából belügyminisztériumi jutalomban részesült Szabó Alajos, a dunaújvárosi tűzoltó laktanya nyugalmazott parancsnoka.
2004-01-22Négy rendőré az érdemPapp Károly, Fejér megye rendőr-főkapitánya elismerésben és pénzjutalomban részesített négy dunaújvárosi rendőrt: Sidó Zoltánt, Lestár Ferencet, Fellegi Tamást, Kaszás Zsoltot, akik lefülelték egy lopássorozat elkövetőjét.
2003-12-17Nem olimpiai jeleskedőkDunaújváros polgármestere a Fészek étteremben fogadta a nem olimpiai sportágakban versenyző, de eredményesen szereplő sportolókat. Kép. Részletes névsor a cikkben.
2003-12-16Sportolók elismeréseAz önkormányzat jutalmazta azokat a városi sportolókat, akik világbajnokságokon, világkupákon, Eb-n, Európa kupákon harmadik helyezést értek el, ill. magyar bajnokok lettek. Ebben az évebn harminchét versenyző és kilenc edző vehette át a Rohonczi István képzőművész által készített plakettet.
2003-12-02Jutalmak, kitüntetések 2003. legjobb kajak-kenusainakA Dunaferr Rt pénzjutalmakat adott át a kajak, kenusoknak. Elismerésben részesült: felnőtteknél: Kollár Tamás, Molnár Gergely junioroknál: Kovács Zoltán ifjúságiaknál: Volein Viktor, Tiringer Tímea serdülőknél: Hegyi Tünde, Őri László kölyök kategóriában: Lakatos Zsolt, Hajdu Gergő gyermekeknél: Takács Kitti
2003-11-20A Sztálinvárosi Madonnára "alkudoztak" - sikertelenülTizenketten vehettek át jutalmat a közösségért végzett társadalmi munkájuk elismeréseként dr. Kálmán András polgármestertől a kulturáli bizottság ülésén.
2003-11-14Alpolgármesteri jutalom?A Fidesz szerint másfél millió forintot kapott Szekeres György.
2003-11-04Elismerések a városházánPénteken délután a városházán egy családias hangulatú ünnepség keretében dr. Kálmán András elismerésben részesítette Papp Renátát, Miskovitz Zssuzsannát, Urbán Katát, Kiss Annamáriát stb
2003-11-03Sportolókat jutalmazott a polgármesterJutalmazottak: Kiss Szilárd, Papp Renáta, Bulath Anita, Vincze Melinda, Kovács Angéla, Tomori Zsuzsa, Miskovicz Zsuzsanna, Urbán Kata, Kiss Annamária.
2003-07-15Az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda...Az iro idén nyáron is megszervezi hagyományos jutalomtáborát azon általános iskolásoknak, akik aktívan részt vettek a diákéletben, de hátrányos helyzetük miatt nem tudnak nyaralni.
2003-06-21Lemondott jutalmáról Dunaújváros polgármestere
2003-06-11Szezonzárásként: Magyar Kupa. Jutalom a legjobbaknakPénzjutalmat kapott az önkormányzattól a női vízilabdacsapat és a szamai stáb.
2003-06-05A város megjutalmazta a női bajnokcsapatotDunaferr SE női kézilabdázói jutalmat kaptak.
2002-07-13Csökkenőben a Dunaferr havi veszteségeA szakszervezet sokallja a távozó főnökök végkielégítését.
2002-06-15Megbecsülés a jubilánsoknakA Dunaferr Rt-nél kialakult hagyomány szerint a vasasnap előtt köszöntötték az ötven éves tagsággal rendelkező szakszervezeti tagokat.
2002-05-07képaláírásA Dunaferr SE férfi jégkorongozóit jutalmazták a Sport Napján a Divízió I-es világbajnokságon elért második helyezésükért, Budapesten és Dunaújvárosban is.
2002-04-30Polgármesteri fogadáson a bajnokokDunaújváros önkormányzata a korábbi rendelet értelmében a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolóit jutalmazta.
2002-04-30Tisztelet a bajnoknakA polgármester fogadta és megjutalmazta a Dunaferr SE férfi röplabdázóit, akik először nyerték meg a bajnokságot.
2001-10-25A megyei közgyűlés elnökének ünnepi jutalmaiA megyei közgyűlés elnöke jutalomban részesítette Juhász Ferenc dunaújvárosi rendőrkapitányt.
2001-09-15Ismét volt kiket jutalmazni a VárosházánA polgármester fogadta és jutalmazta azokat a sportolókat és edzőiket, akik az utóbbi hetekben a legeredményesebben szerepeltek.
2001-09-14Sportvárosi jutalmak. Akik Dunaújvárost dicsőítikA hazai és nemzetközi sportversenyeken eredményeket elért dunaújvárosi sportolókat s edzőiket az önkormányzat jutalmazta. Névsor.
2001-06-21A cég szolgálata több a mindennapos munkánálA huszonötéves munkaviszonnyal rendelkezőket köszöntötték.
2001-06-21Hűséges negyedszázadRiport a negyedszázada vasműsökkel.
2001-06-14Díjazza a hűséget a DunaferrA huszonöt éve a vasműben dolgozókat jutalmazták.
2001-03-01A környezet védelméért díjjaljutalmazták a Lab. Kft-tA Környzetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének kitűmtetését kapta a Qualitest Laboratórium.
2000-12-12Jutalmazás, támogatás: Munkája alapján évente öt embert jutaÖt, arra érdemes embert szeretne munkája alapján évente elismerni az ifjúsági bizottság, mely nem díjnak minősülő jutalom.
2000-09-22Ismét dunaújvárosi sportolókat jutalmaztak!Az önkormányzati jutalmazottak: Erdősi Vera (vízilabda), Malomsoki Sándor (kenu), Vízi Gábor (kenu edző), Nagy Balázs (birkózó) és az edzője Mátyás Gábor, Fehér Román (atléta) és az edzője Molnár Ferenc.
2000-06-14Sportolók jutalmazásaA közelmúltban remeklő dunaújvárosi sportolókat tegnap délután a Fészek Étteremben Dunaújváros alpolgármestere, Pók Ferenc jutalmazta meg.
1999-11-06Sportolók jutalmazásaA polg.mester jutalmazta a kiemelkedő eredménnyeket elért dújv-i sportolókat, edzőiket: Hóbor Péter, Kiss Annamária, Dudás Kata, Márfi Ágnes, Molnár Viktória, Csollány Szilveszter, Supola Zoltán, Pánczél Miklós, Mihók Attila, Kovács József, Perjámosiné Tóth Erzsébet, Limperger István, Dobra László.
1998-12-05Csollány és Supola remek éveA Dunaferr SE két tornászát: Supolát és Csollányt jutalmazta az önk.
1998-10-20Rendőröket tüntettek kiAugusztus 19-éna dunaújvárosi kikötő a városi vasútállomás között közlekedő tehervonat 4 kocsija kisiklott. Dénes Gábor és Láng Zsolt rendőrök riasztották Kuti Attilát, s megakadályozták több tíz millió forint kár keletkezését.
1998-07-23Szó sem lehet sziesztáról...A Dunaferr SE labdarúgóinak premizálásáról.
1998-04-08Sportolók jutalmazásaA Dunaferr RT jutalmazta a Dunaferr SE lagjobb sportolóit: Bedő Gabriella, Debreczeni Hajnalka, Gurisatti Róbert, Gurisatti Gyula, Kozlovszky Miklós, Pernyei Réka, Tórizs Linda, Supola Zoltán, Kiss Annamária, Rabnecz Gábor, Thuróczy Endre.
1998-02-04Sportolók jutalmazásaAz elmúlt év sikeres sportolóit jutalmazta az önk.
1997-12-19képaláírásA kiemelkedő eredményeket elért dújv-i sportolóknak és edzőiknek adott át pénzjutalmat Almási Zsolt.
1997-10-03Sportolókat jutalmaztakTegnap Almási Zsolt tizenöt dújv-i versenyzőnek és az edzőiknek adott át jutalmat a versenyeken elért eredményeikért.
1997-09-13Sikeres sportolók elismerése19 dújv-i sportoló vehetett át pénzjutalmat az önk-tól tegnap a Városházán.
1997-02-24Támogatás aranyfokozatonA magyar olimpiai csapat aranyfokozatú támogatója lett a Dunaferr Rt. A Dunaferr SE legeredményesebb sportolói jutalmat vehettek át. Névsor.
1997-02-07A kimagasló munkát el kell(ene)ismerniA közalkalmazottak kötelező átsorolása miatt a közgy. a fejlesztésekre szánt pénzből vett el 100 milliót, s a közalkalmazottak 5%-os jutalomalapját a majdani bevételektől tette függővé.
1997-01-20Elbúcsúztak a főiskolátólDiplomaosztó. Jutalmat kapott: Magyar Zoltán,Szabó Tamás, Szalai Attila. Sulyok Edina és Szabó Tamás elnyerte a jó tanuló jó sportoló címet, ifjúsági fórum díjat kapott: Ratkovics Attila, Takács Krisztián, Reuter István.
1996-10-25Motorcsónakosok jutalmazásaGallov Rezső, az OTSH elnöke a nemzetköziversenyeken eredményeket elért Cserni Bélátnakés Mihaldinecz Rudolfnak jutalmat adott át.
1996-09-26Felülvizsgálják a vezetői jutalmakatDr. Dorkota Lajos képviselő kérte az intézmény-vezetői jutalmazások felülvizsgálatát. Minden bizottság dolgozik már a jutalmazási alapelvek megfogalmazásán.
1996-01-11Jutalom a vb ezüstéremértA polg.mester jutalmazta az ezüstérmes magyar kézilabda-válogatott dújv-i tagjait.
1995-12-16Sportvezetők díjazásaA dújv. sporttitkárság díjazta a legsikeresebb munkát végző sportvezetőket. Névsor. 2 különdíj.
1995-12-14A kultúra segítőinekÖnkormányzati jutalmazás. Névsor.
1995-03-28Dunaújváros legeredményesebb sportolóinak kijáró jutalmat kapott... (kishír)Dunaújváros legeredményesebb sportolóinak kijáró jutalmat kapott az önkormányzattól Kovács F. Ildikó (1. lett discotánc kategóriába a Sport- és Divattáncok Világbajnokságon).
1994-04-26Két ajándék robogóA rendőrség ünnepéről. Előléptetések, jutalmak.
1993-12-11KitüntetettekA Polgármesteri Hivatal jutalmazta a város sportjáért fáradozó sportvezetőket. Névsor.
1992-10-13Sportolók jutalmazásaAlmási Zsolt polgármester jutalomban részesítette azokat a dújv-i sportolókat akik a közelmúltban megrendezett világversenyeken szerepeltek kiemelkedően.
1992-09-25Példás helytállásA város polgármestere ünnepélyesen megköszönte a dújv-i tűzoltók példás helytállását a Vasmű úti tűz oltásánál. 3 tűzoltó jutalmat is kapott.
1989-12-15A piacszerző tevékenység ösztönzése...Speciális ösztönzési megoldással kísérleteznek aBVM-nél az értékesítés növelése érdekében. Ez arendszer 1990. febr. 28-ig tart.
1989-11-21A vezérigazgató tájékoztat. A vezetők jutalma.Dr. Szabó Ferenc tájékoztatója a vezetők jutalmazásáról.
1989-11-17Egyhavi kereset. Év végi jutalom a vasműben.Jutalmazás a Dunai Vasműben.
1989-11-17Mennyi a vezetők jutalma? A dolgozók követelése: tegyék közzé a listát!Ha a dolgozók jutalmát nyilvánosságra hozzuk, ugyanezt tegyük a vezetők jutalmával. Elégedetlenek a dolgozók.
1989-10-13Ünnepség köszöntötte a tanács dísztermében...Fénykép az úttörőolimpikonok köszöntéséről, amely a tanács dísztermében zajlott. Bognár Ferenc üdvözölte a jelenlévőket, majd jutalmak, oklevelek átadására került sor.
1989-04-28Értékelték a vállalatokat. Megjutalmazták a társadalmi munkásokat.A Dunai Vasmű, az Alba-Volán és a Dunaújvárosi Víz- és csatornaművek érte el a legjobb eredményt. Az oklevelet és jutalmat kapott személyek névsora.
1988-12-02Jutalom a vasműbenKilencmillió karácsonyra, rendkívüli jutalom a vasműben.
1988-11-26Exportjutalom: 30-ánA 13. havi bér több lesz az idén, mint egy havi netto kereset.
1986-09-12Meghitt ünnepséget rendezett a Kohász vezetősége Varga Dóra tiszteletére, aki az idén ifjúsági Európa-bajnok lett. ...Fénykép: V. D.
1986-08-23Beszélgetés feladatokról, ...Dolgozók véleménye az új ösztönző rendszerről.
1986-04-04Köszönet öt évi társadalmi munkáért.A kitüntetettek és jutalmazottak névsora
1986-02-22A nyereség 161 millió forintAz 1985. évre betervezett 30 millió forint eredménytervet 161 millió forintra teljesitették a vasmű dolgozói, igy év végi jutalmuk biztosított volt.
1983-11-22Tömegsport-évzáró. Félszáz fontos eseményÉrtékelés. Jutalmazások. Adatok. Kép: Lencsés József, városi sportfelügyelő átadja a díjakat és a jutalmakat.
1983-03-22Kétezernek hétmillióTörzsgárda jutalmak a vasműben
1983-03-11Törzsgárda-jutalomA D. Vasműben, a törzsgárdatagoknak kiosztott jutalomról
1981-09-15Az új prémiumrendszerrőlBozsits Gyula, a papírgyár igazgatója nyilatkozik a papírgyár februártól bevezetett ösztönző bérezéséről.
1981-07-1025 éves a kokszvegyészet1956 júl. 8-án avatták. Ünnepség. Jutalmak és kitüntetések átadása.
1981-07-07A gyógyítás szolgálatábanA Semmelweis-napok alkalmából kitüntetéseket és jutalmakat adtak át a kiváló munkát végző egészségügyi dolgozóknak. A kitüntettek névsor a cikkben.
1981-07-03PályázatokA Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének energiatakarékossági pályázatának eredményéről. A pályaművek ismertetése. A nyertesek névsora. Jutalomban részesült Pecz Péter, Kuslits Tibor és Sándor Péter. A zsűri adatkiegészítésre javasolta Kuslits Tibor-Sándor Péter- Pecz Péter közös pályamunkáját
1981-04-03Társadalmi munkások köszöntéseKiváló társadalmi munkások névsora. Kitüntetések és jutalmak kiosztása.
1980-04-29Kitüntetett vállalatokMiniszteri dicsérő oklevelet kapott a Dunavidéki Vendéglátó Vállalat.
1978-12-01Jubileumi ünnepség (képaláírs)Beszámoló a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Bartók Béla Művelődési Központban rendezett ünnepségről. Emlékplakett és jutalom osztás. W. Tomcsányi Évának, a balettiskola alapító vezetőjének elismerését fejezi ki Sófalvi István. (nem teljes szöveg)
1978-10-13A tanácsi munka korszerűsítésérőlMegsokszorozódó munka. Ügyfélszolgálati iroda, mint programozóközpont. Jutalom az ésszerűsítésért. A technika térhódítása. Ügyfélszolgálat - gépesítés - szabványosítás.
1978-10-13Jutalmazások a Fészek klubbanA Bemutatószínpad első ötévi munkájáért a Kulturális Minisztérium és a Városi Tanács megjutalmazta a rendezőket, színészeket és a közreműködőket. A jutalmazottak névsora.
1978-09-08A célprémiumBonyodalmak egy célprémium kifizetése körül.
1978-07-07Húszezer forint jutalomA Dunaújvárosi Bemutató Színpad kollektíváját jutalmazta a kulturális minisztérium.
1978-06-27Hetvenkét építőmunkás kapta meg...(kishír)Az egy havi keresetének megfelelő jubileumi jutalmat a 26-os Állami Építőipari Vállalatnál, negyedszázados becsületes munkájáért. (teljes szöveg)
1978-03-21Ülést tartott a vasmű szakszervezeti bizottságaA kollektív szerződés módosításáról, 1977. évi teljesítéséről, az új szociálpolitikai terv teljesítéséről, az új személyi prémiumról.
1976-12-21Az egészséges ifjú nemzedékértSzékesfehérvárott ünnepélyes külsőségek között értékelték az iskolai sport eredményeit. Jutalmazások.
1976-08-24Ünnepi közgyűlés, munkás-paraszt találkozó az Alkotmányunk ünnepénBeszámoló a Vörös Csillag Termelőszövetkezet eredményeiről. Képek: A találkozó közönsége. Országgyűlési képviselőnk átveszi az új kenyeret. Jutalmazások.
1976-04-30Társadalmi munkások jutalmazásaAz MSZMP Városi Bizottsága által megjutalmazott társadalmi munkások névsora.
1973-01-03Tízezer jelvényesAz 1972. év társadalmi munkásainak jutalmazása, elismerése.
1972-04-22Jutalmak a legjobb vasas ifibrigádoknak
1971-12-31Megjutalmazták a törzsgárda tagjait (kishír)Az Arany Csillag Szálloda és Étteremben, valamint a Hungarohotels Vállalat többi üzemében. (nem teljes szöveg)
1971-07-06Országos elsőségért jutalomüdülésA dunaújvárosi Molnár Mihály nyerte az általános iskolások földrajzi versenyét.
1971-04-23Kiváló vállalat lett a Dunai Vasmű (kishír)A vasmű dolgozói 1 millió forint jutalmat kaptak. (nem teljes szöveg)
1970-07-07Kiosztották az "Ünnepelj velünk díjait"A Központi Kórus a sárbogárdi tanács különdíját, ötezer forintot kapott, vezetőjét Székely Istvánt tárgyjutalomban részesítették. A Tűzoltózenekar és az Úttörőzenekar két-kétezer forintot, a kerámia-szakkör ezerötszáz forintot kapott. Az irodalmi színpadot, valamint a kerámia-szakkör vezetőjét tárgyjutalomban részesítették.
1970-04-03Havi 937 forint mellékesEnnyi jut a vasmű egy-egy dolgozójának, borítékon kívüli juttatásként. Munkaruha 15 millióért. Egészségvédelemre 41 millió. Pihenés, üdülés, szórakozás. 224 lakás.
1970-03-10Dunaújvárosi KISZ-mozaikA BVM KISZ-programjairól.A városi KISZ biz.pénzjutalomba részesítette a KISZ szervezetet.
1963-12-24Cél a prémium vagy célprémium?A sürgős feladatok ellátását kellene jutalmazni.
1963-03-29Varró-és mosógépet, kávéfőzőt és táskarádiót kaptak jutalmul a járás legjobban dolgozó tsz asszonyaiTárgyjutalmak a jól dolgozó asszonyoknak.
1962-01-09Hetven dolgozó megy az idén a Vasműből külföldre.Külföldi jutalomüdülések a jól teljesítőknek. Szovjetunió, Csehszlovákia, NDK, Lengyelország az úti cél.
1961-12-08A prémium "vadhajtásai" a tanácsi vállalatoknál.A tanácsi vállalatok prémiumrendszeréről.
1961-06-20"Prémiumvadászaton" a Vasműben.Az új premizálási rendszer előnyei és hátrányai.
1961-06-13Városunk ipari tanulói jól szerepeltek az országos döntőben.A KISZ Központi Bizottsága a 3 legjobban szereplő iparitanuló iskolának, köztük a 316-osnak emlékplakettet adott át.
1961-04-21Módosították a kereskedelmi tanulók jutalmazási rendszerétA rendszerről.
1961-03-03A lakosság igényeinek fokozott kielégítését szolgáló új prémiumrendszert vezettek be.Új prémiumrendszert vezettek be a tanácsi vállalatoknál.
1959-01-20Jutalomból országjárásA papírgyűjtőverseny győztesi. Jutalmuk kirándulás.
1954-04-14Sztálinvárosi vasutasok megjutalmazása38 vasutas kapott jutalmat a nagyolvasztó építésében elért eredményéért.