Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

239 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2024-03-00Egyeztettünk a hangos motorosokkalSokak sérelmére hangos motorozástól volt zajos Rácalmás az esti órákban, ezért a Rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület utánajárt a dolognak, és egy beszélgetés után egyezségre jutott a motoros fiatalokkal. Ígéretük szerint a jövőben nem folytatják a hangos motorozást lakott területen belül, valamint a KRESZ előírásainak megfelelő műszaki állapotba fogják hozzák járműveiket és így kevésbé fogják zavarni a pihenni vágyó rácalmásiakat. A polgárőr egyesület ígéretet tett, hogy amennyiben a rácalmási önkormányzatnak lehetősége és megfelelő helyszíne lesz ehhez a szabadtéri sporthoz, úgy támogatni fogják a helyszín kialakítását a fiatalok részére. Hálájuk jeléül a fiatalok hulladékgyűjtést végeztek a Millenniumi tó és park környékén.
2023-02-23Hermann Henrik kapta meg az Év sportvezetője díjatA Nemzeti Versenysport Szövetség díjazottjai. Hermann Henrik, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke vehette át a sportvezetők munkáját elismerő dr. Leyrer Richárd-díjat. Az Év sportolója elismerést vehette át többek között a Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetség jelöltje, Dunaújváros négyszeres olimpikon úszója, Takács Krisztián, a Magyar Motoros Vízisport Szövetségnél pedig a Dunaújvárosi Vízi Sport Club pilótája, Bodor Péter lett az év legjobbja.
2022-08-30Isten éltesse a vérlovagok közösségét! Sürgősségi vérszállításban vállaltak kulcsszerepetEgy közös motorozásra hívta a Vérlovagok csapata a támogatóikat, szimpatizánsaikat, akiket aztán a rácalmási Almási Szalonban megvendégeltek – így ünnepelte a sürgősségi vérszállítással foglalkozó civil szervezet fennállásának második évfordulóját.
2022-06-08Motorok zúgásától volt hangos a községJúnius 4-én végre ismét motorok zúgásától volt hangos Perkáta. Motoros napot tartottak ugyanis a nagyközség "falukemencéjénél".
2022-02-17Több nívós világversenyt szerveznek hazánkbanA Magyar Motorsport Szövetség elnökével, Hermann Henrikkel beszélgettünk a szövetség munkájáról, a szákágak feladatairól és sokszínűségéről, valamint a hazánkban rendezett és a jövőben rendezendő rangos motorsportversenyekről.
2022-02-11A korabeli hazai motrgyártás csodajárgányát láthatják az Intercisa Múzeum vendégei. Kétkerekű csodajárgány került a múzeumbaEgy igazi különlegesség érkezett a dunaújvárosi Intercisa Múzeumba 2022. február 4-én. Az intézményben egy 1955-ben gyártott Csepel Pannónia TL motort tekinthetnek meg az érdeklődők.
2022-02-05Már muzeális érték a Pannónia motorja. Egy csodálatos motor került letétbe az Intercisa MúzeumbaMotorizálták tegnap délelőtt az Intercisa Múzeumot. Egy igazi különlegességet kapott (vagyis helyeztek el az intézményben – kiemelendő –: letétbe), nem mást, mint egy 1955-ben gyártott Pannónia TL motorkerékpárt.
2022-01-26Vérlovagok, Aztakeservit. Nincsenek kategóriák, itt csakis a kiválóság számítA dunaújvárosi Magyar Mentőszolgálat Alapítvány által működtetett vérlovagokat és a dunaföldvári Azt­akeservit Értékőr Egyesületet is kiválóság és példakép díjra jelölte a Highlights of Hungary nonprofit szervezet, amely már nyolcadik éve mutatja be a legkiválóbb magyar teljesítményeket az egész Kárpát-medencében. A szervezet bemutatása.
2021-09-06Felvonultak a motorokA Perkátai Motorosokkk baráti társaság 2021. szeptember 4-én tartotta meg a Perkátai Motoros Nap elnevezésű rendezvényét a Győry-kastély kertjében.
2020-09-26Hermann Henrik harmadszor is elnökHermann Henrik a motorozás nagy szerelmese. Ezt bizonyítja az is, hogy háromszor indult a Dakar-ralin. A napokban pedig újraválasztották a Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) elnökének, sorozatban harmadik ciklusát kezdi.
2019-07-31A hírével meghódította a világot. Ezt a motormárkát égbe emelték és a pokolba átkoztákLukács Ottó értő és büszke tulajdonosa egy több mint százéves gépnek.
2019-07-25Matuzsálemek is akadnak a szerelmek közöttPribil Sándor a repülőnapon is hű volt önmagához, nyeregbe pattant: a háborús időket is idéző hatalmas oldalkocsis motorkerékpárral büszkélkedett.
2019-07-24Különleges motorkerékpárokLukács Ottó, a motoros kincsek elismert gyűjtője mutatta be kétkerekű járműveit.
2019-06-00Az AWO Simson Veteránmotoros Bartái Kör tagjai az ISD Kokszolóban (képaláírás)Az AWO Simson Veteránmotoros Baráti Kör tagjai évente háromszor találkoznak, mindig más-más helyen az országban. Az idei nyitórendezvényt Dunaújvárosban tartották, amelynek keretében gyárlátogatáson vettek részt a Klubtagok az ISD Kokszolóban, ahol Szilágyi Zsolt kollégánk kalauzolta őket. (nem teljes szöveg)
2019-03-28A biztonságon spórolni a motorosoknak tilos!Véginé Kardos Adrienn szakértője a motoros ruházatnak, üzletében minden igényre kiterjedő szaktanácsadást nyújt a betérő vendégeknek.
2018-08-17Hazatértek a motorosok. Hazatért a két dunaújvárosi Willy FogMúlt pénteken (2018. 08. 10.) hazatértek az adomány gyűjtő világ körüli útjukról az újvárosi Motorosok, Pribil Sándor és Major János.
2018-08-11Hazatértek világjáró jótékony motorosaink. Két újvárosi motoros a világ körülPribil Sándor Zoltán és Major János az előzetesen kitűzött 100 nap helyett 71 nap alatt kerülte meg a földet. Magyarország, Ukrajna, Oroszország, Kazahsztán, Mongólia, USA, Hollandia, Belgium, Németország, Ausztria útvonalon, két keréken 22 126 kilométert megtéve. Motorosaink pénteken 14 órakor érkeztek meg a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Ápoló és Átmeneti Otthona elé.
2018-08-10Ma este már a saját ágyukban alhatnakKét hónapon át járták a világot, és a kitűzött útvonal teljesítése után hazafelé veszik az irányt azok a motoros önkéntesek, akik június elsején indultak Föld körüli útjukra azért, hogy felhívják a magyarok figyelmét arra, milyen fontos a jótékonyság.
2018-08-03Végigszelték Amerikát. A legendás 66-os útonA dunaújvárosi Pribil Sándor Zoltán és Major János már több mint hatvankét napja indult el a Föld körüli útra: az elmúlt hetekben bejárták Amerikát motorjaikkal
2018-08-01A legendás 66-os és az USA csodái közöttPribil Sándornak és Major Jánosnak akkor intettünk búcsút, mikor az orosz távok teljesítése után a vasparipák és lovasaik külön utakon folytatták kalandjukat. A motorok elindultak az USA-ba, Jánosék pedig tartottak egy kis hazai kitérőt addig, amíg újra útra kelhettek a tengerentúlon.
2018-07-30Motorok zúgtak a kastélykertbenA visszatérést követően kezdetét vette a megnyitó ünnepség Perkátán, amely során elsőként Fuchs Norbert, a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület alelnöke köszöntötte az összegyűlteket.
2018-07-25Száz nap alatt a Föld körül, motoronPribil Sándor és Major János július 24-én a Las Vegas és Chicago közötti szakasz egyik városában, Holbrookban voltak. A dunaújvárosi motorosok, akik június 1-jén indultak el a Jószolgálati Otthon elől (amelynek támogatása útjuk egyik célja, a másik a westie kutyamentő egyesület segítése), szeptember 1-re akarnak hazaérni, miután körbemotorozták a Földet.
2018-06-26Vár a legendás 66-os útA múlt alkalommal nem volt teljesen felhőtlen beszámolónk hangvétele, ugyanis Pribil Sándor és Major János belekóstolhatott az „ukrán vendégszeretetbe”, valamint egy megvadult és allergiás reakciót kiváltó méh Sándor arcába kóstolt bele.
2018-06-15Kazahsztánban egy "kicsit" minden másképp működikCsupán két hete indult útnak Pribil Sándor és Major János, de a gondtalan első napok ideje hamar leáldozott, és egyre több nehézséggel kell szembenézniük a motorosoknak. Jelenleg Mongóliában vannak, reméljük, ott könnyebb dolguk lesz.
2018-06-05Ukrajna kipipáva! Pribil Sándor és társa első helyzetjelentéseiJúnius 1-én, pénteken indult és máris közel 2000 kilométert gurult jótékony párosunk az ukrán utakon. Egyelőre minden a kezük, illetve kerekük alá játszik, probléma nélkül haladnak a távoli cél felé.
2018-06-02Semmi sem állhat a jótékony motorosok útjába. Ne aggódjatok, hazajövünk!Elindult a jótékony küldetés, Pribil Sándor és Major János június 1-én reggel nekivágtak száz napos világ körüli motorostúrájuknak. Ez azonban nem csupán egy egyszerű kaland, itt minden egyes mérföldet a Jószolgálati Otthon Közalapítványért és a Westie Rescue Hungaryért tesznek meg.
2018-05-30Három földrészen át. Száz nap alatt a Föld körülPribil Sándor Zoltán és Major János tavaly óta készülnek rá, de hosszú évek motoros tapasztalata áll mögöttük. A terv szerint 22 ezer kilométert tesznek meg két keréken, útjukat pedig folyamatosan dokumentálják azért, hogy felhívják a figyelmet jótékony céljaikra, és a szabadság szeretetére.
2018-05-24Három srác, három motor, egy összetartó közösségFeltűnőek, de nem a hivalkodó viselkedésük a szembeötlő, hanem az életstílus, amit képviselnek. Sportmotorokon járják a várost, sőt, az egész országot. Tudják, mit jelent a szabadság, az, amikor eggyé válnak a természettel, és érzik a szelet az arcukon, a sebességet minden porcikájukban.
2017-07-10Felbőgtek a motorok Perkátán. Berregtek a motorok perkátán szombatonÖtödik alkalommal szervezték meg a motorosnapot és felvonulást a perkátai régiséggyűjtők július 8-án. Délelőtt a környékre látogattak el a motorokkal, délután helyben várták a vendégeket színes programokkal.
2017-06-23Motorlélek (képaláírás)Itt a nyár, a motorosok pedig már uralják az utakat. A képünkön látható párt az újvárosi megállón kaptuk lencsevégre. (teljes szöveg)
2017-06-17Villanymotorral. Az elektromosságban látja a jövő közlekedésétGerendás Szabolcs történelmet írt. A dobogó tetejére állhatott extrém krosszmotor-versenyen elektromos motorral győzve le az erősebb benzineseket. Most fejlesztésbe kezd.
2017-06-09Óránként változtak az akadályokA motorosoké volt a főszerep a Közbiztonsági rendezvénysorozat utolsó rendőrségi programján.
2017-06-06Két keréken. Fő a biztonságIgazi motoros napra várták az érdeklődőket június 3-án, szombaton a Béke körúti nagyáruház parkolójában. A kétkerekű csodák mellett kiemelt figyelmet kapott a vezetéstechnika és közlekedésbiztonság is.
2016-09-16Órákat motoronA jogosítvány megszerzésével nem ért véget a SuliMoped program. Nemrégiben egy 8 órás tréningen is részt vehettek a fiatalok.
2016-09-01A valóra vált álom. Az álmok néha valóra válnakKülönös esemény szakította félbe a dunaföldvári Szent István napon a délutáni programfolyamot. Műsoron kívül egy fiatal hölgy, Árvai Eszter lépett a színpadra, hogy bejelentsen valamit. A telt házas nézőtér csak hallgatta, hallgatta, majd Eszter maga mellé szólította a dunaújvárosi Tóth Ármint a családjával.
2016-08-29A perkátai stunt rider sikereIsmét sikeres versenyzést tudhat a háta mögött a fiatal perkátai motoros. Sok munka és izgalom után tudhatja magáénak a sikert. Az augusztus 12-14 között Kunmadarason megrendezett országos bajnokságon junior kategóriában a perkátai Vátkai Zsombor ötödik lett.
2016-08-05Utazni hat kerékenGyimesi Zoltán családjában mindenki „fertőzött” a motorozással. Nem csak felesége és fia motoros, de a felmenők is egy nyomon közlekedtek.
2016-07-20Túljutottak a tizedik találkozónAz időjárás jórészt átírta a július 16-i X. Pusztaszabolcsi motoros nap programját, de a jó hangulatot, az emlékeket és a kerek évforduló miatt érzett örömet az eső sem tudta elmosni.
2016-07-08Ingyen engedély. Van jogosítványukÜnnepélyes keretek között vehették át a segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító okmány kiállításához szükséges igazolásokat a „SuliMoped” akcióban részt vevő diákok július 7-én a rendőrkapitányságon.
2016-07-04Nagy kastélykerti pöfögésSzínes, izgalmas programmal várta a Perkátai Régiség Gyűjtő Egyesület a motorozni szeretőket július 2-án. Szerte az országból érkeztek érdeklődők.
2016-04-06Trükköző fiatal motorosA Magyar Stunt Riding Bajnokság első fordulójában ötödik helyet szerzett magának, a 12 éves perkátai fiú, Vátkai Zsombor.
2015-07-11A motorosok uralták a parkotA Perkátai Régiség Gyűjtő Egylet idén szervezte a harmadik motoros találkozóját. Beszámoló a rendezvényről.
2015-05-29Szorgos pontgyűjtésEgy hetedik és egy nyolcadik helyet gyűjtött be az elmúlt hétvégén Laczkó Máté, az MW Performance gyorsasági motor-sportklub versenyzője a csehországi Moriwaki Junior Cup-on.
2015-05-18Uralom a motoromUralom a motorom címmel közlekedésbiztonsági versenyt rendeztek május 16-án.
2015-04-03Magasabbra a lécet!Tavaly december óta új elnöke van a Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) gyorsasági szakágának Mohai János személyében, aki egyben az MW Performance gyorsasági motorosklub elnöke is. Tervekről beszélgettünk, mindkét szinten.
2015-03-06Hívogató homok DunaföldváronMegkezdődött a motocross-bajnokság. Szezonnyitó enduro cross motorbajnokságot tartottak Dunaföldváron.
2014-10-09Megmutatják magukatA csehországi Brnoban fejezte be a szezont múlt hét végén az MW Perfonce versenyzője, Laczkó Máté.
2014-10-03Tapasztalagyűjtés volt a célA gyorsasági motor-sport kelet-közép-európai Mekkájában a csehországi Brnoban fejezte be a szezont múlt hét végén az MW Perfonce versenyzője, Laczkó Máté.
2014-08-08Különleges ételek és motorokNépszerű és színvonalas volt idén is Perkáta nagy gasztronómiai fesztiválja.
2014-05-30Biztonságban két kerékenVezetéstechnikai napot tartottak, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Dunaújvárosi Túra Motor Klubbal közösen május 22-én a Béke városrészben.
2014-05-26Motorosokról szólt a napIsmét nagy sikere volt annak a motoros napnak, amelyet a helyi rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Túra Motor Klub szervezett május 24-én. A résztvevők a dunaújvárosi mentőállomásnak egy gps készüléket ajánlottak fel.
2014-05-23A biztonságos motorozásértA közbiztonsági hónap keretében május 24-én szombaton nagyszabású, oktatással, bemutatókkal, kiállítással, élő koncertekkel színesített motoros napot rendez a Dunaújvárosi Túra Motor Klub, az Interspar áruház parkolójában.
2014-04-11A benzingőz felejthetetlen illataBeszélgetés Stefano Favaro-val, aki a gyorsasági motoros világbajnok, Talmácsi Gábor exmenedzsere, és rövid ideig dolgozott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női csapatával.
2014-03-19A motorosok tűzoltó autóra gyűjtenekA Mezőfalvi Motoros és Hagyományőrző Egyesület tűzoltó autóra gyűjt.
2014-01-01Ismét startol Hermann Henrik, a Magyar Motorsport Szövetség elnökeInterjú Hermann Henrikkel.
2013-12-13A motorosok világkongresszusánA közelmúltban rendezte éves közgyűlését a motoros világszövetség, vagyis a Federation Internationale de Motocyclisme – a FIM, a hol a magyar motorosokat Hermann Henrik (Magyar Motorsport Szövetség elnöke) képviselte.
2013-11-23Gondolatok, RólunkA Dunaújvárosi Hírlap vendége: Hermann Henrik, egy dunaújvárosi lokálpatrióta, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke.
2013-07-22Körbejárták a térségetA Perkátai Régiséggyűjtő Egylet motorostalálkozót rendezett július 20-án. Beszámoló.
2013-07-15Benzingőz és nagy hangerőBeszámoló a Mezőfalvi Motoros Hagyományőrző Egyesület (MMH) által megrendezett negyedik motoros találkozóról.
2013-07-11Lóerők uralják szombaton a pályátA július 13-i mezőfalvi motorostalálkozó programjairól.
2013-07-09Motorosok találkoznak jövő szombaton isA Perkátai Régiséggyűjtő Egyesület szervezésében idén is megrendezésre kerül július 20-án a Perkátai Kastélykerti Motoros találkozó.
2013-07-08Lőerőben nem lesz hiány a találkozónA Mezőfalvi Motoros és Hagyományőrző Egyesület (MMH) negyedik alkalommal rendez motoros találkozót.
2013-07-01Alaposan befüstölték a környéketHárom napos motoros találkozó helyszíne volt a daruszentmiklósi sportpálya.
2013-06-07Ezeröcsi és rendőr Skoda YetiBeszámoló a Dunaújvárosi Túra Motor Klub és a helyi rendőrség motorosnapjáról. Képek a kiállított rendőrautókról.
2013-06-03A motorosoké volt a térBeszámoló a Dunaújvárosi Túra Motor Klub és a helyi rendőrség motorosnapjáról.
2013-05-31Biztonság két kerékenA közbiztonsági hónap keretében június elsején a Dunaújváros Túra Motor Klub a helyi rendőrkapitánysággal közösen rendez programot. A programokról.
2013-03-14Dakartól az elnöki székigA Magyar Motorsport Szövetség elnöke Hermann Henrik lett. Dunaújvárosba szeretné visszahozni szupermotor szakágban a versenyt.
2012-11-09Reformokkal újítanák meg a motorsport szövetségetInterjú Hermann Henrikkel, a MAMS elnökével.
2012-08-09A vilgábajnok autós és motoros parádéjaA kecskeméti gokart stadionban tart bemutatót Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnok. A bemutatón részt vesz az MW Performance csapatának Mohai János által épített versenymotorja is.
2012-07-26Mégsem lett hepiendA Dunaújvárosi Motorsport Egyesület (DMSE) és a város nemzetközi szintű motokrosszpályáját eldózerolták. Utoljára 2008 áprilisában rendezhetek versenyt.
2012-06-25Mezőföldi motoroshadJúnius 23-án harmadik alkalommal rendeztek motorostalálkozót Mezőfalván.
2012-06-22Motorosok hétvégéjeKözel másfélévtizedes hagyománya van a mezőfalvi motorostalálkozónak, amely mára már közép-európai méretű találkozó lett. Idén június 23-án rendezik meg a Medosz SE futballpályáján.
2012-06-14Motorral, okosanFekete Mihály,a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának vezetője szerint városunkban, illetve a környéken nincs sok motoros baleset.
2012-05-21Összetartó társaság a motorosokéMájus 19-én a Béke körúti parkolóban a helyi rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Túra Motor Klub először rendezett vezetéstechnikai és motoros napot.
2012-04-27Sikeres idénynyitásNagy siker volt a Dunaújvárosi Túra Motor Club első, szezonnyitó túrája Hollókőre. Negyven motor és hatvanöt motoros, utasokkal indult el.
2012-04-17Széles utat, motorosok!Dunaújvárosban a közelmúltban megalakult a Túra Motor Klub, elnöke Gazda Gábor. A klub bemutatása.
2012-04-13Motoros klub alakultMegalakult a Dunaújvárosi Túra Motor Klub.
2012-04-10Kezdődik a motoros idényBeszélgetés Mohai Jánossal, a MW Performance gyorsaságimotoros csapat vezetőjével.
2012-02-28Kis lépés, ami - nagyNémetország egyik legnagyobb motorkerékpár-szemléjén mutatta be űrfémből (titánium) készített motorját a rácalmási MW Performance gyorsaságimotoros versenycsapata.
2012-01-30Üzemképtelen jármű csak tíz napig foglalhatja a közterületetA most elfogadott helyi rendelet szerint üzemképtelen jármű, engedély nélkül csak tíz napig lehet közterületen tárolni.
2012-01-17Hódítanak a motorosokA rácalmási Ragacs Róbert eredményesen szerepelt 2001-es versenyeken.
2011-09-14Öreg járgány nem vén járgányEbben az évben is sor került az Interspar parkolójában az öreg autók, motorok kiállítására.
2011-06-27Mezői vigasságokrólMezőfalvi vigasságok.
2011-04-26Jubileumi Pannónia-találkozóTöbb száz érdeklődőt vonzott a Duna-menti Járműtörténeti Baráti Kör Pannónia-motor találkozója.
2011-03-23Nem sufnituning - művészetA rácalmási MW Performance elnevezésű motoros tuningcsapaté (Mohai János, Wittman István, Fejes Balázs, Sonkoly Csaba és Ragacs Róbert) Magyarország leggyorsabb MZ-je. Beszélgetés.
2010-11-10Egy kiállítás képei"Közel egy hónapon át, október végéig láthatta a közönség a Kassák Galériában a magyar motorkerékpár-gyártás történetét bemutató nagyszerű tárlatot." A kiállítást több mint kétezerötszázan látták.
2010-10-15Magyar csodákKiállítás nyílt veterán motorokból az MMk Kassák Galériájában. Képes beszámoló.
2010-10-15Tündöklő retromotorokMéraytól a Csepelen és a Danuvián át a Pannóniáig.
2010-10-13Régi idők mocijai a Kassák GalériábanA Kassák Galériában látható kiállításról.
2010-09-08CsodagépekRégi magyar motorokból nyílt kiállítás Perkátán. Szervezők: Perkátai Régiség Gyűjtő Egylet, Maróti Könyvkereskedés és a perkátai önkormányzat.
2010-04-27A jótékonysági futamJótékonysági motocross versenyt rendeztek Előszálláson.
2010-04-17Veterántalálka ma délelőtt (kishír)A Duna-menti Járműtörténeti Baráti Kör ma délelőtt (2010.04.17.), az Interspar áruház (Dunaújváros) parkolójában rendezi meg a soron következő veteránautó- és motor-találkozóját, alkatrészbörzével egybekötve. (nem teljes szöveg)
2009-06-02Pünkösdi Királyok: fémzenében mértékMotoros és amatőr rockzenei együttesek találkozója a pünkösdi fesztiválon Dunaújvárosban az alsó Duna-parton.
2009-05-29Pünkösdi rock-királyság (kishír)Motoros napot és pünkösdi rock-királyságot tartanak jövő héten hétfőn (2009. 06. 01.) Dunaújvárosba az alsó Duna-parton.
2009-04-22Időutazás veteránokkalVeterán autók és motorok találkozója volt április 18-án egy áruház parkolójában .
2008-04-24Szállingózó DakarA Dakart pótló Közép-Európa Rallye mezőnye a Pentele hídon is áthaladt.
2008-04-16Pályasirató - zárás utánAz utolsó versenyt rendezték a crosspályán. A Dunaújvárosi MotorSport Egyesület által önerőből épített versenypályát a papírgyár bővítése miatt kell elhagyniuk a motorosoknak, quadosoknak.
2008-04-14A csodás veteránokA városban ismét veterán autós és motoros találkozót rendeztek.
2008-04-14Quados seregszemle a pályabúcsúnDunaújvárosban rendezték meg a quadosok országos bajnokságának második futamát. Ármos Zoltán (DMSE) összesítettben a harmadik helyen végzett.
2008-04-09Pályabúcsúztató leszA dunaújvárosi krosszpályán országos bajnoki quad futam lesz.
2008-02-22Motokrossz: happy end?!Önkormányzati segítséggel lesz másik korsszpályája a Motorsport Egyesületnek.
2007-12-05Sínen a krosszpálya?A közgyűlésen döntenek a korsszpálya új, lehetséges helyéről.
2007-11-06Motokrossz: leköltöznek?!A Dunaújvárosi Motorsport Egyesületnek el kell hagynia a krosszpályát, mert az önkormányzat komplex hulladékkezelő jörzetközpont kialakítását tervezi, és erre a területre is szüksége van. A motorosok egy új pálya kialakítását tervezik, a volt munkásőr bázis területén.
2007-11-03Talán az utolsó versenyA Dunaújvárosi Motorsport Egyesület 2007. november 4-én országos quadversenyt rendezett, Quaddisznó Kupa elnevezéssel a dunaújvárosi krosszpályán
2007-10-25Vajon mi lesz ott, hol krosszpálya volt?A közgyűlés fog dönteni a papírgyár mögötti krosszpály sorsáról. A Dunapacknak szüksége lenne a területre a tervezett fejlesztéseihez.
2007-10-17Krosszmotorosok?!A papírgyár fejlesztési tervei miatt veszélybe került a Dunaújvárosi Motorsport Egyesület krosszpályája.
2007-10-15VeteránmatinéA Duna-menti Járműtörténeti Baráti Kör már a hetedik alkalommal rendezte meg a veterán autó- és motortalálkozót. Beszámoló.
2007-10-11A crosspálya sorsa - avagy adós, fizess!A Dunaújvárosi Motorsport Egyesület motocross pályát épített, emiatt fákat irtott az önkormányzati területen - az ügy vége bírósági per, majd több millió forintos bírság lett, amit a szervezet eddig nem fizetett meg a városnak.
2007-10-03Jobb már bajnokA kulcsi Jobb László az összetett pontszámai alapján már magyar bajnok. Beszélgetés a sportolóval.
2007-07-09Fekete szörny, táltossal a nyeregbenA Mesterségek Bölcsője rendezvénysorozat zárónapján motoros találkozót és felvonulást tartottak Kulcson.
2007-07-09Jobb verhetetlen volt hazai pályánDunaújvárosban, a Dél Kupa motokrossz futamon Jobb László az első helyen végzett.
2007-04-10Veterán karaván. Hatodszor találkoztak a veterántulajdonosok2007. április 7-én hatodik alkalommal rendezte meg a Dunamenti Járműtörténeti Baráti Kör az országos veteránjármű találkozót és alkatrészbörzét a dunaújvárosi Interspar áruház parkolójában.
2007-01-16Henrik befejezteFeladta a versenyt a Dakaron Hermann Henrik.
2007-01-12Henrik ezúttal sem teljesítette álmát.A harmadik nap után feladta motorosunk a küzdelmet.
2007-01-09Elindult a sivatagi karavánHermann Henrik újra a Dakar mezőnyében.
2007-01-03Ismét belevágHermann Henrik haramdszorra is indul a Dakar-ralin.
2006-09-18Régi idők hangulataA Duna-menti Járműtörténeti Klub szervezésében újra találkoztak és felvonultak Dunaújvárosban a veterán autók és motorok.
2006-09-15Kis nem felejtettKis Tibor tíz év után újra versenyez. A dunaújvárosi motoros megnyerte a Dunlop Trophy magyar bajnokságot.
2006-08-30Indul és szervezA dunaújvárosi motokrosszpálya a legjobbak között szerepel az országban. Beszélgetés Ármos Zoltánnal, a Dunaújvárosi Motorsport Egyesület alelnökével.
2006-08-21Ismét Hyosung találkozóMásodik alkalommal rendezték meg (augusztus 19-én) a vidám parkban a Hysoung típusú motorkerékpárok találkozóját.
2006-06-13Jogosítvány nélkül és gyorsan vezettekBeszámoló a motorosok hónapjának "eredményéről", azaz a motorkerékpárosok biztonságos közlekedését szolgáló ellenőrzésről.
2006-05-18Ellenőrzés és megelőzésAz ország rendőrei a Hungaroringre, egy Guiness rekord kísérletre invitálják a motorosokat, ahol több dunaújvárosi is részt vesz majd.
2006-04-04"Minden kör ajándék, amit befejezünk..."Március 26-án közel kétszázan vágtak neki a sóskúti endurocross országos bajnokságnak. Dunaújvárosból négyen vágtak neki a futamnak: Soós László, Hermann Henrik, Gerendás Szabolcs, Dormán István.
2006-01-17Hermann Henrik már a Dakar 2007-re készülEzúttal a 660-as KTM Rallye Replika hagyta cserben. Teljes oldalas cikk.
2006-01-10Hermann befejezteHermenn Henrik motorhiba miatt befejezte a versenyzést a Dakaron.
2006-01-10Takarót is kapott az araboktólBeszélgetés Hermann Henrikkel a Dakar-raliról.
2006-01-07Hermann Henrik kiesettHermann Henrik (motorja meghibásodása miatt ) kiesett a Dakar-ralin.
2006-01-03Palikék elbúcsúztak a DakartólHermann Henrik még versenyben van a Dakar-ralin.
2005-12-30Kezdődik a Dakar-raliA 28. Dakar-ralin Dunaújvárost Hermann Henrik és Szalay Balázs képviseli.
2005-12-28Újra elindult a sivatagbaHermann Henrik indul a 2006-os Dakar-ralin.
2005-12-21A másodikHermann Henrik részt vesz a 2006-os Dakar-ralin.
2005-12-08Készülődés a dűnék közéHermann Henrik (kép) is indul a 2006-os Lisszabon - Dakar-ralin.
2005-11-16Egy világháborús dzsippel az utakon2003 augusztusában alakult meg a Dunamenti Járműtörténeti Egyesület Dunaújvárosban. Az azóta már baráti körként működő szervezet vezetője Rácz László.
2005-10-21Szenzációs szezonzárásA Dunaújvárosi Motorsport Egyesület eredményeiről.
2005-09-27Hazai pályán bizonyíthattak a dunaújvárosi krosszosokA magyar amatőr krosszmotorosok Dunaújvárosban rendezték meg a bajnokság újabb fordulóját. Beszámoló.
2005-09-19Nem vén, hanem veteránA veterán autók, motorok kedvelői és a Dunamenti Járműtörténeti Egyesület börzét rendezett az Interspar parkolójában.
2005-09-13A Kawasaki-kupa eredményeiA Dunaújvárosban rendezett nemzetközi bajnokság 14. futamának eredményei.
2005-09-06Grillmayer csak negyedik lettA Dunaújvárosban megrendezeték a Kawasaki Cross ob soron következő futamát.
2005-09-06Bajnoki futam DunaújvárosbanVasárnap újabb bajnoki futamokat rendeztek a Papírgyári úti crosspályán. A Kawasaki Nemzetközi Motocross Bajnokság és Kupa tizennegyedik futama zajlott itt.
2005-08-08képaláírásAugusztus 6-án a Vidám Parkban Hyosung motoros találkozót rendeztek.
2005-07-11Teljes gázzalDunaújvárosi Racing Klub, kép.
2005-07-06Újra hívja a sivatagBeszélgetés Hermann Henrikkel (kép), akinek gondolatai már a 2006-os Dakar rali körül forognak.
2005-07-05Városi száguldás helyett Kalocsára várják a gépcsodákatRendhagyó sajtótájékoztatóra és kötetlen beszélgetésre került sor a helyi rendőrkapitányságon, ahol a rendőrség vezetői és a motorosok képviselői tartottak eszmecserét. A cél a motorosok közlekedésbiztonságának javítása.
2005-07-01Helyén maradt a kórház főigazgatójaA közgyűlésen történt. Továbbra is dr. Máté-Kasza László a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója. 2006-os költségvetés elkészítésekor forrásokat kellmajd elkülöníteni a kéményfelújítási programra. Kampányvádak a Pentelei Molnár János magánalapítvánnyal szemben. 2005. július 1-jétől megindul a végelszámolási eljárás a Dunaújvárosi Városi Televíziónál. Az önkormányzat egy 2,2 hektáros erdőtelepítés költségét a Dunaújvárosi Motorsport Egyesületre hárítja át.
2005-06-30Összefogással a motorosokértA motorosok közlekedésbiztonságának segítése címmel sajtótájékoztatót tartottak (június 29.) a dunaújvárosi rendőrkapitányságon.
2005-06-14Ismét győzött a motocross DunaújvárosbanJúnius 5-én a Papírgyári úti pálya adott otthonta Magyar Köztársasági Kupa motocross országos bajnokságának. A Dunaújvárosi Motorsport Egyesület szervezte. Eredmények.
2005-06-07Hat évnél fiatalabb motorosokJúnius 5-én Dunaújvárosban Köztársaság Kupát és utánpótlás-bajnokságot rendeztek a motocrossosok. Részletes eredmények a cikkben.
2005-06-07Motocross OB DunaújvárosbanJúnius 5-én a Papírgyári úti pálya adott otthont a Magyar Köztársasági-kupa motocross országos bajnokságnak. A Dunaújvárosi Motorsport Egyesület szervezte.
2005-06-07Bukás után műtét várt Hermann HenrikreMájus 26-án a marokkói tereprali világkupa futam 3. napján egy bukás után súlyos sérülést szenvedett , a második helyről volt kénytelen kiállni.
2005-06-06Krosszmotorok vasárnapjaDunaújvárosban megrendezték a Motocross Magyar Köztársaság Kupát. Jobb László (Dunaújvárosi Motorsport Egyesület) a hatodik helyen végzett.
2005-05-31Hermann Henrik a Marokkó RallynHermann Henrik ezúttal a május 24-én kezdődő marokkói tereprali világkupa futamon szállt nyeregbe.
2005-03-16Mi lesz veled, crosspálya?Panaszt tett a tervezett hulladékfeldolgozó üzem ellen a Dunaújvárosi Motorsport Egyesület (DMSE). A beruházást ugyanis a két éve működő crosspálya helyén valósítanák meg, ám erről nem tudott az egyesület.
2005-03-01A sivatag homokját is érezhettükÉlményekben gazdag beszámoló Hermann Henriktől a Dakar versenyről.
2005-01-18Véget ért a nagy kaland...Hermann Henrik sérült lábbal is helytállt élete első Párizs-Dakar -rali versenyén.
2005-01-13Dunaújvárosból a sivatagbaBeszélgetés Hermann Henrikkel (kép), aki részt vett a Párizs Dakar-rali első hat szakaszán. Kép az első oldalon is.
2005-01-11Hermann Henrik befejezte a DakartA hét közepén sérülése miatt fel kellett adnia a küzdelmet a motorversenyzőnek.
2005-01-08A mezőny fele a sivatag foglyaHerman Henrik úgy döntött: sérülése miatt nem folytatja a Parizs Dakar-ralit.
2005-01-03Versenyben a magyarokSzalay Balász és Hermann Henrik (kép) az első három szakaszt már teljesítették a Párizs Dakar-ralin.
2004-12-20KTM-el indul Herman Henrik a DakaronA dunaújvárosi motoros, Hermann Henrik elindull a Párizs-Dakar ralin. Az első versenynapja január 1-jén indul. Motorját a Fészek Étteremben mutatta be (kép).
2004-12-14Egy kis Dakar... dunaújvárosi indulóval IV.Hermann Henrik motorja megérkezett, mellyel részt vesz majd a versenyen.
2004-12-14Hermann Henrik indul a Párizs-Dakar-ralinA dunaújvárosi Hermann Henrik, motoros úgy döntött elindul a Párizs-Dakar rali, terep-rali viadalán.
2004-12-07Egy kis Dakar... dunaújvárosi indulóval III.Készülés a versenyre, csomagolás.
2004-11-23Egy kis Dakar... dunaújvárosi indulóval II.Interjú Hermann Henrikkel, akinek nagy álma a Párizs - Dakar rali.
2004-11-23Száguldás."Honda-szerelem..."Megnyílt a Honda Highway Motorszalon és Szervíz. Cím: Béke tér 3.
2004-07-06Jobb már vezeti a mezőnytJobb László a Dunaújvárosi Motor Sportegyesület versenyzője átvette az összesített pontversenyben a vezetést.
2004-06-16Két hétvége, egy kupa és negyvenhárom pontBeszámoló a közelmúltban megrendezett motokrossz versenyeken részt vett Jobb László eredményeiről.
2004-05-18Motocross országos bajnokság DunaújvárosbanAz elmúlt hétvégén első ízben rendeztek Dunaújvárosban Kawasaki Nemzetközi Motocross OB futamot. Eredmények.
2004-05-12Kawasaki-bajnokságMájus 8-9-én megrendezték Dunaújvárosban a Kawasaki Mootocross Országos Bajnokság negyedik futamát.
2004-05-08Motocross OB (kishír)Kawasaki Nemzetközi Motocross Országos Bajnokság 4. futama a dunaújvárosi crosspályán május 8-9.
2003-09-02Az első győzelemJobb László (Dunaújvárosi MSE) a motocross- és enduro-versenyen első helyezést ért el. (Kép a sportolóról.)
2003-08-29Járműtörténeti egyesület alakultAugusztusban megalakult a Duna-menti Járműtörténeti Egyesület Dunaújvárosban. Kép.
2003-08-26Hét kategóriában versenyeztek a krosszosokDunaújvárosban megrendezték a Magyar Tömegsport Motokrossz Bajnokság egyik futamát. Kép.
2003-08-26Látványos verseny, nagy közönségsiker a motocross bajnokságonVasárnap a DMSE első ízben rendezte meg az Országos Tömegsport Bajnokság keretein belül a 125+250A, 125B, 250B, Senior 125+250+léghűtéses kategóriában kiírt viadalt.
2003-06-03Sikeresen avatták a pályátJún. 1-én tartották a pályavatót Dunaújvárosban egy meghívásos motocrossversennyel egybekötve. A Dunaújvárosi MotorSport Egyesület másfél év alatt megépítette a nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas pályát.
2003-06-02Huszonegyen értek célbaMezőfalván megrendezték a Pentele Kupa motorversenyt. Beszámoló a versenyről.
2002-12-21Idén alakultak, de máris meghatározók a sportágbanBeszámoló a Dunaújvárosi Motorsport Egyesület 2002-ben elért eredményeiről.
2002-09-04Két keréken is: kell egy csapatIsmertető Dunaújváros motorsport életéről: a Dunaújvárosi Racing Klubról és a Dunaújváros Motor-Sport Egyesületről.
2002-06-03Két keréken három napig egy szigetenMotorostalálkozót rendeztek a dunaújvárosi kempingben.
2002-03-08Motocross pálya DunaújvárosbanTavaly megalakult a Dunaújvárosi MotorSport Egyesület, amely a városban és a környéken élő, terepmotorozást kedvelő mintegy negyven ember kedvteléséhez biztosít szervezett kereteket. Az egyesület megkereste az önkormányzatot, hogy ajánljon megfelelő helyszínt a motocross és enduro szakágak számára. A kiválasztott helyszín a papírgyár mögötti egykori munkásőr lőtér területének része.
2001-11-26Évet búcsúztattak a motorosokÉvzáró közgyűlést tartott szombaton a Dunaújvárosi Racing Club. Az eseményen értékelték az elmúlt évet, valamint vázolták a jövő évi terveket is. Az összejövetelen részt vettek a Dunaújvárosi Motorsport Egyesület képviselői, akik a közelmúltban alakultak.
2001-09-24Első alkalommal rendeztek amatőr motocross-versenytDunaújvárosban első alkalmommal rendezték meg az Aikawa mögötti völgyben, az amatőr motocross-versenyt.
2001-05-07Segédmotoros "ügyeskedő"Május 6-án segédmotoros ügyességi versenyt rendeztek a fiataloknak.
1998-01-20Harc az utolsó szalmaszálig...A Magyar Motorsport Szövetség 1997-es díjátadó ünnepségén ifj. Bálint Gyula és Benner Zsolt is serleget kapott múlt évi eredményeiért. Röviden a DRC helyzetéről.
1997-08-22MotorfesztiválAugusztus 22-24-én Dunaújvárosban került sor a 3. Nemzetközi Autó és Harley Találkozóra.
1997-04-30képaláírásAz Imet Hungaro Nemzetközi Gyorsasági motorversenyen Bálint Gyula 1. lett.
1996-10-22Szlovákiában bajnok lett,...Mészáros Viktor dújv-i motorversenyző megnyerte a 125 köbcentis kategória bajnokságot Szlovákiában. Itthon a bajnokságon 2. lett.
1996-06-24Remekelt Mészáros a "Ringen"Az elmúlt hét végén volt a Dunlop-Silver Kupa nemzetközi gyorsasági motorverseny, mely egyben a magyar nemzeti bajnokság futama is volt. Mészáros Viktor 2 lett, Bálint Gyula összesítésben 20., magyar bajnokin 5.
1996-06-04Bíztató motoros nyitányA Szlovák Kupa nemzetközi viadalon részt vettek a DRC versenyzői. Mészáros Viktor a 125-ős kategóriában győzött, Bálint Gyula a 600-asban 3. lett.
1996-04-09képaláírás:motorsportAz idei válogatott keretbe bekerült Bálint Gyula a DRC motorosa a Szupersport kategóriában.
1996-01-19Mérlegen a motorosokBálint Gyula a legeredményesebb dunaújvárosi versenyző.
1995-10-03Utolsó felvonás a RingenA motorosok magyar bajnokságán Bálint Gyula a DRC versenyzője bronzérmes lett a Supersport 600-as kategóriában.
1995-04-14Go Harmati!Ma Magyarországon a legeredményesebb és legismertebb motorversenyző Harmati Árpád. A Dunaújvárosból indult fiatalembert ma már neves cégek támogatják./Shell Hungary Rt.,HB Racing Team/
1995-03-11Csősz abbahagytaCsősz abbahagyta a versenyzést. Mihaldinecz ismét dújv.-i színekben versenyez, a Mihaldinecz Teamban.
1995-03-03Nem kellene feladnom!13 éve motorozik Csősz Attila. Eddigi pályájáról,eredményeiről, sikertelenségeiről beszél. S arról, hogy befejezi motoros pályafutását.
1995-01-19Előkelő helyezésekDújv.-i Racing Club múlt évi eredményeiről. Harmati Árpád lett az év motorosa.
1994-08-09Csősz újabb sikereAz Alpok Adria Kupán ezüstérmet szerzett Csősz.
1994-06-22Mohai és Harmati csatájaA magyar bajnokságon a Superbike-ban Harmati Árpád nyert.
1994-05-12Az első futamgyőzelemElső országos bajnoki futamát nyerte Mészáros Viktor A Dújv.-i Racing Club motorosa. Interjú.
1994-05-06"Használt" motorralA Hungaroringen rendezett nyílt országos bajnokságon Mohai első lett.
1994-01-19Autós - motoros gálaDíjkiosztó az éves munkáért a Bp. Kongresszusi Központban.(Mohai András, Harmati Árpád)
1993-10-12Motorosok tündér nélkülA Dunaújvárosi Racing Club (motor) sikerei a 93-as évben.
1993-09-17Mohai nem kapott malacotA csehországi gyorsasági motoros bajnoki futamon Mohai András 2. lett.
1993-07-30Győzelmek és pályacsúcsokA szlovákiai Kopácsban megrendezett zónabajnoki viadalon Mohai András aranyérmet szerzett.
1993-04-27Csősz Attila visszatéréseA dújv-i Csősz Attila a gyorsasági motorosok országos bajnokságán első lett. Helyezések.
1992-10-30Bajnokavató a ringenOkt. 25-én a Hungaroring "kiskörén" rendezték a hazai gyorsaságmotor bajnokság zárófutamát. A Dunaújvárosi RC versenyzője Harmati Árpád a Superbike-ben megnyerte mindkét futamot. Helyezések.
1992-06-30Tehetségek már vannak...Gyorsasági motoros országos bajnoki futamotrendezett a Dunaújvárosi Motoros Club. Helyezések.
1991-05-07Jót motoroztak.Szép dunaújvárosi sikerek. Hírlap Kupa: motorverseny Dunaújvárosban.
1990-04-13Ismerősök a ringben. Két másodperc alatt százra!Képes riport két fiatal dunaujvárosi motorversenyről. /Harmati Árpád, Csősz Attila/
1989-04-21Száguldás megszokásból. Speciál az álom.A Dunaújvárosi Motoros Klubról és Somogyi Ferencről a dunaújvárosi esélyesről. Fénykép S.F-ről.
1988-11-01Szelíd motorosok. Klubgyűlés az ételbárbanA Motor Sport Club helyzetéről, legeredményesebb tagjairól.
1987-04-28Esés, saját névenTigrisék a Kertvárosban. Cross-motorosok a városban!
1980-11-04Országos versenyVörös Október Kupa néven Soroksáron rendeztek túramotorosok számára bajnoki futamot, melyen a D. Építők motorosa, Csősz Attila győzött.
1979-12-21Egy fiatal szakosztályA tavaly (1978) alakult Építők SE autó-és motorsport szakosztályának eredményeiről.
1978-06-09Dunaújvárosi siker LisszabonbanVárosunkat a nemzetközi ifjúsági kerékpáros és motoros kupán Kiss Árpád képviselte, aki második lett a motoros, egyéni kategóriában.
1978-06-06Támogatást várnakLesz-e városunkban motorsport? Február elsején meg is alakult az Építők egyesületének nevével, tíz versenyzővel egy új szakosztály.
1978-01-13Autó- és motorsport-szakosztály alakultJanuár 9-én megalakult a Dunaújvárosi Építők SE Autó- és Motorsport Szakosztálya. Tagtoborzó felhívás.
1975-10-14Motorosklub alakult1975. október 8-án alakult meg a Munkásotthon új klubja.
1973-09-28Motorvásárlás gond nélkül.Bővülő szolgáltatások a DUNKER-nél. Eredményes a motorok renszámtáblával való árusítása.
1972-05-05A patrónus nélküli klubA Vörös Meteor Túramotoros Klubról.
1970-10-21Dunaújvárosi tervek - OMB-támogatássalA Dunaújvárosi Vörös Meteor Sportkör Motoros Klubjának terveiről.
1970-04-21Országos motoros találkozó DunaújvárosbanÁprilis 30. - május 2. ügyességi gyorsasági verseny.
1969-09-091044 gépkocsiÖt év alatt négyszeresére emelkedett az autótulajdonosok száma a városban. A motorok száma: 963.
1969-08-26Motorkerékpár parkirozó épül társadalmi munkávalA városban csaknem 3000 motorkerékpár van. A Ságvári városrészben, a Bocskai utca belső udvarában.
1961-09-13Az országos motorverseny eredményeivasárnap volt a gyorsasági meghívásos verseny. Eredmények.
1961-01-27Pillanatkép az MHS motoros klub életébőlA klub 10 versenymotorral, és egy készülőfélben lévő versenyautóval dicsekedhet.
1960-08-30Szeptember 4-énOrszágos gyorsasági motorverseny
1959-09-11A Magyar Honvédelmi Sportszövetség életébőlÁtfogó kép az MHS városunkban működő csoportjának életéből.
1959-05-19Nagy érdeklődés-érdekes küzdelmek a gyorsasági motorversenyenGyorsasági motorverseny városunkban.
1959-05-15Városunkban tartják az országos meghívásos gyorsasági motorversenytA versenyt 1959. május 17-én fél 11-kor indítják el.
1958-06-24Ügyességi versenyek, baráti látogatásokAz MHSZ-en belül 1957 novemberében alakult meg az Autó-Motoros Klub Sztálinvárosban.
1957-12-03Hírt adtunk rólaMegalakult az MHSz motoros klubja.
1952-05-27A vasárnapi motorverseny eredményeiA május 25-én megrendezett sztálinvárosi háztömbkörüli motorverseny eredményei.
1951-11-13Több mint 10.000 néző előtt......a Bp. Zalka Máté motorosai nyerték a nagydíjat a sztálinvárosi gyorsasági motorversenyen. Eredmények
1951-04-04Új motoros kör alakultA szabadságharcos kongresszus tiszteletére. A kör tevékenysége, tervei.
Dunaújvárosi Motorsport EgyesületAz egyesület honlapja.
Dunaújvárosi Túra Motor Klub (DTMK)Dunaújvárosi Túra Motor Klub (DTMK) honlapja.
Motorosok találkoznak jövő szombaton isA Perkátai Régiséggyűjtő Egyesület szervezésében idén is megrendezésre kerül július 20-án a Perkátai Kastélykerti Motoros találkozó.
Képek a dunaújvárosi aotó-motor versenyzőkrőlVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Csősz AttilárólMotorversenyző. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.