Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

6 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2008-04-16Pályasirató - zárás utánAz utolsó versenyt rendezték a crosspályán. A Dunaújvárosi MotorSport Egyesület által önerőből épített versenypályát a papírgyár bővítése miatt kell elhagyniuk a motorosoknak, quadosoknak.
2008-04-14Quados seregszemle a pályabúcsúnDunaújvárosban rendezték meg a quadosok országos bajnokságának második futamát. Ármos Zoltán (DMSE) összesítettben a harmadik helyen végzett.
2008-04-09Pályabúcsúztató leszA dunaújvárosi krosszpályán országos bajnoki quad futam lesz.
2007-11-03Talán az utolsó versenyA Dunaújvárosi Motorsport Egyesület 2007. november 4-én országos quadversenyt rendezett, Quaddisznó Kupa elnevezéssel a dunaújvárosi krosszpályán
1996-06-17quadriatlon EB Dújv-banEB-bajnok lett Hóbor Péter a Dújv-ban rendezettquadriatlon EB-n. Hóbor Andrea bronzérmes lett. = Hóbor ismét legyőzhetetlen volt /A.Cs. = AH 96. jún. 17.7.p. Összegzés az EB-ről. A verseny Európa Kupa-futam és magyar bajnokság is volt egyben. = Midenki elégedett lehet /A.Cs. = AH 96. jún. 18.7.
Képekc Hóbor Gyula quadratlonversenyzőrőlVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.