Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

213 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-08-18Nem volt esély a Nagykanizsa ellenAz első félidőben kettő, a második hajrájában három gólt szerző Nagykanizsa magabiztos játékkal vitte el a három pontot Dunaújvárosból. Hazai környezetben, a Nagykanizsa elleni mérkőzéssel folytatta az NB III küzdelmeit a Dunaújvárosi FC labdarúgó csapata. A mieink nem a legjobb előjelekkel várták a meccset, mert Tapiska eltiltás, Bata sérülés miatt nem léphetett pályára, jelentősen beszűkítve ezzel szakvezetés lehetőségeit a támadójátékot illetően.
2023-02-17Kétgólos vereség az év első bajnokijánNégy gólt, két piros lapot és az MTK II. 3-1-es sikerét hozta a jelentősen átalakult Dunaújváros FC első tavaszi bajnokija a dunaújvárosi stadionban 2023. február 12-én.
2023-02-13Szűk fél óra alatt eldöntötte a meccset az MTKA labdarúgó NB III. közép csoportjának tavaszi idénynyitóján a Dunaújváros FC együttese február 12-én az MTK Budapest második számú csapatát fogadta a helyi stadionban.
2023-01-06Sportbál a jótékonyság jegyébenKözel két és fél millió forintot sikerült összegyűjteni a Szent Pantaleon Kórház Ifjúságvédelmi Prevenciós részlegének létrehozására a Dunaújvárosi Stadionban megtartott jótékonysági sportbálon 2022. december 20-án.
2022-08-05Négypontos bajnoki nyitányVisszafogottabb első félidő után magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott az MTK Budapest II. otthonában lejátszott bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.
2022-06-03Győzelemmel búcsúzott a DPASEA Rákosmente elleni magabiztos, 3:1-es hazai győzelemmel zárta a 2021/2022-es bajnoki szezon küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az NB III közép csoportjában. A találkozót követően dr. Dobos Barna, a dunaújvárosiak vezetőedzője értékelte csapata teljesítményét, a gárda elmúlt szezonját.
2022-03-18Három napra ismét a rockzene fővárosává válik Dunaújváros a nyár folyamán.A dunaújvárosi stadionban jelentette be Pintér Tamás polgármester és Gajda Ferenc a Cityrocks főszervezője, hogy a rockzenei forgatag augusztusban egy háromnapos rendezvényként tér vissza Dunaújvárosba. A részletekről egy sajtótájékoztatón számoltak be a felek.
2022-02-11Rendkívüli közgyűlésen döntöttek négy halaszthatatlan napirendről.Rendkívüli közgyűléssel folytatta a munkát a dunaújvárosi képviselő-testület. Négy napirendi pontról szavaztak a képviselők a Városháza „C” szárnyának közgyűlési termében 2022. február 10-én, csütörtökön, délelőtt 9 órától.
2022-01-18Mécseseket gyűjtottak emlékére a stadionnálSzombaton 72 éves korában elhunyt a dunaújvárosi labdarúgás emblematikus alakja, Szepessy László, aki játékosként bajnoki címet szerzett a Ferencváros és a Rába ETO együttesével. Majd később az FTC gárdájával a szakmai stáb tagjaként is aranyérmes lett. Emlékére és tiszteletére hétfőn estére a labdarúgó-stadionhoz hirdetett csendes megemlékezést a Dunaújváros PASE klubja. A megjelentek a kiváló sportember fényképe előtt helyezhették el mécseseiket, virágaikat, majd hajthattak fejet. (teljes szöveg)
2021-10-18A DPASE első vereségeAz NB III közép csoportjának tizenkettedik fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata október 17-én a Balassagyarmati VSE gárdáját fogadta. A találkozót a vendégek nyerték, így megszakadt az újvárosiak tizenegy mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata.
2021-10-04Emberhátrányban is újabb DPASE-diadalAz NB III közép csoportjának 10. fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata október 3-án az ESMTK gárdáját fogadta. A dunaújvárosi együttes immár tíz forduló után is veretlen a bajnokságban.
2021-09-23Döntetlen lett a rangadóAz NB III közép csoportjának nyolcadik fordulójában szeptember 22-én a negyedik Budapest Honvéd MFA II gárdáját fogadta hazai pályán a harmadik Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
2021-09-06A végjátékokban lőtt gólokkal újabb sikerAz NB III közép csoportjának hatodik fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata szeptember 4-én hazai környezetben lépett pályára. Az újvárosiak folytatták remek sorozatukat, és a Monor ellen is begyűjtötték a három bajnoki pontot.
2021-09-02Újabb győzelemmel továbbra is az élen állnakAz NB III. Középcsoportjának ötödik fordulójában a Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata szeptember elsejéna Ceglédi VSE gárdáját fogadta a stadionban. Az újvárosiak esélyeshez méltón itthon tartották a bajnoki pontokat.
2021-08-27Nyílt üléssel folytatódott a közgyűlések sora. 25 napirendről döntöttek a képviselőkRendkívüli nyílt üléssel folytatta munkáját Dunaújváros önkormányzata. A közgyűlést a Városháza "C" szárnyában tartották 2021. augusztus 26-án, csütörtökön délelőtt 9 órától.
2021-08-03Nehezen, de itthon tartották a pontokatAugusztus elsején rajtolt a 2021/2022. évi NB III.-as labdarúgó-bajnokság őszi szezonja. Az idénynyitón a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata hazai pályán megszerezte a három bajnoki pontot a Szekszárdi UFC ellen.
2021-07-16Díjátadóval zárták a szezontIdén sikerült megtartani a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2020/2021-es évi díjátadó ünnepségét 2021. július 9-én, pénteken. A rendezvényen Kalácska András a DLSZ elnöke, Mészáros István a szövetség elnökségi tagja illetve a versenybizottság elnöke, Bencsik István a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke, valamint Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester mondott beszédet.
2021-05-20A sárosdiak örülhettek a megyei kupa döntőjében. A sárosdiak ünnepelhettek a megyei kupábanA 2020/2021. évi Fejér Megyei Kupa helyosztóit május 19-én rendezték a Dunaújváros Stadionban. A bronzéremért a Tordas Fész Zrt. csapata és a Mór csatázott.
2021-03-05Hazai vereség a szezonnyitónA Dabas-Gyón elleni hazai összecsapással vágott neki az NB III-as 2021. tavaszi szezonjának a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a dunaújvárosi stadionban február 28-án
2019-05-31Új játszótér épülhet a Békében. Az alapítványok tevékenységét is támogatja az önkormányzatSoron kívül ülésezett Dunaújváros önkormányzatának közgyűlése május 30-án délelőtt. Az utólag napirendre tűzött témakörrel együtt – ami az uszoda belső medencéihez tartozó gépészeti rendszer felújítása – összesen ötvenhárom témakörben döntöttek a képviselők.
2019-05-00Jó iramú meccsen gólzáporos győzelem. Hetet rúgtak az öregfiúk2019 áprilisának utolsó szombatján a Dunaferr Stadionban játszotta le idei első nagypályás mérkőzését a Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk labdarúgócsapata. Az ellenfél a Sióagárd együttese volt. A 2x40 perces, változatos, jó iramú találkozón a hazai gárda 7-3 arányú sikert aratott.
2019-01-21Mától tilos a behajtásA helyi stadionnál zajló építkezések miatt a sportközpont területén a forgalmi rend megváltozik. Várhatóan január 21-től, azaz mától a sportközpont területére nem lehet behajtani, a parkolót teljesen lezárják.
2018-07-27Lezárták a stadion nyugati szektorait. A stadion nyugati oldala munkaterületA DPASE részéről Petrás Gábor programvezető lapunknak elmondta, a bejárás elején tájékoztatták a résztvevőket a stadionépítés aktuális helyzetéről, valamint arról, hogy a létesítmény több szektorát is munkaterületté nyilvánították.
2018-07-06Szépül az újvárosi stadion. A székeket és a vizesblokkokat is rendbe hozzákFolytatják a labdarúgó stadion felújítását, a kivitelező konzorcium két hete kezdte a felújítási munkákat.
2018-07-04Így épül újjá a dunaújvárosi stadion - egy építkezés részleteiA közelmúltban elkezdődött a dunaújvárosi stadion felújítása és egyben továbbépítése. Lapunk stábja a napokban a helyszínen szemlézte az aktuális munkálatokat.
2018-06-25Ez nagy élmény volt mindenkinekAz elmúlt húsz év sikeres dunaújvárosi focistái vették föl a küzdelmet a főképp Dárdai Pál egykori válogatott barátaiból álló csapattal a napokban Dunaújvárosban rendezett jótékonysági gálameccsen.
2018-06-19Gólok, cselek, sportszerű gesztusokJúnius 16-án, szombat délután nem az eredményjelzőn látható számok voltak a legfontosabbak, hanem a korábban a Szekszárd labdarúgójaként megismert, most a gyógykezelésére váró Horváth Péter támogatására jöttek össze a jelen és a közelmúlt legjobbjai egy hangulatos gálamérkőzésre a Dunaújváros Stadionban.
2018-05-24A Főnik örülhetettMájus 23-án rendezték a Fejér Megyei Kupa helyosztóit a dunaújvárosi stadionban.
2018-04-20Áprilisi döntések. FejlesztésekrőlSzámos városi nagy fejlesztést is érintett az április 19-i, csütörtöki rendes közgyűlés. Kiválasztották a leendő kézilabdacsarnok kivitelezési terveinek elkészítőjét is. Gratuláltak a DUE-Maarks női vízilabda csapat LEN Kupa győzelméhez. Már zajlik a próbaüzem a várhatóan május végén, június elején nyitó élményfürdőben. Az Útkeresés Segítő Szolgálat a Bartók Béla téri központjának felújítása miatt ideiglenesen átköltözik a volt népfőiskola Jókai utcai épületébe.
2018-04-19Közgyűlés2018. április 19.
2017-12-22Van arculati kézikönyvRendkívüli közgyűlést tartott december 21-én a város képviselő-testülete. Az első napirendi pont a Dunaújváros településképi rendeletének elfogadása vonatkozó javaslat volt. A második napirend Dunaújváros labdarúgó-sportlétesítmény fejlesztésének 2. ütemének támogatási szerződés módosítása.
2017-11-17Gondoskodó figyelem. Napirenden a távhőellátó rendszer módosítás. A fűtésrőlA november 16-i, csütörtöki városi közgyűlésen adták át a Szociális Munkáért Dunaújváros díjat, amelyet idén Cruceru Carmen Mihaela (kép), a Jószolgálati Otthon Közalapítvány szociális gondozó ápolója vehetett át Cserna Gábor polgármestertől. A közgyűlés döntött az élményfürdő műszaki munkálatairól. A labdarúgóstadion és a radari sporttelep beruházásának lebonyolítói, valamint az építés műszaki ellenőri feladatainak elvégzésével a közgyűlés a BMSK Beruházási, Műszaki, Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.-t bízta meg. A Modern Városok Program megvalósítása prioritás. Ennek keretében fejleszti a város a víziközmű-hálózatot is. A közgyűlési döntés keretében ötezer forintos béren kívüli juttatást biztosít az önkormányzat a fenntartásában lévő intézmények dolgozóinak. Megszavazták a képviselők a Technikum városrészi kisposta újranyitásával és üzemeltetésével kapcsolatos költségeket is.
2017-09-00Mérleg félidőben - Cserna Gábor polgármester értékeli a 2017-es esztendőrőlInterjú Cserna Gábor polgármesterrel a 2017-es év első feléről.
2017-04-21Közgyűlés2017. április 21.
2017-03-03Fejlesztik a stadiont. StadionfejlesztésA stadion félmilliárd forintos fejlesztéséről, a jégkorong támogatásáról is döntött a dunaújvárosi közgyűlés egyebek mellett a március 2-i rendkívüli ülésén.
2017-03-02Rendkívüli közgyűlés2017. március 2.
2017-01-28A stadionban játszanak majdIdén az amerikai futball kiemelt osztályában szerepelhet a dunaújvárosi együttes, amely új névadó szponzorának köszönhetően DAK Acél Dunaújváros Gorillaz éven indul majd. Az önkormányzatnál is elismerik a Gorillaz tevékenységét és eredményeit, így a mérkőzéseket a Dunaújváros Stadionban játszhatják.
2017-01-20Közgyűlés: erős médiajelenlét. Vízhelyzet: már utánlövésErős országos médiajelenlét mellett kezdődött a közgyűlés január 19-i, csütörtöki ülése a városházán. Vélhetően az elmúlt időszak vízellátási és fűtés gondjai miatt volt a nagy érdeklődés. Pintér Attila sporttémákat feszegetett, valamint dunaújvárosi középiskolákban elszaporodó drogügyleteket.
2016-12-16A város egészségügyéért. Kiálltak az iskolák mellettA Móricz iskola kórusának adventi dalcsokra és a Dunaújváros Egészségügyéért-díj átadása után mintegy hetven témakörben döntött Dunaújváros közgyűlése december 15-én délelőtt. Dunaújváros Egészségügyért Díjat kapott dr. Pápai Rozália háziorvos (kép), dr. Tischner Magdolna (kép) radiológus főorvos, valamint a Szent Pantaleon- Rendelőintézet Szemészeti Osztálya, az osztály nevében dr. Sebestyén Margit (kép) főorvos vette át az elismerést. A közgyűlés kiállt az általános iskolák mellet is, egyhangúlag elutasította az iskolák működtetésének átadását a tankerületnek. Besztercei Zsolt DVCSH-s problémákat vetett fel, Pintér Attila a táborállási szennyvíz és csapadékvíz elvezetés megoldására várt konkrét választ, valamint a stadionfejlesztéssel , a futball helyi jövőjével kapcsolatos önkormányzati álláspontra volt kíváncsi, valamint a fiatalok kábítószer fogyasztásának problémájára hívta fel a figyelmet.
2016-12-15Közgyűlés2016. december 15.
2016-10-21Megvették a zöld rendelőt. Újra a város tulajdonába kerülSoros közgyűlését tartotta csütörtökön délelőtt a képviselő-testület, amely során több kisebb és nagyobb horderejű döntést hoztak. Utóbbiak közül talán a legfontosabb, hogy a város megvásárolja a Szórád Márton úti, korábbi rendelőintézetet. Az önkormányzat elfogadta a Hamburger Hungária Kft vételi ajánlatát, a cég új fejjesztéséhez önkormányzati területet kíván vásárolni. Elfogadták a labdarúgó stadion fejlesztésének második ütemét. Az önkormányzathoz tartozó intézmények részére 2017-ben is részesülnek béren kívüli juttatásban Erzsébet-utalvány formájában. Döntés született további térfigyelő kamerák telepítéséről. Szóba került a közvilágítás ügye, valamint Dunaújváros úthálózatának karbantartási munkái is.
2016-08-15Vác labdarúgó együttese hazai meccseit Dunaújvárosban játsza (képaláírás)Az NB II-ben szereplő Vác labdarúgó együttese hazai meccseit Dunaújvárosban játssza. Az "albérletben" augusztus 14-én, vasárnap este a fehér mezes szegedieket győzték le 1-0-ra. (teljes szöveg)
2016-07-12Gorillák a csúcson!A július 10-i hazai pályán rendezett bajnoki döntőn egy percre sem érezhették úgy a Gorillaz szurkolói, hogy idén nem Újvárosba kerül a hőn áhított Pannon Bowl trófea.
2016-07-11Diadal és örömünnep a stadionban. Gorillák: bajnokcsapat.Hazai pályán tette fel ama bizonyos kövér pontot az i-r a Dunaújváros Gorillaz! Ismét elhódították a Pannon Bowl trófeát.
2016-07-08Gorillák: a kötelező esély!Hazai pálya, hazai esélyJúlius 10-én fontos mérkőzés várja a szurkolókat a helyi stadionban: a bajnoki serlegért mérkőzik meg a Dunaújváros Gorillaz és a főként debreceni illetőségű Gladiators amerikai futball együttese. Beszélgetés Bachrathy Kornéllal, a csapat vezetőjével.
2016-04-06Újvárosban az MTKAz MTK Budapest labdarúgó-csapata április 6-án a Dunaújváros Stadionban fogadja a Békéscsaba gárdáját.
2016-03-05Újvárosban meccsel az MTKAz MTK labdarúgócsapata két NB I-es mérkőzését is a dunaújvárosi stadionban rendezik meg.
2016-03-04StadionfelújításA magyar kormány határozata szerint 2017-ig további 1,4 milliárd forintos beruházás keretében folytatják a Dunaújvárosi Stadion felújítását. A Magyar Közlöny február 25-i számában jelent meg a kormány erről szóló határozata.
2015-11-20Újpesti vendégek a dunaújvárosi stadionbanA Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt februárban Dunaújvárosban játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata.
2015-11-13Újvárosban lesz otthon az újpest (kishír)A Szusza Ferencs Stadion felújítása miatt Dunaújvárosban játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata.
2015-10-22Államtitkári segítség (képalíárás)Tegnap délelőtt dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerda délben rövid, szakmai látogatást tett a dunaújvárosi sportlétesítményekben. (nem teljes szöveg)
2015-10-14Ellenőrizték a stadion újonnan elkészült gyepszőnegyét (képaláírás)A Magyar Labdarúgó Szövetség és a FIFA munkatársai tegnap délután Juhász Zoltán létesítmény vezetővel közösen ellenőrizték a Dunaújváros Stadion közelmúltban felújított gyepszőnyegét. (nem teljes szöveg)
2015-08-05Megújult a stadion pályatesteÚj gyepszőnyeg, a FIFA előírásainak megfelelő pályatest. Nagyszabású beruházás keretében az elmúlt időszakban elkészült a a Dunaújváros Stadion világítása, az eredményjelző, most pedig teljesen megújul a játéktér is.
2015-07-18Elkészült a menetrendA Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága nyilvánosságra hozta 2015/2016. évi Merkantil Bank Liga NB II sorsolását. Kép a stadion korszerűsítéséről.
2015-07-14Két mérkőzés is leszAz első felkészülési mérkőzésen nem vallott szégyent a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata július 11-én, hazai pályán, az első osztályú Puskás Akadémia FC ellen. Beszélgetés Artner Tamás edzővel.
2015-07-02Készül a pálya (képaláírás)Javában tart a labdarúgó stadion korszerűsítésének újabb üteme, amely során megújítják a pályát, a nagy mennyiségű esővíz elvezetése miatt alácsövezik, lefektetik a fűtéscsöveket, valamint a locsolórendszert is kiépítik. Kép: Rafaisz Bálint és Nagy Norbert dolgozik (teljes szöveg)
2015-07-01Kultúra: jubilálók kérték...Soron kívül ülésezett a közgyűlés június 30-án. A közművelődésre kiírt pályázatra beérkezett alapítványi kérelmekről döntöttek. Támogatás utak és járdák javítására, DVCSH Kft. vízhálózat rekonstrukció, a stadion üzemeltetése, Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunaújvárosi Tagintézmények költöznie kell a Móra Ferenc Általános Iskolából, a közvilágítás felújításár a kiírt közbeszerzési pályázat nem volt szabálytalan.
2015-07-00Mit hoz, mit hozott az élsport Dunaújvárosnak?Beszélgetés Cserna Gábor polgármesterrel az élsport a városra gyakorolt hatásairól.
2015-06-20Miért a volt vidibe hordták a földet?Pintér Tamás a közgyűlésen, utána sajtótájékoztatón, a helyszínen mutatott rá: komoly károk keletkeztek azzal, hogy a volt vidám park területén rakták le a stadionnál kitermelt földet. Az önkormányzat válasza.
2015-06-19Politikusi csörtékBeszámoló a június 18-i közgyűlésről. Főbb témák: kátyúkérdés, stadion beruházás, utcanévváltozások, közbeszerzések, nyári diákétkeztetés. A Dunaújvárosi Óvoda vezetője Gyenes Józsefné lesz. A Dunaújvárosi Partvédelmi Vállalat beleolvad a Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.-be. A kézilabda akadémia 30 millió forint tagi kölcsönt kap.
2015-06-12Aggódnak a stadionberuházás miattPintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője közleményt adott ki a stadion beruházással kapcsolatban. A közlemény teljes szövege.
2015-06-06Még mindig a stadionrólPintér Tamás, a Jobbik helyi önkormányzati képviselője aggódik a helyi labdarúgásért és annak fenntarthatóságáért.
2015-05-21Közgyűlés2015. május 21.
2015-05-07Baráti siker születettMájus elsején a Forever Cup országos kispályás labdarúgó egyik selejtező csoportját rendezték meg a Dunaújváros Stadionban.
2015-04-29Újra a stadionról...Dunaújváros MJV Önkormányzata nevében Cserna Gábor polgármester arról tájékoztatott bennünket, hogy Pintér Tamás jobbikos önkormányzati képviselő lapunkban megjelent labdarúgó stadionnal kapcsolatos nyilatkozata - állítása szerint - számos tévedést és téves következtetést tartalmazott.
2015-04-29Hat gólt lőttek az öregfiúk (kishír)Április 25-én a Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk együttese a Sióagárd együttesével játszott barátságos mérkőzést a Dunaújváros Stadionban.
2015-04-24Stadionnyi számtanPintér Tamás önkormányzati képviselő a standion beruházással kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a csütörtöki közgyűlést követően. A Jobbik képviselője hűtlen kezelést és visszaéléseket sejt.
2015-04-08EllenállhatatlanulGyőzelemmel kezdte az idényt a dunaújvárosi stadionban a Dunaújváros Gorillaz.
2015-04-07Megérdemelt hazai győzelemGyőzelemmel debütált a Dunaújváros PASE labdarúgó-csapatának kispadján Artner Tamás. A dunaújvárosiak hazai pályán a Nyíregyházát verték 3-0-ra az OTP Bank Liga 22. fordulójában.
2015-03-19Közgyűlés2015. március 19. A mellékletek (szerződések, űrlapok, módosító okirat, közbeszerzési terv) megtekinthetők a nyomtatott dokumentumban 2020. március 19-ig.
2015-03-16Gól nélküli támadójátékA Kecskemét TE ellen elszenvedett vereséggel a tabella utolsó heylére csúszott a DPASE. Kép: Nikola Grubjesics.
2015-03-06Tiltakozik a PM a stadion miattSzabó Zsolt, a Párbeszéd Magyarországért helyi vezetője a stadion bejáratához hívta a médiát. Tiltakoznak a Fidesz kormány gazdaságpolitikája ellen, hogy többet költ a város a stadionra, mint a szociális támogatásokra.
2015-03-06Mi a fontos a városnak?A foci helyett a szegényeket támogassuk - mondta Szabó Zsolt (Párbeszéd Magyarországért) a március 5-én megrendezett sajtótájékoztatón. Beszámoló.
2015-03-02Egyetlen gól döntöttAz OTP Bank Liga NB I tizennyolcadik fordulójában vasárnap este a Ferencváros gárdáját fogadta a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A kezdőrúgást a Dunaújvárosi Kohász egykori labdarúgója Csepecz Ferenc végezte el, aki nemrégiben Dunaújváros Sportjáért díjat kapott.
2015-02-26Bajnoki kezdés a Fradi ellenA Ferencváros elleni március elsejei NB I-es idénynyitóra készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapatánál a téli átigazolási időszak, hétfői utolsó napja sem telt eseménytelenül. Beszámoló a csapat sajtótájékoztatójáról.
2015-02-00Polgármester úr, milyen évünk lesz?Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere a 2015-ös év feladatait ismerteti.
2015-01-23Műszaki terv készül a stadion befejezéséreBeszámolót és üzleti tervet kérnek az önkormányzati cégektől. Új megállapodások megkötése a helyi nemzetiségi önkormányzatokkal. A stadion műszaki tervét a Sada Bau Bt készíti el.
2015-01-22Közgyűlés2015. január 22. A határozatok mellékletei (együttműködési megállapodás tervezet, együttműködési megállapodás, adásvételi szerződés, támogatási szerződés módosítása, megbízási szerződés, tájékoztató) megtekinthetők a nyomtatott dokumentumban 2020. január 22-ig.
2015-01-03Szép jótékonysági akciókVálogatás Dunaújváros 2014-es eseményeiből (október, november, december).
2014-12-18Közgyűlés2014. december 18.
2014-11-27Közgyűlés2014. november 27.
2014-11-00Mit hozott az NB I városunknak?Beszélgetés Dobos Barna sportigazgatóval a DPASE NB I-es szereplésének Dunaújvársra gyakorolt hatásairól.
2014-10-24Jól vizsgázott az új beléptető-rendszerJól vizsgázott az új beléptető-rendszer a futball csarnokban.
2014-10-18Fényes győzelemHazai pályán szerezte meg első három pontját a DPASE a stadionban megrendezett, október 17-i meccsen.
2014-10-16Fényárban péntek esteOktóber 15-én tartott sajtótájékoztatót a Dunaújváros PASE. A rendkívüli okot az jelentette, hogy október 17-én végre első hazai mérkőzését rendezheti meg a helyi első osztályú labdarúgócsapat. Beszámoló a sajtótájékoztatóról.
2014-10-10Elkészült a futballstadion világításaA hivatalos átadásra csütörtökön került sor.
2014-10-09"Felkapcsolták" a villanyt"Legyen világítás. És lőn! Október 7-én este a DPASE Stadion fényárban úszott. Megtörtént a stadion világításának ünnepélyes átadása."
2014-10-08Belépők, bérletekBefejezéséhez közeledik a stadion villanyvilágításának kiépítése, október elsején megkezdődött a bérletek, klubkártyák értékesítése (kép).
2014-10-07Tornát nyertek az öregfiúk (kishír)A Dunaújvárosi Kohász öregfiúk csapata hármas tornát rendezett október 4-én a stadionban.
2014-10-03Már négy oszlop áll"Csütörtökön folytatódott a Dunaújváros Stadion világításának a munkálata. Újabb két tartóoszlop került a helyére, most már jöhet a tető majd október 17-én az első meccs."
2014-10-02Két oszlop már állÚjabb állomáshoz érkezett október elsején a Dunaújváros Stadion rekonstrukciós beruházása.
2014-10-00Villanygyújtás az első hazairaOktóber első harmadában kerül kipróbálásra a Dunaújváros Stadion világító rendszere. Az első hazai mérkőzésre a kivilágított stadionban 2014. október 17-én kerül sor.
2014-09-29Lassan fény gyúl (képaláírás)Látványos szakaszába ér a dunaújvárosi labdarúgó stadion villanyvilágításának kiépítése, hiszen megérkeztek a reflektorok tartóoszlopai, amelyeket napokon belül fel is állítanak, ezzel együtt a lámpatestek szerelése is folyamatos. A világítás tesztüzeme október elején kezdődhet (teljes szöveg)
2014-09-03Készül a világítás (képaláírás)A generálkivitelező tegnap, azaz kedden (szeptember 2-án) megkezdte a földmunkákat a városi labdarúgó-stadion világításának kiépítéséhez. A munkagödör 2,70 m mély lesz. Képünkön a markológépet Szabó Károly gépkezelő irányítja.
2014-08-22Változás a pályánAugusztus 21-én elkezdődött a stadion világításának kiépítése.
2014-08-15Megkezdődik a futballstadion felújításaAláírták a stadion rekonstrukciójáról szóló szerződést.
2014-08-09Épülhet a világításJelentős mérföldkövéhez érkezett városunkban a stadion rekonstrukciós program. Augusztus 8-án aláírták a világítás magvalósításáról szóló szerződéseket. A tervek szerint két hónap múlva elkészül.
2014-08-01Épül a futballstadionA közbeszerzést a DVG Zrt. végzi a stadion felújítási munkákra vonatkozóan. jelenleg a parkoló felújítását végzik.
2014-07-23Kezdődik az NBIJúlius 26-án a "Honvéd ellen idegenben kezdi meg szereplését a labdarúgó NBI-ben a Dunaújváros PASE labdarúgó együttese. Dobos Barna sportigazgatóval beszélgettünk a felkészülésről, a várakozásokról."
2014-07-22Egy vidám hangulatú fotózásonA DPASE NB I-es bajnoki rajtja előtt egyéni és csapatfotózás volt a stadionban.
2014-07-10Rendkívüli közgyűlés2014. július 10. A szerződések megtekinthetők a nyomtatott dokumentumban.
2014-07-09Ezúttal a Bulldogok örültekA Gorillaz csapata a dunaújvárosi stadionban játszott elődöntő meccset. A csapat nem jutott be a döntőbe.
2014-06-05Hosszabbításban győzött az IváncsaDunaújvárosban rendezték meg a Magyar Kupa Fejér megyei selejtezőjének helyosztóit.
2014-06-02Győztes búcsúmérkőzésGyőzelemmel zárta a Ness Hungary NB II 2013/2014-es szezonját a Dunaújváros PASE labdarúgó-csapata. Az újvárosiak május 31-én magabiztos játékkal verték a Békéscsaba együttesét a dunaújvárosi stadionban. A csapat ezüstérmet nyert.
2014-05-31Szezonzáró a stadionban (képaláírás)Tíz év után ismét első osztályú futballcsapata lesz a városnak. A sorsolásnak köszönhetően hazai pályán ünnepelheti az ezüstérmet a DPASE csapata, s a zsúrra hivatalos lesz az egész város: ma ingyenes a belépés, és a felnőtteknek jár egy sör is! (teljes szöveg)
2014-04-09Gorillák: siker a rajtonA Dunaújváros Stadionban kezdte a szezon első meccsét a Gorillaz csapata.
2014-03-07A következő ciklusban elkészülhet a stadionHosszú évek óta áll félkészen a labdarúgó stadion.
2014-01-10600 millió forint a stadionraA Nemzeti Stadionfejlesztési Program további intézkedéseiről hozott a kormány határozatot az év végén. Ennek értelmében az idén a programba bekerült 600 millió forinttal a Dunaújvárosi Stadion is.
2013-11-27Dübörgő futball, iparA Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első meccsét a dunaújvárosi stadionban játszott le a DPASE csapata.
2013-11-27StadionépítőkA Ferrobeton Zrt. szállítja a Fradi-pálya és a Felcsút FC és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia stadionjának főbb szerkezeteit.
2013-11-21A DPASE búcsúzott a LigakupátólA Ligakupa „E” csoportjának záró fordulójában a másodosztályú Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az NB I listavezetőjét, a Videoton FC gárdáját fogadta.
2013-10-31Továbbjutás a Magyar KupábanA paksiak legyőzésével a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé került a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
2013-10-14Újabb győzelemA Ness Hungary NB II-es labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján hazai pályán győzött a Dunaújváros PASE együttese, a tavaly még NB I-es FGSZ Siófok ellen.Kép: Sóron Tibor, Godslove.
2013-09-30A hazai győzelem dobogót értA Ness Hungary NB II hetedik fordulójában szeptember 28-án a dunaújvárosi stadionban nyert a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, így a harmadik helyre ugrott a bajnoki tabellán.
2013-08-17Bravúros győzelemA Ness Hungary NB II-es bajnokság nyitófordulójában augusztus16-án a Vasas együttesét fogadta a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
2013-08-16Ma elrajtol a bajnokságA Dunaújvárosi PASE – Vasas mérkőzéssel augusztus16-án megkezdődik az NB II-es labdarúgó-bajnokság őszi szezonja a dunaújvárosi stadionban. A Dunaújváros PASE játékoskerete, névsor.
2013-08-15Győzelem a németek ellenHosszú évek után újra rangos labdarúgó-mérkőzést rendeztek Dunaújvárosban. Augusztus 14-én Magyarország U19 - Németország U19 barátságos találkozónak adott otthont a stadion.
2013-08-15Bemutatkozik a DPASEPénteken, 15.30 órakor hazai pályán a Vasas gárdája ellen kezdi meg szereplését az egycsoportos másodosztályban az újonc Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A csapat bemutatása, kép, névsor.
2013-08-14Pénteken jön a Vasas!"A Dunaújvárosi PASE – Vasas mérkőzéssel pénteken 15.30 órakor megkezdődik az NB II-es labdarúgó-bajnokság őszi szezonja." Beszámoló a dunaújvárosi klub sajtótájékoztatójáról. Kép az első oldalon is.
2013-06-13Biztosan győzött a DPASEA labdarúgó Magyar Kupa Fejér megyei döntőjét játszották június 13-án a Dunaújváros Stadionban. A mérkőzést a Dunaújváros PASE nyeret a Sárszentmiklós csapata ellen. A dunaújvárosi csapat elnyerte a Corso Kupát is.
2013-06-12Döntőben a DPASEA Magyar Kupa Fejér megyei döntőjében a DPASE játszik a Sárszentmihály csapatával a Dunaújváros Stadionban. Kép Kocsis Gergő labdarúgóról.
2013-05-07Az új Fradi-pálya a miénk!A budapesti Ferencváros FC új stadionjának szerkezetét a Ferrobeton Zrt. szállítja majd.
2013-04-25Újabb kiválasztás voltÁprilis 24-én Dunaújváros adott otthont a Bozsik Kibontakozási Program újabb állomásának. A Dunaújváros Stadionban az U14-es korosztály Nyugat-Magyar régió válogatottjának kiválasztása zajlott.
2013-03-29Meccs szombaton, műfüves pályánA Komló elleni hazai győzelemmel megerősítette második helyét a tabellán a Dunaújvárosi PASE labdarúgócsapata.
2013-03-11Magabiztos győzelem a rajtonMagabiztos győzelemmel rajtolt az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjának tavaszi idénynyitóján a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
2012-08-01Ismét a nemzet sportvárosa lehetünkBeszámoló a tervekről.
2012-07-16Egyetlen pályázat érkezettAugusztus elsejétől a debreceni székhelyű Hunép-Uniszol Zrt. és a szintén debreceni illetőségű Unirent Hungária Kft. üzemeltetheti az önkormányzat tulajdonában álló sportingatlanokat, és a jégcsarnokot is.
2012-07-12Sport, város - jövőSajtótájékoztatót tartottak a helyi sportéletről, sportlétesítmények helyzetéről, a tervekről. "Az Aquantis élményfürdőt és a Szalki-szigeten működő szabadstrandot is üzemeltető debreceni székhelyű Hunép-Uniszol Zrt. és a szintén debreceni illetőségű Unirent Hungária Kft. üzemeltetheti az önkormányzat tulajdonában álló sportingatlanokat, beleértve a jégcsarnokot is."
2012-07-02Döntőben a Gorillák!Hazai pályán jutott be a döntőbe a Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata.
2012-05-21Magabiztosabb volt a vendégcsapatA Ness Hungary NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE labdarúgócsapata.
2012-03-07Sport, tavasz, jövő?"Út a megújult sportváros eléréséhez". A dunaújvárosi sportlétesítmények jövőjéről.
2012-03-05Érintetlen kapuk meccseA Ness Hungary NB II labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának tavaszi szezonjában hazai pályán döntetlent játszott a DPASE.
2012-02-29Út a megújult sportvárosi címhezSajtótájékoztatót tartott a Fidesz a sportfejlesztésekről.
2012-02-24Nagyívű tervekA megújult sportvárosért - Tervek a létesítményekről, a Vidám Park helyén épülő sportcentrumról, a futballstadion fejlesztéséről, a női kézilabdacsapatról, akinek új tulajdonosa a dunaújvárosi önkormányzat. Beszámoló a Fidesz sajtótájékoztatójáról.
2011-07-19Két csapat is ünnepeltAmerikai futball a stadionban. A dunaújvárosi szervezés kifogástalan volt.
2011-07-15Döntők sora - sajnos Gorillák nélkül"Sportágtörténeti kettős finálét rendeznek vasárnap délután a stadionban": a Divízió II. bajnokavatás és a Divízió I. döntőjét. A dunaújvárosi csapat csak vendéglátónkét lehetett jelen.
2011-06-17Jubileum játékkalJúnius 18-án különleges meccset rendeznek a stadionban. Pályára lép az 1986-ban az NB I-be feljutott dunaújvárosi labdarúgócsapat (kép).
2009-07-06Egy lépésre az aranytól"Új sikersportág van születőben." A dunaújvárosi Dunaferr Stadionban játszott elődöntőt a Gorillaz amerikaifutball-csapat.
2009-06-26Igen után jött a nem"A dunaújvárosi csapat mellett működő csoport egyik vezetője, talán ügyvezetője(?) volt az a Joze Groselj, aki a közelmúltban megkereste a dunaújvárosi önkormányzatot." A képviselők nem szavazták meg a Dunaferr Stadion használatát.
2009-05-07Öt gólt rúgtak a tizenkét évesekA Dunaújvárosi Sportiskola versenyzőinek eredményei sportáganként. A dunaújvárosi stadion centerpályáján megrendezték az idányzáró MLSZ-NUSI-UPI Foci Programlabdarúgó tornát
2008-11-15Betartani a sportstratégiátA Klubelnökök Klubja dunaújvárosi tanácskozásáról. Beszélgetés Török Ottó sport szakállamtitkárral.
2008-01-10Mégis lesz foci!Dunaújvárosba látogatott Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, és tárgyalt dr. Kálmán András polgármesterrel a dunaújvárosi futball ügyében. A tervek szerint az önkormányzat átveszi a labdarúgó-utánpótlást 19 éves korig és megfelelő ajánlat utána kft-t is, de tartozások nélkül. Beszámoló.
2007-12-13Jelentkezett Stadler JózsefHéger József, a Dunaújvárosi Futball Club tulajdonosa tárgyalt Stadler Józseffel is, a klub megvételéről.
2007-09-17Óriási hazai fölényA Dunaferr öregfiúk labdarúgó-csapata a meccset játszott az osztrák Marchegg csapattal. A meccset a dunaújvárosiak nyerték meg.
2007-09-14Megismétlődött a tavalyi őszKrízishelyzet a dunaújvárosi labdarúgócsapatnál.
2007-05-24Döntések a voksok tükrébenA képviselők szavazati (napirendi pontok szerint) az elmúlt közgyűlésen.
2007-02-21Keresik a jó megoldástAz önkormányzat döntése szerint: a jövőben fizetni kell a szakosztályoknak a sportlétesítmények használatáért. Vélemények: Kolics János (Dunaferr SE férfi-kézilabda), Héger József (Dunaújvárosi Kohász), Sárközi György (kajak-kenu szakosztály), Perjámosi Sándor (Dunaferr SE elnöke), Kovács András (sportiskola).
2006-09-18Vásár, kapu, nagyharangA közgyűlés döntése szerint a kirakodóvásár marad az eddigi helyén (a Vasmű út stadion előtti részen). A terület kiépítésének költsége 180 millió forint lenne. Gebei Bálint (DVG Zrt. szolgáltatási igazgatója) szerint célszerűbb lenne a volt napközis tábor helyén lévő nagy parkoló, és a DVG Zrt. vállalná a hely kiépítését.
2006-06-07A Kohász csapatára lehet építeniA Dunaújárosi Kohász csapat bentmaradt az NB II-ben. A további tervek: szponzort találni (még folynak a tárgyalások Pietro Pinivel), egy-két éven belül bejutni az NB I-be, a stadion építésének befejezése.
2006-05-12Bon giorno Dunaújváros!Beszámoló Dunaújváros labdarúgóinak jelenlegi helyzetéről. Piero Pini, aki a Kispest többségi tulajdonosa, a csapatát le akarja Dunaújvárosba hozni, viszont a Kispest nem akar jönni. Beszélgetés Andics Józseffel.
2006-05-05Omlik, bomlikBeszámoló a Dunaújvárosi Kohász jelenlegi helyzetéről, és a stadion állapotáról.
2005-05-14Optikai kábelt fektetnekAz Invitel központtól a Vasmű úton végig a stadionig és a jégcsarnokig.
2004-09-08Matthaus alászálltSzeptember 7-én a magyar utánpótlás labdarúgó válogatott Izland ellen játszott a Dunaferr Stadionban. A meccset Lothar Matthaus, a felnőtt válogatott kapitánya is megnézte.
2004-08-24Otthonra talált a válogatott DunaújvárosbanA magyar U21-es labdarúgó válogatott a Dunaferr Stadionban mérkőzött meg Skóciával. Magyar győzelem.
2004-06-04Dunaújváros kimarad?A dunaújvárosi - félig elkészült - Dunaferr stadion nem részesül a sportlétesítmény-fejlesztés programban, amelynek keretében 53 milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg 2006-ig.
2004-02-24Stadion-ügy: megegyeztekMegegyezett a Dunaferr Komplex Kft. és a Dunaújvárosi Futball Club, a szezon végéig felbonthatatlan szolgáltatói megállapodást kötöttek.
2004-02-21Sikerült megegyezni a stadionrólSikerült megegyeznie a Dunaújvárosi FC és a stadiont üzemeltető Komplex Kft-nek a pálya és öltözőhasználatról. A csapat február 23-tól ismét a stadionban edzhet.
2004-02-07Nem mi döntjük ám el, merre megy a világ..."A gyermek, - ifjúsági és sportminiszter határozott: amíg az állam vagy a pénzügyminisztérium nem biztosítja az egykori Dunaferr SE néhai tulajdonának fenntartásához és működtetéséhez szükséges százmilliókat, a minisztérium köszöni nem kér belőle..." Interjú Gyurcsány Ferenccel.
2003-11-11Megegyeztek a stadion használatárólA Dunaferr Rt közreműködésének köszönhetően elfogadható áron használható a stadion és a kiszolgáló egységek.
2003-10-28Stadion nélkül maradhat a Futball ClubA jogosulatlan pályahasználat megszüntetését kérte Perjámosi Sándor , a Dunaferr SE elnöke, a Dunaújvárosi Futball Club Kft-vel szemben.
2003-09-09Papírforma eredményMagyarország női labdarúgó-válogatottja szeptember 8-án a Dunaferr-stadionban fogadta az Oroszország együttesét az Európabajnoki selejtezőn. Képek.
2003-08-25Peches bemutatkozásElső, bemutatkozó meccsét játszotta hazai pályán a Dunaújváros FC.
2003-07-01Csinosítják, hogy aztán átadjákEgyre szebb lesz a dunaújvárosi futball stadion. A napokban megkapják a használatbavételi engedélyt is. Kép.
2003-06-24A vasárnapi Videoton -Marek Dupnica (bolgár) UEFA-Intertotónemzetközi kupamérkőzést a dunaújvárosi stadionban rendezték.
2003-06-13Gyerünk, gyerekek - de hova?A megszűnés veszélye fenyegette a Dunaferr Spoprtegyesületet amikor szinte az utolsó percben segítséget kapott az államtól.
2003-06-11Remek játékkal győzött az utánpótlás válogatottSikeres volt a városunkban rendezett első EB selejtező. Magyarország - letország EB selejtező labdarúgó mérkőzés.
2003-05-29A stadion építését befejezikA stadion építését befejezik
2002-10-07A pénz egyelőre elfogyott. Félbemaradt a dunaújvárosi stadioSzeptembertől áll a dunaújvárosi stadion építkezése. Az okokról.
2002-09-27A miniszter segítséget ígértSzeptember 26-án Dunaújváros ifjúsági és sportéletével ismerkedett meg Jánosi György, gyermek-, ifjúsági és sportminiszter, s tárgyalt a Dunaferr SE helyzetének javításával kapcsolatos lehetséges lépésekről.
2002-07-26SZOMBATON: FOCIRAJTKép a Dunaferr SE labdarúgó csapatáról és a stadionról.
2002-07-16képaláírásKép a stadion építkezéséről.
2002-07-06Keresik a forintokat a világítás megoldásáhozKép és beszámoló a stadion építéséről.
2002-06-05A stadion biztonságos - de mikor lesz kész?Beszámoló a dunaújvárosi stadion építkezéséről.
2002-05-24Korrekt tájékoztatás várBeszélgetés Dr. Szabó Józseffel a Dunaferr Se labdarúgócsapatának jövőjéről, és a Dunaferr Stadion építkezésével kapcsolatos problémákról.
2002-05-22A mi stadionunk biztonságosA Dunaújvárosban épülő stadion biztonságos. Kép az építkezésről.
2002-05-18Stop a stadionra?A stadion építése tovább folytatódik, a leállás csak tíz napig tartott. A II. és a III. ütem megvalósításához a pénz hogy mikor lesz végső soron a kormánynak a dolga.
2002-05-17Kedélyes labdázás - milliókkalA közgyűlésen történt: A stadionnal kapcsolatban rémhír terjedt el, miszerint a stadion építését leállítják a kormányváltás miatt. Dr. Kálmán András polgármester azt mondta, hogy ő még hivatalos értesítést nem kapott a beruházás leállításáról. Mégsem vonják össze gazdaságilag az Arany J. Ált. Iskolát és a Kőrösi Cs. S. Ált. Iskolát. Rendeletmódosítással döntöttek arról, hogy a közcélú foglalkoztatást a szociális iroda készítse elő, a munkaügyi kirendeltséggel kötött szerződést felmondták. Támogatások.
2002-04-24Impozáns tető és ülőhelyek a stadion hosszú oldalánÚj hírek Dunaferr stadion építkezéséről.
2002-03-29Tovább már nem magasodikSzerdán un. bokrétaavató ünnepség volt a stadion építkezésén. Az építkezés elérte a legmagasabb pontját. Az ünnepségen részt vett dr. Deutsch Tamás miniszter is.
2002-03-28Bokrétát kötöttek a stadion legmagasabb pontjáraMárcius 27-én dr. Deutsch Tamás sportminiszter jelenlétével és közreműködésével a dunaújvárosi labdarúgópálya bokrétaünnepségére került sor.
2002-03-18Avatás győzelemmelDunaújvárosban tartották meg a megyei rangadót, ez volt a Dunaferr labdarúgóinak ez volt az első mérkőzése az épülő stadionban.
2002-03-13Újra itt vagyunk, otthon vagyunk!Képek a Dunaferr stadion építéséről.
2002-03-08Elkészül a jövő hétre?A stadion épületszerkezetéről.
2002-03-01Minden csapat porondonA Dunaferr SE csapatairól. Kép, a készülő stadionról.
2002-02-18A kanyarok után, a hosszú oldalon épül a lelátóA stadion építkezésén minden a terv szerint halad. Épülnek a lelátók és már kezd stadionformája lenni a sporttelepnek.
2002-02-07Stadion: ívet húznakAz enyhe időjárás miatt gyors ütemben halad a stadion építése.
2002-01-24Előbújtak a föld alól...Kép a stadion építéséről.
2002-01-22Magasodik a stadionA Dunaferr Acélipari Vállalkozási Rt tegnap kezdte felállítani a horganyzott acélból készült tartószerkezetek első elemeit.
2002-01-11Épül a stadion. Márciusban újra kezdikA sportpályán (labdarúgó pálya) már lebontották a régi lelátót, s sík tereppé vált az egész pálya. A bontási munkákkal gyakorlatilag elkészültek, a napokban az alapozást végzik. Január végén a tartószerkezeteket állítják fel. Az első bajnoki mérkőzésen, márc. 2-án pedig már nézőket szeretnének fogadni.
2001-12-12Amikor kibújik a vas a betonbólElkezdődött a labdarúgópálya átépítése. A stadion átadási határideje: május.
2001-11-15Stadion pedig lesz...Hídverés-alapkőletétel. Interjú Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszterrel, valami a Dunaferr vezérigazgatójával, Tóth Lászlóval.
2001-10-18Az új stadion híd a jövőbeAlapkőletétel a Dunaferr támogatásával
2001-10-18Futballstadiont épít a DunaferrMilyen les az új stadion, mit szólnak hozzé a város emberei.
2001-10-12Egy (alap)kővel közelebb az álomLerakták tegnap a dunaújvárosi futball-stadion alapkövét.
2001-10-12Indul a stadionépítés. Az alapkő már lenn van
2001-10-12Alapkőletétel DunaújvárosbanDunaújváros elavult stadionjából, 1,26 milliárd forintos beruházással hamarosan tízezer ülőhelyes sportlétesítmény lesz. Tegnap ünnepélyes alapkőletétellel kezdődött meg a májusig tartó építkezés.
2001-10-11Letették a dunaújvárosi stadion alapkövét1 milliárd 260 millió forintos beruházással hamarosan fedett lelátós, tízezer ülőhelyes korszerű sportlétesítmény lesz.
2001-10-10Csütörtökön alapkőletételCsütörtökön délelőtt Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter lerakja a dunaújvárosi futball-stadion alapkövét. Ezzel az aktussal kezdetét veszi a stadion (át)építése. Jövő májusban készül el. "B" kategóriás, a nemzetközi mérkőzések többségének megrendezésére alkalmas labdarúgó-pálya lesz. Az átépítés-statikus Tóth Tibor, konzulense Kapsza Miklós építész.
2001-09-20Októberben kezdenekOktóber első hetében kezdődik a Dunaferr SE új labdarúgó-stadionjának építkezése az ünnepélyes alapkőletétellel, az átadás időpontját pedig jövő tavaszban határozták meg.
2001-08-10Utakat, hidat ígér a Fidesz . A Duaferr építheti a stadiontKét témakörben tett fontos bejelentést csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidesz Magyar Polgári Párt Dunaújvárosi szervezete: kormánydöntés, hogy még ebben a ciklusban megkezdik a dunaújvárosi Duna-híd, az M6-os és az M8-as utak építési munkálatait, s a dújv-i stadion kivitelezője a Dunaferr lesz.
2001-08-09SZEPTEMBERBEN KEZDHETNEK!Tóth László, a Dunaferr Rt. vezérigazgatója és Csonka Gábor, a Stadion Invest Rt. vezérigazgatója és dr. Balázs Csaba, Sportfolió Kft. ig. megbeszélésen vettek részt a stadion építés ügyében. A tervek , és engedélyek már megvannak, csak a támogatás kérdésében kellett dönteniük. A beruházó és kivitelező a Dunaferr Rt. lesz, a lebonyolító a Stadion Invest Rt. lesz. A Dunaferr Rt. hajlandó megelőlegezni a beígért több mint 700 millió forintot-aza az állami támogatást, és mindez meggyorsítja az építkezést és annak elkezdését. Az országban egyedüli volt ez a hozzálllás a stadion építéshez. Az építkezés szeptemberben kezdődhet.
2001-08-03Stadionügy: kedvező hírekA stadion építése ügyében kezdődnek tárgyalások.
2001-07-31Ki rúghat labdába?A Stadion Invest Rt-nél kell pályázni a stadion építésére, hogy a pénzt megkapja a város. Az Ifjúsági és Sportminisztérium elfogadta a kivitelezőnek a Dunaferrt.
2001-04-13Városi áldás a stadionra; De hol késik a döntés?
2001-04-07Jutalmazták a polgármestertA közgyűlésen történt: -megszavazták a polgármester jutalmát, -hozzájárul a város a "B" kategóriás stadionépítéshez -a kórház hitelügyében bankgaranciát vállalat a tartozásátvállalási szerződésre a közgyűlés, -a napközis tábort (a stadionépítkezés miatt) az uszoda területére helyezik.
2001-03-27Tábor helyett parkoló?Az ifjúsági bizottság egyik, fontos napirebdi pontja, hogy a futballpályát B-kategóriás stadionná alakítsák. Akkor a napközis tábor helyén parkoló lenne és a tábor az uszodában működne.
2001-01-18360 milliónak 180 a feleDunaújvárosban a helyi képviselő-testület elzárkózott attól, hogy a város saját költségvetéséből 360 millió forintot adjon stadionrekonstrukcióra.
2001-01-13Dunaújváros idén nem ad pénztNem támogatja az önkormányzat a stadion fejlesztésére.
2000-12-23Megújul a bajnok otthonaDunaújvárosban "B" kategóriás stadion felépítéséhez ad 720 millió Ft állami támogatást a város. Ehhez kell a helyi anyagi forrásokat megteremteni, mintegy 360 milliót. A terv megalkotója a Tér Bt. A team vezetője és statikusa Tóth Tibor tervező, építőmérnök. Az építész Máriás Nyina, a felkért konzulens Kapsza Miklós.
2000-11-13Stadiont építeni a Dunaferr is.A tervek már elkészültek...
2000-09-23TovábbjutnakFordulat a kormány-Dunaferr vitában.
1979-05-12Lesz sportcsarnok és stadionInterjú a DKSE elnökével.
1967-01-20Stadion lesz az Építők pályaPályabővítés, új tekepálya, öltözők.