Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

8 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2021-09-03Továbbra is szankció nélküli a botrányos munkaHárom hetet kellett várni a Fejér Megyei Kormányhivatalra, hogy ellenőrizze azt a két beruházást, amelynek során áldatlan állapotok alakultak ki Dunaújvárosban. A 2021-es nyár derekán kezdődött az a két beruházás Dunaújvárosban, amelyek során városszerte fektetnek távközlési kábeleket. Az egyiknek a Magyar Állam, míg a másiknak a Telekom a megrendelője. A hálózatfejlesztés következtében a város több pontját feltúrták, de ennek során nem figyeltek a környezetre, a gödröket pedig nem kerítették el, ami balesetveszélyes volt.
2008-12-19A tévézés nem válságfüggőErős versenyhelyzetben bizonyít a UPC. Interjú Szűcs László, kommunikációs igazgatóval.
2008-12-01Komplex logisztikai megoldások IT szemszögből.Az ISD Portolan Kft. Logisztikai Információs Rendszere. Szállítmányozás, Kapubeléptetési Rendszer, SAP.
2008-05-08Fórum az ipari parkbanLakossági fórumot tartottak, az ipari park területén építendő antenna ügyében. Beszámoló a fórumról.
2005-01-21Telepítik az új telefonközpontotRövid ideig nem lehet majd telefonálni.
1994-10-07Vonalban van a vasműs távközlésA DV Távközlési Intézetének fejlesztési terveiről.
1987-10-16A tudományok, jövőnkénrtA posta, és a távközlés megyei helyzetéről. Társadalmi és gazdasági élet megújítása céljából kutatás folyik a dunaújvárosi főiskolán.
1977-07-05Szeptemberben kezdik az új telefonközpont szerelésétTávhívás Dunaújvárosból!