Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

22 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-02-07Megvan az első sikere a DFVE férficsapatának"A Sopron elleni siker jelentette a csapat első győzelmét és pontjait a bajnokságban. S, hogy ez mit jelent, arról Ábrahámovics Gábor edző így beszélt a tavaszi folytatás előtt. – A csapat lelkesedése megvan, így van esélyünk megszerezni azt a várt győzelmet. Sajnos eddig minden mérkőzésen erősebbnek bizonyultak az ellenfelek, de látjuk a fejlődést és a javulást. Építkezünk tovább, és folytatjuk azt az utat, amit elkezdtünk. Reméljük, hamarosan megérkeznek az első pontok is, ami egy mérföldkő lesz, és nagy lendületet adhat a továbbiakra – mondta."
2022-09-17Feléled a felnőttférfi-vizilabda, szombaton rajt a bajnokságbanA Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület (DFVE) régi/új szakosztályt hozott létre, a felnőttférfi-vízilabdáét, a csapat, mint pár évvel ezelőtt, az ob II-ben indul. Tehát hosszú kihagyás után újra szurkolhatunk az újjáalakult csapatnak, szeptember 17-én, szombaton két mérkőzést is játszanak az első csoportkörben a Fabó Éva Sportuszodában
2019-11-23A rektor elismerése. A DUE büszkeségeiA Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség november 21-i, csütörtöki díjátadó gáláján a Dunaújvárosi Egyetem számos hallgatója, illetve a DUE nevét viselő klub sportolója vehette át az Év Egyetemi Sportolója elismerést. Rajtuk kívül díjat vehetett át Mihók Attila, s rangos kitüntetésben részesült dr. habil András István, a DUE rektora, rajta keresztül pedig az egész intézmény.
2016-08-09Szurkolás a főtéren. Szurkoljunk ismét együtt!A városháza téren felállított kivetítő előtt együtt szurkolt augusztus 8-án, hétfőn a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a Mazán család. (kép) Dunaújváros önkormányzata ismét arra kéri a város sportkedvelőit, szurkoljanak együtt a magyar sportolóknak a riói olimpián.
2016-06-29Vakáció és pólósuli a medencébenGálamérkőzések sora szórakoztatta az uszodai közönséget a június 25-i vízilabdaünnepen.
2015-03-27Győzni mennek Bakuba az U17-es válogatottalAz Európa-bajnokságra készülő magyar csapat edzője Mihók Attila. Az U17-es lány és fiú vízilabda Európa-bajnokságot ebben az évben az első alkalommal megrendezendő Európa Játékok keretében tartják meg.
2015-02-27Ismét erőltetett menetMegtartotta a második klubnapját a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület, ahol díjazták a hónap legjobbjait is. Kép: Varró Bence. Az egyesület új, vízilabda előkészítő csoportot indít a vízilabdázni vágyó gyermekeknek.
2013-12-21Korosztályos tehetségekA Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület karácsonyi évzárót tartott az utánpótlás csapatok számára a Széchenyi gimnáziumban, ekkor jutalmazták a korosztályok legjobbjait. A DFVE utánpótlás vízilabdázói között Fülöp Fanni a legjobb
2013-06-26A férfiak is befejeztékA DFVE férfi felnőtt, valamint utánpótlás vízilabda együttesei is befejezték a szezont, előbbiek az OB II-ben a középmezőnyben végeztek.
2013-06-18Véget értek a bajnokságokBefejeződtek a különböző korosztályokban a vízilabda-bajnokságok. A dunaújvárosi vízilabdacsapatok eredményei a cikkben.
2012-12-24Bravúros döntetlen a zárásonA Dunaújvárosi Főiskola férfivízilabda-csapata a második helyen áll a bajnokságban.
2012-11-30Rutinos rókák is besegítettekA Fabó Éva Sportuszodában rendezték meg az OB II férfi vízilabda bajnoki meccsét. A DFVE férfi vízilabdázói mindkét meccset megnyerték.
2001-08-16Új edző, új tervek a férfivizilabdázóknálÚj edzővel készül a bajnokságra a DVSE férfivízilabda-csapata. A fiúk szeretnének néhány éven belül újra az OB I B-ben játszani.
1999-09-09Uj vezetés, komolyabb célokA DVSE vízilabda szakosztályánál történt változásokról.
1998-07-13DVSE: irány a másodosztály!Az OB I B-be került DVSE férfi vízilabdacsapat játékosállományáról. Mészáros Attila az eddigi edző-játékos csak játékosként kíván tovább szerepelni a csapatban.
1998-07-02Jó hírek a medencébőlA DVSE vezetése úgy döntött, hogy szerepelteti a férfi vízilabdacsapatát az OB I B-ben. Jugoszláviában a női válogatott 2. lett egy nemzetközi tornán, a csapat tagja volt Primász Ágnes is, a DVSE pólósa.
1998-06-20Följuthatnak a DVSE pólósaiOsztályozó nélkül följuthatnak az OB I B-be a DVSE férfi vízilabdásai, ha a szakosztályvezetés úgy dönt, hogy nevez ebben az osztályban.
1998-06-18Pólós válogatott OB II-bőlA DVSE utánpótlás és felnőtt vízilabdacsapatában játszó Szlaterics Péterről.
1998-06-15Rájátszás után, osztályozó előttDújv-ban, a hét végén rendezték az OB II-es férfi vízilabdacsapatok rájátszásának 2. fordulóját. A DVSE együttese a 4. helyre került, így az osztályozón még bekerülhet az NB I-be.
1998-04-21Egy egyesület két csapataA Dújv-i Vízművek női és férfi vízilabdacsapatáról.
1996-03-28Férfi póló: egy győzelem, két vereségAz OB II-es férfi vízilabdázók 4. tornáját Dunaújvárosban rendezték a hét végén. Eredmények.
Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda EgyesületA Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület honlapja.