Kiváló halászlék készültek. Remek halászlék készültek

Kiváló ételek, remek hangulat jellemezte Kisapostag idei halászléfőző versenyét, amelyet a Duna-parton rendeztek augusztus 6-án, szombaton délelőtt. A Nagy-Török csapat immár másodszor nyerte el a vándorkupát.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2016-08-09 Megjelenés száma: 186 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 4

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2016-08-08 Feldolgozás időpontja: 2016-08-26 12:50:43

Szerző(k)

Tárgyszavak