Konyhai lélekrend

„Kuplerájos garázsból nem jöhet ki luxusautó” – tömören, ám lényeglátón így világította meg a hét végén lezajlott rangos gasztronómiai verseny, a Bocuse d’Or hazai selejtezőjének résztvevői számára Széll Tamás, a Bocuse d’Or szakácsolimpia európai döntőjének 2016-os nyertese, hogy mit is jelent az, hogy a csúcsteljesítményhez a fejekben és konyhapulton is rendnek kell lenni.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2017-12-06 Megjelenés száma: 284 Kezdő oldal: 6 Záró oldal: 6

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2017-12-05 Feldolgozás időpontja: 2017-12-15 14:28:18

Szerző(k)

Tárgyszavak