Nívós díjat kapott a Kiskohász étterem (képaláírás)
Kivívta a szakma elismerését a Kiskohász étterem. A Magyar Turizmus Minőségi Díját a Magyar Turisztikai Ügynökség 2006 óta ítéli oda a szigorú szakmai szempontok alapján az arra érdemesnek ítélt éttermeknek és szállodáknak. Fennállásuk óta első alkalommal a Kiskohász étterem is pályázott a díjra, és a térségben először megkapták a nívós elismerést. Ennek értékét tovább növeli, hogy az első alkalommal pályázó éttermek közül országos viszonylatban is csak a Kiskohász érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díját. Az augusztus 30-i, budapesti díjátadó ünnepségen készült fényképen Horváth Attila, a Kiskohász étterem tulajdonosa veszi át az oklevelet dr. Gajda Tibor turisztikai fejlesztési vezérigazgató-helyettestől. (teljes szöveg)
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2018-08-31 Megjelenés száma: 202 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 1 |
Szerző(k)
Tárgyszavak
- díj/országos
- díjak
- étterem
- Horváth Attila/vendéglátás
- kép
- Kiskohász (Kohász étterem)
- kitüntetés/országos
- Kohász étterem (Kiskohász)
- minőség, minőségügy