A legkiválóbb éttermek egyike lett a Kiskohász
Egy jól működő vállalkozást csak teljes erőbedobással és szívvel-lélekkel lehet csinálni. Kiváló példa erre a dunaújvárosi Kiskohász Vendéglő, hiszen a magas szintű szolgáltatást immár a szakma legnagyobbjai is elismerték.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2018-09-01 Megjelenés száma: 203 Kezdő oldal: 9 Záró oldal: 9 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2018-09-01 Feldolgozás időpontja: 2018-11-13 14:01:12 |
Szerző(k)
Tárgyszavak
- díj/országos
- étterem
- gasztronómia
- Horváth Attila/vendéglátás
- interjú (riport)
- kép
- Kiskohász (Kohász étterem)
- Kohász étterem (Kiskohász)
- minőség, minőségügy
- riport (interjú)
- vendéglátás