Egyetlen ételallergia sem állhat az ételek élvezetének útjába

Tanács Attila mesterszakács, séf, többszörös Európa-, világ- és olimpiai bajnok, ételszobrászként csodákat alkot zöldségekből, gyümölcsökből vagy tésztából és zsírból. Dunaújvárosi származású, de 1994 óta Budapesten dolgozik, 2003 óta pedig a jövő séfjeit oktatja. A Mindenmentes főzősuli alapítója.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2018-12-01 Megjelenés száma: 279 Kezdő oldal: 4 Záró oldal: 4

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2018-12-01 Feldolgozás időpontja: 2019-01-18 13:26:42

Szerző(k)

Tárgyszavak