Nem kell bajlódni a halászlével és a süteménnyel
Magyar András, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrun Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója elmondta, a vendéglátós diákok is emelt műszakban vannak az ünnep közeledtével. A céges gyakorlatok egy részét is ilyenkor tudják le, a duális képzésnek ez egy fontos alappillére.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2018-12-12 Megjelenés száma: 288 Kezdő oldal: 5 Záró oldal: 5 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2018-12-16 Feldolgozás időpontja: 2019-01-24 14:22:00 |
Szerző(k)
Tárgyszavak
- duális képzés
- gasztronómia
- kép
- Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola
- középiskola
- Magyar András
- szakképzés