Nem kell bajlódni a halászlével és a süteménnyel

Magyar András, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrun Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója elmondta, a vendéglátós diákok is emelt műszakban vannak az ünnep közeledtével. A céges gyakorlatok egy részét is ilyenkor tudják le, a duális képzésnek ez egy fontos alappillére.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2018-12-12 Megjelenés száma: 288 Kezdő oldal: 5 Záró oldal: 5

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2018-12-16 Feldolgozás időpontja: 2019-01-24 14:22:00

Szerző(k)

Tárgyszavak