Folytatódik a vendéglátás helyi történelmének feldolgozása
A Gasztroséta Dunaújvárosban címmel megjelent, lapunkban útjára indított étteremtörténeti sorozat alapján kiadott riportkötet két sikeres bemutatója után beszélgettünk a folytatásról Szabó Gyulával.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2019-03-16 Megjelenés száma: 63 Kezdő oldal: 5 Záró oldal: 5 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2019-03-16 Feldolgozás időpontja: 2019-04-10 16:11:45 |
Szerző(k)
Tárgyszavak
- sajtó, helyi
- riport (interjú)
- média
- Kohász étterem (Kiskohász)
- Kiskohász (Kohász étterem)
- kép
- interjú (riport)
- gasztronómia
- Dunaújvárosi Hírlap
- Corso Étterem és Söröző
- Szabó Gyula