Így főznek és esznek a magyar birkózók - csatnitól a rozés kacsamellig

Nem mindennapos vacsoraestet rendeztek a közelmúltban Dunaújvárosban a Vigadó étteremben. A legjobb magyar birkózók kedvenc ételei közül kóstolhattak meg hármat a jelenlévők. A tavaly októberi, budapesti birkózó-világbajnokságra jelent meg az Így főznek a magyar birkózók című exkluzív kiadvány, amelyben nemcsak az aktív birkózók, hanem a sportághoz szorosan kötődők receptjei is megjelentek, összesen negyvennégy.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2019-05-27 Megjelenés száma: 121 Kezdő oldal: 15 Záró oldal: 15

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2019-05-27 Feldolgozás időpontja: 2019-07-09 14:23:37

Szerző(k)

Tárgyszavak