Elmélyülve ízekben, zamatokban

Komoly, elmélyült munka jellemezte május 31-én, pénteken délután a Pentele Klubban összegyűlt férfiakat és hölgyeket, akik a 34. Pentele Napra készülve a beadott böllértermék-, pálinka- és bormintákat elemezték, vizsgálták, minősítették.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2019-06-01 Megjelenés száma: 126 Kezdő oldal: 3 Záró oldal: 3

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2019-06-01 Feldolgozás időpontja: 2019-07-12 14:31:23

Szerző(k)

Tárgyszavak