Adonyi gasztronómiai feladat

A Dunaferr DUE Dutrade NB I-es csapata alaposan belevetette magát a bajnokságra való felkészülésbe. A hetet viszont parádés váltással kezdték, a klub vezetőivel összhangban egy napra gasztronómiai feladat elé állította a legénységet. Az irányt a híres adonyi Szőlőhegy felé vették, nem kis kíváncsisággal belépve az elismert borász, Pletser Lajos csodás pincéjébe.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2019-07-31 Megjelenés száma: 176 Kezdő oldal: 16 Záró oldal: 16

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2019-07-30 Feldolgozás időpontja: 2019-09-06 10:17:06

Szerző(k)

Tárgyszavak