Ebédre friss, finom töpörtyű és pecsenyék kerültek az asztalra

Évszázados, jókedvű hagyományokat követve zajlott le a közösségi disznótor Előszálláson november 22-én, pénteken. Azokat hívták, akik az év során a nehéz, munkás pillanatokban is önkéntes munkát vállalva dolgoztak a településért.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2019-11-25 Megjelenés száma: 273 Kezdő oldal: 2 Záró oldal: 2

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2019-11-25 Feldolgozás időpontja: 2019-12-06 16:07:13

Szerző(k)

Tárgyszavak