A borkészítésben benne van a szíve és a lelke - csak így lehet

Ahhoz, hogy jó bor születhessen, tavasztól őszig hajlott derék kell, és persze szenvedély is – vallja Tomolik János bölcskei borász, aki a Dunaújvárosi Borbarát Klub összejövetelének egyik őszi vendége volt a Corner Hotel és Kávéházban.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2019-12-12 Megjelenés száma: 288 Kezdő oldal: 12 Záró oldal: 12

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2019-12-15 Feldolgozás időpontja: 2019-12-21 16:33:06

Szerző(k)

Tárgyszavak