Kétszázötven adag tarhonyás hús készült el

A Boldog Délután csapata, nevéhez méltóan tegnap 2020. március 13-án délután a dunaújvárosi Corner Hotel és Kávézó mögötti parkolóban Boldog Délutánt szervezett. A szervezők tarhonyás hússal, savanyúsággal és friss kenyérrel vártak mindenkit szeretettel.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2020-03-14 Megjelenés száma: 63 Kezdő oldal: 2 Záró oldal: 2

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2020-03-14 Feldolgozás időpontja: 2020-04-06 17:57:09

Szerző(k)

Tárgyszavak