Kétszázötven adag tarhonyás hús készült el
A Boldog Délután csapata, nevéhez méltóan tegnap 2020. március 13-án délután a dunaújvárosi Corner Hotel és Kávézó mögötti parkolóban Boldog Délutánt szervezett. A szervezők tarhonyás hússal, savanyúsággal és friss kenyérrel vártak mindenkit szeretettel.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2020-03-14 Megjelenés száma: 63 Kezdő oldal: 2 Záró oldal: 2 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2020-03-14 Feldolgozás időpontja: 2020-04-06 17:57:09 |