Mennyire vagyunk tudatos vásárlók? Egyre tudatosabban vásárolunk, de még csak az út elején járunk

Az utóbbi években némi átalakuláson ment át a magyar élelmiszer-fogyasztás. Előtérbe kerültek az őstermelők, a családi vállalkozások, a bioüzemek és a kis­üzemi termelés.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2020-05-14 Megjelenés száma: 112 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 5

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2020-05-15 Feldolgozás időpontja: 2020-06-04 15:14:44

Szerző(k)

Tárgyszavak