Mennyire vagyunk tudatos vásárlók? Egyre tudatosabban vásárolunk, de még csak az út elején járunk
Az utóbbi években némi átalakuláson ment át a magyar élelmiszer-fogyasztás. Előtérbe kerültek az őstermelők, a családi vállalkozások, a bioüzemek és a kisüzemi termelés.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2020-05-14 Megjelenés száma: 112 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 5 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2020-05-15 Feldolgozás időpontja: 2020-06-04 15:14:44 |