PékséGM-sztori: aminek nevet adsz, az elkezd életre kelni

Dorogi Kinga hét évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy gluténérzékeny. A diagnózist követő életmódváltás során Kinga rádöbbent, hogy bár napjainkban már egyre több kereskedelmi egység kínál gluténmentes alapanyagot főzéshez, sütéshez, ám a vendéglátás terén még jócskán vannak hiányosságok.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2020-06-10 Megjelenés száma: 134 Kezdő oldal: 2 Záró oldal: 2

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2020-06-10 Feldolgozás időpontja: 2020-06-26 15:34:51

Szerző(k)

Tárgyszavak