A minőséget dicsérik Adonyban. A szőlővel nincs gond, de a borrend sajnos csak pötyög

Az adonyi szőlőtermelés, borászat évről évre dinamikusan fejlődik, teljesítményükkel élérték, hogy mára „felkerültek” a magyar borászat térképére. Körül is néztünk, hogyan zajlik a szüret az adonyi szőlőhegyen.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2020-09-09 Megjelenés száma: 211 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 5

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2020-09-09 Feldolgozás időpontja: 2020-10-05 13:54:22

Szerző(k)

Tárgyszavak