Tartalék nélkül nagy a baj. Ha nincs tartalék, nagy a baj

A múlt héten a járvány miatt a kormány szigorító intézkedéseket hozott. Ezek között van, hogy a vendéglátás gyakorlatilag megszűnt. A szállodák nem fogadhatnak vendégeket, az éttermek pedig csak kiszállítással értékesíthetnek ételeket. Elsőként Grábics Gábort, az egyik legrégebbi, legtapasztaltabb dunaújvárosi vendéglátós szakembert kérdeztük meg, aki jelenleg a Corner Hotelt és Kávéházat üzemelteti

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2020-11-17 Megjelenés száma: 269 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 3

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2020-11-17 Feldolgozás időpontja: 2020-12-04 14:26:23

Szerző(k)

Tárgyszavak