Informatikusnak tanult, de a byte-ok helyett fakanalat forgat
Keve Márton szakácsként körbejárta a világot, több Michelin csillagos étteremben dolgozott, tapasztalatait most Magyarországon kamatoztatja. A dunaújvárosi kötődésű étteremtulajdonossal beszélgettünk az életéről és a terveiről.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2021-02-10 Megjelenés száma: 34 Kezdő oldal: 6 Záró oldal: 6 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2021-02-04 Feldolgozás időpontja: 2021-02-24 09:53:25 |