Ami fontos, de szemmel nem látható

Már nem az alkalmazott technológiáról, a berendezésekről beszélgetünk Ruff Istvánnal, a Hideghengermű pácolóüzemének vezetőjével, mint korábban, a majd tíz éve készült riport alkalmával. Azóta megszokottá vált a zárt rendszerű, sósavas pácolási technológia, amelynek célja, hogy az előző fázisban képződött felületi revétől megtisztítsák a hidegen hengerelt termékeket.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújváros
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2021-12-17 Megjelenés száma: 50 Kezdő oldal: 14 Záró oldal: 15

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaferr
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2021-11-00 Megjelenés száma: 11 Kezdő oldal: 4 Záró oldal: 5

3. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaferr Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2021-11-00 Feldolgozás időpontja: 2022-04-26 17:16:49

Szerző(k)

Tárgyszavak