Ami fontos, de szemmel nem látható
Már nem az alkalmazott technológiáról, a berendezésekről
beszélgetünk Ruff Istvánnal, a Hideghengermű pácolóüzemének
vezetőjével, mint korábban, a majd tíz éve készült riport alkalmával. Azóta megszokottá vált a zárt rendszerű, sósavas pácolási technológia, amelynek célja, hogy az előző fázisban képződött felületi revétől megtisztítsák a hidegen hengerelt termékeket.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújváros |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2021-12-17 Megjelenés száma: 50 Kezdő oldal: 14 Záró oldal: 15 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaferr |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2021-11-00 Megjelenés száma: 11 Kezdő oldal: 4 Záró oldal: 5 |
3. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaferr Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2021-11-00 Feldolgozás időpontja: 2022-04-26 17:16:49 |